Andělský horoskop od 17. 7. do 16. 8.

Živel země

BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel

Budete mít pocit, že si musíte vybojovat svůj prostor ve svém stádu. Drobné spory budete mít potřebu řešit spíše hlučně, to však může vést k větším rozporům. Nebojte se zdolávat své obavy z nových výzev. Čeká vás zajímavé dobrodružství.

PANNA – Váš anděl strážný je Hamaliel

Budete trpět pocity, že se o vás okolí stará více, než je jim milé. Projdete si procesem bilancování a pak se rozhodnete k novým krokům. Přicházejí k vám čisté vize, pokud do všeho vložíte i srdce a um, výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

KOZOROH – Váš anděl strážný je Hamael

Možná budete vystaveni zkoušce bezohlednosti druhých lidí. Je jenom na vás samých, co jim dovolíte. Váš anděl vám pomůže vymezit si hranice, za které již jakékoliv manipulace nepustíte. Je to zkouška vaší osobní odvahy, nejste však na ni sami.

Živel ohně

LEV – Váš anděl strážný je Verchiel

Máte vhodné období pro plánování věcí, které vám v budoucnu přinesou štěstí. K tomu přispívá vnitřní spokojenost, úspěchy na poli kreativity, rovnováha a radost z dětí. Užívejte si tohoto období odměn s pokorou.

STŘELEC – Váš anděl strážný je Advachiel

Zpočátku můžete mít období, kdy budete přeceňovat své síly a možnosti. Chce to trošku ubrat, jinak se dostaví pocit zmaru. Do poklidnějších energií se dostanete ve druhé polovině měsíce. Energie budou nakloněny jak pro práci, tak i vztahy.

BERAN – Váš anděl strážný je Machidiel

Dobře zvažte své možnosti, neboť nápady, které přicházejí, mají nyní jen malou šanci k realizaci. Šetřete silou na druhou část tohoto období, kdy naopak energie budou přát všemu, na co sáhnete. Přijde období plné optimismu a zadostiučinění.

Živel vody

RAK – Vašim andělem strážným je Muriel

Měli byste být opatrní na vztahy v rodině, vztahovačnost, vměšování a žárlivost. S pomocí svého anděla vše zvládnete a nedáte se zatáhnout do energií okolí. K tomu je nutný správný úhel pohledu, motivace a duševní síla.

 

ŠTÍR – Váš anděl strážný je Barchiel

Budete procházet úpravou životního stylu, záleží vám na svém zdraví i atraktivním vzhledu. Při tom všem nebudete zapomínat věnovat pozornost i svému materiálnímu zabezpečení. Přicházejí k vám možnosti mimořádných výdělků.

RYBY – Vaším andělem strážným je Zadkiel

Během tohoto období budete řešit své závislosti. Jak citové, tak i materiální. V práci můžete čelit nepřiměřenému nátlaku a je jenom na vás, jak se k tomu postavíte a zda se necháte vtáhnout do her okolí. Pozitivní na tom všem je, že tato situace nepotrvá dlouho a přijde změna celé situace a vyřeší starosti.

Živel vzduchu

VODNÁŘ – Váš anděl strážný je Gabriel

Budete pěstovat přátelské vztahy, plné vzájemné opory a výpomoci. Při tom všem se naučíte ustát si své názory, a přitom být dál přáteli. Některé své plány změníte, transformujete na lepší. V lásce vás čeká kouzelný čas.

BLÍŽENCI – Váš anděl strážný je Ambriel

Čeká vás cestování a výdaje s tím spojené. Vše však máte pod kontrolou. V lásce přijde nezadaným do cesty nová příležitost seznámit se. Váš Anděl vás nabádá ke štědrosti k druhým lidem.

VÁHY – Váš anděl strážný je Uriel

Těšte se na období splněných přání. Jak ve vztazích a osobní rovině, tak na poli práce. Přesto se stále topíte v pocitech nejistot a strachů z úspěchu i neúspěchu. Je dobré si uvědomit, že jde pouze o subjektivní strachy.

Pro Kartářky světla Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

Nejpřekvapivější dvojice znamení zvěrokruhu: S kým vám to může kupodivu klapat?

Pokud trochu znáte astrologii, jistě víte, že pokud jde o lásku a partnerství, některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí lépe než jiná. A nejspíš i ...

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o ...

Poselství včel

Už se opět bzučivě míhají vzduchem. Včely, včelky, včeličky… Jak je krásné vidět tyto malé tvorečky neúnavně létat z květu na květ. Člověk má po ...

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...

Ochranná magie stromů

Obklopují nás, voní, dělají radost, hojí a někdy si s vámi i ,,povídají". Věčně zelené stromy. Na jaře v rozpuku mají velikou sílu. Dnes se ...
/ Články

Slyšíte, jak k vám promlouvá duše?

Jak k nám promlouvá duše? Cítíte její přání, volání a touhy? Víte, že máte duši? Proč naslouchat a mluvit se svou duší? Pořád vám někdo ...

Rusalky a splněná přání

Kdysi se věřilo, že se na loukách, v lesních hájích a borech a všude tam, kde byla voda, tedy v okolí jezer, u studánek nebo pramenů, ...
/ Články

Partnerský horoskop: Váhy. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují mírumilovné, elegantní, přátelské, veselé, ...

Samuelčina šamanská předpověď na týden 8.4.-14.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.