Které páry se k sobě nejméně hodí? Horoskop napoví!

Které vztahy mohou mít dle astrologie časovanou nálož?

Pro každý jednotlivý pár nejsou stanovena přesná pravidla určující, zda spolu zůstanou v harmonii, nebo ne. Z druhé strany se říká, že protiklady se přitahují a pár se může dokonale doplňovat. Tradiční horoskopy ale mluví o spojeních, která mají buď větší nebo menší šanci na dlouhý společný život. Dávají zároveň odpověď na otázku, která znamení jsou spolu schopná vytrvat. Jaké jsou tedy nejhorší partnerská spojení podle horoskopů?

Lev a Panna

To je skutečně lahůdkové spojení. Lvi jsou skuteční králové života. Milují luxus a život na vysoké noze, někdy i nad poměry. Jejich opakem je opatrná, spořivá, bezpečí milující Panna. Lvi uchvátí Panny už od prvního pohledu. Obdivně hledí na jejich svobodný a nezávislý způsob života. Samy si nevěří a líbí se jim láska, která je Lvům vlastní. Na Lvech je vidět, že se cítí ve své kůži velmi dobře. Lvi mají velkolepá gesta a oplývají bohatou fantazií. Překvapí skromné Panny netypickými schůzkami.

Milují drahé restaurace, překvapují pugéty voňavých květin, společnými návštěvami wellness center a cena nehraje roli. Jejich chování prozrazuje sílu osobnosti a přitom zůstává jemné. Toto všechno Panny zpočátku fascinuje. Samy by se v životě nerozhodly k takovým výdajům, nicméně jim velmi rychle dojde, že i bankovní konto Lva má své ohraničení a komfort, který jim nabízí, může být i na úvěr. Společný život se Lvem zaručuje Pannám neustálý strach z budoucnosti. Místo toho, aby společně spořili peníze na horší časy, Lev bezstarostně dokáže měsíc co měsíc peněženku vyprázdnit až na nulu. Není na účty? To nevadí, mohou počkat – žijeme jenom jednou. Když to trvá déle, rodí se mezi partnery konflikty, hádky o finance mohou pohřbít i tu největší lásku.

Kozoroh a Střelec

Kozorozi jsou praktičtí, předvídají a jsou uzavření do sebe. To je dokonalý opak kamarádských, veselých, po zážitcích žíznivých Střelců. Kozorozi potřebují pocit bezpečí. Otevírají se až tehdy, kdy mohou věřit. Střelci jsou otevření a milují nové lidi i okolnosti. V nových situacích se cítí jako ryba ve vodě. To, co je může zpočátku fascinovat, rychle začíná nudit a otravovat. Kozorozi raději tráví čas s prověřenými přáteli v úzkém kruhu. Střelci se rádi baví a s chutí stráví večer v zábavném podniku.

Konzervativní Kozoroh sní o skutečném domově, svatbě, stabilizovaném životě. Střelec nemá rád žádná omezení a cokoliv by se na něj mohlo něco takového jen náznakem chystat, způsobí, že bere nohy na ramena. I když se Kozorohovi podaří přimět Střelce ke společnému bydlení nebo plánování svatby, Střelec začne stejně trávit více času mimo domov. Z ničeho nic může spontánně vyjet na dalekou cestu nebo měnit plány a v nich vůbec nepočítá se svým partnerem. To znechutí i nejzamilovanějšího Kozoroha. Myslíte si, že Střelec bude dlouho oplakávat svého Kozoroha a prosit ho o další šanci? Na to zapomeňte. Střelec se raději vrhne do víru dalších flirtů a milostných románků.

Rak a Váhy

Raci jsou jedni z nejcitlivějších a nejvíce loajálních znamení zvěrokruhu. Jsou hodní, trpěliví a milující. Rychle se zamilují do milých a příjemných Vah. Váhy ale nesnáší monotónnost. Váhy rutina nudí a není pro ně nijak zajímavá. Váhy rády odhodí bezpečná Račí klepeta a nechají se unášet na vlnách kouzelné romantiky. Vidí se jako hrdinové romantických filmů – napůl čaroději a napůl elfy. Co to má společného s prózou života?

Trpělivost a porozumění Raků prochází těžkými zkouškami. Nerozumí zcela potřebám svých Vah přátelit se. Neradi opouští svůj domov pro další návštěvy u známých, veselé výlety a podobné podniky. To není pro ně. Po nějaké době už jenom při samotném pomyšlení na další šílené nápady Vah jim vyraší husí kůže a při pomyšlení na společný život je bude mrazit. Raci sní o klidných a tichých večerech ve dvou. Proto Váhy, pokud hledají dlouhý a stabilní svazek, našly správně. Ale měly by vědět, že je takovýto svazek bude svým způsobem omezovat. Jsou ochotné odevzdat svoji svobodu za lásku? To je rozhodnutí, které si musí vyřešit v sobě.

