Týdenní horoskop 3.8.-9.8. Kde bouchnou saze a kdo bude hýčkán?

 V pondělí 3. srpna se jde do finále. S čím? S podrážděností a nervozitou, které na mnohé poslední dobou doléhalo. Úplněk ve znamení Vodnáře a opozice Merkur – Saturn bude chvílemi přinášet pocit, že už máte všeho dost. Zlobit vás může fakticky kdokoliv a cokoliv. Tento den mohou potrápit křeče a pnutí v oblasti lýtek, kotníků a achilovky a také partner, děti i vývoj věcí v práci a okolí. Před houpačkami nálady vás teď neuchrání ani dovolená. Lepší bude zařadit bobříka klidu a analytického uvažování.

 Delší procházka blízko vody nebo v lese pomůže získat kontrolu nad duchem i hmotou. S každým krokem můžete skrze své nohy posílat vše co vás trápí do hojivé a konejšivé země. Až budete mít pocit, že máte odevzdáno, můžete si stejným způsobem nabrat sílu pro další den. Býci se mohou pod vlivem Uranu zamotat do cizí hádky a začít hasit to, co je nepálí.

V úterý 4. srpna nepočítejte s tím, že energie posledních dnů povolí velmi rychle. Tento den ještě může dělat vaši společnost nervozita a někdy i pocit bezmoci. Někteří budou cítit potřebu počítat ztráty, jako by to bylo definitivní a kopat hrobeček svým plánům. Zabrzděte! To není konstruktivní. Jistě si naleznete lepší práci. Za těmito vašimi výkyvy nálady jistě stojí kvadratura Mars – Jupiter, Vzbudí ambice a pak sekne drápkem pochybností a obav.  Najděte si lepší způsob, jak trávit čas. Kozorozi, Pluto vás bude nabádat k různým hloupostem. Každopádně opatrně na klimatizaci a zmrzlinu. Hezky to začíná a bolestmi krku končí.

Ve středu 5. srpna přijde konečně vyklidnění i větší dávka pomyslného pocitového komfortu. Luna vejde do znamení ryb. Merkur do znamení Lva.  To vám pomůže dostat se do svého středu a získat vámi oblíbený způsob práce i myšlení. Lvi budou mistry flirtů a svádění, Rybám se povede téměř vše, co si vysnily a Berani budou vítězit i bez válek.

Ve čtvrtek, 6. srpna. Večer budete mít chuť na malou chvíli odpočinku. Luna v konjunkci s Neptunem vás otevře citlivým debatám o vašich vztahových záležitostech. Společné shlédnutí romantické komedie, meditace citlivost a empatie blízké osoby, pomůže uzdravit kousíček vaší duše. Blíženci se pod vlivem Venuše mohou zamilovat.

V pátek, 7. srpna bude vcházející Venuše do znamení Raka nabádat, abyste se soustředili na vaši citovou sféru a záležitosti vašeho srdce. Do konce prázdnin nezbývá příliš času a někteří mohou získat dojem, pocit, že jim něco chybí, že jejich duše teskní a prahne po citech pohlazení lásce a pěkném milování. Bude se smskovat ostošest, domlouvat rande jako o závod a řešit nadcházející víkend, jako by to měl být ten poslední.

V sobotu se budete zabývat věcmi spojenými s odpočinkem, na které jste neměli čas po celý týden. V neděli se nepoddávejte splínům, které podpoří nepříjemné kvadratury Luny s Jupiterem, Plutem, Saturnem a konjunkce s Marsem.

Hvězdy jsou ve znamení Lva.

Lvi, vaše odvaha v práci je pověstná. Nemáte s ničím problém a užíváte si, když se objeví nějaká náročnější situace, které musíte čelit. Lvi jsou rozenými vůdci, což se potvrzuje v každé nové výzvě. Ovládáte úžasné komunikační schopnosti a je radost s vámi jen zavést řeč.

Panny, váš protějšek vás pěkně štve. Máte dost jeho negativního chování. Snažíte se tím nedat znechutit, ale jeho řeči vás ubíjí. Měli byste mu to rázně vytknout, jinak si zkazíte dovolenou.

Váhy, je čas na důsledný detox od stresů posledních dnů. Je čas na delší dovolenou spojenou se sportem nebo dlouhými procházkami.

Štíři, někdo z rodiny vás pěkně naštve. Jste tolerantní člověk, ale pokud se musíte někomu přizpůsobovat, tak vás to dlouho nebaví.

Střelci, věnujte se svému koníčku, který vás nabije pozitivní energií a zanechá příjemný pocit uspokojení. Tak směle do toho.

Kozorozi, kolem vás to začíná vřít a rozjitřené emoce brzy bouchnou. Zcela náhodou se připletete do rodinné hádky a řeknete vše, co vám už delší dobu leží na srdci.

Vodnáři, významné události vás čekají zejména po pracovní stránce. Máte skvělé nápady a navíc nejednomu kolegovi vytrhnete trn z paty.

Ryby, tento týden budete hýčkáni partnerem i celou rodinou. Užívejte si společné chvilky, zasloužíte si je. Nepátrejte po příčině.

Berani, těší vás přítomnost přátel, na které se můžete spolehnout. Ti vás v životě už k mnohému inspirovali. Vzájemně se skvěle doplňujete.

Býci, v práci vládne nezvykle přátelská atmosféra. Zlepšuje vám to náladu a lépe se vám pracuje. Možná je to i tím, že většina kolegů má dovolenou.

Blíženci, budete jako uragán. Cestou hravě smetete všechno, co by vám mohlo zkazit dobrou náladu. Přitom si lehce poradíte s velmi náročnými úkoly.

Raci, máte-li odlišný názor na důležité věci, je třeba o nich s okolím racionálně diskutovat. Chcete-li se vyhnout hádkám, nebuďte tak hr.

Pro Kartářky světla Pet a  Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

Nejpřekvapivější dvojice znamení zvěrokruhu: S kým vám to může kupodivu klapat?

Pokud trochu znáte astrologii, jistě víte, že pokud jde o lásku a partnerství, některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí lépe než jiná. A nejspíš i ...

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o ...

Poselství včel

Už se opět bzučivě míhají vzduchem. Včely, včelky, včeličky… Jak je krásné vidět tyto malé tvorečky neúnavně létat z květu na květ. Člověk má po ...

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...

Ochranná magie stromů

Obklopují nás, voní, dělají radost, hojí a někdy si s vámi i ,,povídají". Věčně zelené stromy. Na jaře v rozpuku mají velikou sílu. Dnes se ...
/ Články

Slyšíte, jak k vám promlouvá duše?

Jak k nám promlouvá duše? Cítíte její přání, volání a touhy? Víte, že máte duši? Proč naslouchat a mluvit se svou duší? Pořád vám někdo ...

Rusalky a splněná přání

Kdysi se věřilo, že se na loukách, v lesních hájích a borech a všude tam, kde byla voda, tedy v okolí jezer, u studánek nebo pramenů, ...
/ Články

Partnerský horoskop: Váhy. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují mírumilovné, elegantní, přátelské, veselé, ...

Samuelčina šamanská předpověď na týden 8.4.-14.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...