Víkendový horoskop; kdo bude uvolňovat napětí vášní v posteli a kdo bude vrtat poličky?

Střelci, přemýšleli jste někdy o tom, že někde na světě je spřízněná duše, která myslí a cítí stejně jako vy? Díky Merkurovi ji můžete poznat. A že bydlí na druhém konci světa? V době internetu to přece není žádný problém. Blíženci, máte před sebou fantastický večírek. Merkur se vám postará o dobrou náladu i hudbu a ještě lepší společnost. O dobroty se musíte postarat sami. Zbývá vám vlastně jeden problém: které pyžamo si vzít na tuto příležitost… Co čeká o víkendu vás?

Sobota 9. ledna bude skvělým dnem pro uvolnění napětí. Příznivý sextil Luny s Plutem, Merkurem, Saturnem a Jupiterem a trigon Venuše s Marsem umožní rozpustit napětí je to jednoduše ideální den pro skvělý sex.

 

V neděli 10. ledna nás konjunkce Merkura se Saturnem navrátí do racionálního myšlení a kritické analýzy. Bytí nohama na zemi  pomůže vyhnout se případněmu rozčarování.

Den devátého ledna byl skvělým dnem pro nákup stříbra pro sebe nebo domácnost, protože stříbro nakoupené tento den mělo velmi ochrannou moc a dodávalo krásu. Tento den se vyplatilo vykonat rituál,kterým jste mohli sami sebe očistit. Je velmi funkční.

Očistný oheň.

Rituál děláme s cílem očistit své fyzické tělo i éterické tělo od negativních energií. Nejlépe se vykonává brzy ráno nebo při soumraku. Budete potřebovat tři modré svíčky, tři fialové svíčky a šest stejných svícnů. Můžete klidně využít talířky nebo podšálky. Svíčky můžete použít i čajové. Budete také potřebovat olej z aloe a svoji vlastní fotografii.

Každou svíčku potřete kapičkou oleje z aloe a přitom té svíčce dejte sílu a to tak, že buďto hlasitě nebo v myšlenkách, pronesete následující invokaci: „Nabíjím tě silou ohně, vody, vzduchu a země. Nabíjím tě silami východu, západu, jihu a severu. Nabíjím tě silou pravdy, lásky, moudrosti a stálosti. Očisti mě od všeho zlého a také mě před vším zlým chraň. A tak se staň.“ Potom dejte svíce do svícnů tak, aby utvořily kruh. Postarejte se o to, aby se střídaly barvy tak, aby dvě té samé barvy nebyly vedle sebe. Uprostřed tohoto kruhu umístěte svoji fotografii.

Počínaje modrou, zapalte všechny svíce. Tyto svíce by měly dohořet do konce. Nemusíte být celou dobu přítomni, ale měli byste si pohlídat, abyste nevyhořeli. Po skončení rituálu fotografii schovejte na skryté, bezpečné místo.

Tento den je také skvělý na přípravu dřevěných talismanů a amuletů, určených pro libovolnou životní oblast. Tyto talismany by měly být z dřeva osiky, dubu nebo borovice.

Berani, nějaké plány na víkend?

Zapomeňte na ně. Zvítězí poloha vleže břichem nahoru. Pokud nechcete ztloustnout, hýbejte se. Lépe, než čokoláda, vám náladu spraví sport. Kdyby nic jiného, tak alespoň procházka. Potom teprve můžete beztrestně navštívit ledničku.

Býci

Dáte si předsevzetí udělat něco užitečného pro váš domov. Uran posílí váš talent. Akorát, že po dvou hodinách vaší práce s montáží nábytku se může ukázat, že dveře od skříně by se měly otevírat na druhou stranu.

Blíženci

Máte před sebou fantastický večírek. Merkur se vám postará o dobrou náladu i hudbu a ještě lepší společnost. O dobroty se musíte postarat sami. Zbývá vám vlastně jeden problém: které pyžamo si vzít na tuto příležitost…

Raci

Neptun přeje lenošnému vstávání a pomalému ránu, snídaním v posteli a pozvolnému vychutnávání ranní kávičky. Dokonce najdete čas pro sebe a dlouho vytoužené pozornosti vaší rodiny.

Lvi

Na sociálních sítích budete působit neskutečně moudře. Na internetových fórech pouze nezkoušejte někoho přesvědčit, že Hvězdné války jsou lepší, než Hvězdná brána. Můžete totiž rozpoutat zbytečnou bouři. Mějte na paměti, že proti gustu žádný dyšputát.

Panny

Víkend vám uteče velmi příjemně, pokud do toho nepočítáte menší konflikt se sousedy. Co tam tak ráno mohou dělat s vrtačkou?! Darujte jim i sbíječku a běžte na dlouhou ranní procházku. Východ slunce v tomto ročním období vás dokáže také nadchnout a až se vrátíte, možná už bude klid.

