Týdenní horoskop 20.9.-26.9. Co nese úplněk v Rybách a začátek podzimu?

Raci, záleží vám na tom, aby byli vaši nejbližší spokojeni, a tak nabídnete více kompromisů. Lvi, hledáte-li vážný vztah, možná máte toho pravého partnera už blízko sebe. Býci, nespěchejte s vynášením soudů…

Pondělí 20.9.

 

Konjunkce Luny s Neptunem může u citlivějších lidí vyvolat neurčitý neklid a možnou houpačku nálad.

 

 

Úplněk vstoupí v úterý 21. 9. do znamení Ryb.

V opozici s Marsem vyvolá velkou dávku milé energie a vzbudí určité napětí a pohne těmi aspekty duše, ve kterých dříme nepokoj a konflikt. Úplněk obvykle kazí náladu, ale trigon Merkuru s Jupiterem pomůže každému nalézt tento den něco příjemného a milého. Poněkud však bude dobrá opatrnost v důležitějším rozhodování. Úplněk ve znamení Ryb je nejlepší čas na magii týkající se snů, telepatie půjde jako nikdy před tím a intuice bude mnohem silnější. Veškeré zdravotní rituály budou nejvíce účinné na všemožné vnitřní žlázy a nohy.  V tento den mohou být citlivější chodidla a prsty u nohou. Pokud vás postihnou křeče, dopřejte si teplou lázeň s vonnou solí.

 

 

Středa 22. 9. začátek astronomického podzimu přijde dnes 22.9. 2021 ve 21:21. Příliš času na nějaké velké oslavy nebude, protože kvadratura Merkuru s Plutem může obtěžkat myšlenky emocemi. Důležité schůzky a důležitá jednání mohou váznout a domluvit se s blízkými, či rodinou, může být složitější. Lepší by bylo zajít si někam na dobrou večeři.

 

Čtvrtek 23.9.

 

Kvadratura Luny s Plutem a opozice s Merkurem a opozice Venuše s Uranem přinese zkoušku vzájemného porozumění. Váznout to může na poli komunikace ze strany šéfa, obchodních partnerů a důležitých klientů. Ráno hrozí výbušnou atmosférou i v rodinném kruhu. Naštěstí již po poledni vejde Luna do znamení Býka a to konečně uklidní atmosféru, utiší napětí a rozváže nedorozumění a spory.

 

Pátek 24.9.

 

Kvadratura Luny se Saturnem, konjunkce s Uranem a opozice s Venuší budou přinášet pocit, že už se toho odkládalo na později ve vztazích velmi mnoho. Nevyjasněné emoce, nedorozumění a různá únava přinese netrpělivost a potřebu hned všechno řešit. Tam, kde jsou již vztahy dlouho ustálené, se toho příliš dít nebude a příliš horké diskuse nehrozí. Může přijít naopak klid. Někdo může přijít na to, že ačkoliv hádky nejsou nic příjemného, dokud nelítají talíře, ještě o nic nejde. Zato ticho je někdy ohlušující.

 

Sobota 25.9.

 

Trigon Marsu se Saturnem zašeptá, že přišel konečně čas na podepisování důležitých věcí, koupi elektroniky, či automobilu.  Tento den nebudete chtít plýtvat na jen tak lecjakou zábavu. Bude příležitost vyzkoušet svoji výdrž. Odměnou bude zisk. Může to být silnější pocit sebevědomí, odvahy, či pocit nezávislosti.

 

Neděle 26.9.

 

Skvělou náladu a duševní pohodu mohou nést trigony Luny, vcházející do znamení Blíženců, se Sluncem, Saturnem a Marsem. To zajišťuje příliv dobrých pocitů, náladu užít si vše možné, atrakce a příjemnosti.

 

Od čtvrtka 23. 9. budou hvězdy ve znamení Vah. Zrozenci tohoto znamení mají smysl pro spravedlnost a férovou hru. Dokáží urovnávat konflikty. Než něco udělají, pečlivě zváží všechna pro a proti.

Váhy, tento týden si začnete konečně dělat jasno v tom, co je pro vás prioritní a co počká. Můžete se tím posunout o velký kus dál.

Štíři, pomalu se čistí vzduch a vám se hned lépe daří. Ať už v práci, nebo v lásce.

