Týdenní horoskop 31.5.-6.6. Čeká nás období nových lásek, rozchodů i usmiřování. Které dny si dát pozor?

Blíženci, tento týden uděláte rozhodující krok správným směrem. Váhy, štěstí přeje připraveným. Panny, rozmyslete si, zda si opravdu chcete v tyto dny vyříkat se svým partnerem nesrovnalosti ve vztahu….

Pondělí 31.5. „zpříjemní” kvadratura Luny s Uranem a konjunkce se Saturnem. I ti odpočatí budou mít tendenci zívat a na nic jako by nebyl čas. Trigon Marsu s Neptunem bude zase zveličovat všechny možné problémy. Chce to klid. Bude to spíše v unavené mysli než v reálu. 😞

 

V úterý 1.6., na Dětský den dostaneme od hvězd malý dárek všichni. V každém z nás se probudí kus dítěte a příjemnou náladu umocní příznivé vlivy trigonů Luny s Merkurem a s Venuší. Luna vejde do znamení romantických Ryb a konjunkce s Jupiterem rozpustí napětí jako starý sníh. Spontánní nálada bude provázet celým dnem.

 

Ve středu 2. 6. vejde Venuše do znamení Raka. Budeme mít potřebu řešit vše mile a příjemné kolem rodiny, zajít si s dětmi, či přáteli na něco dobrého, také se budeme chtít líbit, a tak se bude investovat do oblečení. Den bude přát i randění. 😀

 

Čtvrtek 3.6. bude již od poledních hodin vybízet k plánům všeho druhu a hlavně těm se vztahem k dovoleným. Příznivé aspekty Luny s Marsem a Plutem a Luna vcházející do znamení Berana i trigon Slunce se Saturnem budou chtít směřovat naši pozornost již ke konkrétním plánům a upřesněním. Nápady mohou být malým preludiem blížících se dovolených.

 

 

V pátek 4.6. bude trigon Venuše s Jupiterem přát všem láskám nebeským a svatému klidu. ❤️

 

V sobotu 5.6. važte svá slova! Den může být poněkud ostřejší. Mars a Pluto budou díky opozici v bojové náladě a kvadratura Merkura s Neptunem může věci hrotit. Hrozí rozchody!

 

Nedělní ráno 6.6. odplaví včerejší nervozitu a Luna vcházející do znamení Býka přispěje s pomocí uspořádat věci tam, kde mají být.

 

 

Co nás čeká první červnové dny?

Hvězdy jsou ve znamení Blíženců. Zrozenci tohoto vzdušného znamení jsou ve vztazích pozorní a romantičtí. Jejich otevřenost nemá problém s jakoukoliv komunikací. Obvykle nežárlí a partnerovi dává plnou důvěru. Nejvhodnějšími partnery k Blížencům jsou Váhy a Vodnáři.

Blíženci, tento týden uděláte rozhodující krok správným směrem. Konečně se vyřeší to, co vás trápilo. Buďte velkorysí, vše se vám vrátí, až přijde ten správný čas.

Raci, uvědomíte si, že pesimistický pohled na svět vám vůbec nedělá dobře. Náladu si můžete spravit pouze v kruhu svých blízkých.

Lvi, výrazně se vám uleví v pracovní oblasti, hlavně ve vztahu s kolegy. Najdete konečně společnou řeč a budete se snažit přenést přes nedávné nedorozumění.

Panny, rozmyslete si, zda si opravdu chcete v tyto dny vyříkat se svým partnerem nesrovnalosti ve vztahu. Nemáte totiž dost trpělivosti, abyste rozhovor udrželi v klidném duchu.

Váhy, štěstí přeje připraveným. Jestli se vám do cesty připlete výhodná koupě nebo investice, o které jste dlouho přemýšleli, měli bystě ji velmi rychle využít.

Štíři, konečně se vzpamatujete a začnete naslouchat své intuici. Pomůže vám to v každém ohledu. Jakmile si uvědomíte, co se opravdu děje a co vlastně chcete, bude vše v jasných barvách.

Střelci, dobré bude, když si půjdete svou cestou a nebudete se angažovat v cizích záležitostech. Může to být akorát medvědí služba a vy z toho vyjdete jako ti nejhorší.

Kozorozi, nedávejte ostatním možnost, jak se na vás zchladit hlavu. Jste vždy otevření komunikaci, ale vše má své meze. Někteří to mohu už zneužívat.

Vodnáři, nejde popřít, že jste nadaní ve svém oboru. Nebojte se přemýšlet o vyšších pracovních metách. Je načase se posunout dál.

Ryby, místo pochůzek po obchodech a nakupování si vyjděte na pořádně dlouhou túru. Nejenže ušetříte, ale uděláte také něco pro své tělo.

Berani, neotálejte s odpověďmi na zajímavé nabídky, které by vám mohly změnit život. Nezáleží, z jaké oblasti budou.

Býci, je nevyhnutelně nutné začít provozovat alespoň nějakou pohybovou aktivitu. Je na vás, co si vyberete, ale začněte s tím co nejdříve. Prospěje to hlavně vaší psychické kondici.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Splňte si přání s Perseidami

Nejvíce by padající roj meteorů, tak zvaných Perseid, měl být vidět 13.8. kolem třetí hodiny ranní. Mezi 12. až 14. srpnem jsou dvě noci, ve ...

Naplánujte si pohlaví dítěte. Pomůže vám v tom kapka magie a kvalitní sex

Hodně lidí samozřejmě krom přání, aby se jim narodil zdravý potomek, mají i představy o tom, jestli to má být chlapec, nebo děvče. Muži chtějí ...

Karta týdne 8.8. – 14.8. Dvojka holí žádá sebeovládání

Astrologickým aspektem dvojky holí  je Mars v Beranu. O co jde? Mars je za energii vitality a prosazování se a Beran může být za poznávání ...

Týdenní horoskop 8. 8. – 14. 8. Luna v úplňku naplní sny

V tomto týdnu je Merkur v plné síle a dopřeje vám najít něco, po čem již delší dobu toužíte. Může to být třeba nějaké umění, či ...

Víkendový horoskop: Luna ve Štíru rozplétá tajemství

5.8. první čtvrť ve Štíru V této fázi je Luna viditelná a připomíná tvar písmene D. Dává konečně jistý klid a mnoho věcí začne dávat ...
/ Články

Luna na srpen

Luna bude v srpnu oplývat neobyčejným kouzlem. Během úplňku 12.8. si s její pomocí leckdo dupne a odpoutá od sebe toxické lidi. Návrat z dovolených ...

Romantický muž a kratičký jeho příběh

Mám ráda příběhy, které píše laskavý všední život. Bylo tomu i nedávno. Stála jsem na zastávce MHD a čekala, až mi přijede spoj. Nebyla jsem ...

Hvězdy na srpen

S Jupiterem v Beranu budeme hledat příhody a fascinovat se novinkami. Mars v Býku ukáže jak využít krásy života a o rozvoj se postará Merkur ...
/ Články

Runový horoskop a rituály na srpen 2022 vám prozradí, koho potkáte, a co vás čeká

Berani - Ehwaz Přijdou nové informace, které jsou tu pro to, aby vám pomohly. Spolupráce s druhými lidmi pro vás bude nyní velmi důležitá. V ...

Karta týdne 1.8. – 7.8. Vůz ukazuje cestu

Štírům přichází štěstí v neštěstí. Raci budou altruisty. Lvům jde popularita. Blíženci mohou začít psát, lidé je budou číst a ještě to ocení. Co čeká ...