Týdenní horoskop 13.7.-19.7. Koho Uran stáhne do víru posouvání limitů a kdo zruší staré dohody?

Pondělí 13. července bude o tvrdých Kvadraturách Luny, Slunce, Jupitera, Pluta a Saturna. Nenechte se vyvést z rovnováhy. Vyhýbejte se stresovým situacím, jako čert kříži. Mohli byste reagovat přecitlivěle. Buďte na sebe hodní a moc se nepřepínejte. Buďte vlídní ke svému okolí. Ideální bude procházka v lese a o polední si dat svých 20. To vás může postavit na nohy. Později budete potřebovat energii. Luna vcházející ve znamení Býka vám může Přinést možnosti příjemně stráveného večera. Berani budou opět vítězit, pokud nebudou dělat pět věcí najednou.

 

V úterý 14. července budete mít nejspíš chuť poslat všechna stará pravidla, předpisy, regule, dohody a podobné do háje zeleného. Budete chtít pokoušet nové výzvy. Opozice Slunce a Jupitera a konjunkce Luny s Uranem vyvolá návaly potřeby se stavět na zadní. Vše se bude chtít dělat jinak, než velí staré zvyky. Experimentování je přínosné. Své o tom ví i věda a technika. Býci, opatrně se spěchem. Blíženci, rozmyslete si novou spolupráci s někým, kdo se vám neosvědčil.

 

Ve středu 15. července pojede vaše fantazie naplno. Příjde dobrá nálada. Chuť vyhledávat nové zážitky, dobrou zábavu a potěšení předpovídají veselé aspekty Luny, Neptuna, Jupitera, Slunce a Pluta. Bylo by však dobré jednat prozřetelně. Opozice Slunce s Plutem také upozorňuje, že co pro jednoho muže být nevinný žertík, muže druhému způsobit bezesné noci.  Legrace končí tam, kde začíná trápení jiných lidí. Někdy muže vadit i hlasitá hudba, když se vedle soused po noční nemůže vyspat.

 

Čtvrtek 16. července bude dobrý den k tomu abyste si vyřídili své běžné záležitosti. Luna ve vzdušném znamení komunikativních Blíženců podpoří vaše výsledky v úředních záležitostech, na poště, u lékaře, stomatologa, nebo kadeřníka. Raci, někdo si dá záležet na tom, abyste uvěřili bludům. Nic si z toho nedělejte. Manipulátoři jsou všude. Lvi, jako správní králové zvěrokruhu se nedáte ošidit.

 

V pátek 17. července budete mít už od rána chuť dopřát si alespoň malou příjemnůstku. Mělo by to jít bez větších problémů, pokud jste na dovolené či trávíte volno. Možná by stálo zato, domluvit si odpolední kávu s kamarádkou, rande, nebo večerní společnou grilovačku. Večer přijde únava. Kvadratura Luny s Neptunem bude nabádat k tomu, abyste šli spát dřív. Návštěvy až do rána vám nemusí dělat dobře. Váhy konečně mohou vyrazit na jedno z míst, kde to mají rády.

 

Kdo plánuje relax, měl by se zaměřit na sobotu. Molo by mu to skvěle vyjít. Neděle bude také odpočinková. Ale již více aktivně.

 

Léto je v plném proudu. Hvězdy jsou stále ve znamení Raka. Zrozence v tomto znamení zajímají příběhy, mýty a pověsti. Rozjímavost, přemýšlivost a rozvážnost jsou mu vlastní. Duševní život ale zůstává uzavřený před vnějším světem. Nikdo do něj nesmí proniknout. Raci, s letním sluníčkem se u vás objeví touha více riskovat a užívat si dobrodružství. Zatoužíte třeba po koupání bez plavek či seskoku padákem.

Raci, také nevěřte všemu, co vám chce kdo nakukat. Jakmile jde k podpisu vše až moc hladce, zrychlete po račím, ale rychlostí F1.

Lvi, nechcete být nepříjemní, ale pokud do vás partner začne rýpat a vyčítat vám kde co, zřejmě se neudržíte a též mu něco řeknete.

