Runový horoskop a rituály na červen 2021 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani Eihwaz

Můžete potkat člověka se zamyšleným pohledem pod hustým obočím. Bude kudrnatý, vysoký a lehce neohrabaný. Může mít třeba větší ramena, která budou dominantní ke zbytku těla. Jeho oblečení bude působit, jako kdyby bylo o číslo větší. Pohybovat se bude poněkud chaoticky. Takový člověk rád zadává druhým úkoly, které jsou těžké k realizaci. Umí však pomáhat a také dávat oporu. Může být citlivý s mystickými sklony. Jeho hluboká víra mu nejednou pomohla překonat těžké životní období.

Možná se věci potáhnou déle nežli byste rádi, ale dočkáte se. Počítejte s tím, ze kracite do nové životní etapy, kde vyjdete ze starých koleji a vzorců. Naučíte se dělat věci jinak a také videt jinou optikou. Pro ostatní by to byla tvrdá zkouška. Tato je šitá na míru vám a vy ji zvládnete. Po ní vám budou připadat dříve velké věci, jako nepodstatné. Vaše hodnoty budou jinde.

 

 

Rituál s runou Eihwaz

Jako talisman vás tato runa bude chránit před různými energetickými a psychickými útoky. Pokud runu nakreslíte na papír a položíte ji na stůl, či podlahu, vyčkejte hodinu. Pak běžte a schovejte nakreslený symbol do šuplíku. Pročistíte tak atmosféru a vrátíte prostor do energetické rovnováhy.

 

Býk Ehwaz

 

Klíč k tomuto období je láska. Vztahy. Vypadá to, že můžete potkat někoho s kým Vám bude naprosto báječně.  Takovou svoji spřízněnou duši. Muže to být někdo nový, ale také se může do vašeho života navrátit někdo, kdo tam už měl dávno být. Nemusí to být jenom na partnerské úrovni. V té to mimochodem ukazuje na ještě větší porozumění. Tady jde o někoho, s kým vás pojí něco, co přesahuje vše běžné. Máte ideální období k tomu, abyste si uzdravili veškeré své vztahy.

 

Přijdou nové informace, které jsou tu pro to, aby vám pomohly. Spolupráce s druhými lidmi pro vás bude nyní velmi důležitá. V osobním životě zavládne láska. Runa ukazuje lidi, kteří jsou si blízcí. Je o lásce a pevných vztazích, založených na vzájemné úctě a porozumění.

 

Možná potkáte člověka střední postavy, který se rád obléká do přírodních materiálů a zejména kůže, více upnuté k tělu. Bude mít spíše kolébavou chůzi. Lehce vlhká velká dlaň bude mít překvapivě silný a rozhodný stisk. Vedle tohoto člověka druzí rozkvétají a realizují své sny. Uměl by být i znamenitým diplomatem. Budete mít štěstí na jednání se zrozenci ve Vahách a s Blíženci. Štěstí vám mohou nést i řidiči, či žokeji.

 

 

Blíženec Fehu

Bude se vám dařit. Spokojenost na sebe nenechá dlouho čekat a vy si budete moci dopřát více než doposud. Také s vámi může stále mlátit jaro, ačkoliv už jsme téměř na prahu léta. Počítejte s tím, že i vaše city mohou o kousek postoupit.

Vše na tomto světě se stále mění, tady je to o výsledcích vaší práce. Ta vás posouvá o kus dopředu. Všechno na tomto světě je duální a runa Fehu není výjimkou. Bohatství je zřeknutí se bídy. Naučte se proto myslet pozitivně. Začněte s afirmacemi daří se mi, jsem bohatá/ý, už jenom tím, že jsem zdravá/ý… Můžete být bohatí zkušenostmi a Fehu může dát energii vašim záměrům. Bylo by také dobré vyčlenit si nějakou část z tohoto bohatství na dobročinné účely, jako oběť.  Když totiž bohatý bohatne, chudý chudne.

Potkáte sebevědomého komunikativního dobře a nákladně oblečeného člověka s vypracovanou postavou a pěstěným vzhledem. Co vás nejvíce zaujme bude jeho všestranný přehled, vzdělání a zaměření.

Štěstí vám může nést rolník, bankéř, šéf, či byznysmen.

Talisman z runy Fehu posiluje organismus v době nemoci těla i duše, nese hojnost. Nakreslete na lísteček červenou barvou a dejte v případě ochrany zdraví na vaši fotku a v případě zdraví vaší peněženky tam, kde máte své domácí účetnictví. Ve sféře vzdělávání si z runy Fehu vytvořte záložku do knihy.

