Týdenní horoskop 19.4.-25.4. Kdo znovu nalezne to, co ztratil?

Co nás čeká v druhé polovině dubna? Lvi, pozor na soukromé informace, které o sobě sdělujete. A to jak osobně, tak prostřednictvím sociálních sítí. Citlivá data může kdokoliv zneužít proti vám. Raci, nenechte si ujít jedinou příležitost, jak si s partnerem dopřát něžnosti, potěšení a láskyplná gesta. Máte potřebu cítit lásku a bude vám to v tyto dny rozhodně dopřáno. Co čeká vás?

 

Pondělí by mělo být díky konjunkci Merkura se Sluncem svižné. Venuše v Býku také nezahálí, a proto si věřte v lásce.

Úterý bude poněkud hádavé. Luna s Plutem v opozici a její kvadratury se Sluncem, Merkurem a Venuší udělají své.

Středa může být unavenější. Kvadratura Luny s Uranem a opozice se Saturnem prověří hladinu motivace a odhodlání vykonat naplánované věci.

Čtvrtek bude díky Luně, vcházející do znamení Panny o zvýšené pozornosti ve směru svého zdraví.

Páteční konjunkce Venuše s Uranem bude hnát do změn stylu oblékání. Budeme se chtít také hýčkat a rozmazlovat.

V sobotu si zapisujte nápady. Konjunkce Merkura s Uranem může přinést zajímavé záblesky inspirace.

V neděli se nám bude chtít něco prodat, něco koupit, zkrátka obchodovat. Konjunkce Merkura s Venuší přinese zajímavé nápady.

 

Ve středu 21. dubna také vstoupí hvězdy do znamení Býka. Lidí narození v tomto znamení jsou převážně materialistické povahy a snaží se ve všem hledat praktičnost. Jsou však velmi citově založeni a těmto citům silně podléhají. Charakteristická je jejich vytrvalost, se kterou sledují své cíle. Lidé narozeni v tomto zemitém znamení milují přírodu a umění.

Býci, tento týden se uzavřete do sebe, abyste mohli učinit závažné rozhodnutí. Výsledkem bude krok správným směrem, který může obrátit váš život naruby. Znovu objevíte něco, co bylo dávno ztracené.

Blíženci, střádání financí na horší časy vám problém nedělá. Ale rozhodně s tím nyní nepřestávejte. Uvidíte, že později se peníze budou dost hodit.

Raci, nenechte si ujít jedinou příležitost, jak si s partnerem dopřát něžnosti, potěšení a láskyplná gesta. Máte potřebu cítit lásku a bude vám to v tyto dny rozhodně dopřáno.

Lvi, pozor na soukromé informace, které o sobě sdělujete. A to jak osobně, tak prostřednictvím sociálních sítí. Citlivá data může kdokoliv zneužít proti vám.

Panny, pro hledání nového vztahu máte nyní vynikající podmínky. Nebojte se oslovit někoho, kdo je vám už delší dobu sympatický.

Váhy, i tento týden je třeba opatrnosti při komunikaci. Především v zaměstnání se můžete pustit na tenký led, pokud budete trousit jízlivé poznámky před kolegy.

Štíři, vám nejlépe prospěje fyzická aktivita na čerstvém vzduchu. Vyčistíte si hlavu a uděláte něco pro své zdraví. Jedině tak si efektivně odpočinete.

Střelci, pokud zjistíte, že váš nový partner se začíná chovat poněkud jinak, než tomu bylo ze začátku, je třeba, abyste si o tom co nejdříve promluvili.

Kozorozi, budete zřejmě muset promluvit do duše potomkům. Mají názory, které by jim mohly ublížit. Jde o to jim vše vysvětlit.

Vodnáři, přiznejte si, že už nutně potřebujete dobít baterky. Na rozdíl od ostatních, kteří k tomu potřebují komunikaci, však toužíte o samotě srovnat si myšlenky.

Ryby, pro povzbuzení imunity si do čaje můžete kromě citronu a medu přidat také kurkumu. Má blahodárné detoxikační účinky a vy teď potřebujete své tělo pročistit.

Berani, potřebujete provést jisté úpravy domova. Teď je zrovna vhodná doba na plánování oprav a rekonstrukcí. Pokud nechybí dostatek financí, pusťte se do toho.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 8.4.-14.4. Jaká překvapení schovává novoluní v Beranu pro jednotlivá znamení?

V pondělí 8. dubna  můžeme pocítit vliv novoluní ve znamení Berana – první novoluní nového astrologického roku. Novoluní v Beranu (ve 20:20) je začátek, protože ...

Blíží se zatmění Slunce. Využijte tuto výjimečnou událost ve svůj prospěch!

8. dubna nás čeká jedna z největších kosmických událostí, která může silně ovlivnit životy nás všech, a tou je úplné zatmění Slunce ve znamení Berana ...

Po čem touží vaše srdce?

Objevte, co je podle numerologie smyslem vašeho života a co vás motivuje Všichni máme touhy, které si chceme v životě splnit, a tyto touhy se mohou ...

Víkendový horoskop od 5.4. Venuše v Beranu nasadí kvapík

Venuše v Beranu se tváří nevinně, ale může vás uhranout a rychlostí blesku z čistého nebe zasáhnout citem. Jestli to bude sympatie, zalíbení, či láska ...
/ Články

Duben podle numerologie. Víte, co vám přinese?

Podle numerologie bude letošní duben pod vibrací čísla 3. (2+0+2+4+4= 12, 1+2=3) Nebudete si dělat tolik starostí a hodně věcí dokážete dotáhnout a přitom spojit ...
/ Články

Magická moc bylinek

„Není na světě bylina, aby na něco nebyla,“ říkávaly babky kořenářky. Každá bylinka má svoji moc a účinek. Pomáhají uzdravovat, ochraňovat před zlými duchy, přivolat ...

Tánin numerologický horoskop na duben 2024

Nejen probouzející se jaro do nás vlévá elán. Je to také numerologická hodnota právě přicházejícího dubna. Číslo tři si žádá akci a práci na seberealizaci ...

Magické destinace: Kde ve světě najdete místa opředená kouzly a tajemstvím?

Svět je skutečně magické místo a některá města v sobě nesou o něco více magie než jiná. Můžete to ucítit už ve chvíli, kdy vystoupíte ...

Runový horoskop a runy štěstí na duben 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Beranům padla runa Laguz, Býkům Anszus, Blížencům Dagaz... Která runa bude v dubnu provázet vás? Berani, vaše dubnová šťastná runa je  Laguz Laguz je o ...

Partnerský horoskop: Panna. Která znamení se k ní nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje pracovitá, praktická, pořádkumilovná, vynalézavá, ...