Týdenní horoskop 16.11.-22.11. a rituál na odpoutání; koho hvězdy pohladí na duši?

Pondělí 16. listopadu nás přibrzdí kvadratura Venuše s Jupiterem. Budeme lehce líní a zpomalení. Možná by stálo zato, dovolit si jakou malou nerozvážnost a možná si neodepřít něco sladkého, malý dortík, nebo se vidět s někým blízkým vašemu srdci a pohladit se vzájemně po duši.

 

V úterý 17. listopadu můžete využít na plno své talenty.  Dnešní opozice Merkuru s Uranem pomáhá tvůrčímu myšlení a přeje změnám.

Rituál na zbavení se žalu ze ztráty

Když se nedokážete smířit se ztrátou někoho blízkého, nebo nemůžete získat ztracenou věc, můžete vykonat malý rituál. Je nejvíce účinný první tři dny po sobotě (včetně).

Budete potřebovat modrou, fialovou a hnědou svíci, zelenou nit, hrstku černé zeminy, lněný olej, bílou chryzantému a misku s vodou.

Začne se tím, že se na svíce napíše, či vyrýsuje jméno, nebo název toho, s jehož/čehož ztrátou se nedokážete smířit. Svíčky se pak pomažou olejíčkem a zapálí. Poté se svážou dohromady nití tak, aby se konce nitě spojily. Chvíli tak seďte u svíček a myslete na to, co vás trápí a přimělo učinit tento rituál. Pak vezměte chryzantému a poděkujte jí za to, že vám propůjčila svoji moc. Jemně otrhávejte její okvětní lístky a házejte do misky s vodou. Při tom třikrát zopakujte: Co muselo odejít odešlo, nyní ať odejde také bolest a žal. Tak se staň!

Pak posypte plátky květů zeminou, pak přepalte v polovině nit pojící svíčky, spálit jí, popel vhodit do misky s květinovými lístky a zasypat hlínou. Svíčky nechte pod vaším dozorem dohořet a obsah misky s vodou spojit a po vodě poslat.  Pomůže řeka, nebo toaleta.

 

Ve středu 18. listopadu máte šanci na úspěšný den a pocit splnění závazků. Večer vás navštíví únava dříve než jindy.

 

Ve čtvrtek 19. listopadu zasype nálet smíšených pocitů. Tvrdá konjunkce Luny s Plutem a Saturnem budou testovat. A to výdrž. Jede o to, udržet si spolupracovníky, klienty partnera i blízké. Nebylo by moudré očekávat, že nás dnes okolí překvapí něčím milým. Spíše naopak. O konflikty nebude nouze. Nejlépe bude soustředit se na práci. Sextil Slunce se Saturnem vnese lidem otrávenost a únavu z práce. Po vás se čeká, že ty nářky budete poslouchat. Je lepší si stanovit cíl, kvůli bude život více předvídatelný a klidný a na ten se soustředit.

 

V pátek 20. listopadu již budete celý den netrpělivě čekat na večerní relax. Přes den již můžete být docela unavení ze všech věcí, které jste ještě museli zařídit. Kvadratura Luny s Uranem a Merkurem také nepřidá a může vaše denní intelektuální nasazení stáhnout na minimum. Klidný večer bude hojivou náplastí na vyčerpanost.

 

 

V sobotu čekejte žárlivost a hádky. V neděli se budete udobřovat.

 

 

Vstupujeme do druhé poloviny listopadu. Hvězdy jsou ještě tento týden ve znamení Štíra.

Štíři patří ke skvělým řečníkům a nemají problém s uplatněním v jakékoliv profesi, pro kterou se rozhodnou. Nejlépe se cítí tam, kde mají dostatek prostoru pro rozhodování, a kde jim nadřízení důvěřují. Nejvíce excelují v lékařských profesích.

Štíři, možná vás přepadne pocit prázdnoty a skleslosti. Zkuste navázat nové přátelství. Nebo oprášit nějak staré. Potřebuje opět získat pocit potřebnosti a naplněnosti.

Střelci, zapomeňte na to, že partnera převychováte a že by se kvůli vám něčeho vzdal. Musíte vzít aktivitu do svých rukou.

Kozorozi, měli byste být opatrní na to, co komu říkáte. Dostaví-li se pocit, že je čas změnit způsob života, tak neotálejte a jděte do toho.

Vodnáři, hledejte rovnováhu nejen sami v sobě, ale i mezi lidmi, se kterými jste často v kontaktu. Věnujte se tomu, co vás přitahuje, a možná zažijete úspěch.

Ryby, jste bez nálady a bez energie. Spoléháte na to, že vše dobře dopadne i bez vašeho přičinění. To se ale nestane, takže rychle zmobilizujte síly.

Berani, dokážete racionálně odhadnout své možnosti, což vám, v nadcházejících dnech hodně pomůže. Díky tomu se vyhnete konfliktům s kolegy a mladší generací.

Býci, chcete-li se cítit dobře, musíte radikálně změnit jídelníček a začít cvičit. Stanovte si realistické cíle a časový lán a uvidíte, že změna je možná.

Blíženci, následující dny nepřejí pracovním záležitostem, pokud můžete, vezměte si volno a vyjděte si do přírody. Vyhýbejte se také důležitým rozhodnutím, zvláště těm, která se týkají nemovitostí.

Raci, v přicházejících dnech zpozorujete ve svém okolí intriky a zkomplikují se také vztahy s vašimi přáteli. Pozdržte své lány, dařit se vám začne začátkem dalšího měsíce.

Lvi, v poslední době citově strádáte. Sníte o klidu a samotě, potřebujte se nadechnout. Je na čase změnit prostředí.

Panny, dosavadní harmonický průběh života vám v následujících dnech může nečekaně narušit nezvaná návštěva. Zachovejte klid a nenechte se vyprovokovat.

Váhy, buďte ve střehu a dávejte si pozor na sliby, které nemůžete splnit. Ve vašem okolí se pohybuje snaživý provokatér, který vám chce uškodit.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...