Nuda, nebo vášeň ? Přečtěte si bylinkový horoskop na březen!

Tak jako máme každý na obloze své hvězdy a planety. Také jsme zrozenci pod ochranou jednotlivých run, či stromů, tak stejně máme i své bylinky a ty vyprávějí svoji věštbu. Přečtěte si svůj bylinkový horoskop.

Pelyněk (21.03 – 20.04)

 

Zrozenci v Pelyňku

Nemáte to jednoduché a proto jste již zoceleni. Budete energičtí a vytrvalí. Nyní lehce slevíte ze svých plánů a naučíte se více spoléhat na sebe.

Ve vztazích se naopak bude potřeba více přizpůsobit druhému a v rodinách držet více pospolu. V pracovní oblasti se zaměříte dlouhodobé vize.

 

Pampeliška (21.04 – 21.05)

Rádi byste poslali milé osůbce zprávu po staru s nádechem romantiky? Sfoukněte chmýří pampelišky směrem k ní s na to, co chcete myšlenkou, co chcete sdělit. Milujete vše, co vám život nabízí.

Pomalu budete dozrávat a proměňovat svoji osobnost. Více se napojíte na své podvědomí. Skrze různá pracovní úskalí budete balancovat mezi tím, co vás v práci baví a co nikoliv. Ve vztazích vás čeká fantastický objev něčeho, co jste měli dlouho před očima.

.

Konvalinka (22.05 – 20.06)

Rosa sesbíraná z konvalinek dříve, než je ozářilo slunce byla považována za kouzelnou. Pokud si jí někdo potřel obličej a nechal oschnout, získal jeho obličej přitažlivost a krásu konvalinek. Lidé ve znamení konvalinek umí být proměnliví. Nyní se vám podaří poznat, jak moc na vás záleží vašim milovaným, ale i to, jak se můžete spolehnout sami na sebe a jak jste silní. Také se stanete svědky něčí intriky a zastanete se tam, kde je to potřeba.

Rebarbora (21.06 – 22.07)

Rebarboře se dá věřit. Je silně ochranitelská. Ráda vás vezme pod svá ochranná křídla. Je spravedlivá. Je důstojná. Nevýhodou je, že někdy je té její péče příliš. Nyní budete mít možnost poznat umělecky nadaného člověka. Zujme vás. V práci vám jde období, kdy budete mít kreativní nápady.

Třezalka (23.07 – 22.08)

Podle lidových tradic se večer před sv. Janem Křtitelem ustlalo lůžko z třezalky. Ten poté večer přišel a ráno bylo vidět, kde měl na lůžku hlavu, byla tam otisknutá. Takto posvěcená třezalka měla poté mimořádně účinnou moc léčit lidi i zvířata.

Třezalka dává svým zrozencům sílu a vytrvalost. Lidé pod její ochranou jsou pevní a vědí co chtějí. Znají cestu ke svým cílům. Někdy však odcházejí bez rozloučení. Budete mít docela dost práce a poznáte, jak moc umíte být zruční. Můžete se pochválit, protože nikdo jiný to neumí lépe než vy. V lásce vám ale může scházet odvaha, a to je škoda.

Čekanka (23.08 – 22.09)

Podle jedné německé pověsti se v čekanku proměnila dívka, která sedm let čekala plačíc u cesty na svého milého, jestli se už nevrací. Modré kvítko u cest roste dodnes.

Zrozenci pod ochranou Čekanky neztrácejí chladnou krev ani v nejtěžších situacích. Jsou rozvážní a moudří. Je na ně spoleh. Vaše plány budou ohraničeny a ambice musí počkat. Ačkoli nebudete očekávat zázraky, jeden poznáte. Bude potřeba jednat rozhodně na každém kroku. Vaše šťastná hvězda vám bude svítit.

Rozmarýna (23.09 – 23.10)

Mytická předloha rozmarýny byla popisována již Pliniem (2379n.l.). A protože byla mýtická, jmenovala se aporoxis, měla moc zapalovat věci na dálku. Další velmi podobná mytická rostlina nápadně podobná rozmarýně se jmenovala Herba impia a tato byla považována za bezbožnou.

Zrozenci ve znamení Rozmarýny bývají známí elegáni, mívají skvělé vystupování a jsou oslniví. Skvělý smysl pro humor jim zajišťuje, že mají kolem sebe neustále spoustu přátel. V tomto období máte možnost objevit něco nového, či získat zajímavou nabídku, nebo uzavřít novou smlouvu. Do vašich vztahů zavítá harmonie.

Vřes (24.10 – 21.11)

 

Puškvorci se nejraději všemu straní a vydávají zdání vyčerpanosti a chladu. Ale je vedlejší co říkají a jakou masku nasadí, právě oni potřebují ze všech našich horoskopových bylinek nejvíce pozornosti, tepla a lásky. A proč? Jejich tvrdost je pouze brněním.