Býk a Blíženci

Býci jsou velmi praktičtí a pracovití. Mají rádi svůj komfortní a luxusní život. Znají také jeho cenu a vědí, kolik to stojí. Nelitují odhodlání a síly, potřebné k tomu, aby nahromadili potřebnou sumičku která jim zajistí to, o čem sní. Blíženci oproti tomu musí celý čas něco honit po celém světě. Nikde se nezdrží déle. Všechny úspory rozpráší na dalších výpravách za prožitky. Potkání těchto dvou je velmi objevné. Býci najdou v Blížencích jak fantazii, tak i šílenství, které jim samotným schází.

To Blíženci zase rychle začnou plánovat další úžasné výpravy, které si mohou dovolit díky společným úsporám s Býky. A tady se ukazuje riziko neshod. Býkovi nepřijde ani na mysl vyhodit těžko vydělané peníze za něco tak nicotného, jako je neustálé cestování. On raději koupí větší bydlení, nové auto, nebo kvalitní kuchyň. Nevyhovuje mu provizorní život a bydlení, které je doménu Blíženců – věčných tuláků. První konflikty a potíže přicházejí velmi rychle. Býci se vidí v luxusním domě, zatímco pro Blížence jsou tyto sny celkem cizí. V momentě, kdy to praktickým Býkům dojde, spadne z nich veškeré okouzlení.

Ryby a Panna

Ryby jsou neskutečně citlivé, jemné, zasněné romantické. Láska je pro ně cílem života. Do vztahů vkládají celou svoji duši i srdce. To Panny jsou zase velmi praktické, disciplinované a stojí nohama pevně na zemi. Srážka těchto dvou znamení může být pořádným třeskem. Nikoho by nenapadlo, že by se o sebe mohly zajímat. Avšak Panny vidí v Rybách romantickou část jejich povahy. Ryby jsou tajemné a éterické. To je něco, co Pannám chybí. Ryby dokáží, že jejich partneři žijí v milostném opojení. Spoustu vyznání lásky, vášnivých vyznání do ouška, procházek v dešti a krásných milostných scén. Možná by jejich harmonický čas proudil dál, kdyby se netřískal s funkčností reálně postaveného života Panen takovým, jako kde se počítá se složenkami k zaplacení, ponožkami na praní a dárky typu hrnců a šroubováků.

Každý další krok oddaluje Ryby od světa jejich přání a snů a je pro ně víc bolavý. To ale nevadí, Ryby na to mají lék: alkohol či jiné více nebo méně umrtvující oblbováky. Toto už praktická Panna snést nedokáže. Tady se pak ukazují dvě možnosti. Buď se tady láska ukáže tím nejsilnějším, nebo Panna odejde aby nalezla někoho, kdo potřebuje stejně tak jako ona stabilitu a bezpečí.

Vodnář a Býk

Vodnáři jsou volné duše. Nic nesnášejí tak špatně, jako různá omezení. Volnost a nezávislost je pro ně nejdůležitější. Jsou plni překvapujících nápadů, zatímco prakticky uvažující Býci nemají rádi překvapení. Mají rádi finanční rezervy, jsou racionální a konzervativní. Svůj svět analyzují v černobílých barvách a jejich způsob uvažování může nadchnout Vodnáře, pro které je jejich světem chaos. Závidí Býkům jejich prostý pohled na svět.

Vodnář v tu chvíli vidí vše méně komplikované, nehledá už šero v životě následujících dnů. Ale povaha se nedá změnit a to platí i pro zrozence vzdušného znamení Vodnáře. Nezávislost a nespoutanost Vodnářů se probouzí velmi rychle z letargie a dává o sobě znát. Pozvolna začnou partnera zaskakovat nejpodivnějšími nápady. Býk je zpočátku šokován, ale rychle dojde k závěru, že tento svazek se mu nelíbí. Nevidí v něm světlé zítřky. Pro Býka je všechno jednoduché. Tak jak se rozhodne, tak i udělá. A realizace jeho úkolů na sebe nenechá čekat. Vodnář respektuje rozhodnutí partnera a jejich cesty se rozcházejí.

Beran a Štír

Berani jsou plni živelného temperamentu, jsou živelní a výbušní. Mají srdce na dlani a co si myslí, to také řeknou. Jejich pravým opakem celého zvěrokruhu je Štír. Je tajemný, uzavřený do sebe, nedůvěřivý a vše si pamatuje. Nemá rád rozmluvy o svých citech a obě tato znamení spojuje výbušnost. Když se potkají tato znamení, přichází skutečná bouře s hromy a blesky.

Vzájemná fascinace a vášeň je veliká. Přitahují se jak magnety. Štír se snaží předvést ze své nejlepší strany. Svádí a naparuje se. Ale neví, že Beran má nejraději na světě sebe sama. Proto ho nejvíc umí nabudit Štírův zamilovaný pohled. Hodně brzy spolu tato znamení začnou válčit o vzájemnou pozornost. A protože jsou výbušní, v jejich domě často létají talíře. K tomu všemu je Štír mistrem dlouhodobých bojů a může otevřeného Berana zaskočit tím, že se mu po letech pomstí za něco, co si Beran už dávno nepamatuje. To může být počátek konce.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články