Víkendový horoskop: Kdo bude ostře sledovaný a kdo bude věštit z vosku?

 

Příliv dobré energie pocítí Blíženci, možná budou mít chuť vlivem optimistické nálady vytáhnout a oprášit ze dna skříně něco, co tam mělo být ukryto již navždy… Váhy budou pod vlivem Saturnu uklízet a dělat pořádky nejenom ve skříních… Co čeká tento týden Vás?

 

Sobota 28. listopadu bude ideální den pro ty, kteří chtějí svatý pokoj a klid. Tento den mají naprosto skvělou šanci si ho zařídit.

V neděli 29. listopadu nás probudí příznivé aspekty Luny s Plutem, Jupiterem a Saturnem a sextil Merkuru s Jupiterem. Je tedy šance na to, že uděláte něco milého, příjemného a veselého a stejně tak i moudrého. Večer bude Luna vcházet do znamení Blíženců, takže se určitě dozvíte něco zajímavého o světě, uspokojíte zvědavost a možná se dozvíte i nějaké věci od svých blízkých a přátel.

 

Touto dobou naše babičky věštily z vosku. Roztopily ho v měděné nádobě a lily přes oko klíče do nádoby se studenou vodou. Z tvarů, které jim vycházely odečítaly budoucnost. Vždy bylo dobrým znamením, když jim na otázku vyšel spíše oblý a hladký tvar. Když si nebyly jisté, počkaly, až tvar vychladne a nasvítily jej petrolejkou tak, aby vrhal stín na zeď. Z tvaru stínu pak věštily budoucnost. My si to můžeme usnadnit a zapálit si doma svíčku (ideállně ze včelího vosku a nebo nějakou kvalitnější) a odkapávat do sklenice s vodou její vosk přímo.

 

Berani, nic se nebude dít. Pod vlivem Pluta začnete z nudy sledovat sousedy. Dokonce objevíte, že starší paní odnaproti je tajná agentka Bdělé očko a soused může být hledaný Černou kronikou. Takhle dopadnete, když budete až moc sledovat konspirativní pořady.

 

Býci, můžete se cítit osamělí. S našeptáváním hvězd se vám ale bude chtít být ve spojení s lidmi. Vaše fotky na sítích pak mají šanci ohromit svět. Hlavně to, co ukazujete za sebou.

 

Blíženci, pod vlivem Luny ve svém znamení budete velmi kreativní. Venuše vám však chystá past. V honbě po oslazení života to můžete přehánět a tvářit se, že to k pečení vánočního cukroví patří.

 

Raci, vaše energie by rozsvítila žárovku. Budete objevovat svět. Bohužel vaše energie nedobije vás smartphon, takže na procházky přírodou nezapomeňte powerbanku doma.

 

Lvi, s vlivem Jupitera budete chtít být více prospěšní.  Buďte však opatrní, Pluto se Saturnem vám dají zabrat. Vaše kuchyňské výtvory budou na oko soutěžit o titul výtvor roku. Akorát že perníčky chutnají více bez sklenky soli navíc.

 

Panny, budete ostře sledované. Přenechte trochu slávy i druhým. Zatím můžete vesele zarandit s novou známostí.

 

Váhy, Saturn si žádá pořádek, a tak na chvilku zahodíte svoji korunku a úklidu neuniknete. Smeták a hadr budou nejlepšími pomocníky. Někde i žabičky a škrobenka.

 

Štíři, nebude to s vámi k vydržení. Nálady jako na houpačce zaměstnají celou vaši rodinu. Výsledek však bude stát za to.

 

Střelci, možná budete chtít se Sluncem v zádech zazářit a doznat nějaké změny. Pluto je však šibal. Při výběru nové barvy na vlasy buďte velmi opatrní, ať nemusíte chodit v šátku.

 

Kozorozi, pokud vás vše štve a potřebujete únik a načerpat energii, nejlépe z antického Říma, sáhněte do police s knihami.

 

Vodnáři, že už vám někdy z dětí praskají ušní bubínky? Vysvětlete jim, že nejste plyšový medvídek, který je opravdu neslyší, a ono jim to možná na chvilku dojde.

 

Ryby, opatrně na sladké, leda byste se chystaly po novém roce na soutěž ve velikostech XXL.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Kominíci nosí štěstí…

… a může být i jen jeden. Potkala jsem ho. Šel si volně a svobodně ulicí, na rtech lehký úsměv, který se prohloubil, když si ...

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – KARMICKÉ SLUNCE VE STŘELCI

Karmické SLUNCE Co si mají splnit Střelci Střelci chtějí spasit svět, stávají se psychologové, lékaři, kněží, sociální pracovníci, profese pomáhající druhým... Slunce v našem horoskopu je ...

Víte, jak si získat Střelce?

Jsou to Střelci, kteří pro milovanou osobu udělají vše. Když ale ucítí stín pochybností, potřebují zničeho nic odejít a začít někde nanovo. A takové tendence ...

Horoskop štěstí pro Střelce (23.11. – 21. 12)

Kousavé a jedovaté poznámky od vašeho partnera vám berou energii a radost ze života. Je načase se ozvat a vyříkat si vše, co dělá doma ...
/ Články

Týdenní horoskop 21.11.-27.11. Co nese novoluní ve Střelci?

Venuše ve znamení Střelce zajistí hodně společenských aktivit. Bavte se, navazujte nové známosti a plánujte cesty. Můžete být víc zahlceni informacemi různého typu, včetně pomluv ...

Víte, co o vás prozradí hodina vašeho narození?

24:00 – 1:59 Tak, jak se jeden den stává druhým, stejně tak nenápadně, avšak vytrvale našlapují ve svém životě lidé narození na prahu nového dne ...

Víkendový horoskop: Mars s Neptunem zaperlí. Chce to nadhled

V pátek 18.11. dodá potřebnou energii sextil Slunce s Plutem. Snažte se předcházet slovním rozepřím, které by určitě zkazily náladu i vztahy s blízkými. Raději ...

Andělský horoskop od 18. 11. do 17. 12.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Dobře uděláte, když se postavíte za své blízké. Kdosi s nimi nejedná fér a vám se ...

Příběh tří nalezených karet zrcadlený v osudu

Jsou věci mezi nebem a zemí. Kartářka Marie se nám svěřila, jak s ní komunikují její andělé průvodci pomocí symbolů nalezených na cestě. Tři mariášové ...

Magická sedmička v kruzích našich životů

Říká se sedmé nebe, sedm kruhů pekla, sedmero krkavců, sedm trpaslíků, sedm pádů, sedm let neštěstí při rozbitém zrcadle. V absinthu je sedmero druhů kvítí, ...