Runový horoskop a rituály na červen 2022 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká 

Beran Laguz

Laguz je intuici a o cestování. Tedy dost se budete motat okolo tématům kam vyrazit a okolo věci s tím spojených. Nyní vám jde také radost z kontaktů s jinými lidmi. Buďte opatrní, ne všichni se chystají splnit to, co slíbí. Intuice vás povede a natrefíte na ty pravé. Intuitivní pohled vás provede okolo všech nástrah, aniž by se vám cokoliv stalo. Přichází ideální doba pro tvůrčí činnost.

Můžete potkat statného člověka s velkými, bystrými kukadly, z nichž vyzařuje teplo. Jeho oči stále hledají poznání všech tajemství života. Dokáže rozpoznat velmi trefně charaktery lidí jeho moto je: Dobře to dopadne nebo nějak to dopadne.

V partnerství bude váš přítel zasněný. V práci budete muset využít veškerou svoji fantazii.

Štěstí vám nese kontakt s námořníky, zelináři, či lékaři.

Rituál runy Laguz

Jako amulet dokáže tato runa chránit před nebezpečím.  Stačí, když na ni položíte paličku česneku. Může vás ochránit třeba před zářením z počítače. Na runu v zelené barvě můžete postavit skleničku s vodou nebo s bylinkovým nálevem, a tak je harmonizovat a posílit.

Býk

Kenaz

 

Hrozí vám velký výbuch. Ohromný plamen zastíní váš rozum. Přihlásí se totiž láska, kde pro zdravý úsudek schází prostor. Tedy pokud to zajiskří a to runa Kenaz věští. Ve stávajících vztazích vám přichází oživení, nicméně radost ponesou i různé flirty v okolí, kterým se prostě nedá vyhnout. A potom z toho muže být mazec! Kenaz vnáší otevřený, až entuziastický přístup k životu i lidem. Nebudete se bát nápadů, které se vám vylíhnou ve vaší moudré hlavě. I tehdy, když by jejich realizace znamenala negativní reakce od vašeho okolí.

Velká intuice vám pomůže vyhnout se prekérním situacím. Možná budete tak trochu herci a hodně věcí jednoduše okecáte.

Nikdo se nebude umět ze všeho vykroutit a problematických situací s velkým klidem tak, jako vy. Dříme ve vás tvůrčí talent. Až se projeví, bude to možná budit závist okolí.

 

 

Potkat můžete elegantně oblečeného iniciativního člověka. Bude mít rozmáchlá gesta a je připravený pomoci. Věci dotahuje s úsměvem do konce. Možná potkáte elegantního člověka, který široce gestikuluje, je otevřený a přející. Nejspíš bude mít modré oči, rychle pracuje, často něco nedodělá a nedotáhne. Ale pokud ho něco opravdu chytne, tehdy to dělá dobře a beze zbytku. Byl by dobrým učitelem, i když by k tomu neměl potřebné vzdělání. Respektuje druhé. Potřebuje mít pevný vztah kde může být vášnivý milenec. Bude velmi iniciativní.

 

Štěstí vám nesou umělci, inženýři, řemeslníci, zlatníci, kováři, techničtí pracovníci, psychoterapeuti a bioterapeuti.

 

Amulet z runy Kenaz ovlivňuje horečky, opařeniny, posiluje víru v sebe.

 

Blíženci  Ansuz 

 

Pocítíte hlad – po informacích. Ansuz miluje životní moudrost a přehled. Zatímco ostatní budou odpočívat na pláži, či u rybníka, vy se budete mít potřebu soustavně něco učit. Nebude nikoho, kdo by přebil vaše argumenty. A trefnými argumenty můžete vytvořit pravé zázraky. Své myšlenky budete umět podat tak, aby vás druzí pochopili, aniž byste přitom dávali pocit, že jste svým vzděláním a informovaností o několik levelů výše. V knihovnách, antikvariátech se budete cítit, jako doma přistihnete se, že byste byli schopni vydat poslední peníze za knihu, kterou si chcete přečíst, když jí konečně seženete. Nebývale se u vás posílí dar porozumění druhým lidem, a tak pro vás nebude problém dát dohromady znesvářené strany. Budete trefně argumentovat a využijete ta správná slova. Budete poněkud nepřehlédnutelní na různých akcích, protože budete umět lépe než kdykoliv dříve pobavit svým ostrovtipem celé okolí. Odkryjete v sobě dar kouče, který bude motivovat své okolí. Nudit se nebudete.

