Narozeninový horoskop pro Kozorohy. Co vás čeká do roka a do dne?

Milí přátelé rohatí, přichází vám moře plodných nápadů a znovu pocítíte, že získáváte kontrolu nad svým životem.

Vaše plány nikdy nestárnou. Nestárnete ani vy. Jenom zrajete. Čím jste zralejší, tím méně si budete dělat starosti a těžkou hlavu z věcí, které nezměníte. To vám navrátí pocit svobody.

 

Dne 21. prosince 2020 vešlo Slunce do znamení Kozoroha. Během svých narozenin si dopřejte pár dnů volna. Máte co slavit. V následujícím roce přijdete na to, že se vám mohou splnit vaše přání. Naleznete důvěru k lidem ve svém okolí. Vrátíte se k plánům, které byly skvělé, jenom jste nevěděli, jak na ně. V roce 2021 vaše plány dozrají a zlepší se také stav vašich financí.

 

Pro vaše zemské znamení Kozoroha je typická ambiciózní a cílevědomá povaha.

Jste většinou osamoceni a váš pohled na svět je zcela realistický a materialistický. A jednáte většinou k vlastnímu prospěchu.

Kozorozi bývají praktičtí, zdrženliví, důkladní, vytrvalí a vážní, protože vědí, že bez práce a námahy ničeho nedosáhnou. Mají smysl pro povinnost a jsou to lidé práce a vůle. Často působí vážně, přemýšlivě, ale přitom ctižádostivě, trpělivě a hlavně nepodplatitelně. Rozhodují se pomalu, jelikož se snaží získat nejdříve všechny potřebné informace.

Vaše kladné vlastnosti jsou ctižádostivost, disciplína, důvěryhodnost, trpělivost a zodpovědnost.

Ty vyvažují slabé stránky, mnohdy přílišná šetrnost, která může narůst až do výrazných rozměrů. Snažíte se věci dělat přesně, což vede k puntičkářství.

V práci razíte názor, že pokud chcete dosáhnout úspěchu a moci, musíte pilně pracovat a svoji odměnu si tak zasloužíte. Vaše ctižádostivost sleduje většinou takové cíle, které když nepřinesou peníze, tak alespoň čest. Povolání, ve kterých budete úspěšní, jsou: lékař, producent, policista.

V lásce býváte i věrní. Přesto manželství zrozenců v Kozorohu nebývá příliš šťastné, protože jej uzavírají většinou z rozumu. Zklamání z manželství a mnohé nepřátelské spory, vedou v některých případech v pozdějších letech k zatrpklosti.

Nejvhodnějším partnerem pro Kozorohy je Rak, který bere vztahy opravdu vážně a snaží se partnera podpořit a pochopit. Kozoroh by se měl držet dál od Býka, Blížence, Střelce nebo Lva.

Kozoroh bývá ve společnosti trochu plachý a většinou se drží spíš v pozadí, ale na druhou stranu je rád, když může své okolí pobavit. Za svými názory si dokáže stát a nemění je.

Oblíbenými barvami jsou tmavě hnědá, šedá a černá.

Vašim šťastným dnem je sobota, den pod patronátem vaší vládnoucí planety Saturn. Tehdy máte většinou čas na uspořádání svých myšlenek a vyhodnocení uplynulého týdne.

Šťastným číslem je 8, která představuje ambice, pevnou vůli, logické myšlení a organizační schopnosti.

Ve zdraví si hlídejte sklon přibírat na váze a věnujte se sportu.

 

Co vás čeká do roka a do dne?

 

V lednu 2021 se ukážou nové inspirativní známosti, informace, objevíte nový zdroj vědění a přijdou vám geniální nápady. Mars vám dodá dostatek síly. Zatoužíte po tom být užiteční i pro lidi kolem sebe a své blízké.  Vezměte to postupně a své plány realizujete krůček po krůčku.

 

V únoru vám Uran ukáže možnosti a technologie, kterých jste si před tím nevšimli a měsíc tak bude jako dělaný pro vydělávaní peněz.

