Týdenní horoskop 2.11.-8.11. Kdo bude srážet do kolen intelektem a komu tiše přijde záhadná zpráva?

Panny budou řešit složité situace, Střelci zdrhat, Štíři by měli být všímaví. Co čeká vás?

V pondělí 2. listopadu vynaloží Luna v Blížencích slušné tempo. Díky tomu den uteče rychle a bez přílišného intelektuálního oslabení.

 

 

2.listopad je tradičně zasvěcen památce zesnulých. Tento den vzpomínáme na naše předky a blízké, kteří již nejsou s námi. V tomto roce jsou kontakty mezi tímto a oním světem ulehčeny Lunou v komunikativních Blížencích.

Nejenom lidé s rozvinutými paranormálními schopnostmi, jako jsou zrozenci v Raku, Štíru a Rybách mohou vidět duchy a slyšet hlasy z onoho světa. Také Blíženci, Váhy a někdy až bolestně racionální Panny. Někomu se může stát, že zvedne telefon, nebo obdržet zvláštní zprávu odeslanou z čísla, které náleželo zemřelému.

Prostředníky mezi nebem a zemí jsou i zvířata, zvláště ti okřídlení, ptáci a motýli. V mnohých kulturách se věří, že nebožtíci do nich vtělení navštěvuji tento svět a dávají znát, že na své pozůstalé pamatují. Může se stát, že dnes objevíte prokřehlého motýla, berušku, nebo na váš parapet usedne pták. Třeba je to znamení od někoho, kdo nedávno odešel z tohoto světa.

Pokud začne váš pes náhle štěkat, ačkoliv kolem zjevně nikdo neprošel, nebo se bude intenzivně dívat na prázdný bod před sebou, možná, vidí bytosti neviditelné vašim očím.

Nebojte se jich, ale pokud uslyšíte hluché kroky přede dveřmi, škrábání, nebo klepání na okenní sklo, v žádném případě zvědavě neotvírejte podívat se, co je venku. Třeba byste mohli domů pustit zlého ducha, kterému se pak nebude chtít odejít.

Naše prababičky, aby na sebe nestrhávaly pozornost cizích duší, po setmění uhasily všechna světla. Nechaly jenom malou bílou svíčku. Od soumraku až do doby, než šly spát, bylo nejlépe příliš nehovořit. Mlčení bylo nejenom určitou obětí pro blízké zesnulé, ale také jistá meditace, která pomohla uklidit a očistit mysl. Před usnutím třikrát popřály hledajícím duším nalézt věčný odpočinek a klid.

 

 

V úterý 3. listopadu vyjde konečně Merkur z retrográdu. Díky tomu můžeme opět získat kontrolu nad svými předsevzetími, která se mezitím zatoulala do slepé uličky.

 

Ve středu 4. listopadu nastaví trigon Luny s Merkurem slušnou komunikaci s okolím a jeho vstřícnost.

 

Ve čtvrtek 5. listopadu můžete pod vlivem kvadratury Luny s požitkářskou Venuší dostat chuť na něco hodně sladkého a hodně nezdravého možná i v tekuté formě. Co si takhle místo toho dopřát třeba voňavou koupel?

 

V pátek 6. listopadu se vyhněte pouštění do nových ambiciózních plánů, které potřebuji vysokou kondici. Tvrdé aspekty Luny s Marsem, Jupiterem a Plutem a k tomu kvadratura Merkuru se Saturnem poněkud zamíchají vaše myšlenky a sníží chuť cokoliv dělat. Oslabí paměť a intelekt. Těžko můžete čekat, že dnes někoho svojí pronikavou inteligenci srazíte do kolen.

 

Z pátku na sobotu vás může potrápit nespavost. V neděli půjdou umělcům tvůrčí nápady.

 

Co přináší nový měsíc?

Hvězdy jsou stále ve znamení Štíra. Lidé narození v tomto znamení se vyznačují vnitřní sílou a životní energií, díky které zvládnou cokoliv, pro co se rozhodnou. Patří mezi uzavřené povahy, není pro ně typické, že by se jen tak někomu svěřovali. Udržují si jistý odstup, protože nechtějí být ničím ovlivňováni.

