Týdenní horoskop 10.8.-16.8. Kdo se poddá čtvrtečnímu zemětřesení a kdo se bude udobřovat?

V pondělí 10.8. vynechte vše, co není priorita. Kvadratura Merkuru s Uranem vás může prohnat. Sestavte si plán. Den bude provázet zvýšené napětí a stres bude popohánět do vysokých pracovních otáček a jednání ve stresu. Vykašlete se na to, co není nezbytné, setavte si seznam úkolů a vyhnete se chaosu.

V úterý 11.8. prožijete inspirativní noc. Konjunkce luny s Uranem a kvadratura s Merkurem přeje všem volným duším a nese inspiraci. Možná vyřešíte to, co vám již delší dobou vrtalo hlavou. Každopádně u počítače to nebude. Tomu hvězdy nepřejí. Dnes mají pré všichni tvůrčí umělci, volnomyšlenkáři a duševní artisté. Býci, vyjděte si do společnosti přátel.

Ve středu 12.8. se budete probouzet líněji. Po poledni však Luna vejde do znamení Blíženců a vy se dostanete do svého tvůrčího tempa a zaberete tam, kde je potřeba. Večer vyhlížejte padající hvězdy, třeba vám splní přání. Blíženci, zapomeňte na nesmělost, nové známosti se projeví víc, než zajímavě.

Ve čtvrtek 13.8. může přijít zemětřesení. Tento den vám může vařit krev a k ostrým hádkám bude i z maličkostí velmi blízko. Na vině je kvadratura Marsu s Plutem. Vy nic, vy jste přeci od přírody hodní a mírumilovní. Nicméně s planetou Mars bývá spojován starořecký bůh války Áres a když je ještě v kvadratuře s Plutem, který se pojil s bohem podsvětí Hádem, to by přeci jenom svatý obstál, když nálada kolem houstne, lidé umú být nepříjemní,  natož pak vy. Tak, a teď to máte na co svést. Ono se to nakonec poddá, vždyť nejlepší na tom, je to udobřování. Co, kdyby se partner někdy nudil?

V pátek 14.8. bude ideální den pro lásku. Nějak budete proplouvat všemi nástrahami dne, aniž by se vás to jakkoliv dotklo a vyřešíte vše potřebné. Lvi si dohodnou rande a budou odpočítávat hodiny. Berani, v udobřovací náladě naplánují výlet, za který je jejich láska nečekaně pochválí. Pannám budou v ruce šustit dlouho vyhlížené peníze.

V sobotu bude konjunkce Luny s Venuší nabádat rozvíjet vztahy a randit ostošest.

V neděli tužte tělo i ducha, abyste nepropadali napětí živené neharmonickými aspekty Luny s Jupiterem, Plutem a Marsem. Sportovním aktivitám pomůže skvělý trigon Slunce s Marsem.

Hvězdy jsou stále ve znamení Lva. Víte, že v žádném jiném znamení se nenarodilo tolik králů, generálů, vůdců a umělců, jako ve znamení Lva? Chtějí být vítězi, a proto ve většině případů bývají úspěšní. v partnerském vztahu si rozumějí s Býky, Blíženci, Štíry, Střelci, Vodnáři a Rybami. Z kamenů mají Lvi v oblibě zlato, jantar, tygří oko, rubín či diamant.

Lvi, smysl pro humor vás tento týden zachrání z prekérní situace, kam se dostanete svojí neomaleností. Ne všichni však mají pochopení pro vaše chování.

Panny, stres není váš přítel a vy to víte. Tak se podle toho dnes zařiďte. Cokoliv vás bude stresovat, berte jako další lekci.

Váhy, bystrý úsudek je vám vlastní, ale také potřebujete občas vypnout. Poslední dny byly náročné a tento týden se to ještě nezlepší. Naučte se nějaké lehké meditační techniky a cvičte.

