Víte, co prozrazují hvězdy o řidičích a poznáte se v horoskopu?

Poznáte podle vozu i stylu jízdy v jakém znamení je řidič(ka)?

 

Beran

Beran bude pořádně túrovat motor, často a hodně troubit a taky přijímat výzvy k závodům. A když už se s někým potrká, dokáže se při havárii i porvat o to, že má pravdu. Naštěstí zase rychle vychladne. Jeho oblíbenou barvou vozu je červená. Anděl strážný řidičů v Beranu je  Machidiel.

Býk

Býk miluje luxus a krásu a to se projeví i na jeho voze. Když má peníze, rád investuje i do drahé a zajímavé čtyřkolky a hrdě se ukazuje. Ale hledí na to, aby se mu investice vyplatila a aby dokázal i výhodně prodat, nebo třeba pomocí vozu výhodně vydělávat (například jako taxikář). Jezdí tak, aby byl za styl jízdy obdivován.Oblíbená barva vozu u Býka bude tmavě zelená. Anděl strážný řidičů v  Býku je Asmodel.

Blíženci

Blíženci si každou cestu rozmyslí a racionálně zvažují, jestli se někam vůbec vydat. Své racionálno si uchovávají i na křižovatkách. Trasy budou volit tak, aby byly co nejefektivnější. Kochání se přírodou, když mají proražený nárazník, není jejich styl. Blíženci budou rádi jezdit ve stříbrném voze. Anděl strážný řidičů v  Blížencích je Ambriel.

Rak

Rak si bude svůj vůz i trasy vybírat citem. Nerad mění spolujezdce, kouká však po řidičkách i řidičích ostatních aut. Nejčastěji však zůstává jen u toho. Vždyť přece musí řídit. Rakům sedne i tyrkysový, nebo hnědý vůz. Anděl strážný zrozenců v  Raku je Muriel.

Lev

Lev má potřebu se trošku předvádět, a to nejenom autem, ale i stylem jízdy. Jako ohnivé znamení může mít až agresivnější způsob jízdy. Nejezdí však špatně a v kritických situacích se umí rychle rozhodovat. Má všechno pod kontrolou. Jaká bude barva vozu Lva? No přece žlutá, nebo alespoň oranžová. Anděl strážný řidičů zrozených ve Lvu je Verchiel.

Panna

Panna jako merkurské, zemské znamení při jízdě moc nemluví. Je opatrná, pečlivá, včas chodí na technické kontroly, nedochází jí třeba voda v ostřikovači. Snaží se jezdit maximálně úsporně, taky si hlídá útratu za pohonné hmoty, někdy raději často tankuje za dvě stovky, jen aby ji to moc nestálo; objede i deset pump a hledá, kde jsou o pár haléřů levnější.Oblíbenou barvou vozu pro zrozence v Panně je stříbrná, nebo tmavě modrá.

Váhy

Váhy často vidíme v zeleném voze, ovšem i tak se těžce rozhodují, jaké auto si pořídit. Pečlivě získávají informace, váhají nad trasou, kudy pojedou, na křižovatkách jednají spíše automaticky, protože kdyby to tak nebylo, budou tak dlouho váhat, kdy vyrazit, že si budou moct dát špunty do uší, aby neslyšely klaksony rozzuřených řidičů za nimi. Preferují navigaci a bezpečnou jízdu. Pokud se mají rozhodnout, kterou trasou jet, navigace to za ně vyřeší. Váhy mají rády světle modrá a tmavě zelená auta. A někdy i růžová.

Štír

Štíra nikdy neopustí myšlenky na sex, což se podepíše i na výběru jeho auta a stylu jízdy. Podle toho bude vybírat i velikost svého vozu. Pokud si však do auta sedne spolujezdec a utrousí byť jen jediný drobek, bude oheň na střeše. Štír totiž miluje pořádek a je neústupný – vždycky a za všech okolností musí být po jeho. Štíra si nejčastěji vybavuji v černém voze. Anděl strážný řidičů Štírů je Barchiel.

Střelec

Rozšafný řidič, který se sotva vejde za volant, bude nejčastěji Střelec. V autě je šťastný, konečně si vše řídí tak, jak chce. Je to takový jupiterský typ – ohnivý. Při haváriích mívá štěstí – a to je velice důležitá charakteristika, protože havárie nejčastěji přežívají právě Střelci. Ohnivý Střelec se rád prosviští v červeném autíčku. Nad řidiči ve znamení Střelce bdí jejich anděl strážný Advachiel.