 

Můžete potkat člověka který hrdě nese svoje tělo vzpřímeně, bude mít vysoké čelo, velké rozumné oči a v nich charakteristický lesk. V čem však bude vynikat, je dobré vyjadřování, rychlá mluva a výrazná gestikulace. Bude mít spíše zrzavé vlasy, které ukazují na horkou hlavu. Může být lehce zarostlý. Umí hbitě vyjadřovat své úmysly, bude vzdělaný a s ušlechtilou aurou. Umí rozumět druhým lidem a chápe jejich pohnutky. Byl by dobrým advokátem. Často ho fascinují noví lidé a nezřídka se také mýlí v lásce. Umí si s tím ale poradit svým vlastním způsobem, aniž by se hroutil.

 

Štěstí vám ponesou muzikanti, duchovní učitelé, básníci, písaři, kněží a v neposlední řadě věštci a věštkyně, protože tato runa je jejich znamením.

 

Amulet z runy Ansuz chrání před nemocemi spojenými s hlasivkami, mluvením, krkem a také vyjádřením citu.

Rak Perthro

 

Nebojte se riskovat. Vaše intuice vás nezklame. Váš vnitřní hlas vám ukáže tu správnou cestu a vyvede ze všech nástrah. To, co je pro druhé chápáno, jako neštěstí budete vnímat co by zkoušku, která vás posune dál. Posílí se váš smysl pro předurčení, tak nějak vycítíte příchod i konec dobrých chvil. Budete umět využít nečekané příležitosti a můžete se seznámit se s někým zajímavým.

Můžete potkat člověka, kterého vzhled vás může docela mýlit. Může mít živou mimiku, ale přitom jako kdyby měl na tváři masku. Jako by plakal skrze smích. Jeho pohled bude pronikavý. Při rozhovoru buďte opatrní, protože tento člověk má skrytý talent hypnotizéra. Má rád kolem sebe lidi. Má hodně životních zkušeností a ty umí využít. Umí dobře předvídat budoucnost a díky tomu jsou jeho rady a postřehy velmi cenné. Někdy to vypadá jako kdyby s ním život hrál podivnou hru, kterou ale on vyhrává. On má ohromnou schopnost vládnout nad svými slovy i činy. To, co je pro druhé chápáno, jako neštěstí zrozenci pod Pertho vnímá jako zkoušku, která jej posune dál. Bude dobrým přítelem, který vás podrží, a ještě přidá nějaký vtip k tomu. Jako partnera umí organizovat budoucnost až obdivuhodně dobře. Umí připravit rodinu na všechny možné případy. Bere v potaz všechny možné aspekty života, a nakonec najde nejlepší řešení. Děti, které jsou vychované v takovéto rodině, jsou dobře připravené pro život a získávají vysokou pozici ve společnosti.

Štěstí vám přinesou věštkyně, astrologové, jasnovidci a také klauni.

Lev Raido

Můžete potkat člověka mladistvé postavy s řidšími vlasy. Něčím vás už od prvního pohledu zaujme. Umí přemýšlet samostatně a rád realizuje nápady. Má rád lidi kolem sebe, ale také mívá období, kdy potřebuje samotu. Umí úspěšně dosáhnout svých cílů.

Před vámi je období, které dá obrysy vašemu budoucímu životu. Poznáte cestu v souladu s vaší duší a také si uvědomíte, v jakém zázračném světě žijeme. V oblasti partnerství můžete prožít románek. Po psychické stránce se u vás může objevit konečně silná vůle. Při nedostatku energie a stavech úzkosti můžete zažívat strachy z budoucnosti a mít tendence ukončit vztah.

Nektere věci se vám mohou překvapivě urychlit. Také vám jde šťastné rozhodování.

