Narozeninový horoskop pro Kozorohy. Co vás čeká do roka a do dne?

Milí přátelé rohatí, přichází vám moře plodných nápadů a znovu pocítíte, že získáváte kontrolu nad svým životem.

Vaše plány nikdy nestárnou. Nestárnete ani vy. Jenom zrajete. Čím jste zralejší, tím méně si budete dělat starosti a těžkou hlavu z věcí, které nezměníte. To vám navrátí pocit svobody.

 

Dne 21. prosince 2020 vešlo Slunce do znamení Kozoroha. Během svých narozenin si dopřejte pár dnů volna. Máte co slavit. V následujícím roce přijdete na to, že se vám mohou splnit vaše přání. Naleznete důvěru k lidem ve svém okolí. Vrátíte se k plánům, které byly skvělé, jenom jste nevěděli, jak na ně. V roce 2021 vaše plány dozrají a zlepší se také stav vašich financí.

 

Pro vaše zemské znamení Kozoroha je typická ambiciózní a cílevědomá povaha.

Jste většinou osamoceni a váš pohled na svět je zcela realistický a materialistický. A jednáte většinou k vlastnímu prospěchu.

Kozorozi bývají praktičtí, zdrženliví, důkladní, vytrvalí a vážní, protože vědí, že bez práce a námahy ničeho nedosáhnou. Mají smysl pro povinnost a jsou to lidé práce a vůle. Často působí vážně, přemýšlivě, ale přitom ctižádostivě, trpělivě a hlavně nepodplatitelně. Rozhodují se pomalu, jelikož se snaží získat nejdříve všechny potřebné informace.

Vaše kladné vlastnosti jsou ctižádostivost, disciplína, důvěryhodnost, trpělivost a zodpovědnost.

Ty vyvažují slabé stránky, mnohdy přílišná šetrnost, která může narůst až do výrazných rozměrů. Snažíte se věci dělat přesně, což vede k puntičkářství.

V práci razíte názor, že pokud chcete dosáhnout úspěchu a moci, musíte pilně pracovat a svoji odměnu si tak zasloužíte. Vaše ctižádostivost sleduje většinou takové cíle, které když nepřinesou peníze, tak alespoň čest. Povolání, ve kterých budete úspěšní, jsou: lékař, producent, policista.

V lásce býváte i věrní. Přesto manželství zrozenců v Kozorohu nebývá příliš šťastné, protože jej uzavírají většinou z rozumu. Zklamání z manželství a mnohé nepřátelské spory, vedou v některých případech v pozdějších letech k zatrpklosti.

Nejvhodnějším partnerem pro Kozorohy je Rak, který bere vztahy opravdu vážně a snaží se partnera podpořit a pochopit. Kozoroh by se měl držet dál od Býka, Blížence, Střelce nebo Lva.

Kozoroh bývá ve společnosti trochu plachý a většinou se drží spíš v pozadí, ale na druhou stranu je rád, když může své okolí pobavit. Za svými názory si dokáže stát a nemění je.

Oblíbenými barvami jsou tmavě hnědá, šedá a černá.

Vašim šťastným dnem je sobota, den pod patronátem vaší vládnoucí planety Saturn. Tehdy máte většinou čas na uspořádání svých myšlenek a vyhodnocení uplynulého týdne.

Šťastným číslem je 8, která představuje ambice, pevnou vůli, logické myšlení a organizační schopnosti.

Ve zdraví si hlídejte sklon přibírat na váze a věnujte se sportu.

 

Co vás čeká do roka a do dne?

 

V lednu 2021 se ukážou nové inspirativní známosti, informace, objevíte nový zdroj vědění a přijdou vám geniální nápady. Mars vám dodá dostatek síly. Zatoužíte po tom být užiteční i pro lidi kolem sebe a své blízké.  Vezměte to postupně a své plány realizujete krůček po krůčku.

 

V únoru vám Uran ukáže možnosti a technologie, kterých jste si před tím nevšimli a měsíc tak bude jako dělaný pro vydělávaní peněz.

 

V březnu budou hvězdy nakloněny vašemu duchovnímu rozvoji.

 

Duben vás vtáhne do aktivit kolem vašeho domova a rodiny. Váš domov je místem vaší síly. Můžete si pořídit novou lavičku na zahrádku, sezení na balkon, nebo začít pracovat na záhoncích.

 

Květen nese nezvykle kreativní nápady a také si tento měsíc budete muset dát pozor na veškerá jednání s úřady. Při pečlivém přístupu budete mít nakonec radost.

 

Červen vás zastihne v plném pracovním nasazení. Budete šťastní, že můžete být druhým k užitku.

 

Červenec a srpen vám dodají peníze.

Prázdniny sice utečou líně, ale peníze k vám v té době potečou proudem. Snažte se najít si čas i na přátele a chvíli lenošení na sluníčku.

 

V září bude přát Venuše vašim známostem a láskám. Pro single Kozorohy přichází šance k sobě nalézt někoho do páru, kdo jim kompletně zamotá hlavu a podlomí kolena. Také přijde nabídka zajímavé práce.

 

V říjnu budou vaše nápady doceněné. Máte šanci na zvýšení platu a pokud řešíte nějaké právní věci, mate šanci vyhrát.

 

V listopadu ucítíte, že se vám vyplatila vaše práce, protože přichází úspěch. A protože Kozorozi nikdy nepolevují, ani nápadech, opět přijdou nové.

 

V prosinci objevíte lidi, se kterými své nápady zrealizujete. Bude jich pár, ale budou stát za to. Držte se jich.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

Nejpřekvapivější dvojice znamení zvěrokruhu: S kým vám to může kupodivu klapat?

Pokud trochu znáte astrologii, jistě víte, že pokud jde o lásku a partnerství, některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí lépe než jiná. A nejspíš i ...

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o ...

Poselství včel

Už se opět bzučivě míhají vzduchem. Včely, včelky, včeličky… Jak je krásné vidět tyto malé tvorečky neúnavně létat z květu na květ. Člověk má po ...

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...

Ochranná magie stromů

Obklopují nás, voní, dělají radost, hojí a někdy si s vámi i ,,povídají". Věčně zelené stromy. Na jaře v rozpuku mají velikou sílu. Dnes se ...
/ Články

Slyšíte, jak k vám promlouvá duše?

Jak k nám promlouvá duše? Cítíte její přání, volání a touhy? Víte, že máte duši? Proč naslouchat a mluvit se svou duší? Pořád vám někdo ...

Rusalky a splněná přání

Kdysi se věřilo, že se na loukách, v lesních hájích a borech a všude tam, kde byla voda, tedy v okolí jezer, u studánek nebo pramenů, ...
/ Články

Partnerský horoskop: Váhy. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují mírumilovné, elegantní, přátelské, veselé, ...

Samuelčina šamanská předpověď na týden 8.4.-14.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...