Víkendový horoskop: Kdo bude ostře sledovaný a kdo bude věštit z vosku?

 

Příliv dobré energie pocítí Blíženci, možná budou mít chuť vlivem optimistické nálady vytáhnout a oprášit ze dna skříně něco, co tam mělo být ukryto již navždy… Váhy budou pod vlivem Saturnu uklízet a dělat pořádky nejenom ve skříních… Co čeká tento týden Vás?

 

Sobota 28. listopadu bude ideální den pro ty, kteří chtějí svatý pokoj a klid. Tento den mají naprosto skvělou šanci si ho zařídit.

V neděli 29. listopadu nás probudí příznivé aspekty Luny s Plutem, Jupiterem a Saturnem a sextil Merkuru s Jupiterem. Je tedy šance na to, že uděláte něco milého, příjemného a veselého a stejně tak i moudrého. Večer bude Luna vcházet do znamení Blíženců, takže se určitě dozvíte něco zajímavého o světě, uspokojíte zvědavost a možná se dozvíte i nějaké věci od svých blízkých a přátel.

 

Touto dobou naše babičky věštily z vosku. Roztopily ho v měděné nádobě a lily přes oko klíče do nádoby se studenou vodou. Z tvarů, které jim vycházely odečítaly budoucnost. Vždy bylo dobrým znamením, když jim na otázku vyšel spíše oblý a hladký tvar. Když si nebyly jisté, počkaly, až tvar vychladne a nasvítily jej petrolejkou tak, aby vrhal stín na zeď. Z tvaru stínu pak věštily budoucnost. My si to můžeme usnadnit a zapálit si doma svíčku (ideállně ze včelího vosku a nebo nějakou kvalitnější) a odkapávat do sklenice s vodou její vosk přímo.

 

Berani, nic se nebude dít. Pod vlivem Pluta začnete z nudy sledovat sousedy. Dokonce objevíte, že starší paní odnaproti je tajná agentka Bdělé očko a soused může být hledaný Černou kronikou. Takhle dopadnete, když budete až moc sledovat konspirativní pořady.

 

Býci, můžete se cítit osamělí. S našeptáváním hvězd se vám ale bude chtít být ve spojení s lidmi. Vaše fotky na sítích pak mají šanci ohromit svět. Hlavně to, co ukazujete za sebou.

 

Blíženci, pod vlivem Luny ve svém znamení budete velmi kreativní. Venuše vám však chystá past. V honbě po oslazení života to můžete přehánět a tvářit se, že to k pečení vánočního cukroví patří.

 

Raci, vaše energie by rozsvítila žárovku. Budete objevovat svět. Bohužel vaše energie nedobije vás smartphon, takže na procházky přírodou nezapomeňte powerbanku doma.

 

Lvi, s vlivem Jupitera budete chtít být více prospěšní.  Buďte však opatrní, Pluto se Saturnem vám dají zabrat. Vaše kuchyňské výtvory budou na oko soutěžit o titul výtvor roku. Akorát že perníčky chutnají více bez sklenky soli navíc.

 

Panny, budete ostře sledované. Přenechte trochu slávy i druhým. Zatím můžete vesele zarandit s novou známostí.

 

Váhy, Saturn si žádá pořádek, a tak na chvilku zahodíte svoji korunku a úklidu neuniknete. Smeták a hadr budou nejlepšími pomocníky. Někde i žabičky a škrobenka.

 

Štíři, nebude to s vámi k vydržení. Nálady jako na houpačce zaměstnají celou vaši rodinu. Výsledek však bude stát za to.

 

Střelci, možná budete chtít se Sluncem v zádech zazářit a doznat nějaké změny. Pluto je však šibal. Při výběru nové barvy na vlasy buďte velmi opatrní, ať nemusíte chodit v šátku.

 

Kozorozi, pokud vás vše štve a potřebujete únik a načerpat energii, nejlépe z antického Říma, sáhněte do police s knihami.

 

Vodnáři, že už vám někdy z dětí praskají ušní bubínky? Vysvětlete jim, že nejste plyšový medvídek, který je opravdu neslyší, a ono jim to možná na chvilku dojde.

 

Ryby, opatrně na sladké, leda byste se chystaly po novém roce na soutěž ve velikostech XXL.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

Nejpřekvapivější dvojice znamení zvěrokruhu: S kým vám to může kupodivu klapat?

Pokud trochu znáte astrologii, jistě víte, že pokud jde o lásku a partnerství, některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí lépe než jiná. A nejspíš i ...

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o ...

Poselství včel

Už se opět bzučivě míhají vzduchem. Včely, včelky, včeličky… Jak je krásné vidět tyto malé tvorečky neúnavně létat z květu na květ. Člověk má po ...

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...

Ochranná magie stromů

Obklopují nás, voní, dělají radost, hojí a někdy si s vámi i ,,povídají". Věčně zelené stromy. Na jaře v rozpuku mají velikou sílu. Dnes se ...
/ Články

Slyšíte, jak k vám promlouvá duše?

Jak k nám promlouvá duše? Cítíte její přání, volání a touhy? Víte, že máte duši? Proč naslouchat a mluvit se svou duší? Pořád vám někdo ...

Rusalky a splněná přání

Kdysi se věřilo, že se na loukách, v lesních hájích a borech a všude tam, kde byla voda, tedy v okolí jezer, u studánek nebo pramenů, ...
/ Články

Partnerský horoskop: Váhy. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují mírumilovné, elegantní, přátelské, veselé, ...