Týdenní horoskop 25.1.-31.1. Komu spadne maska a kdo bude mít pod vlivem úplňku v ruce granát se smrští citů?

Ryby, jestli má někdo z vašeho okolí pocit, že jste snadno ovlivnitelní a pasivní, je pravý čas dokázat, že se plete. Začít můžete hned tento týden. Berani, musíte si hlídat každé slovo, které pronesete. Máte tendenci hnát na ostří nože to, co vyžaduje citlivý přístup. Co čeká vás?

V pondělí 25. ledna bude Luna ve znamení Raka a my se budeme soustředit na věci kolem rodiny a našich blízkých.

 

Tento den býval ideálním pro domácí pořádky, speciálně klepání koberců a jejich čištění. Také dobrý den na to, upéct bábovku a pohostit všechny členy domácnosti včetně zvířat. To zajistí, že se všichni ve zdraví dočkají jara.

 

V úterý 26. ledna bude klíčem k úspěchu umění reagovat na překvapující změny a zvraty. Kvadratura Slunce s Uranem přinese ostré změny a sérii otřesů. Pozitivní přístup je něco, co si z toho vzít a naučit se. Setrvávání v zaběhnutých schématech dává pouze falešný pocit bezpečí a oddaluje od vítězství a štěstí.

 

Ve středu 27. ledna spadnou masky falešné upřímnosti. Opozice Luny s Venuší a Plutem bude provokovat do ostrých reakcí bez špetky diplomacie.

 

Tento den bývalo dobré, postarat se dobře o své psy. Ti se pak odvděčí tím, že budou své páníčky chránit před zlými lidmi a jejich negativními energiemi. Tento den bylo také potřeba zapálit svíce a v kotlíku ochranné bylinky. Hlavně ty bylinky, které jsou zasvěcené ohnivému živlu. 

 

Ve čtvrtek 28. ledna bude úplněk ve Lvu. Do našeho života přinese uragán a emocionální bouři v téměř každém životním aspektu. 

Luna v úplňku v opozici se Saturnem a Jupiterem v kvadratuře s Uranem a Marsem a také konjunkce Venuše s Plutem budou jako granát ruce. Nemusíte se vyhýbat tvrdé konfrontaci, ale nemá smysl házet slova do větru. Tento den se však nehodí dělat důležitá rozhodnutí. I když se bude vaše duše motat ve víru emocí, snažte se udržet si glanc a vyhnout se vzorům chování, které mohou ranit druhé lidi. Cena za případné chyby by tentokrát byla vysoká. 

 

Tento den bývávalo dobré obléci něco na sebe, co bylo vyrobeno ze lnu, či tím ozdobit dům. Může to být ubrus, závěsy, prostírání a podobně. Pro ochranu od zlého si tento den na sebe babičky braly něco modrého.

 

Pátek 29. ledna máme šanci získat konečně rovnováhu a klid na duši. Dokonce i fyzickou zdatnosti. Skvělé vlivy konjunkce Slunce s Jupiterem dovolí trochu si vyhodit z kopýtka, pohnout ambiciózními plány a předsevzetími. Klíčem k úspěchu je lehkost, s jakou se tento den bude všechno skládat. Zapamatujte si tento styl, bude se hodit na horší časy.

 

V sobotu přijde nechuť ke všem možným akcím a touha věnovat se spíše sobě. Luna ve znamení Panny opozici s Merkurem v retrográdu by stejně žádnému karnevalu nepřála. Budou problémy s komunikací a s tím dohodnout se i s blízkými.

 

V neděli 31. ledna nese opozice Luny s Neptunem citlivější stavy naši duši. Budeme vnímavější na emoce a signály z podvědomí. Možná by pomohla automatická kresba, intuitivní tanec, nebo hudba. Je potřeba dovolit si volně vyjádřit to co cítíme uvnitř.

Pojďme se podívat co nás čeká jednotlivá znamení poslední lednový týden.

Ve čtvrtek 28.1. vstoupí úplněk do znamení Lva. Tento den můžeme pocítit srdeční slabost, dopřejte si proto procházku na čerstvém vzduchu a více větrejte. Nerozčilujte se nad malichernostmi.

Hvězdy jsou ve znamení Vodnáře. Pro toto vzdušné znamení je typické bystré myšlení a touha po poznání. Mívají velmi originální myšlenky a neobvyklý životní styl. Dá se říct, že rádi jdou proti proudu. Často se tak setkávají s nepochopením. Největšími hodnotami pro Vodnáře jsou svoboda a nezávislost. Zakládají si na upřímných vztazích mezi přáteli. Nesnáší pokrytectví a jednotvárnou práci.

