Týdenní horoskop 23.11.-29.11. Komu v pátek zavelí Amor a kdo bude tajně čarovat na křižovatce a proč?

V pondělí 23. listopadu zavítají hvězdy do znamení veselého Střelce, nicméně toto bude lehce zasmušilé. Konjunkce Luny s Neptunem vzbudí nostalgii. Veselé emoce někdy vyrovnávají i ty smutnější. Nesmí se v nich, ale zůstávat příliš dlouho.

 

Tento listopadový den byl kdysi dnem andělů a naše babičky ten den myslely na potřebné a daly co mohly. Oblečení, jídlo peníze…

 

Úterý 24. listopadu přinese radostné ráno a velkou vlnu optimismu pozitivní energie a dobré nálady. Příznivé aspekty Luny s Plutem, Jupiterem, Saturnem a Sluncem a trigon Merkuru s Neptunem zvednou hladinu endorfinů. Bude vás bavit práce, učení i běžné záležitosti. Možná budete překvapení ale to, co ještě nedávno vypadalo velmi těžce a náročně zvládnete jedním tahem.

Středa 25. listopadu ukáže že jsou i takové dny kdy může jít všechno klidně a podle očekávání.

Staré lidové vědmy dělaly toto dobou rituál na zbavení se bídy, problémů, a finančních ztrát.

Podívaly se na nebe a až byla vidět na nebi Luna, libovolný den v týdnu, upekly z jakéhokoliv těsta tři koláčky. Do každého zapekly drobnou minci a špetku soli. Vystydlé koláče zabalily do ubrousku a vydaly se samy na křižovatku polních, nebo lesních cest. Položily zabalené koláče na zem a řekly: Toto je dárek pro vás Bído, Trápení a Ztráto. Tady máte peníze, chléb a sůl. Vezměte si je a mě dejte pokoj. Přestaňte mě unavovat a trápit starostmi, bídou a nedostatkem peněz. Svůj díl jste ode mne dostali. Já odejdu sama a vy budete žít od teď tu a tady. Tak se staň. Když zaříkaly, uklonily se do všech světových stran a rychle, aniž by se ohlédly, šla pryč. Důležité bylo ohlídat si, aby je při rituálu nikdo neviděl.

 

Ve čtvrtek 26. listopadu můžete mít na klidné sny a mohou na vás doléhat citová napětí. Noční konjunkce Luny s Marsem může dát zabrat. Kvadratury Luny s Plutem a Jupiterem mohou poněkud zamotat vaše plány během dne. Bude dobré si udržet chladnou hlavu a rozvahu.

 

V pátek 27. listopadu, si znovu prožijete malé jaro. Ucítíte velmi silný příliv emocí, vášně a touhy. Luna vcházející do znamení Býka v konjunkci s Uranem a v opozici s Venuši a k tomu opozice Venuše s Uranem vybičuje výbuchy vášně mnohonásobnou silou. Dnes zapomeňte na to, že by vyhrála rozvaha a chladný rozum. Velet bude Amor, který se chce nabažit nových zážitků. Budete se přinejmenším škádlit a od žhavého románku to už je jenom krůček.

 

V sobotu budete chtít mít klid pro sebe a v neděli se vrátí společenská nálada.

 

V pondělí 23. 11. vstoupí hvězdy do znamení Střelce. Jejich životním krédem je spravedlnost. Tito lidé jsou velcí optimisté. Díky tomu jsou velice společenští. Bývají upřímní a dosti aktivní. Na druhou stranu nemají rádi jakékoliv omezování. Pokud k němu dojde, jednají až demonstrativně a nechtějí se podřídit. Střelci se nejvíce rozumí s jedinci narozenými ve znamení  Berana, Blíženců a Kozoroha.

Střelci, tento týden se nesnažte přizpůsobovat druhým jen proto, abyste měli klid, a neustupujte ze svých morálních zásad. Mohlo by vás to pak mrzet a těžko byste se s tím vyrovnávali.

Kozorozi, v rámci zaměstnání nelze vyloučit nějaké potíže a napjatou atmosféru. Buďte proto maximálně pečliví a zodpovědní, jen tak se vyhnete kritice.

