Týdenní hororskop18.1.-24.1. Kdo nevyzradí tajemství a kdo dostane láskyplnou oporu?

Vodnáři, následující dny přejí zlepšení rodinných vztahů. Je potřeba si vyslechnout úspěchy a trápení, kteří se chtějí svěřit. Jedině tak porozumíte jejich chování.

Berani, příjemné a úspěšné dny čekají zvláště ty Berany, kteří manuálně pracují. Při práci si vyčistíte hlavu a zřejmě si vzpomenete na něco, na co jste už dávno zapomněli. Co čeká vás?

 

V pondělí 18. ledna nám zajistí dobrou náladu a větší pohodu ve vztazích příjemné sextily Luny, vcházející do znamení Berana se Sluncem, Saturnem a Jupiterem.

 

V úterý 19. ledna dá Slunce, které vyjde ve znamení Vodnáře příjemnější pohled na svět.

 

Tento den byl ideální pro rituál na přivolání hojnosti. Dělá se tehdy když je potřeba zlepšit materiální situaci. Buď ráno při východu slunce, nebo kolem poledne. Do květináče zasejte semínka kopru a lnu. Během toho říkejte: To, co seji, nechť roste a sílí tak, jak poroste můj zisk.

Poté v kotlíku zapalte pár listů sušené máty, a ještě horký popel vhoďte do květináče se slovy:

Tak jako je úrodná tato země a velké jsou plány, taky můj osud nese úrodu úspěchu, a tak se staň. Teď už zbývá pohlídat si rostliny. Jak se bude dařit jim, tak se bude dařit vám. Dbejte o to, aby urodily nová semínka.

 

 

Ve středu 20. ledna zvýší napětí kvadratury Luny s Plutem a Sluncem. Bojové nálady umocní konjunkce Marsu s Uranem. Tento den je ale možné udělat i něco jinak, třeba pro změnu někomu pomoci.

 

Ve čtvrtek 21. ledna mohou kvadratury Luny se Saturnem a Jupiterem a konjunkce Uranu s Marsem roztočit naše emoce dočervena. Přátelské vztahy doznají zátěž.

 

V pátek 22. ledna kvadratura Luny a Merkuru může otupit intelekt. Nicméně by to nemuselo mít vliv na dobrou náladu. Pochopení blízkých a podporu partnera podpoří dobré vlivy Luny v trigonu s Venuši a Plotem a sextilu s Neptunem.

 

V sobotu dostane na frak odhodlání dělat něco prospěšného a potřebného pro sebe i okolní svět. Kvadratura Marsu s Jupiterem oslabí chuť dělat cokoliv.

 

Neděle nebude patřit mezi neděle, které bychom si přáli. Konjunkce Slunce a Saturnu nás přinutí zabývat se věcmi které jsou komplikované a složité.

 

Co čeká v druhé polovině ledna jednotlivá znamení?

Poslední dny budou hvězdy ve znamení Kozoroha, který bývá ve společnosti trochu plachý a většinou se drží spíš v pozadí, ale na druhou stranu je rád, když může své okolí pobavit. Za svými názory si dokáže stát a nemění je. Šťastným dnem pro Kozorohy je sobota, kdy mají většinou čas na uspořádání myšlenek a vyhodnocení uplynulého týdne. Tento týden nepodnikejte žádné razantní změny. Zejména v citové oblasti neexperimentujte. S klidem a láskou upevňujte stávající vztahy.

Ve čtvrtek 21. ledna ovládnou už hvězdy znamení Vodnáře. Největšími hodnotami pro tyto osobnosti je svoboda a přátelství. Pro své idealistické názory se často potýkají s nepochopením. Vodnářům vládne živel vzduchu, který jim dává bystré myšlení a touhu šířit poznání.

Vodnáři, následující dny přejí zlepšení rodinných vztahů. Je potřeba si vyslechnout úspěchy a trápení, kteří se chtějí svěřit. Jedině tak porozumíte jejich chování.

Ryby, dolehne na vás tíha odpovědnosti. Svěřené tajemství nevyzradíte, ale pravděpodobně jste opomněli na nějakou povinnost. Čekají vás bezesné noci.

Berani, příjemné a úspěšné dny čekají zvláště ty Berany, kteří manuálně pracují. Při práci si vyčistíte hlavu a zřejmě si vzpomenete na něco, na co jste už dávno zapomněli.