 

Rituál s runou Raido

Tento rituál se může dělat vždy, když je potřeba. Než přistoupíte k rituálu, uvědomte si, po čem toužíte. Připravte si dvě červené svíce barvě Bordeaux. Najděte si klidnou chvíli a místo, kde vás nebude nikdo rušit. Položte před sebe symbol Raido. A vedle něho to, co reprezentuje vaše přání. Zhluboka se nadechněte. Představte si cestu a vnímejte, jak lehce se blížíte ke splnění vašeho cíle. Až budete již hodně blízko, představte si, jak se dotýkáte obrazu se splněným přáním a vejdete dovnitř obrazu. Až uspokojíte své touhy, uslyšíte hlasy vašich blízkých. Vše budete jakoby pozorovat z obrazu. Symboly tohoto vašeho zážitku se schovejte blízko domu. Runu Raido nakreslete na bílý papír nebo na kámen či na dřevo a noste s sebou. Ochrání vás na vašich cestách životem.

Štěstí vám nesou lidé v branži řidičů, autodopravců, či právníků. Ideálně ve znamení Střelce.

Panna Hagalaz

Docela se budete umět dobře poprat i s nejtvrdšími překážkami. Nezačnete něco nového, dokud nekompromisně nevyrvete i s kořeny to staré. Runa Hagalaz vám nese dokonalý cit pro to, co je potřeba změnit nejenom ve svém životě, ale i v životě druhých lidí. Vycítíte jejich talenty. Sami se budete chvíli cítit jako herci. Budete druhým dávat s úsměvem na tváři, ale jenom vy víte, kolik jste si museli v životě vytrpět, abyste se teď mohli smát.

Můžete potkat člověka s neklidným pohledem, který bude působit roztržitě. Jeho postava nebude vzbuzovat vaši důvěru. Velké neohrabané ruce, nízké čelo, a pohled, jako by zahlížel, ale do oči se vám nepodívá. Bude málomluvný. Cely bude působit ponuře. Na to nedejte. Tento člověk klame tělem. Je to člověk, který radikálně změnit přístup k životu, řešit těžké věci A z toho nejtěžší ho umí vytřískat to nejlepší. Jeho slova jsou často zraňující, avšak ne zlá.  Pouze ukazuje chyby a tím umožňuje vnést změny. Chybějící diplomacie a zraňující pravdomluvnost umí iritovat jeho okolí partnera i přátele. Když ale potřebujete opravdu velkou změnu je dobré věnovat mu pozornost. Může to být také člověk který je nemocný a prožil v životě těžké věci. To se mu vepsalo do propadlých tváří a velkých očí, hledajících pomoc.  Často v nich lze spatříte nemoc.

Talisman Hagalaz je svázán se změnou a obrozením, pomáhá věci pochopit. Podporuje cestovatele.

Štěstí vám nese psychoanalytik, mágus, chirurg, či psychiatr.

Váhy Dagaz

Přichází vám období seberealizace. Možná si totiž uvědomíte, co chcete a také to, co je reálné. Možná potkáte člověka, který se umí velmi trefně vyjadřovat má dobrý postřeh a je otevřený. Bude mít jasnou tvář, velké oči a vysoké čelo. Může být štíhlý s velkými dlaněmi. Do jeho nejčastějších frází nejčastěji zapadá – zas to bude dobré, že ano? Vše dobře dopadne.

Pokud takový člověk navštíví kartářku, přijde jenom proto aby si potvrdil své city. Všechno, co se mu říká potvrdí, jako kdyby to dávno věděl.

Ve vztahu můžete být velmi citlivý také se můžete zamilovat na první pohled. Tato runa také varuje před možnými manipulacemi tehdy pokud napadne rovně. Jinak ale věští dobré zprávy a úspěch. Můžete vejít do něčeho nového, neznámého, můžete být nepřipraveni a stejně to dokážete otočit ve svůj prospěch. K tomu budete potřebovat hodně síly.