Štíři, tento týden buďte všímaví. Nemíjejte lhostejně signály, které se objevují ve vašem okolí. Upozorní vás na příležitosti i na hrozby.

Střelci, nepodléhejte tendenci, která vás neustále svádí k tomu, abyste utíkali od všeho, co se vám na první pokus nezdaří. Buďte trpěliví a vytrvalí.

Kozorozi, zjistíte, že máte konkurenci. Pokud ji chcete porazit, musíte pracovat s větším nasazením než ostatní. Aktivita v ten pravý čas se vám vyplatí.

Vodnáři, díky přátelům se vám otevřou dveře, které vám dají nové možnosti. Výsledkem toho bude zásadní profesní změna, po které jste dlouho toužili.

Ryby, v těchto dnech vás přepadnou pochybnosti o smyslu vašeho počínání, ale neměli byste se jim poddávat. Snažte se udržet si zdravý nadhled a optimismus.

Berani, nechcete-li zažít nepříjemnosti, buďte opatrnější, a to hlavně pokud jde o peníze a majetek. Lidem okolo nic neslibujte a nepůjčujte.

Býci, v těchto dnech můžete dosáhnout dílčích úspěchů, přesto ještě zdaleka nemáte vyhráno. Vytrvejte na cestě, kterou jste si zvolili, i když bude trnitá.

Blíženci, budete nervózní a se vším nespokojení. Konflikty se snažte vyřešit s chladnou hlavou, dramatické hádky by teď ničemu neprospěly.

Raci, přicházejí dny, kdy bude lepší věnovat se odpočinku a pohybu. Určitě se nepouštějte do nějakých zásadních změn.

Lvi, podepisuje se na vás dlouhodobý stres a vaše reakce jsou často nepřiměřené. Situace se zlepší, když zbytečnosti hodíte za hlavu a dopřejete si více spánku.

Panny, dostanete se do několika složitých situací, jež nebylo možné předvídat. Obzvláště opatrní buďte při jízdě autem nebo na kole.

Váhy, upusťte od radikálních kroků, později byste jich mohli litovat. Máte teď sklon vidět věci horší, než skutečně jsou. Dopřejte si relaxaci v přírodě.

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...

Ochranná magie stromů

Obklopují nás, voní, dělají radost, hojí a někdy si s vámi i ,,povídají". Věčně zelené stromy. Na jaře v rozpuku mají velikou sílu. Dnes se ...
/ Články

Slyšíte, jak k vám promlouvá duše?

Jak k nám promlouvá duše? Cítíte její přání, volání a touhy? Víte, že máte duši? Proč naslouchat a mluvit se svou duší? Pořád vám někdo ...

Rusalky a splněná přání

Kdysi se věřilo, že se na loukách, v lesních hájích a borech a všude tam, kde byla voda, tedy v okolí jezer, u studánek nebo pramenů, ...
/ Články

Partnerský horoskop: Váhy. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují mírumilovné, elegantní, přátelské, veselé, ...

Samuelčina šamanská předpověď na týden 8.4.-14.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 8.4.- 14.4. Čtyřka disků hojí rány

Berani, dávejte si pozor, kolem vás jsou nevyužité příležitosti k zisku. Býci, můžete mít pocit, že vám chybí rozmach. Blíženci, váháte v době, kdy je ...

Týdenní horoskop 8.4.-14.4. Jaká překvapení schovává novoluní v Beranu pro jednotlivá znamení?

V pondělí 8. dubna  můžeme pocítit vliv novoluní ve znamení Berana – první novoluní nového astrologického roku. Novoluní v Beranu (ve 20:20) je začátek, protože ...

Blíží se zatmění Slunce. Využijte tuto výjimečnou událost ve svůj prospěch!

8. dubna nás čeká jedna z největších kosmických událostí, která může silně ovlivnit životy nás všech, a tou je úplné zatmění Slunce ve znamení Berana ...

Po čem touží vaše srdce?

Objevte, co je podle numerologie smyslem vašeho života a co vás motivuje Všichni máme touhy, které si chceme v životě splnit, a tyto touhy se mohou ...