Andělský horoskop od 16. července do 15. srpna

Živel země

BÝK

Vaším Andělem strážným je Asmodel. Jeho energie cítíte v nádherné vůni bezových keřů. Pro navázání spojení s vaším andělem je vhodným dnem pátek, den Venuše. Býky v tomto čase čekají výdaje spojené s jejich radostí. V lásce se bude dařit také a úkol pro Býky v tomto období je na chvíli vypnout a přestat se bát toho, co by se mohlo stát, kdyby.

Vzkaz andělů je nebát se požádat o jejich pomoc. Udržte si posilující dětskou víru v to, že zítra vše půjde, i kdyby to zítra nemělo nikdy nastat. Důležitá je síla naděje. Ta dává možnost rodit se do tohoto světa, budit se, vstávat a také s vírou dozrávat.

 

PANNA

Váš anděl strážný je Hamaliel. Energie tohoto skromného a přejícího anděla naleznete v polním kvítí. Tam vám přichází prostor na vyladění se na jeho energie. Středa je ideálním dnem pro zaměření se na Hamaliela. Je to také den planety Merkur, která vládne zrozencům v Panně. Zrozencům v Panně by se v tomto období chtělo více cestovat, ale to znamená překonat pár překážek. Jako by se andělé ptali: ,, A opravdu to chceš? Tak co pro to uděláš?“ V lásce Pannám hvězdy přejí a finance se budou hrnout také.

Vzkaz andělů je nebát se dopřát si ten luxus a něco udělat jenom pro sebe.

 

 

KOZOROH

 

Váš anděl strážný je Hamael. Jeho energii naleznete v sytě rudé barvě květů růží. Nejlepší vyladění se na Hamaela přichází v úvahu na sobotní den, který je také dnem moudré planety Saturn, jež je mocnou ochránkyní Kozorohů. Kozorohy čeká šťastné období v lásce a také v poznávání nových věcí a navazování nových kontaktů. Jejich zkouška spočívá v tom, nenechat si svoji radost brát lidmi, kteří takzvaně zahlíží, sýčkují a vysávají životní sílu a štěstí. Leckdy také může jít o lidi v docela blízkém okolí.

Andělé rad přestat takovým lidem odevzdávat svoji radost.

 

Živel ohně

LEV

Váš anděl strážný je Verchiel. Jeho barvou je barva slunce. Tu hledejte v barvách žlutých a oranžových květů. O potřebnou sílu jej můžete požádat kdykoliv, ale nejraději  v neděli, která je zasvěcena Slunci a Slunce je patronskou hvězdou Lvů. V první polovině tohoto období si Lvi budou užívat svého slunce a vše by mělo jít na ruku. Radost v citech i ostatních věcech ovlivňujících lidské štěstí. V druhé části tohoto času se jim může stávat, že se přistihnou nad myšlenkami obav, že by snad o to své a na čem jim záleží mohli přijít. Mohou reagovat podrážděně a jejich okolí v reakci na ně také.

Vaši andělé vám milí Lvi říkají že tuto lekci můžete zvládnout tím, že se spojíte se svým Bohem a dovolíte tak aby vámi procházela Jeho vůle a  stala se tou vaší. Jste schopni uhájit sebe i vše na čem vám záleží.

 

STŘELEC

Váš anděl strážný je Advachiel, jeho energie naleznete v modři polních zvonků. Naladíte se na něj s lehkostí ve čtvrtek, který je zasvěcený planetě Jupiter a ta podporuje také zrozence ve znamení Střelce. Každodenní radosti z maličkostí, cestování a dobré jídlo, pocit bezpečí- to jsou atributy tohoto období pro rozšafné zrozence ve znamení Střelce. Úkolem Střelců v tomto období je si uvědomit, že tuto pohodu mohou zažívat i v jiných obdobích roku.

Stačí se jenom znovu a pouze naučit na vše dívat tak, jako by to viděli poprvé v životě a opět poznávat. Vždyť vše se neustále mění a i ve známém prostředí lze stále něco ob jevovat stejným způsobem, jako se poznává to nové.  

 

 

 

BERAN

Váš anděl strážný je Machidiel. Jeho energii naleznete v rozkvetlých  květech vonných tulipánů. Ideálním dnem, kdy se můžete spojit se svým andělem, je úterý, den planety Mars. Beranům jde v tuto chvíli nadšení a inspirace pro nové věci. Nápady všeho druhu se jenom pohrnou. Jak v práci, tak v soukromí a vztazích.

Úkolem Beranů je setrvat v plánech i když už nadšení povolí a vše dotáhnout do zdárného konce. Kdyby docházelo zápalu a síly, přizvěte k dílu i andělskou brigádu, ale vydržte.

 

 

Živel vody

RAK

Vaším andělem strážným je Muriel. Jeho energii navnímáte u pramenů bystřin v horách, nebo všude tam, kde se vlévají prameny do studánek. Květiny Muriela jsou vznešené bílé lilie i lotosy. Dnem, kdy se lépe než kdykoliv jindy vyladíte na svého anděla, je pondělí, den planety Měsíc. Raci si v tomto období budou hlídat své soukromé záležitosti více, než kdy jindy. Bude tu totiž tendence z okolí o narušování jejich vztahů i plánů. A i když si vše ustojí jejich úkol spočívá v tom si to nebrat osobně.

Rada andělů je raději pokládat otázky, než dávat odpovědi. Ne despoticky, ale laskavě a s pokorou v tu chvíli být jenom samotnou otázkou. Neshody poleví a dogmata se rozboří.