Rituál na při volání síly a energie s runou Dagaz

V době dorůstajícího měsíce si dejte sprchu, připravte voskovou svíčku, bílý papír a červenou fixku. Připravte si symbol Kenaz a postavte ho před zapálenou svíčku tak, aby šel dobře vidět. Myšlenkách opakujte Kenaz-Kenaz-Kenaz. Pak vezměte čistý papír a nakreslete na něj symbol této runy červeným fixem. Přitom si vizualizujte to nejlepší, co by se vám mohly stát. Pak nakreslený symbol přiložte k vašemu srdci. Řekněte si v duchu miluji a přijímám věci, city a zkušenosti které mohu prožít. Bude to dobré jak pro mě, tak i pro druhé lidi. I tehdy, pokud to ještě nevidím. Přiložte lístek se symbolem na krk a řekněte si v duchu: slova, která říkám jsou slova štěstí pro mě i pro druhé. Potom položte kartičku mezi oči a řekněte vidím skryté možnosti, vidím úspěch, vidím nejlepší cestu před sebou, a to co vidím je dobré jak pro mne, tak pro svět, ve kterém žiju. Věřím, že mě potká to nejlepší dobro a jsem připraven/a ho přijmout. Položte lístek k srdci a potom jej skovejte tak, aby byl někde kde máte své doklady, blízko vaší fotky. Svíčku, pokud nedohořela můžete zhasnout a zapálit jí znovu za 3 dny.

Štír Ehwaz

Přijdou nové informace, které jsou tu pro to, aby vám pomohly. Spolupráce s druhými lidmi pro vás bude nyní velmi důležitá. V osobním životě zavládne láska. Runa ukazuje lidi, kteří jsou si blízcí. Je o lásce a pevných vztazích, založených na vzájemné úctě a porozumění.

Možná potkáte člověka střední postavy, který se rád obléká do přírodních materiálů a zejména kůže, více upnuté k tělu. Bude mít spíše kolébavou chůzi. Lehce vlhká velká dlaň bude mít překvapivě silný a rozhodný stisk. Vedle tohoto člověka druzí rozkvétají a realizují své sny. Uměl by být i znamenitým diplomatem. Budete mít štěstí na jednání se zrozenci ve Vahách a s Blíženci. Štěstí vám mohou nést i řidiči, či žokeji.

Střelci Fehu

Vše na tomto světě se stále mění, a tak i vy se posouváte o kus dopředu. Všechno na tomto světě je duální a runa Fehu není výjimkou. Bohatství je zřeknutí se bídy. Naučte se proto myslet pozitivně. Začněte s afirmacemi daří se mi, jsem bohatá/ý, už jenom tím, že jsem zdravá/ý… Můžete být bohatí zkušenostmi a Fehu může dát energii vašim záměrům. Patronem runy Fehu je falický bůh plodnosti Frej, který má na svědomí, že celá příroda roste, množí se a obrozuje. Možná se vyplatí skrze Runu Fehu a meditaci s tímto bohem navázat kontakt. Vyladit se. Sdělit po čem toužíme a jak má vypadat naše práce, myšlení tak, aby nepřibývaly jenom nápady, ale i peníze v peněžence. Bylo by také dobré vyčlenit si nějakou část z tohoto bohatství na dobročinné účely, jako oběť.  Když totiž bohatý bohatne, chudý chudne.

Potkáte sebevědomého komunikativního dobře a nákladně oblečeného člověka s vypracovanou postavou a pěstěným vzhledem. Co vás nejvíce zaujme bude jeho všestranný přehled, vzdělání a zaměření.

Štěstí vám může nést rolník, bankéř, šéf, či byznysmen.

Talisman z runy Fehu posiluje organismus v době nemoci těla i duše, nese hojnost. Nakreslete na lísteček červenou barvou a dejte v případě ochrany zdraví na vaši fotku a v případě zdraví vaší peněženky tam, kde máte své domácí účetnictví. Ve sféře vzdělávání si z runy Fehu vytvořte záložku do knihy.

