Víkendový horoskop 1.8.- 2.8. Čas pro poděkování a vstup do nové kapitoly

Vodnáři, nevěřte všemu, co vám, kdo napovídá. Uran vás houpe. Blíženci, máte šanci na rande snů. Raci, získáte záplavu ctitelů. Panny se díky Merkuru dozvědí veškeré potřebné informace kdo, s kým, kde a budou mít jasno… Co čeká vás?

 

V sobotu 1.8. opozice Merkur – Pluto bude chtít rozlišovat. Zamyslete se nad tím, co chcete v životě změnit a kdo se vám dostal pod kůži. Je to dobrý den na rozloučení se starým a vstupem do nové etapy. Touto dobou vrcholí prastaré svátky Lughnasadh a i vy se můžete vyladit na rity předků.

 

Nedělní (2.8.) konjunkce Luny s Jupiterem nese milé společenské aktivity. Její aspekty s Venuší vám však mohou lehce zastírat touhy a potřeby druhých lidí.

 

Berani, budete netrpěliví můžete se ze zásady dohadovat. Na všem se dá najít něco, co lze přeci vytknout.

 

Býci, vyrazíte na delší procházku, nebo výlet, ale nejdřív si dopřejte dobrý oběd. Poslední dobou jste pozbyli dost energie, tak se nebojte nabít i fyzicky.

 

Blíženci, budete řešit rodinné záležitosti, práci na zahradě, nebo připravíte dezert. Ale Hlavně vás bude zajímat láska. Máte šanci na rande snů.

 

Raci, jsou dny, kdy býváte obvzvlášť milí a všichni se o vás budou zajímat. Můžete získat hodně oddaných ctitelů, či ctitelek. Sítě budete zaplavovat fotkami z báječných míst, kam se s nimi můžete vydat.

 

Lvi, bylo by lepš, kdyby jste si nechali své názory pro sebe. Někdo sympatický se může urazit. Vaše city mohou být jiné než si všichni myslí. Buďte tajemní a opatrní. V neděli bude slunce svítit jenom pro vás a s humorem budete brát i sami sebe.

 

Panny, bylo by dobré se připravit na to, že se okolí bude snažit vyhovět vašim přáním. Díky Merkuru se dozvíte  nové informace o tom, kdo, s kým, kde. Večery se ale snažte věnovat svému partnerovi. Z vašich toulek po všech sítích by mu mohlo být  smutno, jako byste nebyli spolu.

 

Váhy, hvězdy přejí randění, lásce, a láskyplném vyznáním, všechno ostatní vás bude nudit. V neděli se věnujte sobě.

 

Štíři, vždy po ránu můžete cítit nespokojenost. Proto se držte dál od adrenalinových věcí. Raději se věnujte své kráse a jejímu pěstění.

 

Střelci, zavzpomínáte na staré dávné časy a lidi které kteří vám byly velmi blízcí. Zorganizujte krátký výlet.

 

Kozorozi, Luna přeje cestám a objevování nových přátel, akorát mějte na mysli abyste si udrželi takt a společensky přijatelnou náladu. V neděli je skvělý den pro rande.

 

Vodnáři, vaše nápady na víkendovou zábavu budou velmi zajímavé, nebojte se s nimi obeznámit i své okolí, Budete králové výletů.

 

Ryby, v sobotu si dovolte trochu zalenošit. Luna v sextilu přeje zábavě, tak se nezabývejte složitými věcmi. V neděli vyjděte na výlet, na co sedět doma?

 

Malý rituál po velké štěstí

 

Můžete si připomenout prastarý svátek spojený s tímto obdobím a to je  Lughnasad. Jeho čas a rituály s ním spojené se vztahují na přelom července a srpna. Léto je ve svém vrcholu. Oslavy začínají 31. července a končí 2.srpna. V ideálním případě se pojí s prvním úplňkem ve Lvu.

Vzdávaly se díky Matce Zemi a Slunci. Obětovalo se z jejich darů úrody, aby se bez úhon a v hojnosti přežilo i zimní období, které dělalo lidem vrásky. I vy můžete symbolicky poděkovat a v malém rychlém rituálu projevit alespoň v duchu vděk za dary, které máte. A uzavřít si v sobě  to, co nechcete.

Zapalte svíčku a promítněte si hlavou, kde jste, co děláte a všechny své úspěchy a poděkujte za to, že máte možnost využívat všechny tyto okolnosti, které nejsou pro každého samozřejmostí. Je to zdraví, síla, odvaha. Vaše plodné myšleny tak mohou padat na úrodnou půdu. Vzdejte díky příznivému vlivu Slunce (stěstí) a Země (hmota, růst, zdraví, plodnost). Pak vyjděte ven do přírody, nebo s přáteli na sklenku a v nestřežené chvilce odlijte ze svého pohárku trochu i zemi, jako úlitbu. Zajistíte si tím přízeň bohů, abyste překonali i těžší časy.

 

Pro Kartářky světla  Helen Stanku

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Sny o úmrtí blízké osoby, o nahotě, o zesnulých… Co znamenají?

Lidé během  svého života prospí více než čtvrt století. Spánek a snění jsou totiž nepostradatelné pro náš organizmus. Pomohou urovnat informace získané během dne, ...

Jste připraveni slyšet pravdu?

O svém osudu každý rozhoduje sám za sebe. Toto je jeden z mnoha příběhů mých klientů. Chtít vědět víc! Před lety mě požádala o výklad ...

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům: KARMICKÉ SLUNCE V RYBÁCH

Proč se Rybám děje to, čím prochází může objasnit naše karmaložka Olívie. Karmické SLUNCE Karmické Slunce ukazuje cestu jiného charakteru, cestu k osvícení, ukazuje způsob, kterým ...

Horoskop štěstí pro Ryby (21.2.-30.3.)

Po pracovní stránce se vám tento měsíc bude opravdu dařit. Když chcete, umíte zabrat a věci dodělat, i kdybyste měli pracovat přes čas. Velký problém ...

Pouť do nitra

 Mluvíte někdy sami se sebou? Tedy vnitřně… Že ne…? Nejvyšší čas s tím začít. Dáváme tím sobě i všem neviditelným, duchovním, spirituálním bytostem, co jich ...

Týdenní horoskop 20.2.-26.2. Co nese novoluní v Rybách?

V pondělí 20. února nastane novoluní ve znamení Ryb. Tento den se bude dost měnit nálada. Můžete létat v oblacích, ale také se potácet ve ...

Jak si získat Rybu?

V neděli 19. února vejde Slunce do znamení Ryb. Začíná období, kdy budeme žít obklopeni láskou. Pozornost věnujte nejprve sobě a potom svým blízkým. Láska ...

Víkendový horoskop: Co nesou Venuše a Slunce v Rybách?

Merkur v sextilu s Jupiterem a Venuše v Rybách proženou mnohé páry po parketech sálu, sjezdových slalomech zasněžených hor, či po prodejních plochách obchodních domů ...

Andělský horoskop od 17. 2. do 16. 3.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Jisté plány vám nyní nejdou úplně dotáhnout do konce přesně podle vašich představ. Bude třeba si ...
/ Články

Láska na věčnost…?

Je libo dvě rudá srdíčka, vyrýt jména milenců, datum prvního setkání, slova „nic nás nerozdělí“?  Toto přání však spolu s rituálním vhozením klíče do řeky ...