 

Rak Tiwaz

 

Mate své cíle a někdy také tendenci se zhrozit, jestli jste vůbec s to je dosáhnout. Runa Tiwaz vám přichází s pomocí a vy si mate začít důvěřovat. Žádá možná jistě oběti, ale výsledek bude stát za to.

Tiwaz přeje při stanovování si nových cílů. Pomůže vám znovu nalézt zajímavé příležitosti a objevit nové šance k úspěchu. Před vámi jsou velké výzvy. Zhostíte se cesty kolem úředních a pracovních věcí. Vše zvládnete na výbornou, a ještě si to užijete. Ve vztazích můžete prohloubit svoje city a lásku, kterou cítíte. Také si můžete adoptovat nějaké opuštěné zvířátko.

Štěstí vám mohou nést vojáci, či spíše důstojníci, lékaři i psychoterapeuti. A ještě nesmíme zapomenout na vdělané učence. Ideálně ve znamení Kozoroha, či ve Střelci.

 

 

Rituál pro úspěch v práci

Najděte větší kámen, třeba během procházky, a zeptejte se ho, jestli chce jít s vámi. Kámen vám odpoví tím, že v rukou jakoby zteplá, nebo ucítíte mravenčení. Věnujte tomu pozornost, protože kameny takto nejčastěji promlouvají. Pokud jsou vaše pocity příjemné a vnímáte bezpečí, vezměte kámen s sebou. Doma ho umyjte a nechte oschnout. Možná už jste si někde všimli hromádky takových kamenů různě rozložených. Myslíte si, že tam jsou pro ozdobu? Všechno má vždycky svůj smysl. Na tento kámen nakreslete runu Tiwaz a na lísteček napište úkol, který vám má splnit. Najděte si příhodné místo a tam lísteček, zatížený kamenem s runou, umístěte. Třeba vám pomůže nalézt ještě lepší povolání.

 

Lev Hagalaz

No, trochu to bude nápor. Klacíky pod nohami se mohou sypat ze všech možných i nemožných směrů. Když udržíte jistou sebedisciplinu a uvidíte v tom spíše dobrý výcvik, má to smysl a vy se posunete. Kdo dokáže vše řešit hravě a bez vrásek? No přece vy!

Pravděpodobně potkáte člověka, který bude působit roztržitě. Jeho postava nebude vzbuzovat vaši důvěru. Roztěkané ruce, podmračené čelo a nesmělý pohled, do očí se vám nepodívá. Bude málomluvný a celkově bude působit ponuře. Tento člověk však klame tělem. Potkaly ho těžké věci a kvůli tomu radikálně změnil přístup k životu. Jeho slova jsou často zraňující, avšak upřímná. Pouze ukazuje na chyby a tím si dělá nepřátele. Chybějící diplomacie a zraňující pravdomluvnost umí iritovat jeho okolí i přátele. Pokud opravdu budete potřebovat poradit, je dobré mu věnovat pozornost.

 

Štěstí vám nesou lidé v profesi psychiatrů, mágů, chirurgů, duchovních, či psychoanalytiků.

V tomto čase se můžete docela dost zlobit. Jako kdyby byla velká bouře, a i silné stromy se prohýbaly pod silou jejího náporu. Pokud se chcete vyhnout ztrátám, je lepší vyčkat a vše sledovat zpovzdálí. Řešení po nějakém čase přijde samo. Lekce runy Hagalaz bývají bolestné. Můžete ztrácet půdu pod nohama.  Můžete řešit nemoci nebo jiné smutky. Buďte velmi opatrní, protože procházíte obdobím změny. Tyto změny jsou však mystické a něco vás mají naučit. K čemu je nemoc? Aby se člověk zamyslel nad tím, co v životě dělal špatně. Pokud to budete řešit, přijde úspěch a otevřou se před vámi nové možnosti.

Před vámi totiž nejsou žádné opravdové překážky. Z nepřátel učiníte přátele. Všímejte si, co se bude dít během novoluní. Může to pro vás mít do budoucna nějaký význam.

Musíte se ale vyvarovat jednostrannému pohledu na věc. Všechny nemoci a duchovní hádky můžete zvládnout, pokud si zvolíte cestu, která vede k rovnováze a harmonii.

