Víkendový horoskop: Kdo zatouží zdolat Mount Everest a pro koho bude stejně náročné přiznat svoji chybu?

Berani, Slunce vám daruje špetku času pro sebe. Možná jste z chvilek, kdy hrozí, že byste neměli nic dělat, na pupenec. Začnete horečnatě přemýšlet, čím volný čas vyplnit. Možná vás začal nudit váš účes a budete ho chtít jarně osvěžit. Myšlenka na nůžky, vaše vlasy, holící strojek a novou image není dobrý nápad. Netrestejte sebe, ani okolí. Střelci, pocítíte volání divočiny. S přáteli dáte hlavy dohromady a začnete plánovat daleké výpravy. Budou vás vábit pyramidy a zatoužíte přeplout Amazonku a možná projít deštný prales a pak zdolat severní pól. Když už budete v těch plánech, hlídejte si kapsy, klíče a peněženku. Vaše roztržitost přivábí zloděje. Dostane zálusk. Co čeká vás?

V sobotu 20. března před polednem přivítáme astronomické jaro. Slunce vejde do znamení Berana a to je vždy silným oživujícím impulzem a začátkem nové životní etapy. Kdysi byl tento den jarní rovnodennosti považován za začátek roku.

Je to ideální den pro jarní generální úklid. Také je potřeba se věnovat rodině.

V Květnou neděli 21. března vejde Luna do znamení, kterému vládne a kde jí je dobře, do znamení Raka, zatímco druhá ze dvou ženských planet bude ve vyhnanství ve znamení někdy útočného Berana, kde se vůbec necítí. Část naší přirozenosti bude tento den hledat klid a bezpečí a rodinnou pohodu a svatý pokoj a ta druhá část se bude vztekat a vyhledávat adrenalin, vzrušení a vášeň. Trochu s tím počítejte, protože tyto rozporuplné emoce mohou komplikovat vztahy. Přátelské i partnerské.

Velikonoční palma

Podle křesťanského příběhu vítali lidé v Jeruzalému Ježíše palmovými ratolestmi. U nás ale palmy nebyly dostupné, a tak je nahradily zelené větvičky a ty pak v Německu nahradili kočičkami. Na Květnou neděli se světily v kostele a příští rok se o Popeleční středě pálily.

Velikonoční palmu pro štěstí si můžete vytvořit i vy. Přinese vám štěstí a prosvětlí vaše dny. Už nezbude ani stopy po splínu a šeru. Energie vaší velikonoční palmy, kterou si sami připravíte, bude fungovat, chránit a starat se o vás a vaše blízké po celý příští rok. Můžete si ji naaranžovat společně se svojí rodinou a dětmi. Na Velikonoce nezapomeňte dobře provětrat dům vysát a vytřít podlahy, okna, otřít všechna skla, aby mohly všechny pozitivní vibrace volně cirkulovat a přinášet energii hojnosti.

Připravte si červenou stuhu. Ta chrání před zlem.

Bankovku, díky ní nikdy nebudou chybět peníze. Z procházky přírodou, či zahrádky si přineste několik větví jívy s kočičkami.

Také pár větviček břízy, je čistá a jemná. Snítku rozmarýny, ta přitáhne radost.

Z větviček vytvořte kytici, spojte ji stužkou a dovnitř vložte bankovku.  Kytici můžete přivítat slovy: vítej velikonoční palmo. Příští rok prožiju ve štěstí, zdraví a hojnosti. Ve skleněné váze jí umístěte na místo, kde často pobýváte. Bude vyzařovat dobrou energii a odvrátí to, co je špatné.

Co čeká jednotlivá znamení?

Koncem týdne vstoupí hvězdy do znamení Berana. Toto ohnivé znamení překypuje životní energií. Jsou to průbojní a ambiciózní lidé, kteří se často rádi pro něco nadchnou. Umí si prosadit to, po čem touží. V životě to tak mohou dotáhnout hodně daleko. Bývají spontánní a bezstarostní.

Berani, Slunce vám daruje špetku času pro sebe. Možná jste z chvilek, kdy hrozí, že byste neměli nic dělat, na pupenec. Začnete horečnatě přemýšlet, čím volný čas vyplnit. Možná vás začal nudit váš účes a budete ho chtít jarně osvěžit. Myšlenka na nůžky, vaše vlasy, holící strojek a novou image není dobrý nápad. Netrestejte sebe, ani okolí.

Býci, Saturn vás prožene. Nebraňte se, je to marné. Jarnímu úklidu neutečete, ani kdybyste si lámali nohy zběsilými skoky z balkonu. Pusťte si k tomu příjemnou hudbu a na zaslouženou procházku se vydejte až pak.

Blíženci, Mars vám nedovolí se zastavit. Ani na chvilku. Abyste uvolnili nadbytečnou energii, možná se vrhnete do úprav bydlení, přestavování nábytku a jeho oprav a pak se sportovně vrhnete do další extrémní disciplíny. Třeba připravíte oběd pro celou rodinu. S dezertem!

Raci, Luna vás nabádá k hlubokému nitro zpytu. Nejspíš navštívíte nějakou vědmu, možná zavoláte své kartářce a třeba se budete učit sestavovat horoskopy, nebo věštit z tarotu. Vaše šťastná hvězda vám přivane správného mistra a možná se z vás nakonec stane samotný Jedi.

