Týdenní horoskop 19.7.-25.7. Co nese úplněk ve Vodnáři?

Panny získají nadhled. Kozorohům se vrací zodpovědnost a Vodnářům půjde hladce komunikace. Co čeká vás?

 

Pondělí 19.7.

Kvadratura Luny s Marsem a Venuší bude zdárně odvádět naše myšlenky od denních povinností. Naštěstí nebude tak zle, protože trigon Luny s Neptunem a Sluncem nasadí pozitivní vnitřní nastavení. Večer vejde Luna do znamení Střelce, a to vše jenom podtrhne.

 

Úterý 20.7.

Sextil Merkuru s Uranem polechtá intelekt a podpoří barvité dorozumívací schopnosti.  Skvělé výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

 

Středa 21.7.

Kvadratura Luny s Neptunem a trigon s Marsem nasadí líná tempo dne. Bude to chtít vytrvalou houževnatost.

 

Čtvrtek 22.7.

Ve vzduchu může viset lehká znuděnost a únava životem s pocitem že nás nic nebaví. Luna vejde do znamení Kozoroha, kde jí není příliš komfortně a Venuše do znamení Panny, kde se také necítí. Den se tak může jevit poněkud šedý. Už po poledni se ale vyčasí, protože Slunce vejde do znamení Lva a vrátí nám znovu radost a vykouzlí úsměv na tvářích.

 

Pátek 23.7.

Opozice Luny s Merkurem a konjunkce s Plutem příliš klidu nepřinesou. Mohou se vyplavat informace, které měly raději zůstat utajeny. Ne vždy a ne o všechny informace se stojí.

 

Sobota 24.7.

Úplněk vstoupí v sobotu 24. 7. do znamení Vodnáře. Tento den nás potrápí bolesti v lýtkách a kotníkách. Dávejte si pozor na křeče v nohou. Pomůže hořčík a jízda na kole. I ti, kteří tyto dny čerpají dovolenou a mají za to, že je volno, a všechno nepříjemné je kdesi za nimi se mohou mýlit. Dnešní úplněk ve znamení Vodnáře v konjunkci se Saturnem může dát zabrat. Přinese emoční bouři a houpačku nálad. Saturn si totiž žádá, abychom se zase něco naučili. Záchrannou bude trigon Merkuru s Neptunem. Nese upřímnou pomoc někoho, s kým se starosti rozplynou. Dokáže pomoci zařídit důležité věci, dojít kompromisu, zažehnat konflikty a postoupit v nových formách vyjadřování svých emocí a pocitů.

 

Neděle 25.7.

Nenoste si starosti i do postele. Opozice Luny s Marsem dnes vše jenom umocní. S prvními slunečními paprsky ucítíme jak stres a únava mizí jako mlha po dešti. Luna vchází do znamení Ryb a pomůže nám udržet si jistý odstup od pragmatických starostí. Potřebujeme pohodu a klid. Ten předvídá konjunkce Luny s Jupiterem a opozice s Venuší. Pro práci den n příliš efektivní nebude, ale pocitově bude naprosto výjimečný.

 

Hvězdy vstoupí v pátek 23. 7. do znamení Lva. Zrozenci tohoto ohnivého znamení jsou rodilými vůdci.  Jsou to charismatické osobnosti stvořené stát v centru pozornosti. Rádi se chlubí svými úspěchy a kritiku nenesou zrovna nejlépe. Jsou to však velmi dobrosrdeční lidé.

Lvi, tento týden vám vaše povaha nedovolí opustit nevyřešený problém. Půjdete si tak dlouho za svým, až se dopídíte správného řešení.

 

Panny, konečně získáte nadhled nad určitou situací a budete mít jasno, jak se k ní postavit.

 

Váhy, vaše psychická stránka bude záviset na tom, jakým způsobem jste schopní odbourávat stres. Nejlepší je pohyb na vzduchu.

 

Štíři, pokud si myslíte, že nová známost se bude chovat jen podle toho, jak si přejete vy, tak se mýlíte. Chce to více respektu a empatie.

