Najděte krásu a probuďte lásku s prvním jarním úplňkem. Zjistěte, co vám nese!

Někdo může cítit jistý neklid a jiný zvláštní, nepopsatelné očekávání. Možná již tři dny před a ještě tři dny po prvním jarním úplňku letošního roku (28.3.)  začneme více objevovat krásu. Máme šanci nastolit harmonii.

Probudíme v sobě lásku a díky Venuši a Cheironu pocítíme léčivou moc Luny v úplňku. První jarní úplněk bude intenzivní, posílí intuici a emoce. Dávejte si však pozor, může také vyvolat neklid. Podívejte se na svůj horoskop, jak bude úplněk ve Vahách působit na vás.

Je skvělý čas vnést harmonii do vztahu se svými blízkými. Energie úplňku bude uzdravovat naše srdce a posílí empatii.   Okouzlující Váhy nás budou inspirovat k nalezení větší rovnováhy v našem životě a podtrhnou naši skutečnou krásu.

S úplňkem ve Vahách objevíte sílu citů, krásu a harmonii. Váha je skvělým diplomatem a rychle si všimne, když je někde nerovnováha a napraví to.

Důležitější je my, než já

Energie konstelací podtrhne tóny našeho pocitového života a bude pomáhat navázat vztahy prosycené romantikou. Je výtečný čas začít nový vztah, nebo vykročit na další úroveň v současném vztahu. Partnerství a spolupráce je umění Vah, které vědí nejlépe, jak důležité jsou ve vztahu kompromisy a řeší věci stylem vyhrála – vyhrál.

O úplňku ve Vahách budou Venuše a Cheiron v jedné linii se Sluncem v Beranu. Cheiron reprezentuje léčitele. Umí přijímat svoji bolest, rány minulosti a přetvořit je v silné stránky. Venuše naznačuje, že se mohou otevřít rány, které mají původ v našich vztazích, penězích a vnímání ženskosti a sexuality. Tyto konjunkce mohou naučit, že klíčem uzdravení je láska. Láska k sobě a pro sebe. Její nedostatek zapříčinil hodně bolesti. To se může změnit.

Co čeká jednotlivá znamení?

Berani, budete vypadat skvěle. Venuše, ve vašem znamení posílí vaše vztahy. Venuše vám nadělí ještě více krásy a tím posílí váš ohnivý temperament.

Býci, vesmír je na vaší straně a o tomto úplňku si můžete všimnout, co ve vašem životě vyžaduje opravu. Tato energie vám pomůže odpoutat se od všeho, co vám již neslouží. Soustřeďte se na návrat rovnováhy do vašeho každodenního života.

Blíženci, Venuše vás zahrne inspirací. Tento úplněk pro vás bude plný nápadů. Posílí se vaše estetické vnímání a možná tak zapracujete na své vizuální stránce. Možná si zkrášlíte svůj profil na sociálních sítích, nebo se vrhnete krášlit svůj domov.

Raci, tento úplněk vám může přinést svého druhu zakončení některých aspektů našeho života. Ve vodách soukromých až po pracovní záležitosti. Nebojte se. Půjde o věci, které už se táhly delší dobu a nějakým způsobem vás tížily. S jejich ukončením můžete pocítit úlevu a dokonce mít důvod k radosti.

Lvi, obvykle jste to vy, koho všichni poslouchají. Nyní si dovolte naslouchat a nechte mluvit druhé. Máte šanci dozvědět se o sobě něco nového. Proto buďte otevření novým úhlům pohledů.

Panny, Luna ve Vahách posvítí na váš vztah k financím a hodnotám. V tomto období můžete být více koncentrovaní na tvorbu plánů a hledání způsobů na rozložení peněz. Tento úplněk vám může přinést několik dobrých nápadů.

Váhy, tak mnoho dáváte sami ze sebe druhým, že vám často chybí síla starat se o sebe. Nyní si nadělte trochu času pro sebe a dopřejte si to nejlepší. Venuše slibuje, že vás čeká hodně lásky a pozitivních emocí. Může se také objevit někdo, kdo vám rozbuší srdce.

Štíři, poznáte, co vám škodí a co prospívá. S úplňkem mohou vyjít na povrch některá tajemství. Nemusí se vám líbit to, co uslyšíte, ale tato znalost vám dává převahu. Díky ní máte šanci změnit taktiku a možná i staré návyky.

Střelci, delší dobu jste mohli mít pocit ustrnutí v mrtvém bodu. Úplněk vám nese dobré zprávy. Konec stagnace se blíží. Brzy se objeví nové výzvy. Štěstí však potřebuje pomoc a je to na vás, jak se rozhodnete. Můžete zůstat na místě, anebo se pohnout dopředu. Některé příležitosti se nemusí opakovat.

Kozorozi, s úplňkem ve Vahách se mohou změnit vaše pracovní návyky. Učiníte klíčová rozhodnutí. Některé vaše projekty dojdou ke konci. Jiné přijdou. Jiná doba si žádá jiný přístup. Nemusíte držet svou laťku tak vysoko. Ani k sobě, ani ke druhým.

Vodnáři, pokud poslední dobou cítíte více stresu, úplněk ve Vahách vám může pomoci jej zpracovat. Na chvilku se zastavte a všimněte si, kde se toulají vaše myšlenky. Může se nakonec ukázat, že trávíte příliš mnoho času myšlenkami o minulosti a fantaziích o budoucnosti. Pamatujte si, že všechno je tady a teď. Pozorujte, naslouchejte a vnímejte. Energie úplňku vám pomůže získat vnitřní rovnováhu.

Ryby, v hloubi svého srdce jste nevyléčitelní romantici. Vždy vnímáte potřeby druhých lidí a proto vás nemůže nic zastavit ve snaze pomoci každému, kdo potřebuje záchranu. Právě v čase úplňku ve Vahách jde o rovnováhu. Když tak mnoho dáváte, možná se někdy cítíte divně, když se role obrací. Dovolte si nácvik v umění přijímání abyste vyrovnali energie mezi dáváním a přijímáním.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...