Můžete mít obavy ze zítřků. Jako by vás zradil někdo, komu jste důvěřovali. Naštěstí máte pár lidí kolem sebe, kteří vám zvednou elán a dodají motivaci nepolevovat ze svých cílů.

Máta (22.11 – 21.12)

Máty jsou veselé, rády se baví někdy až lehkomyslné. Snaží se tvářit inteligentně a často když si nejvíce myslí, jak jsou dokonalí, bývají druhými vnímány, jako prosťáčci. Okolí je pro ně často jenom obecenstvem. V tomto období vás čeká duchovní evoluce. Nové nápady mohou pozměnit vaši životní dráhu. Možná poznáte, že vás má někdo jen tak nesobecky rád.

Šťovík (22.12 – 19.01)

Tajuplní zrozenci Šťovíku bývají uzavření do sebe. Řídí se zásadami, které dodržují. Vědí, co chtějí. Vždy si stanoví plán a tím se řídí. Vynikají tvrdohlavostí a neústupností. Finanční pomoc vám vrátí rovnováhu. Může to být půjčka, nebo dar. Touto dobou se možná více uzavřete do sebe, nebo budete řešit někoho, kdo se do sebe uzavírá před vámi.

Dobromysl (20.01 – 18.02)

Zrozenci pod ochranou Dobromysly obecné si nejvíce cení volnosti a nezávislosti. Jsou individualisti. Bývají velmi zvědaví a disponují celou škálou zájmů, kde neustále zvyšují svou znalost věcí

Dávejte si pozor na lidi ve svém okolí. Někdo bude mít potřebu vám podrážet nohy. Může vás to zamrzet. V lásce vás čeká období vášně a výzev, kdy budete řešit zajímavé podněty, na které nelze nereagovat.

 

Vlčí mák (19.02 – 20.03)

Na Kypru byl Vlčí mák zasvěcený bohyni Afrodité. Ve středověku byl považován za čarodějnickou rostlinu, ze které se míchaly Čarodějnické masti. To se ještě přidalo sádlo, konopný květ, kořen černé čemeřice, topolové pupeny a hašiš.

Zrozenci Vlčích máků jsou věčnými snílky. V této době můžete mít pocit, jako byste ztráceli půdu pod nohama. Různá omezení vás mohou dostávat do nepříjemné nálady. Budete se vracet ke starým bolístkám, ale znovu se odrazíte ode dna. Osvobodíte ze starých vzorců. Snažte se nenechat zaplést do problémů druhých lidí.

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Potřebujete životní energii a motivaci? Pomohou vám andělé

Čakry jsou brány mezi materiálním a duchovním světem. Díky nim můžete přenést energii z duchovního světa do vašeho těla a posílíte tak čakry. Tuto sílu ...

Moudrost z duše

Slyšíte v těžkých situacích, když už si rozumem nevíte rady vnitřní hlas intuice? Co to intuice je a jak ji využít? Intuici je těžké definovat. Je ...

Týdenní horoskop 7.11.-13.11. Co rozbouří úplněk s aurou zatmění Luny v Býku?

V pondělí 7.11. vejde Luna do znamení Býka a bude přát finančním záležitostem a péči o kvalitu života. Můžete hodně získat. Kvadratura Venuše se Saturnem ...

TAJEMSTVÍ ŽENSKÉ PŘITAŽLIVOSTI

JAKÉ JE TAJEMSTVÍ ŽEN, KTERÉ UMÍ ZAUJMOUT MUŽE? I když se mužská intuice nedá srovnávat s ženskou intuicí, přesto muži mají ukrytý šestý smysl, který ...

Numerologický horoskop na listopad aneb co nese listopadová osmička vám?

V listopadu na nás bude mít z numerologického hlediska  největší vliv vibrace čísla 8. Je to nejsilnější vibrace, která nese víru v sebe samé a  ...

Víkendový horoskop 4.11.-6.11. Venuše překvapí nadílkou

Venuše, planeta tvůrčí krásy a harmonie v opozici s Uranem (4.11. -8.11.) chystá nadílku překvapení. Může přijít citová exploze. Neseďte doma, můžete nalézt někoho nového a možná ...

Hvězdy na listopad

Že něco končí a odchází připomíná slunce ve Štíru. Přichází čas na shrnutí i zhodnocení minulosti a k tomu vás bude ladit kvadratura Slunce se ...

Andělé strážní

Z naší pošty: "Helen, není to dávno, kdy jsem měla autonehodu. V jednom okamžiku jsem měla záblesk a jako by mi někdo říkal, abych ...

Andělským patronem zrozenců ve Štíru je Teliel

Říká se, že Teliel v ruce drží božskou knihu a v ní jsou napsána jména, která jsou spolu spojená. Stačí, aby je ve své knize ...

Runový horoskop na listopad 2022

Beran - Algiz Tak, jako se ohýbají stébla rákosí při vichřici, ale nezlomí se jako mohutné stromy, tak i vy budete vystaveni vlivům bouří okolo ...