Tento týden si milí Vodnáři dávejte pozor na lidi z vašeho okolí, kteří vynikají v citovém vydírání. Bude těžké jim nepodlehnout. Jedině racionální argumentace je může zarazit.

Ryby, jestli má někdo z vašeho okolí pocit, že jste snadno ovlivnitelní a pasivní, je pravý čas dokázat, že se plete. Začít můžete hned tento týden.

Berani, musíte si hlídat každé slovo, které pronesete. Máte tendenci hnát na ostří nože to, co vyžaduje citlivý přístup.

Býci, věřte sami sobě. Odhoďte strach. Stanovte si dílčí cíle, za kterými chcete jít a začněte konečně jednat.

Blíženci, přes veškerou zaneprázdněnost si najděte čas na pohyb na čerstvém vzduchu. I krátká procházka má pro vaši psychickou vyrovnanost významnou roli.

Raci, připravte se na to, že i váš uspořádaný život se může čas od času převrátit naruby. Pokud zachováte chladnou hlavu, podaří se vám omezit negativní důsledky na minimum.

Lvi, naučte se šetřit velkorysými gesty. Pokud je budete prokazovat svému okolí častěji, začnou vás všichni využívat.

Panny, dejte si pozor na nečekaná okouzlení. Hrozí, že se na první pohled zblázníte do někoho, kdo umí krásně mluvit, a ještě lépe lhát.

Váhy, dělejte vše, jak nejlépe dovedete, ale hlavně buďte věrní tomu, co vás opravdu baví, v tom máte největší sílu.

Štíři, v tomto týdnu získáte nadhled. Podaří se vám rozplést některé složité vazby. Tím se také přestanete divit, proč se jisté věci vyvíjejí jinak, než jste očekávali.

Střelci, v těchto dnech se nahromadí překážky, které by mohly vést k fatálním omylům ve vašem dalším jednání. Zákeřné pomluvy ignorujte.

Kozorozi, využijete šance a začnete se změnami. Bude vám předložena nabídka, která se neodmítá.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Váš život je vaše magie

Magus est qui communione loquendi cum deis immortalibus at omnia quae velit incendibili(a)quadam vi cantaminum polleat. Apuleius Mág je ten kdo zná  společnou řeč s  ...

11 znamení, že nás andělé chrání

Rádi věříme tomu, že nad námi kdosi bdí. Někteří hovoří o andělech strážných, jiní o duchovních průvodcích, nebo o spřízněných duších zemřelých blízkých. Lidé se ...

Jaké povolání máte napsané osudem na své dlani?

Nejste si jistí svými predispozicemi? Podívejte se na své dlaně. Najdete v nich napsáno téměř vše. Vaše talenty, vlastnosti i zvyky. Stačí jen číst. Pomůže ...
/ Články

Karta týdne 24.10.-30.10. Císařovna; předpokládat neznamená vědět. Štěstí bude mít ten, kdo si vše pohlídá

Co visí ve vzduchu? Berani, začnete pečovat o sebe a své zájmy. Snažte se být diplomatičtí k druhým a půjde to. Blíženci, nepropásněte zajímavou zprávu ...

Týdenní horoskop 24.10.-30.10. Co nese tajemné novoluní s aurou zatmění Slunce ve Štíru?

V pondělí 24.10. budete cítit potřebu navázat nové kontakty, přátelství a dozvědět se něco nového. Luna v konjunkci s Merkurem poněkud rozproudí poklidný podzimní den ...

Horoskop štěstí pro Štíry (24.10. – 22. 11.)

Rodinná pohoda bude na nule. Od partnera uslyšíte věci, které vám nebudou zrovna příjemné. Je ale potřeba se nad nimi zamyslet, a pokud to bude ...

Víkendový horoskop: Co nového vnese Slunce ve Štíru?

V pátek (21.10.)  se vyplatí vlivem  kvadratury Luny se Saturnem  pomalejší tempo. V sobotu vyjděte mezi lidi. Konjunkce Slunce s Venuší podpoří chuť bavit se ...

Andělský horoskop od 19. 10. do 18. 11.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Snažte se myslet na to, abyste dosáhli vysněných cílů, které se vám do budoucna vyplatí. Jistě ...
/ Články

Týdenní horoskop 17.10.-23.10. Venuše, Mars a tváře lásky

V pondělí 17. 10. můžete pohlédnout do očí svým strachům. Luna v kvadratuře se Sluncem a v opozici k Plutu jasně ukáže, kde máte slabiny a ...

Víkendový horoskop: Venuše se Saturnem vyzdvihnou upřímnost!

Kvadratura Marsu s Neptunem (do 16.10), může vnést docela chaos do víkendových plánů. Pomoci by mohla intuice.   Saturn s Venuší v trigonu (do 16.10) ...