Kozoroh Inguz

Začnete objevovat vlastní potenciál a přijímat jej. Překvapí vás síla vašich myšlenek. Při meditaci s touto runou můžete navnímat něco jenom stěží uchopitelného. Až po čase pochopíte, jak důležitou dobu nyní prožíváte. To, co je nyní zrnkem, při správném zalévání poroste a přinese dobré ovoce. Starejte se o své příjmy a může vám přijít příležitost si polepšit.

Potkáte zralého a zodpovědného člověka štíhlé postavy s prošedivělými vlasy a mladistvým vzhledem.

Talisman pomáhá chránit vaší energii a je štítem před vším zlem světa a lidmi zlé vůle, odhaluje dřímající vlohy. Můžete jej nakreslit na přírodní materiál žlutou barvou a nosit s sebou.

 

Vodnář

Tiwaz

 

Mate své cíle a někdy také tendenci se zhrozit, jestli jste vůbec s to je dosáhnout. Runa Tiwaz vám přichází s pomocí a vy si mate začít důvěřovat. Žádá možná jistě oběti, ale výsledek bude stát za to.

Tiwaz přeje při stanovování si nových cílů. Pomůže vám znovu nalézt zajímavé příležitosti a objevit nové šance k úspěchu. Před vámi jsou velké výzvy. Zhostíte se cesty kolem úředních a pracovních věcí. Vše zvládnete na výbornou, a ještě si to užijete. Ve vztazích můžete prohloubit svoje city a lásku, kterou cítíte. Také si můžete adoptovat nějaké opuštěné zvířátko.

Štěstí vám mohou nést vojáci, či spíše důstojníci, lékaři i psychoterapeuti. A ještě nesmíme zapomenout na vdělané učence. Ideálně ve znamení Kozoroha, či ve Střelci.

 

 

Rituál pro úspěch v práci

Najděte větší kámen, třeba během procházky, a zeptejte se ho, jestli chce jít s vámi. Kámen vám odpoví tím, že v rukou jakoby zteplá, nebo ucítíte mravenčení. Věnujte tomu pozornost, protože kameny takto nejčastěji promlouvají. Pokud jsou vaše pocity příjemné a vnímáte bezpečí, vezměte kámen s sebou. Doma ho umyjte a nechte oschnout. Možná už jste si někde všimli hromádky takových kamenů různě rozložených. Myslíte si, že tam jsou pro ozdobu? Všechno má vždycky svůj smysl. Na tento kámen nakreslete runu Tiwaz a na lísteček napište úkol, který vám má splnit. Najděte si příhodné místo a tam lísteček, zatížený kamenem s runou, umístěte. Třeba vám pomůže nalézt ještě lepší povolání.

Ryby Wunjo

 

Přichází vám období plné spontánnosti. Dokážete se vrhnout do práce s radostí. Tu budete vyzařovat. Je čas uvědomit si všechno štěstí, které máte. Štěstí, které umí čerpat ze samé podstaty bytí. Máte si uvědomit a poznat jednoduché tady a teď. Můžete se dostat do příjemné společnosti. Wunjo vychází z živlu vzduchu a vám tak jdou nápady.  Tak, jako Wunjo i vy se budete umět přizpůsobit měnícím se podmínkám. Také se budete učit druhé lidi jemně přesvědčit o své pravdě, aniž by jim to činilo povětšího násilí. Runa Wunjo vám říká, že s úsměvem se všechno zvládne lépe.  Jednoduše si počkáte, až jim to dojde. Velmi nenápadně  se však postaráte o podměty pro to, aby to druhému došlo. V práci dotáhnete věci, na kterých jim záleží do detailní dokonalosti. Pozor na hádky. Ne, že by byly na pořadu dne, ale když už k tomu dojde, bude to atomový výbuch dlouho kulminované energie, který může dlouho odeznívat.

Potkáte hezkého člověka. Ve tvářích bude mít uličnické dolíčky. Hodně se spolu zasmějete. Můžete získat vysněné místo. Můžete populární svém okolí.

Štěstí vám nesou herci, komici, režiséři, či filozofové.

Talisman Wunjo spojuje a tmelí lidi, pomáhá při úzkostech a depresích. V léčitelství tiší bolesti a pomáhá při poruchách dechu.

 

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...