Panny, v práci se objevilo mnoho protivníků. Jde o situace, kdy musíte neustále, kolegům či nadřízeným něco vysvětlovat a čekat na schválení. Chce to trpělivost.

Váhy, pokud se tento týden rozhodnete trochu zrenovovat vaše bydlení, směle do toho. Práce vám půjde od ruky a překvapivě vás bude i bavit.

Štíři, nebude pro vás snadné pochopit partnerovo stanovisko v jisté, pro vás velmi důležité, záležitosti. Možná kvůli tomu proběhne i ostřejší výměna názorů.

Střelci, konečně nastane zlom k lepšímu a vy se doma dočkáte chvály a podpory. Někteří členové rodiny zjistí, že vám nejde jen o kariéru.

Kozorozi, partner se ukáže jako velmi tolerantní a vy díky němu získáte novou chuť do života. Nechte se rozmazlovat. Zasloužíte si to.

Vodnáři, vaše pozitivní myšlení přinese své ovoce. Od poloviny týdne se vám bude zdát všechno zase v růžových barvách a všechny své požadavky bez problému prosadíte.

Ryby, hlavně nepospíchejte, všechny zamýšlené kroky si předem promyslete. Podle vašich představ se vám začne dařit až ve středu.

Berani, potěší vás, že si na vás vzpomene někdo z vašich dávných známých a dohodí vám zajímavou pracovní nabídku. Záleží, zda si padnete do noty.

Býci, některé věci budou složité, a to i přesto, že se bude snažit na chvíli odtrhnout od pracovních povinností. Stejně vás dostihnou i na dovolené.

Blíženci, nenechte si líbit nic, co vnímáte jako nespravedlnost. Když se něco takového stane, zapomeňte na svou smířlivou povahu a jednejte.

Pro Kartářky světla Pet a  Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Venuše v Rybách radí chránit přátelství

V pátek 27. ledna vejde Venuše do znamení Ryb a vnese rozpolcenost mezi rodinnými záležitostmi a přátelskými akcemi. Stará přátelství je dobré pěstovat a ...
/ Články

Jak pomáhá Jeliel, andělský ochránce Vodnářů?

Hledáte lásku a líbí se vám někdo, kdo si nás nevšímá? Jeliel učí, jak jít za opravdickým citem. Pokud již nemáte naději na nalezení své ...

Karmické SLUNCE ve Vodnáři

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost ...

Karta týdne 23.1.-29.1. Svět hlásí ve všech směrech příchod nové etapy. Co nese vám?

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Týdenní horoskop 23.1-29.1. Uran vdechne naději

V pondělí 23. ledna se konečně pohne Uran vpřed a rozmělní nepříznivé vlivy. Uran vnáší nové vize, vše nové, ukazuje jiné perspektivy, učí empatii a ...

Podváděla ho a přitom mu říkala: „Miluji Tě“

Nevěra je stará jako institut manželství sám. Ačkoliv častěji jsou nevěrní muži, stále více žen vítá milostné hrátky s milencem mimo oficiální vztah ať už ...

Víkendový horoskop: Jaké perspektivy vám nese novoluní ve Vodnáři?

V pátek 20.1. vejde večer Slunce do znamení Vodnáře a ukáže svět z nové perspektivy. Přistihnete se, že už plánujete letní dovolenou, nebo alespoň prodloužený ...

Horoskop štěstí pro Vodnáře (21.1.-20.2.)

V tomto období budete celkem v poklidu. V lásce nikam nespěcháte. Nechcete se příliš vázat, baví vás občasné flirtování a cítíte se dobře ve společnosti. Dejte si ...

Andělský horoskop od 17. 1. do 16. 2.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Pokud jste měli občas pocit, že vám osud křivdí, tak teď vás to přejde. Přestanete se ...

Týdenní horoskop 16.1.-22.1. Slunce s Plutem rozšíří obzory

V pondělí 16.1. bude potřeba začít více uvažovat logicky. Luna v opozici Uranu a v kvadratuře s Venuší vás buď hodně uzemní, nebo naopak přinese ...