Váhy

Chcete svoji rodinu o něčem přesvědčit? Změňte taktiku. Venuše vám připomíná, že máte přece své tajné způsoby. Voňavý čaj, skvělý štrúdl, úžasná voňavá žemlovka a takto zjihlí a nakrmení lépe přijmou vaše nápady.

Štíři

Rodina, tak jak to v rodinách už někdy bývá, vám může chvílemi lézt na nervy. Ale stejně doceníte, že nejste sami jak na samotce. Dovolte Luně zakopat válečnou sekeru někde na nějaké zasněžené pláni. Pak si vemte pejska a běžte na společnou procházku.

Střelci

Přemýšleli jste někdy o tom, že někde na světě je spřízněná duše, která myslí a cítí stejně jako vy? Díky Merkurovi ji můžete poznat. A že bydlí na druhém konci světa? V době internetu to přece není žádný problém.

Kozorozi

Nastává čas odstrojit stromeček. V momentě, kdy se smíříte s tím, že jste již pochovali všechny krabičky, kouličky a řetězy a vánoce tak skončily, začnete s přípravou velikonoc. Začněte pomalinku. Třeba si uvařte vajíčka k snídani. Ale za chvíli celou svojí duší vpadnete do víru jarních úklidů.

Vodnáři

Vaši blízcí pod jednou střechou vám polezou na nervy, ale nikdo vám neříká, že musíte trávit podvečery v zátiší domova. Může se stát, že vám přijde nečekaný telefon s nějakou alarmující zprávou, ale tento poplach bude falešný. Možná by se vám vyplatilo oprášit stolní hry, protože Jupiter vám slibuje šťastnou ruku.

Ryby

Rodina téměř úplně zapomene vaši existenci. Nenavštíví vás příbuzní, dokonce ani nezavolají. Bude vám tedy jako v sedmém nebi. Žádné nečekané návštěvy a odpovídání na nejapné dotazy, schovaných pod pláštíkem srdečného úsměvu. Prostě svatý pokoj.

Pro Kartářky světla  Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 20.3.-26.3. Co nese Slunce a novoluní v Beranu?

Tento týden pomůže Venuše zajistit dostatek dobrých nápadů a zábavy. Možná dostanete nějakou příznivou zprávu, která vás bude ještě více motivovat do další práce. Slunce ...

Křišťál, ametyst a růženín – kameny kamenů

Drazí přátelé, v předchozím článku jsem popsal křišťál jako kámen kamenů. Do trojice mých nejoblíbenějších patří spolu s křišťálem ametyst a růženín. Všechny tři kameny ...
/ Tajemství magie

Víkendový horoskop: Merkur v Beranu rozváže křídla

V pátek 17. března  Venuše v sextilu se Saturnem nepodpoří příliš formální vyřizování, tak to moc nepřehánějte a šetřete sílu na jiné věci. Buďte také ...
/ Články

Andělský horoskop od 17.3.-16.4.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Naučte se dobře odpočívat po práci, protože jinak se ženete do katastrofy z přepracování. Sami můžete ...

Jak se bránit před energetickými upíry?

Upír nemusí vždycky lačnit jen po vaší krvi. Každý z nás máme cosi jako neviditelnou energetickou zásobárnu. Můžeme si představit, že naše energie je něco, ...
/ Články

Vylaďte se na živou přírodu a posilte tak svoji intuici

Mezi základní magické schopnosti patří vidění či cítění do budoucnosti, tedy s vysokou pravděpodobností předpovědět, co v budoucnu přijde. Vycítit věci a události, které běžní ...
/ Články, intuice

Týdenní horoskop 13.3.-19.3. Jupiter radí nepromeškat příležitosti

Tento týden bude dobré soustředit se na veškeré závazky spojené s dokumenty, úředními věcmi a finančními záležitostmi. Buďte pečliví a planety vám pomohou. Naopak jakákoliv ...

Hněv podle znamení zvěrokruhu, aneb co vás čeká, když se váš partner naštve?

Pokud jste svého drahého ještě ničím nevytočila, podívejte se, co by vás v takovém případě mohlo čekat. Nebo se ptáte jak to, že u vás ...

Víkendový horoskop od 10.3. Venuše s Marsem, Merkur s Uranem nasadí barvy nových nadějí

Víkend uplyne v rytmech nových nadějí. V pátek 10. března nasadí opozice Luny s Venuší a trigon Luny s Marsem nahodit různobarevný rytmus dne. Dopřejte ...

Víte, jak si s kouzlem líčení přičarovat štěstí a lásku?

Chcete mít kočičí pohled a toužíte po tom, aby z vás vyzařovala taková síla, že vás nikdo nepřehlédne, ani nenechá sedět v koutku? Vystínujte si ...