Týdenní horoskop 2.8.-8.8. Trigon Venuše s Uranem vám zajistí výbuchy vášně. Hlavně Býkům

Váhy, dejte šanci novým zítřkům. Střelci, vyhýbejte se adrenalinovým sportům…

Pondělí 2. srpna

Opozice Slunce se Saturnem a kvadratury Luny s Jupiterem a Marsem – připravte se na silné emoce, silné touhy a bohužel i smutek. Luna ale vchází do znamení Blíženců. Napětí odreagujete s někým blízkým, s někým, kdo si vás vyslechne.

 

V úterý 3. srpna

Trigon Venuše s Uranem: budete kreativní a otevřete se lásce a starým, i novým vztahům. Bude s kým hovořit někdo nese inspiraci. Většina Býků budou mít silnou potřebu sexu.

 

Středa 4. srpna

Kvadratura Merkuru s Uranem nabádá, abyste se připravili na příliv zkreslených informací a pomluv. Bude problém rozpoznat, co je pravda a co lež. Dopřejte si informační detox. A projděte se přírodou.

 

Čtvrtek 5. srpna

Luna v sextilu s Marsem zařizujte věci, které se vlečou, a do kterých se nechce. Líne tempo klidného dne je pro ne ideální. Tak, pokud to půjde, taky trochu lenošte.

 

Pátek 6. srpna

Příjemné aspekty Luny s Uranem, Venuší a Neptunem zařídí, že vyjde vám rande, nebo příjemné setkání příteli.

 

Sobota 7. srpna

Opozice Luny s Plutem a kvadratura Slunce s Uranem nabádají ke zdravému životnímu stylu. Luna vchází do znamení Lva. Podpoří hezky večer ve dvou, nebo společně chvíle na parketu.

 

Neděle 8. srpna

Novoluní ve Lvu bude v opozici k Saturnu a v kvadratuře s Uranem. Tento den se bude dát krájet atmosféra, jak bude hustá.

 

Pojďme se podívat na to, co nás čeká začátkem srpna. Novoluní vstoupí v neděli 8.8. do znamení Lva. Tento den nás potrápí špatná termoregulace. Vyzkoušejte proto čaj na posílení jaterní činnosti, např. odvar z lékořicového kořene.

Hvězdy jsou ve znamení Lva. Šťastným dnem je pro ně neděle. Je to den radosti, lásky a tvůrčí aktivity, kdy jme pány svého času. Slunce nám umožňuje, abychom kolem sebe viděli alespoň na okamžik jen to hezké. Lvi, tento týden se nemusíte zákonitě s každým shodnout. Jde o to umět udělat kompromis. Na takové věci jsou ale zapotřebí chladná hlava a dostatek času.

Panny, následující dny vás udrží v pohodovějším tempu a bez stresu. Díky tomu vše budete vnímat intenzivněji a nebude třeba vyhledávat příliš akční, až bláznivé aktivity.

Váhy, dejte šanci novým zítřkům a nezatracujte lásku jen kvůli tomu, že jste zatím neměli štěstí na partnery. Váš čas přijde.

Štíři, budete si muset projít nepříjemnou situací, která se týká vašich peněz. Hlídejte vše, co by vás mohlo v této chvíli ohrozit.

Střelci, vyhýbejte se adrenalinovým sportům a také tomu, abyste ostatním dokazovali, jak dobře na tom jste. Opak je pravdou a vy jste přetížení. Náročnější aktivity by vás tak přivedly do těžkých situací.

Kozorozi, zaměstnat vás mohou starší příbuzní, kteří si vyžádají vaši pomoc. Není to nic, s čím byste měli mít větší problémy.

Vodnáři, hledejte pro sebe to nejlepší, co půjde. Nezapomínejte pořádně odpočívat, jinak se vaše vyčerpání projeví ve všech oblastech života.

Ryby, jistě máte tajná přání, kam byste chtěli postoupit. Pokud se budete vzdělávat, je to jen dobře.

Berani, měli byste se naučit pár meditačních technik. Chce to o něco více zvolnit ve vašem ohnivém životním rytmu.

Býci, nenechte si dovolenou kazit dozvuky stresu, který jste zažívali v posledních dnech. Změna prostředí je zásadním krokem, který byste měli co nejdříve podniknout. Raději si užijte v klidu příliv láskyplné a vášnivé síly.

Blíženci, bude se vám dařit především v milostné oblasti. Nenechte se vázat konvencemi a připravte pro svého partnera něco neobvyklého. Váš vztah se tím může jen upevnit.

Raci, nebojte se pustit do něčeho nového, co vás delší dobu zajímá. Čím více členů rodiny k tomu přemluvíte, tím zábavnější to bude.

 

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Naplánujte si pohlaví dítěte. Pomůže vám v tom kapka magie a kvalitní sex

Hodně lidí samozřejmě krom přání, aby se jim narodil zdravý potomek, mají i představy o tom, jestli to má být chlapec, nebo děvče. Muži chtějí ...

Karta týdne 8.8. – 14.8. Dvojka holí žádá sebeovládání

Astrologickým aspektem dvojky holí  je Mars v Beranu. O co jde? Mars je za energii vitality a prosazování se a Beran může být za poznávání ...

Týdenní horoskop 8. 8. – 14. 8. Luna v úplňku naplní sny

V tomto týdnu je Merkur v plné síle a dopřeje vám najít něco, po čem již delší dobu toužíte. Může to být třeba nějaké umění, či ...

Víkendový horoskop: Luna ve Štíru rozplétá tajemství

5.8. první čtvrť ve Štíru V této fázi je Luna viditelná a připomíná tvar písmene D. Dává konečně jistý klid a mnoho věcí začne dávat ...
/ Články

Luna na srpen

Luna bude v srpnu oplývat neobyčejným kouzlem. Během úplňku 12.8. si s její pomocí leckdo dupne a odpoutá od sebe toxické lidi. Návrat z dovolených ...

Romantický muž a kratičký jeho příběh

Mám ráda příběhy, které píše laskavý všední život. Bylo tomu i nedávno. Stála jsem na zastávce MHD a čekala, až mi přijede spoj. Nebyla jsem ...

Hvězdy na srpen

S Jupiterem v Beranu budeme hledat příhody a fascinovat se novinkami. Mars v Býku ukáže jak využít krásy života a o rozvoj se postará Merkur ...
/ Články

Runový horoskop a rituály na srpen 2022 vám prozradí, koho potkáte, a co vás čeká

Berani - Ehwaz Přijdou nové informace, které jsou tu pro to, aby vám pomohly. Spolupráce s druhými lidmi pro vás bude nyní velmi důležitá. V ...

Karta týdne 1.8. – 7.8. Vůz ukazuje cestu

Štírům přichází štěstí v neštěstí. Raci budou altruisty. Lvům jde popularita. Blíženci mohou začít psát, lidé je budou číst a ještě to ocení. Co čeká ...

Týdenní horoskop 1.8.-7.8. Mars v Býku ukáže krásy života

Mars v Býku ukáže jak využít krásy života a o rozvoj se postará Merkur v Panně. Venuše v Raku nás srovná s rodinou a později ...