Lvi, budete v centru pozornosti, ale teď se vám to vůbec nemusí líbit. Najednou se vás budou všichni ptát, jak vám je, jak se cítíte a jestli něco nepotřebujete. Dokonce i cizí lidé. Začne vám vrtat hlavou, že tady něco nehraje. Že by o vás někdo vypustil nějakou hloupou pomluvu?

Panny, pod vlivem retrográdního Merkuru budete mít oddych. Budete tak mít možnost učit se nové věci. Projdete si nabídku on-line kurzů a možná se vrhnete do studia dalšího cizího jazyka, nebo v garáži a dílně přerovnáte šroubky a matičky.

Váhy, možná budete mít pocit, že musíte dvakrát obrátit každý halíř. Vyhnete se všem známým, u kterých hrozí, že by si od vás chtěli nenávratně vypůjčit. Nenávratně proto, že buď zůstanou v nenávratnu vaše peníze, nebo přátelství. Víkend bez nákupů zvládnete ve stylu, co dům dal, taky dobře, zapíchnete i přátelská setkání online a večery strávíte s rodinou.

Štíři, vlivem Pluta budete chvílemi vidět všechno příliš černě, jako by vše dobré už bylo a nikdy nebude. Budete psát jedovaté komentáře na netu, a nakonec si můžete vykoledovat ban.

Střelci, pocítíte volání divočiny. S přáteli dáte hlavy dohromady a začnete plánovat daleké výpravy. Budou vás vábit pyramidy a zatoužíte přeplout Amazonku a možná projít deštný prales a pak zdolat severní pól. Když už budete v těch plánech, hlídejte si kapsy, klíče a peněženku. Vaše roztržitost přivábí zloděje. Dostane zálusk.

Kozorozi, začátek jara je skvělý odpich k tomu, abyste něco změnili k lepšímu. Třeba sami sebe. Máte rádi dobré jídlo, ale pokud si to nerozvrhnete správně, budete se muset rozloučit s oblíbeným oblečením. Přeorientujte se raději na zeleninu. Pluto vás chvílemi i podrží.

Vodnáři, všechny bacily budou mít jediný cíl – vás. Pokud není vaše hobby kapesník a křeslo před televizí, musíte se sebou něco dělat. Posilujte svou odolnost. Vitamíny, čerstvý vzduch a dostatečný spánek udělají divy. Nezapomínejte na pravidelný pohyb.

Ryby, Venuše je nyní nakloněna posílit vaše vztahy. Pokud jste někomu něco provedli, nebojte se omluvit. Vaši omluvu přijme. Také by se s vámi chtěl seznámit někdo nový. Dejte mu šanci. Přátel není nikdy dost!

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Co chystá červenec podle hvězd?

Kvadratura Mars Pluto 1.- 4.7. nám přinese velké výzvy. Bude potřeba zmobilizovat hodně síly a dívat se na svět z praktické stránky. 1. - 3.7 ...

Horoskop na červenec

Berani, prožijete pěkné dny, vaše vztahy se upevní. Býci, čeká vás měsíc plný zážitků. Získáte inspiraci, kterou budete moci využít ve své práci. Raci, Zamyslete ...

Týdenní horoskop 27.6.-3.7. Čím nás potěší novoluní v Raku?

V pondělí 27.6. přinese konjunkce Luny s Merkurem skvělou zprávu pro lidi, kteří se nebojí letních aktivit. Vše půjde rychle a efektivně. V úterý 28.6. nese ...

Víkendový horoskop: Mars se Saturnem potěší dobré výsledky!

Odvážný Mars požene svou energií k chuti věřit si a přísný, ale moudrý Saturn v sextilu 24.6.-30.6.) dá pocítit, zač je toho loket. Může se ...

Oko štěstí

Vychází k ochraně vašeho štěstí mocné Oko štěstí nazar Před čím vás bude chránit? Před všemi nepřejícími a závistivými pohledy. Tento amulet má neobvyklou sílu odvrátit ...

Horoskop štěstí pro Raky (22.6. – 22.7.)

Milí Raci, co vás čeká v následujícím měsíci? Jste přitažliví a vtipní, o zájem opačného pohlaví nouzi nemáte. Když se ale s někým sblížíte, odradíte ho ...

Karta týdne 20.6.-26.6. je Velekněžka – anděl strážný vašeho osudu

Berani, Velekněžka je pro vás kartou šance. Býci, řiďte se intuicí. Střelci, žena, se kterou se setkáte bude mít důležitou úlohu ve vašem životě. Lvi, ...

Týdenní horoskop 20.6.-22.6. Jak pocítíme slunovrat?

V pondělí 20.6. zapříčiní sextil Merkuru s Jupiterem, že budou všichni spěchat. Kvůli tomu nebude nouze o hádky, či omyly a zmatky. Tento den se můžete pro něco radikálně rozhodnout ...

Ravenovy horoskopy od 18.6. do 31.7.2022

Beran Berani budou mít celkem napilno. Vypadá to, že se postupně uklidní napětí v práci, což bude pro rohaté znamení zadostiučinění, přijde i dobrá zpráva ...
/ Články

Víkendový horoskop: Venuše s Neptunem vzbudí žízeň po tajemnu

Páteční trigon Luny s Merkurem a sextil s Jupiterem uvolní napětí a zlepší náladu i těm, kteří musí zůstat v práci. Sobotní kvadratura Luny s ...