Vodnáři, snaha pomoci druhým vás sice šlechtí, ale nic se nemá přehánět. Dejte pozor, abyste se do potíží druhých nezamotali.

Ryby, s penězi teď zacházejte opatrně, jste v ohrožení větších finančních ztrát. To se týká i osobních průkazů a dokumentů.

Berani, můžete být roztěkaní, tak pro vás nebude lehké zvládat vše, co máte. Pravděpodobně si také uvědomíte, jak je pro vás důležitá podpora partnera.

Býci, pokud je to možné, odložte důležitá jednání na příhodnější dobu. Může se totiž stát, že vás teď okolí přes veškerou vaši snahu prostě nebude chtít pochopit.

Blíženci, čas přeje zamyšlení se nad současným životem a nad celkovou životní filozofií. Uvědomíte si svá slabá místa a věci, které vás limitují. Připravte si plán změn.

Raci, negativní informace ohledně zaměstnání mohou zamávat s vašimi emocemi, takže psychicky na tom nebudete nejlépe. Intuice vám ale poradí jak dál.

Lvi, nesoulad ve vztazích bude nadále trvat, navíc na povrch vyplavou i věci, u kterých byste to nečekali. Nejlépe napětí uvolní dobře mířená výměna názorů.

Panny, získáte informaci, která vám otevře oči a může se stát klíčem k upevnění vaší pracovní pozice. Související nápady si zatím nechte pro sebe.

Váhy, máte před sebou příležitost, kterou byste neměli promarnit. Abyste se rozhodli správně, je třeba zapomenout na emoce. Použijte chladnou logiku.

Štíři, vaši blízcí očekávají, že projevíte více iniciativy. Vy ale svou aktivitu směřujete jinam. Debaty o tom, kdo má pravdu, nikam nepovedou.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Venuše v Rybách radí chránit přátelství

V pátek 27. ledna vejde Venuše do znamení Ryb a vnese rozpolcenost mezi rodinnými záležitostmi a přátelskými akcemi. Stará přátelství je dobré pěstovat a ...
/ Články

Jak pomáhá Jeliel, andělský ochránce Vodnářů?

Hledáte lásku a líbí se vám někdo, kdo si nás nevšímá? Jeliel učí, jak jít za opravdickým citem. Pokud již nemáte naději na nalezení své ...

Karmické SLUNCE ve Vodnáři

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost ...

Karta týdne 23.1.-29.1. Svět hlásí ve všech směrech příchod nové etapy. Co nese vám?

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Týdenní horoskop 23.1-29.1. Uran vdechne naději

V pondělí 23. ledna se konečně pohne Uran vpřed a rozmělní nepříznivé vlivy. Uran vnáší nové vize, vše nové, ukazuje jiné perspektivy, učí empatii a ...

Podváděla ho a přitom mu říkala: „Miluji Tě“

Nevěra je stará jako institut manželství sám. Ačkoliv častěji jsou nevěrní muži, stále více žen vítá milostné hrátky s milencem mimo oficiální vztah ať už ...

Víkendový horoskop: Jaké perspektivy vám nese novoluní ve Vodnáři?

V pátek 20.1. vejde večer Slunce do znamení Vodnáře a ukáže svět z nové perspektivy. Přistihnete se, že už plánujete letní dovolenou, nebo alespoň prodloužený ...

Horoskop štěstí pro Vodnáře (21.1.-20.2.)

V tomto období budete celkem v poklidu. V lásce nikam nespěcháte. Nechcete se příliš vázat, baví vás občasné flirtování a cítíte se dobře ve společnosti. Dejte si ...

Andělský horoskop od 17. 1. do 16. 2.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Pokud jste měli občas pocit, že vám osud křivdí, tak teď vás to přejde. Přestanete se ...

Týdenní horoskop 16.1.-22.1. Slunce s Plutem rozšíří obzory

V pondělí 16.1. bude potřeba začít více uvažovat logicky. Luna v opozici Uranu a v kvadratuře s Venuší vás buď hodně uzemní, nebo naopak přinese ...