Kozoroh

Kozoroh nerad mění vůz, a když už to musí být, bude mít stále v merku i své staré vozy, nebo alespoň bude vědět, kde ještě jezdí. Při jízdě je dynamický, ovládá ho Saturn. Pod nadvládou Saturna má rád věci v pořádku. Kozorohové jsou velmi zodpovědní řidiči, kteří dodržují pravidla, předepsanou rychlost i povinnou výbavu.  Kozoroh se sveze jak v hnědém, tak v černém, tak ve stříbrném voze. Andělem strážným řidičů V Kozorohu je Hamael.

Vodnář

Vodnář je saturnsko-uranský typ. Rád opravuje auta, rád se v nich rýpe a šťourá, protože je technický typ (často třeba vedoucí autobazaru). Ženy Vodnářky jsou rozhodné; pokud se pro něco rozhodnou, tak to tak prostě je. Pro spolujezdce je to někdy těžko stravitelná jízda – Vodnář totiž stále do něčeho mluví, a to i jako spolujezdec. Má rád složitá auta a hlavně aby tam bylo hodně čudlíků a páček a elektroniky. Při opravách ke svému vozu přistupuje jako lékař k pacientovi.Vodnáři jsou pro zářivě modrý vůz. Gabriel je anděl strážný.

Ryby

Ryba, to je neřízená střela a nikdy se neví, jak její jízda dopadne. Ale často také bývá řidičem sanitek a policejních aut, ochranek a vězeňských eskort. Touží být řidičem s přednostním právem jízdy; klidně i jako mašinfíra. Z průzkumu řidičů vyplynulo, že hodně řidičů ozbrojených složek, saniťáků a strojvůdců má dvanáctý dům v Rybách. Nevýhodou Ryby je, že bývá často dost ovlivnitelná. Při opravách svého vozu Ryba často tápe, protože má problém s „diagnózou“. Ryba a zelené auto se k sobě hodí. Anděl strážný řidičů ve znamení Ryb je Zadkiel.

Ještě dodám, že patronem všech řidičů, ale i pilotů a záchranářů je v našich zeměpisných šířkách svatý Kryštof, původně veliký muž jménem Reprobus, který přepravoval poutníky přes řeku a tím sloužil Bohu.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Poselství Diany

Oslavila by své šedesátiny. Těžko odhadnout, zda v rámci královské rodiny, se svým partnerem, se kterým zahynula při autonehodě štvána bulvárním tiskem či se svou láskou, ...

Co zajímavého nás ještě čeká v červenci?

Léto máme v plném proudu. Na tuto dobu budeme v zimě vzpomínat se sentimentem. Léto je období, kdy lidé čerpají z darů přírody, sbírají byliny ...

Týdenní horoskop 12.-18.7. Venuše ve Lvu, Trigon Slunce s Neptunem, Luna ve Štíru; budeme se duchovně rozvíjet, milovat i hádat!

Venuše ve Lvu (do 16.7.) podpoří žhavé letní lásky a trigon Slunce s Neptunem (13.-17.7) dává šanci na klid. Také se podaří vyřídit většinu věcí, jako ...

Co přináší Merkur v Raku 11. 7. – 27. 7.?

Během nejbližších dvou týdnů od 11. do 27. července zabrouzdá Merkur ve vodách romantického Raka. Možná budeme chtít na chvíli odložit složité a logické analyzování ...
/ Články

Víkendový horoskop. Novoluní v Raku přeje ženám

V sobotu 10. 7. bude novoluní ve znamení Raka. Největší vliv bude mít na ženy. Ten, který hledá dobrou radu, by se měl obrátit na ...

Týdenní horoskop 5.7.-11.7. Začátek července slibuje více červenání. Mars a Venuše v konjunkci posílí sexuální přitažlivost!

Lvi, Berani a Střelci budou mistry prázdninového svádění. Konjunkce Marsu s Venuší ve znamení Lva (11.7.-16.7.) vyladí na smyslnou lásku snad i ty nejvíce zastydlé ...

Víkendový horoskop; sezona dovolených startuje dynamicky

Do 11.7. bude Merkur v Blížencích a to přeje rychlému rozhodování a cestování. Dovolenková sezona začne dynamicky s vlivem kvadratury Marsu s Uranem (1–7.7.). Posílí ...

Týdenní horoskop 28.6. – 4.7. Luna v Býku podpoří lásku i solidaritu!

Luna v býku podpoří lásku. Od 30.6.-4.7. však bude tvořit konstelace planet Mars Saturn a Uran napětí. Které může vyvrcholit 4.7. večer, kdy bude Luna ...

Horoskop na červenec 2021

 Berani, máte příležitost ukázat, co ve vás je. Nečekané situace vás donutí řešit věci hned a na vlastní zodpovědnost. Býci, vše vám jde od ...

Víkendový horoskop: Neptun rozvíří emoce a sebereflexi

Tento víkend bude silný v emocích. Venuše vejde do ohnivého znamení Lva a rozpálí city. Zejména u ohnivých znamení. Neptun vejde do retrográdu a někoho ...