Novoluní ve Střelci a úplné zatmění Slunce 14.12. 2020; co letošní poslední zatmění přináší jednotlivým znamením?

Dobíhá konec podivného roku 2020 a celkové zatmění Slunce s novoluním ve Střelci můžeme vnímat, jako jeho symbol. Vnímaví, i ti méně citliví lidé kolem sebe za několik posledních dnů zaregistrovali poněkud napjatější atmosféru. Silná energie zatmění může přinášet vlnu emocí. Lidé mohou pociťovat nepokoj, vztek nebo smutek intenzivněji. Někteří budou v této době více impulzivní a možná i více lehkomyslní.

Zatmění je čas neklidu a emocionálního chaosu. Také různých konců, často neočekávaných. U nás nebude okem pozorovatelné, ale na své si přijdou lidé v Argentině a Chile.

Konec roku 2020 spolu s posledním zatměním Slunce v tomto roce zvěstují, že i nás čekají jistá ukončení, ale také nové začátky.

Bude dobré připravit se na změny, které přijdou i velmi náhle.

Některé mohou být překvapivé a šokující. Budou lidé, kteří si budou myslet, že jde jejich život jde jedním směrem a najednou se přistihnou, že kráčí opačně. Tyto události se však měly stát. Všechno v přírodě má své cykly, což ukazuje, že konec je také novým začátkem.

Přichází čas zapracovat na změnách a svá přání proměnit ve skutečnost. Střelec, kterému vládne šťastná planeta Jupiter ví, jak získat to co chce.

Energie, které budou viset ve vzduchu před i po zatmění budou i nadále chaotické. Jestli je to být trošku možné, vyhněte se tento den důležitému rozhodování.

Co přináší zatmění Slunce ve Střelci pro jednotlivá znamení?

Berani, zatmění Slunce ve Střelci může přesměrovat vaše plány úplně jiným směrem. Naučíte se odstraňovat překážky.

Býci, zatmění Slunce ve Střelci vám nese práci na sebedůvěře. Uvidíte, co ještě musíte opravit, aby vás těšil každý den.

Blíženci, tento těžký rok od vás vyžadoval vytrvalost a také víru v sebe. Zatmění Slunce ve Střelci vám může nastartovat novou oblast ve vašem životě. Nové lidi, druh práce, obchodní partnery nebo i lásku.

Raci, zatmění Slunce ve Střelci soustředí vaše obzory na práci, zdraví a každodenní život. Je velmi přínosné, pokud hledáte novou práci, chcete odejít ze staré, nebo třeba začít novou dietu. Až do 18. prosince máte ohromnou šanci na úspěch.

Lvi, zatmění Slunce ve Střelci vám může přinést pocit motivace dělat něco kreativního. Přichází vám spoustu inspirace. Může vám přicházet i nový začátek ve vašem milostném životě. Během nejbližších měsíců může dostat váš vztah zcela nový rozměr.

Panny, poněkud změníte pohled na lidi ve svém životě. Také se budete zabývat věcmi kolem vašeho domova a můžete chtít věci přenastavit.

Váhy, zatmění Slunce ve Střelci může přinést náhlou změnu kurzu vašem životě. Neztrácejte čas na věci, které vám nic nenesou, ale pouze svádí pozornost od důležitého. Energii budete potřebovat, a proto se ujistěte, že ji neztrácíte zbytečně.

Štíři, zatmění Slunce ve Střelci vám nese štěstí ve financích. Peníze mohou přijít z více zdrojů. Také můžete získat prémie, nebo začít novou práci. Může se stát, že najdete nějaké peníze ve staré kabelce, nebo bundě.

Střelci, zatmění Slunce ve vašem znamení nastaví zrcadlo a uvidíte, kdo vlastně jste. Zároveň přinese kontrast s tím, kým chcete být. Seznamte se se svojí novou verzí. Štěstí máte na své straně.

Kozorozi, hodně lidí se snaží tišit staré bolesti. Nadcházející zatmění Slunce ve Střelci bude inspirovat, abyste odhodili část těžkého nákladu. Když se ukážou bolestné vzpomínky z minulosti, uvědomte si, že máte právo cítit bolest a také sílu postavit se jí čelem.

Vodnáři, během posledních měsíců jste se mohli více věnovat soukromému životu. Díky tomu z můžete počítat s tím, že si vás někdo všimne na pracovním poli.

Ryby, zatmění Slunce ve Střelci otevře vaše oči i srdce. Nebojte se mluvit o svých potřebách jak v soukromé, tak i pracovní oblasti. V této době můžete stát před důležitým rozhodnutím. Poslouchejte přitom, co vám říká vaše srdce. Vaše rozhodnutí vám může přinést vysněný klid a pokoj.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie

Jsou dva. Kterého si mám vybrat?

Někdy jste dlouho samy. Neukáže se nikdo, kdo by vás zaujal, není někdo, s kým byste se chtěli vídat a náhle se někdo objeví. A ...

Planety a rok narození: Která vládla v roce, kdy jste se narodili, a jak to ovlivňuje váš život?

Již od starověku lidé vědí, že planety ovlivňují životy nás pozemšťanů. A věděli jste, že obzvlášť důležitý je ve vašem životě vliv planety, která vládla ...

Jak společně žít s Beranem, Lvem nebo Vodnářem? Toto jsou rady pro každé znamení zvěrokruhu

Žít s někým může být těžké. Každý z nás má své zvyky, preference. A pokud žijete ve společné domácnosti, musíte je nějak sladit, abyste spolu vůbec vydrželi ...

Karta týdne 11.3.-17.3. Dvojka holí vybírá lepší cestu

Jestliže jste se až do teď topili ve vlnách pochybností a nedůvěry v sebe a druhé a váhali jste co je pravda, teď nastává změna ...

Týdenní horoskop 11.3.-17.3. Venuše v Rybách vyjasní nedorozumění

V pondělí 11. března slibuje příjemné ráno a úspěšný den Luna vcházející do znamení Berana v sextilu s Plutem a v konjunkci s Merkurem. Aspekt je ...