 

V březnu budou hvězdy nakloněny vašemu duchovnímu rozvoji.

 

Duben vás vtáhne do aktivit kolem vašeho domova a rodiny. Váš domov je místem vaší síly. Můžete si pořídit novou lavičku na zahrádku, sezení na balkon, nebo začít pracovat na záhoncích.

 

Květen nese nezvykle kreativní nápady a také si tento měsíc budete muset dát pozor na veškerá jednání s úřady. Při pečlivém přístupu budete mít nakonec radost.

 

Červen vás zastihne v plném pracovním nasazení. Budete šťastní, že můžete být druhým k užitku.

 

Červenec a srpen vám dodají peníze.

Prázdniny sice utečou líně, ale peníze k vám v té době potečou proudem. Snažte se najít si čas i na přátele a chvíli lenošení na sluníčku.

 

V září bude přát Venuše vašim známostem a láskám. Pro single Kozorohy přichází šance k sobě nalézt někoho do páru, kdo jim kompletně zamotá hlavu a podlomí kolena. Také přijde nabídka zajímavé práce.

 

V říjnu budou vaše nápady doceněné. Máte šanci na zvýšení platu a pokud řešíte nějaké právní věci, mate šanci vyhrát.

 

V listopadu ucítíte, že se vám vyplatila vaše práce, protože přichází úspěch. A protože Kozorozi nikdy nepolevují, ani nápadech, opět přijdou nové.

 

V prosinci objevíte lidi, se kterými své nápady zrealizujete. Bude jich pár, ale budou stát za to. Držte se jich.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 8.4.-14.4. Jaká překvapení schovává novoluní v Beranu pro jednotlivá znamení?

V pondělí 8. dubna  můžeme pocítit vliv novoluní ve znamení Berana – první novoluní nového astrologického roku. Novoluní v Beranu (ve 20:20) je začátek, protože ...

Blíží se zatmění Slunce. Využijte tuto výjimečnou událost ve svůj prospěch!

8. dubna nás čeká jedna z největších kosmických událostí, která může silně ovlivnit životy nás všech, a tou je úplné zatmění Slunce ve znamení Berana ...

Po čem touží vaše srdce?

Objevte, co je podle numerologie smyslem vašeho života a co vás motivuje Všichni máme touhy, které si chceme v životě splnit, a tyto touhy se mohou ...

Víkendový horoskop od 5.4. Venuše v Beranu nasadí kvapík

Venuše v Beranu se tváří nevinně, ale může vás uhranout a rychlostí blesku z čistého nebe zasáhnout citem. Jestli to bude sympatie, zalíbení, či láska ...
/ Články

Duben podle numerologie. Víte, co vám přinese?

Podle numerologie bude letošní duben pod vibrací čísla 3. (2+0+2+4+4= 12, 1+2=3) Nebudete si dělat tolik starostí a hodně věcí dokážete dotáhnout a přitom spojit ...
/ Články

Magická moc bylinek

„Není na světě bylina, aby na něco nebyla,“ říkávaly babky kořenářky. Každá bylinka má svoji moc a účinek. Pomáhají uzdravovat, ochraňovat před zlými duchy, přivolat ...

Tánin numerologický horoskop na duben 2024

Nejen probouzející se jaro do nás vlévá elán. Je to také numerologická hodnota právě přicházejícího dubna. Číslo tři si žádá akci a práci na seberealizaci ...

Magické destinace: Kde ve světě najdete místa opředená kouzly a tajemstvím?

Svět je skutečně magické místo a některá města v sobě nesou o něco více magie než jiná. Můžete to ucítit už ve chvíli, kdy vystoupíte ...

Runový horoskop a runy štěstí na duben 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Beranům padla runa Laguz, Býkům Anszus, Blížencům Dagaz... Která runa bude v dubnu provázet vás? Berani, vaše dubnová šťastná runa je  Laguz Laguz je o ...

Partnerský horoskop: Panna. Která znamení se k ní nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje pracovitá, praktická, pořádkumilovná, vynalézavá, ...