 

Rituál s runou Hagalaz

Jeden ze šamanských rituálů je prožít jeden den tak jako by byl posledním. Den pak ukončíte vykopáním díry v zemi, kde strávíte noc. Tyto rituály se musí konat pod kontrolou dalších lidí.

Pokud se bojíte bouřky a hřmění, zapalte svíčky hromničky a postavte je na okno. Váš strach se rozplyne. Zamyslete se, jak reagujete na zlost a agresi. Odplácíte stejně, nebo se nedáte strhnout?

 

Váha Mannaz

Cesta k poznání a duchovnímu naplnění má někdy svá úskalí. Na to, co si budete muset odpustit a na kolik slevit ze svého pohodlí si přijdete i vy. Ty fantastické výsledky, spokojenou rodinu a klid v duši, to jsou věci, které ničím jiným nezaplatila, než tím, ze slevíte něco z toho svého a dáte to druhým. Jestli to bude čas, prostor, peníze. Je to ta investice, kterou si sebou nese duše i do jiných světů.

Připravte se na různé nečekané zvraty, věci, které nastanou by bylo dobré vnímat jako inspiraci a ne, jako naschvál. Runa pomáhá před energetickými útoky, vzpírá při oslabení, vnáší pozitivní věci do vztahů a usnadňuje kontakt s podvědomím.
Tento měsíc budete škobrtat přes drobné problémy, ale dojdete svého cíle. Můžete se přihlásit na nějaký kurz, protože vám půjde dobře učení.

Runa Mannaz umí také zajistit, že vám někdo odpustí vaše omyly a někdo jiný pomůže. Tato runa přináší úspěch v lásce. Ukazuje citové ustálení a ochraňujícího citlivého partnera. Po těžkých životních zkušenostech člověk zmoudří a udělá všechno pro to, aby si udržel rodinu a obdařil svého partnera spokojeností. Runa Mannaz reprezentuje lidi velké duchem, kteří si ke své moudrosti museli dojít těžkou prací. Starají se o blaho nejenom svých nejbližších, ale pomáhají i svému širšímu okolí. Někdy můžete mít pocit, že házíte hrách na zeď. Zaplašte tyto pocity a nepolevujte ve své píli a plánech.

 

Může se stát, že potkáte člověka, příjemným, ale pronikavým pohledem, který ponese své tělo vzpřímeně s hlavou vzhůru. Při podávání rukou rád podává obě dvě. Jeho nejčastější dotaz bude – jak vám mohu pomoci? Je to někdo, kdo si sice může přijít pro pomoc, ale zároveň také pomáhá. K tomu, aby nalezl řešení svého problému, se potřebuje pouze ujistit, že nalezl to správné řešení. Nízké záměry nejsou v jeho repertoáru. Ve svazku bude stabilní a pečující partner.

Štěstí vám nesou lidé v profesi učitelů. Nicméně runa ukazuje také na papeže, krále, duchovní mistry, či mentory.

Rituál runy Mannaz

Běžte do přírody, klidně jen do parku. Najděte místo, kde vás nikdo nebude rušit a zujte si boty. Třeba jen pár vteřin stůjte bosí na zemi a soustřeďte se na propojení s ní. Ucítíte silnou energii, tu si podržte a pošlete ji tam, kde máte pocit, že ji nejvíc potřebujete. Ať už jde o osobní, nebo pracovní život. Myslete ale na to, že zdraví, je to nejdůležitější.

 

Panna Ingwaz

 

Jednou větou: vše je na dobre cestě, nechte plány dozrávat.

Inguz vám pomůže ve výdrži vše dozrává. Vaše vize potřebují správné načasování a píli. Budete mít velké štěstí, pokud neslevíte ze svých plánů a dotáhnete je do konce. To, co je nyní zrnkem, při správném zalévání poroste a přinese dobré ovoce. Starejte se o své příjmy a může vám přijít příležitost si polepšit.

Můžete potkat klidného zralého člověka s mladickým švihem a lehce prošedivělou kšticí. Jedním z jeho kladných rysů je zodpovědnost.

Štěstí vám ponesou lidé povoláním rolníci, kněží, či duchovní mistři. A také lidé ve znamení Vodnáře.

 

Talisman z runy Ingwaz pomáhá chránit vaši energii. Pomáhá zachovat klid. Těhotným usnadňuje donošení plodu lásky. Kreslete žlutou, nebo hnědou barvou a noste s sebou.

