Týdenní horoskop 23.1-29.1. Uran vdechne naději

V pondělí 23. ledna se konečně pohne Uran vpřed a rozmělní nepříznivé vlivy. Uran vnáší nové vize, vše nové, ukazuje jiné perspektivy, učí empatii a otevírá vás druhým lidem. Přijdou k vám nové nápady. V jídle se hlídejte, můžete mít větší chuť a mít tendence se přejídat. Večerní Luna v Rybách přinese zklidnění.

 

Andělé Uranu jsou Uriel s Kasielem. Když si nevíte rady, potřebujete pomoc, když dotírají nepřátelé, protivníci koušou, závistivci očerňují a bouře nedá klid, nemusíte se bát. Přivolejte si planetárního anděla Uranu Uriela. Uriel je také specialista na boj se závislostmi.

Uriel je považovaný za anděla, přítomného okamžiku, moudrosti a vyzrálosti. Uriel naučil lidi písmo a jeho jméno je klíčem k pochopení moudrosti vyššího řádu.. 

 

Uriela  není možné porazit, protože je jedním ze sedmi nejmocnějších a nejimpozantnějších andělů. Učí nás, že vždy se může začít znovu a dojít do svého ráje.

Když máte potíže, vizualizujte si kruh červeného ohně, poprosíme, aby je v něm spálil. Ideálně v 11 hodin.

V úterý 24. ledna přinese kvadratura Luny s Marsem napětí. Naštěstí to nebude trvat dlouho a sextil Luny s Merkurem a Uranem posílí zdravý rozum a inteligenci a otevře vás v lepší komunikaci s lidmi.

Ve středu 25. ledna dodá sextil Slunce s Jupiterem chybějící energii. Úspěch můžete mít v oblastech spojených s novodobou technologií, médii a technikou. Je to ideální den pro komunikaci, vaše zprávy se dostanou k adresátům rychleji.

Ve čtvrtek 26. ledna můžete vyřešit všechno co je potřeba s vašimi blízkými i spolupracovníky. Vzájemné sympatie posílí konjunkce Luny s Jupiterem a sextily Slunce a Marsu. Večer si dávejte pozor na to, co vypustíte z úst, neboť kvadratura Luny s Marsem radí opatrnost. Někdy se může impulzivně, nebo pod vlivem emocí říct něco, co může nadělat paseku.

V pátek 27. ledna vejde Venuše do znamení Ryb a vy se můžete cítit rozpolcení mezi rodinnými záležitostmi a přátelskými akcemi. Stará přátelství je dobré pěstovat.

V sobotu 28. ledna přeje Luna ve znamení Býka všemu, co souvisí s penězi. Budete také většími gurmány a necháte si záležet na tom, co jíte a pijete.

V neděli 29. ledna můžete být vlivem Luny v konjunkci s Uranem nabití touhou dělat věci jinak a po svém. Luna vchází do znamení Blíženců a díky tomu může převládnout logika, která pomůže efektivně přetřídit vaše myšlenky a zorganizovat činnosti.

Hvězdy jsou ve znamení Vodnáře. Pro toto vzdušné znamení je typické bystré myšlení a touha po poznání. Vodnáři mívají velmi originální myšlenky a neobvyklý životní styl. Dá se říci, že rádi jdou proti proudu. Často se tak setkávají s nepochopením. Největšími hodnotami pro Vodnáře jsou svoboda a nezávislost. Zakládají si na upřímných vztazích mezi přáteli. Nesnáší pokrytectví a jednotvárnou práci.

Vodnáři, tento týden si dopřejte lymfatickou masáž těla, která vám značně uleví a zbaví tělo toxinů. Měli byste si zajít i do vířivky a relaxovat. Načerpáte tím novou energii.

Ryby, tento týden je o plánování, a to doslova ve všech oblastech. Vše bude třeba dobře a pečlivě rozvrhnout. Jsou to zřejmě důležité věci, na které musíte mít dostatek času a dobrou přípravu.

Berani, s velkou pravděpodobností si tento týden uděláte pořádek ve vztahu s někým, kdo k vám není opravdu upřímný a férový. Velice se vám uleví.

Býci, tento týden se vyhněte vášnivým debatám, ke kterým se schyluje doma i v zaměstnání. Není to nic, z čeho by vzešlo něco pozitivního.

Blíženci, hodně vám prospějí nové zájmy a kurzy, na kterých se nejen dozvíte něco nového, ale také potkáte zajímavé lidi. Doslova tím chytnete druhý dech a i práce vám pak půjde od ruky.

Raci, v mezilidských vztazích se nyní cítíte maximálně spokojení. To se odráží i na vaší náladě a větší chutě cokoliv dělat. Budete mít úspěšný týden.

Lvi, vaše odvaha a originalita se mohou stát velmi dobrými pomocníky při prosazování si nového pracovního nápadu. Pokud se nebudete bát reakcí ostatních, uděláte jen dobře. Musíte věřit sami sobě, to je základ celého vašeho úspěchu.

Panny, nejste spokojení s vývojem milostného vztahu a dojde vám, že opravdu potřebujete něco víc, než momentálně máte. Budete se muset jen smířit s tím, že vás zklamání bude hodně bolet a potrvá chvíli, než si všechno odžijete.

Váhy, nenechte se vyvést z míry tím, že vám kdosi neustále hází klacky pod nohy. Nejste totiž jediná jeho oběť. Je potřeba si to uvědomit a obrnit se před ním.

Štíři, velice by vám prospěly aktivity, které byste s vašimi milovanými mohli dělat pospolu. Pomohlo by vás to více stmelit. Určitě vyberete něco, co bude bavit všechny.

Střelci, máte-li něco na srdci, co vás hodně trápí, bude dobré, když se s tím někomu svěříte. Nemůžete totiž na tak silné emoce zůstat sami, proto si najděte kamaráda, který vám ochotně bude naslouchat a možná vám poskytne dobrou radu.

Kozorozi, tento týden máte speciální smysl pro humor a velmi jízlivé poznámky, které by mohly někoho dost ranit. Bude lepší, když si je necháte jen pro sebe. Energii raději využijte v pracovních povinnostech.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

Nejpřekvapivější dvojice znamení zvěrokruhu: S kým vám to může kupodivu klapat?

Pokud trochu znáte astrologii, jistě víte, že pokud jde o lásku a partnerství, některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí lépe než jiná. A nejspíš i ...