Střelci, berte život s nadhledem a nechte všemu přirozeně volný průběh. Čím víc se budete sami do něčeho nutit nebo někoho přemlouvat, tím menší šance na úspěch budou.

Kozorozi, je třeba věci uvést na pravou míru. Máte tendence reagovat prudce, a tak se může stát, že vám ujedou nervy a vypustíte nevhodná slova.

Vodnáři, příjemně vás překvapí člověk, kterému dáte možnost, aby se k vám přiblížil. Nejste zrovna přístupní, ale tentokrát vám intuice takové chování dovolí.

Ryby, hlavou se vám neustále honí nejrůznější myšlenky. Potřebujete alespoň večer vypnout, zkuste si před spaním přečíst pár řádků oblíbené humorné knížky, nebo se podívat na veselé historky z televizního archivu.

Berani, týden se ponese ve znamení pohody. Čekají vás totiž společenské povinnosti a setkání, kdy se budete dobře bavit.

Býci, nespěchejte s vynášením soudů, pokud nemáte všechny potřebné informace k dispozici. Mohli byste vážně narušit váš vztah s partnerem.

Blíženci, zkuste si najít takové koníčky, které vám dodají energii. Určitě to nebudou adrenalinové sporty nebo hazardní hry.

Raci, záleží vám na tom, aby byli vaši nejbližší spokojeni, a tak nabídnete více kompromisů. Atmosféra bude hned lepší.

Lvi, hledáte-li vážný vztah, možná máte toho pravého partnera už blízko sebe. Čerstvou známost neuhánějte, ale dejte tomu čas.

Panny, máte sklony přejímat nálady ostatních. Dejte si pozor, kdo se kolem vás pohybuje a snažte se udržet v pohodě.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na červenec

Berani, prožijete pěkné dny, vaše vztahy se upevní. Býci, čeká vás měsíc plný zážitků. Získáte inspiraci, kterou budete moci využít ve své práci. Raci, Zamyslete ...

Týdenní horoskop 27.6.-3.7. Čím nás potěší novoluní v Raku?

V pondělí 27.6. přinese konjunkce Luny s Merkurem skvělou zprávu pro lidi, kteří se nebojí letních aktivit. Vše půjde rychle a efektivně. V úterý 28.6. nese ...

Víkendový horoskop: Mars se Saturnem potěší dobré výsledky!

Odvážný Mars požene svou energií k chuti věřit si a přísný, ale moudrý Saturn v sextilu 24.6.-30.6.) dá pocítit, zač je toho loket. Může se ...

Oko štěstí

Vychází k ochraně vašeho štěstí mocné Oko štěstí nazar Před čím vás bude chránit? Před všemi nepřejícími a závistivými pohledy. Tento amulet má neobvyklou sílu odvrátit ...

Horoskop štěstí pro Raky (22.6. – 22.7.)

Milí Raci, co vás čeká v následujícím měsíci? Jste přitažliví a vtipní, o zájem opačného pohlaví nouzi nemáte. Když se ale s někým sblížíte, odradíte ho ...

Karta týdne 20.6.-26.6. je Velekněžka – anděl strážný vašeho osudu

Berani, Velekněžka je pro vás kartou šance. Býci, řiďte se intuicí. Střelci, žena, se kterou se setkáte bude mít důležitou úlohu ve vašem životě. Lvi, ...

Týdenní horoskop 20.6.-22.6. Jak pocítíme slunovrat?

V pondělí 20.6. zapříčiní sextil Merkuru s Jupiterem, že budou všichni spěchat. Kvůli tomu nebude nouze o hádky, či omyly a zmatky. Tento den se můžete pro něco radikálně rozhodnout ...

Ravenovy horoskopy od 18.6. do 31.7.2022

Beran Berani budou mít celkem napilno. Vypadá to, že se postupně uklidní napětí v práci, což bude pro rohaté znamení zadostiučinění, přijde i dobrá zpráva ...
/ Články

Víkendový horoskop: Venuše s Neptunem vzbudí žízeň po tajemnu

Páteční trigon Luny s Merkurem a sextil s Jupiterem uvolní napětí a zlepší náladu i těm, kteří musí zůstat v práci. Sobotní kvadratura Luny s ...

Andělský horoskop od 17. 6. do 16. 7.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Pravděpodobně se v mysli vracíte k dávným vzpomínkám. Jistě máte co rekapitulovat, ale teď se dívejte spíše dopředu ...