Týdenní horoskop 22.3.-28.3. Komu rozžhaví Vesna libido a kdo si dá studenou koupel?

Váhy budou moci i přes všechny nepřízně osudu spoléhat na své dobré přátele. Pannám zaručí optimistické myšlení jednodušší zvládnutí vypjatých situací. Býci si postoupí rozcvičku v kompromisech… Co čeká vás?

V pondělí 22. března nás mobilizují vlivy sextilu Merkuru s Uranem a trigon Marsu se Saturnem a příznivé aspekty Luny s Uranem a Merkurem. Probudí ducha předsevzetí a přimějí k péči o vlastní pracovní úspěch a finance. Začátek jara nese pracovní a intelektuální vize. Říká se, že větší úspěch v životě mívají ti, kteří se neptají na svolení a berou co jim život nabízí.

V úterý 23. března přibrzdí nepříjemná opozice Luny s Plutem euforii ze začátku jara, která odkryje něco, co jsme neviděli a co jsme vidět nechtěli. Pocítí to vztahy, které se opírají o fantazii a sny. Konfrontace s realitou může být bolestná a nepříjemná, ale pravda osvobozuje.

Ve středu 24. března přinesou trigony Luny s Venuší a Sluncem pozitivní ladění. Po poledni se ale věci mohou začít kazit. Kvadratura Luny s Uranem a opozice se Saturnem mohou přinést v přátelském setkání příval nečekaně nemilých informací. Speciálně překvapí tam, kde šlo doposud všechno dobře. Možná by stálo za to se večer odreagovat.

Využijte moudrost našich babiček a sílu borovice.

Když cítíte, že se na vás nalepily negativní energie, můžete sáhnout pro tento starý rituál. Je výjimečně silný a účinný. Budete k němu potřebovat čtyři hrsti čerstvého borovicového jehličí, svíci z včelího vosku, borovicové kadidlo a velký hrnec s poklicí.

Do hrnce vhoďte tři hrsti jehličí, zalijte ho dvěma litry pramenité vody a postavte na větší oheň.  Přiveďte k varu, ale poklici zatím nesundávejte. Nechte odstát asi dvacet minut. V koupelně mezi tím zapalte svíci a kadidlo. Mějte na paměti abyste u toho nepoužívali sirky. Zbylou část jehličí dejte do vany a napusťte ji vodu příjemné teploty. Vlijte připravený odvar. Pak se alespoň na deset minut ponořte do koupele. Nakonec spláchněte tělo vodou o co možná nejnižší teplotě, jakou snesete. 

Ve čtvrtek 25. března bude lehká ospalost signálem našeho podvědomí, že se nechce namáhat.  Opozice Luny s Jupiterem navíc přinese pokušení k něčemu nezdravému. Sladká maličkost, nebo malá káva nás přeci do hrobu nepřivedou.

V pátek 26. března posílí mocná bohyně jara Vesna naše sexuální libido a v posteli nebude nuda a chlad. U některých bude převažovat výrazná chuť na sex a jiní budou zase potřebovat více něhy, nebo třeba příjemné zábavy. Konjunkce Slunce s Venuší podnítí silný erotický impuls, který nás bude hnát do randění, nebo zpříjemnění současných vztahů.

V sobotu 27.  přijde otupení, ochlazení, žádná něha, žádný sex. Příliš nečekejte, že vám tento den něco z vašich atraktivních plánu vyjde. Jarní nápady pozdrží únavná kvadratura Luny s Marsem a opozice s Merkurem a Neptunem.

Úplněk vstoupí v o Květné neděli 28.3. do znamení Vah. Také nás čeká změna zimního času na letní. Většina z nás moc dobře změnu času nesnáší. Luna v úplňku ve znamení Vah v opozici s Venuší ještě posílí negativní emoce, konflikty a nedorozumění. V koutku duše bude schovaná touha po odpočinku a uvolnění. V tento den vás může potrápit vyrážka nebo citlivá pokožka. Může za tím být i špatná psychika. Mělo by stačit dobré promazání měsíčkem lékařským.

Hvězdy jsou ve znamení Berana. Mezi jejich kladné vlastnosti patří upřímnost, otevřenost a velká dávka tolerance. Dokáží vytrvale bojovat za to, o čem jsou přesvědčeni.

Berani, tento týden si konečně dopřejte setkání s některým z vašich přátel, kterého jste již dlouho neviděli. Jistě si budete mít co říct.

Býci, nemusíte se zákonitě s každým shodnout. Jde o to umět udělat kompromis. Na takové věci jsou ale zapotřebí chladná hlava a dostatek času. Obojího nemáte tento týden k dispozici dost.

