Týdenní horoskop 5.7.-11.7. Začátek července slibuje více červenání. Mars a Venuše v konjunkci posílí sexuální přitažlivost!

Lvi, Berani a Střelci budou mistry prázdninového svádění. Konjunkce Marsu s Venuší ve znamení Lva (11.7.-16.7.) vyladí na smyslnou lásku snad i ty nejvíce zastydlé a nesmělé bytůstky, aby se cítily atraktivní a chtěli si užívat života co jim nabízí plnými doušky. Všichni se budou cítit více atraktivní a krásní, budou chtít vystavovat na obdiv dvé tělesné proporce v těch nejzajímavějších kouscích z šatníku.

 

Pondělí 5. července

Sextil Slunce s Uranem přinese příliv tvůrčí energie a chuť pustit se do něčeho zajímavého. Rozvine myšlení spojené s inteligencí.

 

Úterý 6. července

Kvadratura Merkura s Neptunem mnohé zbaví iluzí, že dneska něco kloudného vymyslí. Spíše se bude budeme trénovat v kličkování v chaosu.

 

Středa 7. července

Léto a prázdniny je čas kdy se velmi silně budí milostné potřeby a touha po lásce. Ne vždy je to příjemné. Opozice Venuše se Saturnem připomene  touhu po něčí blízkosti hlavně těm, kteří za sebou mají rozchod, anebo už jsou dlouho sami.

 

Čtvrtek 8. července

Kvadratura Venuše s Uranem mnohé probere ze stereotypních vzorců, které s pravou láskou nemají mnoho společného. Někdo může přijít k názoru, že ne vždy jsou pro lásku potřeba instituce a papíry. Pokud se dva milují, štěstí, naplněností a spokojenost dává i pouhá přítomnost blízké osoby.

 

Pátek 9. července

 

Relativně spokojeni budou lidé, kteří sní o klidu a chtějí si odpočinout.

 

Sobota 10. července

Novoluní vstoupí v sobotu 10.7. do znamení Raka. Tento den můžeme pocítit problémy s krevním oběhem, které se projeví mravenčením v končetinách a křečemi svalů. Zkuste si dát nohy nahoru a alespoň půl hodiny takto relaxovat. Novoluní je také den, ve kterém máme šanci vykonat důležité změny a můžeme se konečně pohnout dopředu za svými sny a plány. Můžeme se otevřít novým věcem. Toto novoluní by bylo více optimistické a pozitivní, kdyby nebyla tvrdá opozice Luny s Plutem. Tu nezmírní ani novoluní. Může se vám třeba líbit něco, kde později pochopíte, že vám to za to nestojí.

 

Neděle 11. července

 

Pod vlivem Merkura přestanou být důležité klípky z okolí a my budeme chtít mít alespoň na chvíli svatý pokoj, protože nás konjunkce Marsu s Venuší ve znamení Lva (11.7.-16.7.) vyladí na smyslnou lásku snad i ty nejvíce zastydlé a nesmělé bytůstky, aby se cítily atraktivní a chtěli si užívat života co jim nabízí plnými doušky. Všichni se budou cítit více atraktivní a krásní, budou chtít vystavovat na obdiv dvé tělesné proporce v těch nejzajímavějších kouscích z šatníku.

 

 

Léto je v plném proudu. Pojďme se podívat, co čeká jednotlivá znamení

Hvězdy jsou ve znamená Raka, který ke spokojenosti a štěstí potřebuje především milovanou osobu. Vyžívá se v dobrém jídle a miluje umění, kulturu a hudbu. Rozhořčuje ho nespravedlnost a nemůže se dívat na to, když někdo ubližuje slabším. Umí šetřit a nerad zbytečně utrácí.

Raci, tento týden vás překvapí zpráva od jistého člověka, kterého jste nedávno sami kontaktovali. I když to zpočátku nevypadalo nadějně, nyní budete mít úplně jiné pocity.

Lvi, máte štěstí, že se kolem vás pohybují stejně naladění lidé. Díky tomu si můžete udělat vskutku zajímavý program a rozhodně se nebudete nudit.

Panny, budete vyhledávat blízkost lidí, kteří vás nestresují a také po vás nic nechtějí. Díky tomu se můžete věnovat opravdu důležitým věcem a netrávit čas rozčilováním.

Váhy, abyste nebyli unavení a dobře vám to myslelo, je třeba správně dýchat. Dostáváte tím více kyslíku do těla. Naučte se to.

Štíři, nápady, jak řešit rodinné vztahy, musíte dobře probrat s ostatními. Nemá cenu se pouštět do něčeho na vlastní pěst.

Střelci, občas si sice nevíte rady s jistými záležitostmi, ale nedělá vám problém požádat zkušenější známé o pomoc. Rádi vám vyhoví.

Kozorozi, jako vždy toužíte po tom, být první a úspěšní. Je to váš hnací motor. Ale pozor na vysokou laťku, kterou si dáváte sami sobě.

Vodnáři, v milostných vztazích máte tendence nechat všemu volný průběh. Zřejmě nyní nemáte na romantické záležitosti náladu.

Ryby, výbušným chováním si proti sobě můžete velmi rychle obrátit zbytek rodiny. Kroťte emoce a dejte pozor na svou rétoriku.

Berani, mezi přáteli máte tolik různých typů osobností, že se s nimi nikdy nenudíte. Stačí si jen vybrat, s kým pojedete na dovolenou.

Býci, i tento týden se musíte přizpůsobit ostatním. Máte pocit, že někdo jiný řídí váš osud. Je to zřejmě upozornění na to, abyste si lépe nastavili hranice, s kým se budete stýkat.

Blíženci, čeká vás náročný týden, kdy bude třeba si rozmyslet své další kroky v životě. Především půjde o milostný vztah, kde se objevují jisté trhliny. Hvězdy radí, abyste méně mluvili a více naslouchali.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie

Jsou dva. Kterého si mám vybrat?

Někdy jste dlouho samy. Neukáže se nikdo, kdo by vás zaujal, není někdo, s kým byste se chtěli vídat a náhle se někdo objeví. A ...

Planety a rok narození: Která vládla v roce, kdy jste se narodili, a jak to ovlivňuje váš život?

Již od starověku lidé vědí, že planety ovlivňují životy nás pozemšťanů. A věděli jste, že obzvlášť důležitý je ve vašem životě vliv planety, která vládla ...

Jak společně žít s Beranem, Lvem nebo Vodnářem? Toto jsou rady pro každé znamení zvěrokruhu

Žít s někým může být těžké. Každý z nás má své zvyky, preference. A pokud žijete ve společné domácnosti, musíte je nějak sladit, abyste spolu vůbec vydrželi ...