Štíři, někteří z vás hledají nové zaměstnání či brigádu. Štěstí je vám nakloněno, nemusíte mít obavy. Pokud teprve o novém zaměstnání jen přemýšlíte, zkuste si ještě rozšířit znalosti a dovednosti prostřednictvím kurzů a workshopů.

Střelci, někdo z vašeho blízkého okolí se vás pokusí obalamutit sladkými slovy a planými sliby. Naštěstí to prohlédnete a nenecháte se ošálit.

Kozorozi, s partnerem se nepouštějte do vážnějších rozhovorů. Oba jste přetažení a zprvu normální hovor se může zvrhnout v nepěknou hádku, kterou byste rozdýchávali ještě hodně dlouho.

Vodnáři, nezabývejte se stinnými stránkami ostatních. Než budete někoho hodnotit, sáhněte si sami do svědomí.

Ryby, pokud už nechcete žít dál v citové nejistotě, učiňte k vyjasnění situace rázné kroky. Zaútočte na svého partnera a zeptejte se na to, co vás trápí.

Berani, buďte sami sebou a nenechte se vtáhnout do falešných a neupřímných metod svého okolí.

Býci, i když vás tyto dny vybízí, abyste utráceli a užívali si života, musíte se v tomto ohledu držet zpátky. Finanční rezervy se vám teď doplňují obtížně.

Blíženci, dejte si velký pozor, abyste v lásce nenarazili na manipulátora. To je moc nebezpečné, protože většinou potom lidé neví, jak z takového vztahu ven.

Raci, nenechte se vyhecovat rychlostí některých lidí. Nestresujte se a věřte ve své schopnosti.

Pro Kartářky světla Pet a  Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Jak si získat Vodnáře

20. ledna vešlo Slunce do znamení Vodnáře, kdy nám přichází období touhy mít rád bez potřeby kontroly a žárlivosti. Tak miluje Vodnář – naplno a ...
/ Články

Víkendový horoskop: Venuše v Rybách radí chránit přátelství

V pátek 27. ledna vejde Venuše do znamení Ryb a vnese rozpolcenost mezi rodinnými záležitostmi a přátelskými akcemi. Stará přátelství je dobré pěstovat a ...
/ Články

Jak pomáhá Jeliel, andělský ochránce Vodnářů?

Hledáte lásku a líbí se vám někdo, kdo si nás nevšímá? Jeliel učí, jak jít za opravdickým citem. Pokud již nemáte naději na nalezení své ...

Karmické SLUNCE ve Vodnáři

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost ...

Karta týdne 23.1.-29.1. Svět hlásí ve všech směrech příchod nové etapy. Co nese vám?

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Týdenní horoskop 23.1-29.1. Uran vdechne naději

V pondělí 23. ledna se konečně pohne Uran vpřed a rozmělní nepříznivé vlivy. Uran vnáší nové vize, vše nové, ukazuje jiné perspektivy, učí empatii a ...

Podváděla ho a přitom mu říkala: „Miluji Tě“

Nevěra je stará jako institut manželství sám. Ačkoliv častěji jsou nevěrní muži, stále více žen vítá milostné hrátky s milencem mimo oficiální vztah ať už ...

Víkendový horoskop: Jaké perspektivy vám nese novoluní ve Vodnáři?

V pátek 20.1. vejde večer Slunce do znamení Vodnáře a ukáže svět z nové perspektivy. Přistihnete se, že už plánujete letní dovolenou, nebo alespoň prodloužený ...

Horoskop štěstí pro Vodnáře (21.1.-20.2.)

V tomto období budete celkem v poklidu. V lásce nikam nespěcháte. Nechcete se příliš vázat, baví vás občasné flirtování a cítíte se dobře ve společnosti. Dejte si ...

Andělský horoskop od 17. 1. do 16. 2.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Pokud jste měli občas pocit, že vám osud křivdí, tak teď vás to přejde. Přestanete se ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.