 

Štír  Raido

Můžete potkat člověka mladistvé postavy s řidšími vlasy. Něčím vás už od prvního pohledu zaujme. Umí přemýšlet samostatně a rád realizuje nápady. Má rád lidi kolem sebe, ale také mívá období, kdy potřebuje samotu. Umí úspěšně dosáhnout svých cílů.

Před vámi je období, které dá obrysy vašemu budoucímu životu. Poznáte cestu v souladu s vaší duší a také si uvědomíte, v jakém zázračném světě žijeme. V oblasti partnerství můžete prožít románek. Po psychické stránce se u vás může objevit konečně silná vůle. Při nedostatku energie a stavech úzkosti můžete zažívat strachy z budoucnosti a mít tendence ukončit vztah.

Nektere věci se vám mohou překvapivě urychlit. Také vám jde šťastné rozhodování.

 

Rituál s runou Raido

Tento rituál se může dělat vždy, když je potřeba. Než přistoupíte k rituálu, uvědomte si, po čem toužíte. Připravte si dvě červené svíce barvě Bordeaux. Najděte si klidnou chvíli a místo, kde vás nebude nikdo rušit. Položte před sebe symbol Raido. A vedle něho to, co reprezentuje vaše přání. Zhluboka se nadechněte. Představte si cestu a vnímejte, jak lehce se blížíte ke splnění vašeho cíle. Až budete již hodně blízko, představte si, jak se dotýkáte obrazu se splněným přáním a vejdete dovnitř obrazu. Až uspokojíte své touhy, uslyšíte hlasy vašich blízkých. Vše budete jakoby pozorovat z obrazu. Symboly tohoto vašeho zážitku se schovejte blízko domu. Runu Raido nakreslete na bílý papír nebo na kámen či na dřevo a noste s sebou. Ochrání vás na vašich cestách životem.

Štěstí vám nesou lidé v branži řidičů, autodopravců, či právníků. Ideálně ve znamení Střelce.

Střelec Laguz

Laguz je intuici a o cestování. Tedy dost se budete motat okolo tématům kam vyrazit a okolo věci s tím spojených. Nyní vám jde také radost z kontaktů s jinými lidmi. Buďte opatrní, ne všichni se chystají splnit to, co slíbí. Intuice vás povede a natrefíte na ty pravé. Intuitivní pohled vás provede okolo všech nástrah, aniž by se vám cokoliv stalo. Přichází ideální doba pro tvůrčí činnost.

Můžete potkat statného člověka s velkými, bystrými kukadly, z nichž vyzařuje teplo. Jeho oči stále hledají poznání všech tajemství života. Dokáže rozpoznat velmi trefně charaktery lidí jeho moto je: Dobře to dopadne nebo nějak to dopadne.

V partnerství bude váš přítel zasněný. V práci budete muset využít veškerou svoji fantazii.

Štěstí vám nese kontakt s námořníky, zelináři, či lékaři.

Rituál runy Laguz

Jako amulet dokáže tato runa chránit před nebezpečím.  Stačí, když na ni položíte paličku česneku. Může vás ochránit třeba před zářením z počítače. Na runu v zelené barvě můžete postavit skleničku s vodou nebo s bylinkovým nálevem, a tak je harmonizovat a posílit.

 

Kozoroh Gebo

Láska je dar. A nejvíce dostává ten, který dávaje ničeho nepožaduje.

Začne k vám více promlouvat vnitřní hlas a inspirace. Přichází čas, kdy poznáte, že vše se vrací, jak dobré, tak zlé. Gebo je runa lásky, a také runa dávání a přijímání. Je symbolem oběti a daru bohům a také otevření se přijímání. Celý život stojí na výměně. Výměně energií, názorů, zkušeností. Výměnou mezi námi a mezi přírodou. Gebo je také o sexuálním splynutí z něhož se rodí nový život. Když něco darujete z lásky, mnohonásobně to obdržíte zpět.  Čeká vás období, kdy se spojíte s lidmi, se kterými vás bude pojit stejný cíl.

Talisman z runy Gebo navrací harmonii těla i duše, chrání před útoky zlých lidí. Můžete jej vytvořit červenou barvou.

Potkáte milého člověka s melodickým hlasem, který vás může zahrnout spoustou překvapení.

Také můžete mít co do činění s lidmi s oblasti charity, hoteliérství, či pohostinství.

