Víkendový horoskop: Kdo bude ostře sledovaný a kdo bude věštit z vosku?

 

Příliv dobré energie pocítí Blíženci, možná budou mít chuť vlivem optimistické nálady vytáhnout a oprášit ze dna skříně něco, co tam mělo být ukryto již navždy… Váhy budou pod vlivem Saturnu uklízet a dělat pořádky nejenom ve skříních… Co čeká tento týden Vás?

 

Sobota 28. listopadu bude ideální den pro ty, kteří chtějí svatý pokoj a klid. Tento den mají naprosto skvělou šanci si ho zařídit.

V neděli 29. listopadu nás probudí příznivé aspekty Luny s Plutem, Jupiterem a Saturnem a sextil Merkuru s Jupiterem. Je tedy šance na to, že uděláte něco milého, příjemného a veselého a stejně tak i moudrého. Večer bude Luna vcházet do znamení Blíženců, takže se určitě dozvíte něco zajímavého o světě, uspokojíte zvědavost a možná se dozvíte i nějaké věci od svých blízkých a přátel.

 

Touto dobou naše babičky věštily z vosku. Roztopily ho v měděné nádobě a lily přes oko klíče do nádoby se studenou vodou. Z tvarů, které jim vycházely odečítaly budoucnost. Vždy bylo dobrým znamením, když jim na otázku vyšel spíše oblý a hladký tvar. Když si nebyly jisté, počkaly, až tvar vychladne a nasvítily jej petrolejkou tak, aby vrhal stín na zeď. Z tvaru stínu pak věštily budoucnost. My si to můžeme usnadnit a zapálit si doma svíčku (ideállně ze včelího vosku a nebo nějakou kvalitnější) a odkapávat do sklenice s vodou její vosk přímo.

 

Berani, nic se nebude dít. Pod vlivem Pluta začnete z nudy sledovat sousedy. Dokonce objevíte, že starší paní odnaproti je tajná agentka Bdělé očko a soused může být hledaný Černou kronikou. Takhle dopadnete, když budete až moc sledovat konspirativní pořady.

 

Býci, můžete se cítit osamělí. S našeptáváním hvězd se vám ale bude chtít být ve spojení s lidmi. Vaše fotky na sítích pak mají šanci ohromit svět. Hlavně to, co ukazujete za sebou.

 

Blíženci, pod vlivem Luny ve svém znamení budete velmi kreativní. Venuše vám však chystá past. V honbě po oslazení života to můžete přehánět a tvářit se, že to k pečení vánočního cukroví patří.

 

Raci, vaše energie by rozsvítila žárovku. Budete objevovat svět. Bohužel vaše energie nedobije vás smartphon, takže na procházky přírodou nezapomeňte powerbanku doma.

 

Lvi, s vlivem Jupitera budete chtít být více prospěšní.  Buďte však opatrní, Pluto se Saturnem vám dají zabrat. Vaše kuchyňské výtvory budou na oko soutěžit o titul výtvor roku. Akorát že perníčky chutnají více bez sklenky soli navíc.

 

Panny, budete ostře sledované. Přenechte trochu slávy i druhým. Zatím můžete vesele zarandit s novou známostí.

 

Váhy, Saturn si žádá pořádek, a tak na chvilku zahodíte svoji korunku a úklidu neuniknete. Smeták a hadr budou nejlepšími pomocníky. Někde i žabičky a škrobenka.

 

Štíři, nebude to s vámi k vydržení. Nálady jako na houpačce zaměstnají celou vaši rodinu. Výsledek však bude stát za to.

 

Střelci, možná budete chtít se Sluncem v zádech zazářit a doznat nějaké změny. Pluto je však šibal. Při výběru nové barvy na vlasy buďte velmi opatrní, ať nemusíte chodit v šátku.

 

Kozorozi, pokud vás vše štve a potřebujete únik a načerpat energii, nejlépe z antického Říma, sáhněte do police s knihami.

 

Vodnáři, že už vám někdy z dětí praskají ušní bubínky? Vysvětlete jim, že nejste plyšový medvídek, který je opravdu neslyší, a ono jim to možná na chvilku dojde.

 

Ryby, opatrně na sladké, leda byste se chystaly po novém roce na soutěž ve velikostech XXL.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Váš talisman štěstí pro tento týden jsou stromy

Bříza chrání, jeřáb pomůže s věštbou, kaštan nás nabádá k otevření se novým věcem, byť zprvu v drsné slupce nakonec objevíte hebké jádro... A víte, ...

Ve středu 11. května překvapí Jupiter v Beranu svou nadílkou

Ve středu 11. května vejde Jupiter do znamení Berana a svět bude přát odvážným. Na každého čeká malý hvězdný dáreček. Jaký bude ten váš? Jupiter je ...

Karta týdne 9.5.-15.5. Devět disků

Karta říká, že Raci odhalí nové zdroje financí. Lvi si přivydělají díky svým skrytým vlohám. Střelci budou mistry volantu. Vahám bude kvést nejenom práce, ale ...

Michaelova hvězdná předpověď 9.5.-15.5.

Druhý týden v květnu je zajímavý jednou důležitou nebeskou konstelací. Ve čtvrtek 12.5. vstoupí po 12ti letech planeta nebeské moci a síly Jupiter, která je vládcem ...

Týdenní horoskop 9.5.-15.5. Jupiter v Beranu radí konat

V pondělí 9.5. může Luna v kvadratuře se Sluncem a v opozici k Saturnu znepříjemnit jinak pěkný den. Snažte se nalézt nějakou nenáročnou pracovní činnost, ...

Kdy se vdát?

Chtěla byste vědět, kdy je nejlepší chvíle na to, změnit svůj stav v občance? A také to, co vás čeká po svatbě? Obraťte se na ...

Víkendový horoskop: Slunce a Mars odsunou hříšné zvyky

Slunce a Mars v sextilu dodají v sobotu odvahu a sílu.  Mnohým lidem se zachce skončit s nezdravými, či toxickými návyky. Beran V pátek buďte ...

Které páry se k sobě nejméně hodí? Horoskop napoví!

Které vztahy mohou mít dle astrologie časovanou nálož? Pro každý jednotlivý pár nejsou stanovena přesná pravidla určující, zda spolu zůstanou v harmonii, nebo ne. Z ...

Michaelova hvězdná předpověď 2.5.-8.5.

První pracovní týden v květnu, bude z počátku trochu náročný, ale vše nám v jeho druhé půlce vynahradí. Je důležité se starat o naše bydlení a domovy, tak ...

Týdenní horoskop 2.5.-8.5. Venuše v Beranu probouzí lásku

Blíženci, dejte si pozor na to, aby vám neujely nervy. Raci, možná se necháte na poslední chvíli přesvědčit k nějaké společenské události. Nebudete toho litovat ...