Býci, nebudete mít dostatek elánu honit se v práci za uznáním, a tak raději ponechávejte věcem volný průběh. Ušetříte si tak mnoho stresu.

Blíženci, pokud podceníte spor s kolegou, bude to mít pro vás nepříjemné následky. Když včas nevyrazíte do protiútoku, půjde si tvrdě za svým.

Raci, opět se ukáže, že díky schopnosti strategického plánování dokážete zvládnout i to, co je pro ostatní překážka. Můžete být oporou.

Lvi, jste velmi kreativní a máte cit pro umění. Je možné, že neodoláte, a zakoupíte nějaké umělecké předměty vyšší hodnoty.

Panny, tento týden se obrňte trpělivostí. Budete zkoušeni především v oblasti mezilidských vztahů. Pravděpodobně zjistíte něco šokujícího na někoho z blízkých.

Váhy, skoro doplatíte na svou pověstnou vytrvalost. Je totiž možné, že si sáhnete na dno svých sil. Je potřeba zvolnit, jinak vám hrozí úplné odrovnání. Od vašich blízkých dostanete láskyplnou podporu.

Štíři, je třeba si lépe zorganizovat čas a povinnosti. Máte totiž v lhavě tolik nápadů, že přeskakujete z jednoho na druhý. Pro své okolí tak působíte roztěkaně.

Střelci, překvapí vás zpráva od jistého člověka, kterého jste nedávno sami kontaktovali. I když to zpočátku nevypadalo nadějně, nyní budete mít úplně jiné pocity.

Kozorozi, Blue Monday – nejsmutnější den v roce, připadající na pondělí ve vás vzbudí potřebu nastolit si všude pořádek. V kanceláři, ve skříních… to vám dodá pocit bezpečí.

 

Pro Kartářky světla  Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 20.2.-26.2. Co nese novoluní v Rybách?

V pondělí 20. února nastane novoluní ve znamení Ryb. Tento den se bude dost měnit nálada. Můžete létat v oblacích, ale také se potácet ve ...

Jak si získat Rybu?

V neděli 19. února vejde Slunce do znamení Ryb. Začíná období, kdy budeme žít obklopeni láskou. Pozornost věnujte nejprve sobě a potom svým blízkým. Láska ...

Víkendový horoskop: Co nesou Venuše a Slunce v Rybách?

Merkur v sextilu s Jupiterem a Venuše v Rybách proženou mnohé páry po parketech sálu, sjezdových slalomech zasněžených hor, či po prodejních plochách obchodních domů ...

Andělský horoskop od 17. 2. do 16. 3.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Jisté plány vám nyní nejdou úplně dotáhnout do konce přesně podle vašich představ. Bude třeba si ...
/ Články

Láska na věčnost…?

Je libo dvě rudá srdíčka, vyrýt jména milenců, datum prvního setkání, slova „nic nás nerozdělí“?  Toto přání však spolu s rituálním vhozením klíče do řeky ...

Karta týdne 13.2-19.2. je Čtyřka pohárů. Ukazuje pasti na štěstí

Tarotová Čtyřka pohárů říká, že jste připraveni prožít hluboké citové naplnění a přinejmenším si dopřejete radost.  Dáte vale nespokojenosti a své štěstí berete v tuto ...

Týdenní horoskop 13.2.-19.2. Co chystají sextily Luny s Plutem a Merkurem na Valentýna?

V pondělí 13. února si dávejte pozor na své neřesti. Poslední čtvrt měsíce ve znamení Štíra varuje, abyste se nenechali zatáhnout do něčeho, co bude ...

Jak pomáhá kočka

Tajemná, úporná, nezávislá, zcela nepředvídatelná. Na první pohled si dělá, co sama uzná za vhodné. Při tom všem je velmi empatická, cítí vás. Kočky skvěle ...

Víkendový horoskop: Luna ve Štíru chystá peprný tah

Merkur ve Vodnáři zvedne stavidla fantazii a Luna ve Štíru opepří rande Konjunkce Merkuru s Plutem touží po poznání. V pátek 10. února budete pohlceni ...

Jak psát tak, aby odepsal?

Žijeme ve světě, v němž lze kdykoliv a kdekoliv komunikovat. I uprostřed noci zpravidla lze sáhnout po telefonu s internetem. Jen málokterou ženu proto ponechá ...