 

Vodnář Sowulo

Možná potkáte mladého optimistického člověka. I když bude mít prošedivělé vlasy, i tak bude působit mladě. Bude mít hrdě vztyčenou hlavu, kulatou červenající se tvář s velkýma veselýma očima. Tito lidé bývají dynamičtí a přirození vůdci. Je to proto, že chtějí bojovat o své vítězství a zvládnout vyřídit důležité věci. Mají víru ve své možnosti a druhým jsou schopni pomoci.

Připravte se na to, ze i na vaše plány nyní začíná svítit slunce. Vyhrňte si rukávy a chystejte se realizovat svá přání a předsevzetí. Každá cesta vede k cíli. Budete mít hodně energie, aby se vám to podařilo.

Ve finanční sféře by vám nic nemělo výrazně chybět.

Štěstí vám ponesou lidé profesí záchranářů, fotografů, či sportovci. Ideálně zrozenci ve Lvu.

 

Rituál s runou Sowulo

Můžete vyjít na balkón, anebo si stoupnout u otevřeného okna. Podívejte se na nebe a uvědomte si energii slunce a zvedněte ruce nahoru, jako byste ji chtěli chytit. Vnímejte sluneční teplo ve středu dlaní, zavřete oči a představte si, že vchází do vašich dlaní a přes ramena se vám začala rozlévat po celém těle. Věnujte pozornost každé jednotlivé buňce. Když se cítíte naplnění a nabytí, otevřete oči A můžete se vrátit ke svým každodenním činnostem.

 

Ryby Thurisaz

Potkáte člověka středně vysokého s rozhodnými rysy a pohledem. Pokud by to byla žena, bude mít dlouhé vlasy obarvené dočervena, či ruda. V očích bude těmto lidem vidět rozhodnost. Tenká ústa s lehce zatuhlými koutky. Bude mít nejspíše velké silné dlaně a rozhodný stisk. Umí vyrazit se svými ostrými lokty na cestu úspěchu. Někdy si ženy pod vládou runy Thurisaz berou na svá bedra závazky jiných, a to je oslabuje. Celkově tito lidé mají potřebu překonávat životní zkoušky a budou tak dlouho směřovat ke svému cíli až jej dosáhnou, aniž by čekali pochvalu. Jsou pracovití ale tvrdohlaví.

Thurisaz je symbolem ohromných sil. I vy se přesvědčíte o své vlastní síle. Čeká vás zkouška, díky které ji poznáte. Možná vám budou vaši nepřátele mydlit schody. Pokud se tomu nepodaří, poznáte svou vlastní sílu a to, že se na sebe můžete vždy spolehnout. Budete muset překonat negativní myšlenky a přehodnotit chybná rozhodnutí, Změnit návyky, které zraňují duši a vytváří nemoc. Obří síla je na vaší straně čekají vás dobrá a moudrá rozhodnutí. Také můžete poznat nové obzory v erotické stránce vašeho světa. Pokud budete mít možnost, vydávejte se na procházky, či tůry do vyvýšených míst, jako jsou různé kopce, hory a podobně. Bude vás to tam dobíjet a vy si budete více důvěřovat.

Štěstí vám ponesou lidé profesí policistů, guruů, úředníků, vládních úředníků, psychiatrů, také umělečtí řezbáři, či psychoterapeuti.

 

Rituál s runou Thurisaz

Je to čekající zbraň, kterou lze v případě potřeby použít. V době po novoluní si najděte chvíli, kdy budete úplně sami. Zapalte dvě až tři bílé, nebo bordó svíce. Připravte si červené pero a 4 lístky. V případě potřeby i víc.  Uklidněte svoji mysl a promyslete si před kým, nebo čím se chcete bránit.

Představte si Thora s ohromným kladivem, připraveného zaútočit a bránit vás. Myslete na to, že tento mocný bůh bude odrážet jakékoliv útoky, aniž byste se o to museli vy aktivně starat. Vezměte pero a na lístečky a nakreslete Thorův symbol, runu Thurisaz. Myslete na to, jaké to bude, až budou veškeré útoky z řad vašich nepřátel odraženy. Lístečky potom umístěte tak, aby nepoutaly ničí pozornost. Na okno, vchodové dveře, stůl v kanceláři a podobně. Pak poděkujte Thorovi za pomoc. Svíčky nechte hořet. Na lístečky připište datum, kdy jste rituál vykonali. Počkejte šest týdnů. Pak je schovejte do šuplíku. Vyhodnoťte si, co se dělo za uplynulý čas. Vaše energie by měla opět růst a útoky odejít do minulosti.

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...