 

Střelci, nečekané výdaje a velké nákupy vás snadno mohou přivést do nepříjemné situace. Je třeba, abyste měli finanční rezervy. Zkuste se zamyslet nad tím, jak ušetřit.

 

Kozorozi, vaší předností tento týden bude zodpovědnost. A to jak v práci, tak doma. Nic nenecháte náhodě. Proto vše dopadne tak, jak si představujete a budete se sebou spokojeni.

 

Vodnáři, komunikace mezi vámi a partnerem se pomalu začíná vracet do dřívějších kolejí. Konfliktů se opravdu bát nemusíte.

 

Ryby, odložte stranou obavy z neúspěchu a společenského znemožnění. Udělejte první krok k tomu, aby se mezi vámi a obdivovaným idolem prolomily ledy.

 

Berani, pokud jste si dělali iluze o novém partnerovi, tento týden vám mohou spadnout z očí růžové brýle. Projeví takové povahové vlastnosti, která vás naprosto odradí.

 

Býci, budete muset rozdýchat nepříjemný dokument, který k vám dorazil z úředních míst. Jakmile překonáte prvotní šok, zjistíte, že řešení problému je jednodušší, než jste si mysleli.

 

Blíženci, nebojte se být více otevřeni ke svým blízkým. Zjistíte, že stojí na vaší straně a rádi vám nabídnou pomocnou ruku.

 

Raci, přenechte více prostoru vašemu partnerovi a respektujte jeho plány na nastávající dny. Zpětně zkonstatujete, že byly dokonalé.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Desítka typů lidí, kterým se raději vyhněte, abyste měli šťastnější život

Pokud chcete být šťastní dovolte si egoismus – ten zdravý! Co to je? Určitě ne hrubost, vzteklost, sobectví, nebo chamtivost. Zdravý egoismus je umění samostatného ...

Karta týdne 19.9.-25.9. Desítka holí realizuje vaše sny!

Samo se to však neudělá. Desítka holí vás příliš šetřit nebude. Pohltí vás povinnosti všeho druhu. Při tom shonu můžete vytěsnit potřeby vašich blízkých. Je ...

Týdenní horoskop 19.9.-25.9. Uran s Venuší vás oživí!

V pondělí 19.9. vstanete díky trigonu Uranu s Venuší jako Fénix z popela, od úterý 20.9. jsou na řadě láska, nápady a peníze. V pátek oslavíme ...

Andělský horoskop od 17.9. do 16.10.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Máte na sebe vysoké nároky, a tak to odnese vaše tělo. Brzy budete pořádně vyčerpaní, pokud ...

Víkendový horoskop: Venuše v kvadratuře s Marsem podrobí zkoušce vaše vztahy

Od 16. do 17. září bude mít hodně lidí pocit, že se svět zbláznil a oni se snad k tomu šílenství připojí a je jedno, co ...

Máme pro vás horoskopy Ravena Argoniho od 15.9. – 15.10. 2022

BERAN U Beranů se v nadcházejícím podzimním období  projeví úspěch, vzápětí však následovaný něčím, co se úplně nepodaří dle původních představ. Jako kdyby se pilní ...

Víte, jak požádat runy o pomoc?

Vikingští bojovníci, ale hlavně jejich šamani používali k věštění a k dosažení svých cílů runové písmo. Každý symbol měl svůj smyl a sílu. Zůstala jim ...

Emoce musí ven, je dobré vědět jak

Z naší pošty: Lenka byla naprosto v emocích a nevěděla si už rady a nikde poblíž ani žádný fackovací panák, do kterého by mohla bušit, ani ...
/ Články

Týdenní horoskop 12.9.-18.9. Uleví až Luna v Býku

Na city bude mít vliv retrográdní Jupiter ve znamení Berana a vy budete nuceni poněkud improvizovat. Věřte své intuici, nezklame vás a úspěch neminete. O ...

Co nese úplněk v Rybách všem znamením do konce roku 2022? 

Beran Úplněk v Rybách  vás nabádá k věnování pozornosti svým snům, protože ukrývají nějaký vzkaz. Snažte se najít čas pro svůj odpočinek, meditaci, či introspekci ...