Blíženci, dechová cvičení jednoznačně prospívají vaší psychice a zklidnění mysli. Naučte se je používat nejen ve vypjatých situacích.

Raci, kteří máte nový vztah, neotálejte dlouho a udělejte pro jeho upevnění další krok. Evidentně jste potkali životní lásku, tak je potřeba jednat. Lvi, negativní myšlenky jednoznačně zaženete sportovní aktivitou nebo jiným fyzickým pohybem. Uvidíte, že se vám uleví a vyčistíte si hlavu.

Lvi, pokud máte poslední dobou pocit, že u vás tiká časovaná nálož, snažte se vydržet a vyhnou se explozi. Věnujte se svým blízkým a dejte jim pocit, že vám na nich záleží. Oni vám to možná nebudou vracet ihned, vás ale zahřeje pocit, že i těchto okolnostech dovedete být oporou.

Panny, optimistické myšlení vám zaručí jednodušší zvládnutí vypjatých situací. Proto dbejte na to, abyste si dobrou náladu udrželi po celý týden, který bude náročnější.

Váhy, přes všechny nepřízně osudu se můžete spolehnout na své dobré přátele. V době, kdy vám není do skoku, je tu stále někdo, kdo vám zvedne náladu.

Štíři, nebuďte pasivní a snažte se udělat partnerovi radost. Je potřeba také trocha empatie, abyste pochopili, co mu schází.

Střelci, pokud zatoužíte po investici do umění či starožitností, nejprve si tyto předměty ještě ověřte z jiných zdrojů, ať máte jistotu o jejich hodnotě.

Kozorozi, týden bude příjemný hlavně pro ty z vás, kteří se zbaví ostýchavosti a nejistoty. Máte tolik témat a zajímavých vlastností, které můžete okolí nabídnout.

Vodnáři, opatrně byste měli nakládat s naspořenými financemi. Brzy je budete potřebovat na důležité věci.

Ryby, hlavou se vám honí nápady nejrůznějšího druhu a máte problém si je zapamatovat. Pokud je tedy nerealizujete v nejbližších dnech, zapište si je pečlivě někam do deníku. Uvidíte, že se vám v budoucnu ještě budou hodit.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víte, co o vás prozradí hodina vašeho narození?

24:00 – 1:59 Tak, jak se jeden den stává druhým, stejně tak nenápadně, avšak vytrvale našlapují ve svém životě lidé narození na prahu nového dne ...

Víkendový horoskop: Mars s Neptunem zaperlí. Chce to nadhled

V pátek 18.11. dodá potřebnou energii sextil Slunce s Plutem. Snažte se předcházet slovním rozepřím, které by určitě zkazily náladu i vztahy s blízkými. Raději ...

Andělský horoskop od 18. 11. do 17. 12.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Dobře uděláte, když se postavíte za své blízké. Kdosi s nimi nejedná fér a vám se ...

Příběh tří nalezených karet zrcadlený v osudu

Jsou věci mezi nebem a zemí. Kartářka Marie se nám svěřila, jak s ní komunikují její andělé průvodci pomocí symbolů nalezených na cestě. Tři mariášové ...

Magická sedmička v kruzích našich životů

Říká se sedmé nebe, sedm kruhů pekla, sedmero krkavců, sedm trpaslíků, sedm pádů, sedm let neštěstí při rozbitém zrcadle. V absinthu je sedmero druhů kvítí, ...

Karta týdne 14.11.-20.11. Zamilovaní – komu přichází změny?

Štíři, jste na křižovatce. Můžete se cítit ochromeni. Cesta dál vede skrze transformaci. To je cesta evoluce. Berani, můžete se cítit vnitřně rozpolcení. Co čeká ...

Týdenní horoskop 14.11.-20.11. Venuše s Merkurem vás spojí

V pondělí 14. 11. přinese opozice Luny s Plutem chladnější spršku v podobě důležitých zpráv. Naštěstí vám náladu rychle spraví trigony Luny s Venuší a ...

Jaká je láska se Štírem?

Žena Štír je velmi komplikovaná a Štír muž těžko předvídatelný a impulzivní. Jejich vztahy nebývají lehké. Jsou plné emocí, a ne vždy těch růžových. Přečtěte ...

Víkendový horoskop: Co nastartuje magické datum 11.11. a Venuše s Plutem?

Páteční sextil Venuše a Merkura s Plutem (11.11. – 15.11.) a pak jejich příznivý trigon s Jupiterem  (13.11. – 17.11.)  přivábí do vaší cesty přející ...

Potřebujete životní energii a motivaci? Pomohou vám andělé

Čakry jsou brány mezi materiálním a duchovním světem. Díky nim můžete přenést energii z duchovního světa do vašeho těla a posílíte tak čakry. Tuto sílu ...