 

ŠTÍR

Váš anděl strážný je Barchiel. Naleznete jej všude tam, kde jsou květy bezu sytých odstínů. Úterky jsou dny spojené s planetou Mars a jeho moc je v tento den neobyčejně silná. Je to den, kdy můžete svému andělovi říci o všech svých starostech. Štírům přichází plodné období, kdy si budou vyřizovat rozmanité resty. Budou k tomu potřebovat dostatek energie, protože to půjde celým spektrem oblastí od vztahů a rodiny přes zdraví a práci. Úkol pro toto období pro Štíry je naučit se přijímat i dávat.

Andělé radí vzpomenout si na přírodu a toky vod. Tam, kde se voda nejenom vlévá, ale i vylévá vznikají ideální podmínky pro život a růst, než tam, kde jenom stojí a smrádne. Takovému člověku se bude dařit, který je ochoten se o to své přiměřeně podělit.  

 

 

RYBY

 Vaším andělem strážným je Zadkiel. Energie Zadkiela naleznete všude tam, kde jsou prvosenky, konvalinky, šeřík a také lotosové květy. Ryby budou mít tentokráte velmi šťastné období. Konečně padnou jisté clony a jde jim příliv informací a příznivého větru, ačkoliv to zpočátku bude vypadat na slušný chaos. Budou se lépe rozhodovat a tato rozhodnutí i v oblasti citů a nejenom práce mohou být pro okolí velmi překvapivá.

Úkolem Ryb v tomto období je umět se zvednout i když se před tím spadlo do bláta. Andělé radí: jestli už se k vám někdo stavěl přezíravě, když jste spadli do louže protože jste to j enom vy, máte se zvednout hrdě a s grácií, právě pro to, že jste to vy!

 

 

Andělské kartyŽivel vzduchu

VODNÁŘ

Váš anděl strážný je Gabriel. Naleznete jej tam, kde sluneční paprsky prostupují husté mraky a oblohu projasňuje svítání. Najdete ho v šumění lilií. Nejlepším dnem pro navázání kontaktu s Gabrielem je sobota, den pod vládou planety Saturn společně s Uranem, jež jsou vládnoucími planetami Vodnářů. I Vodnáři budou cestovat a poznávat. Ujedou před vším, co svazuje a spoutává. Obratně se vyhnou manipulacím a jediné, čeho se budou obávat je, aby po nich někdo do zad nehodil pomyslně škrpálem. Své štěstí si vychutnají plnými doušky, když si to dovolí.

Úkolem zrozenců ve Vodnáři nyní je myslet na t o, že lež neobstojí. Jak v očích Vodnářů, tak i v pohledech jejich okolí. Kdo to pochopí bude čistý nejenom v očích Boha, ale i svých. 

 

BLÍŽENCI

Váš anděl strážný je Ambriel. Jeho energii naleznete v pomněnkách nebo konvalinkách. Nejlepším dnem pro rozmluvu s vaším andělem je středa, Merkurovský den, protože Merkur je zodiakální ochránce Blíženců. Blížence čeká období, kdy bude nutné postavit se svým obavám, že nic nestihnou a nezvládnou. Na pomoc jim však přijde okolí a někdo zvláště milý jejich obavy odfoukne do ztracena. Konečné rozhodnutí o tom, jak a co s těmito situacemi  dělat by mělo být na Blížencích. V druhé polovině období jde Blížencům zasloužený klid.

  Úkolem zrozenců tohoto znamení na nyní je naučit se vidět v lidech to dobré. Andělé říkají, že i v tom největším nedůvěřivci se nachází dobrá struna. Hledejte, nalézejte, tleskejte, tančete… To jsou noty té hudby. Složte píseň, která hojí a ona struna začne hrát.

 

 

VÁHY

Váš anděl strážný je Uriel. Jeho energie naleznete v paprscích slunce a také ve zlatých klasech obilí. Nejlepším dnem pro komunikaci s vaším andělem je pátek. Tento den patří planetě Venuši, která je ochránkyní zrozenců ve znamení Vah. Vahám jde období, kdy si budou uzavírat ať již v sobě nebo i fyzicky nějaké záležitosti z minula. Jedině tak se Váhy obrodí a mohou vyjít čisté do dalšího období. Andělé říkají, že potom budou v knize života schopné číst i bílá písmenka ukrytá mezi černými. Úkolem Vah pro toto období je uvědomit si, že pokud chtějí, mohou.

S láskou Helen Stanku.

 

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o ...

Poselství včel

Už se opět bzučivě míhají vzduchem. Včely, včelky, včeličky… Jak je krásné vidět tyto malé tvorečky neúnavně létat z květu na květ. Člověk má po ...

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...

Ochranná magie stromů

Obklopují nás, voní, dělají radost, hojí a někdy si s vámi i ,,povídají". Věčně zelené stromy. Na jaře v rozpuku mají velikou sílu. Dnes se ...
/ Články

Slyšíte, jak k vám promlouvá duše?

Jak k nám promlouvá duše? Cítíte její přání, volání a touhy? Víte, že máte duši? Proč naslouchat a mluvit se svou duší? Pořád vám někdo ...

Rusalky a splněná přání

Kdysi se věřilo, že se na loukách, v lesních hájích a borech a všude tam, kde byla voda, tedy v okolí jezer, u studánek nebo pramenů, ...
/ Články

Partnerský horoskop: Váhy. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují mírumilovné, elegantní, přátelské, veselé, ...

Samuelčina šamanská předpověď na týden 8.4.-14.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 8.4.- 14.4. Čtyřka disků hojí rány

Berani, dávejte si pozor, kolem vás jsou nevyužité příležitosti k zisku. Býci, můžete mít pocit, že vám chybí rozmach. Blíženci, váháte v době, kdy je ...

Týdenní horoskop 8.4.-14.4. Jaká překvapení schovává novoluní v Beranu pro jednotlivá znamení?

V pondělí 8. dubna  můžeme pocítit vliv novoluní ve znamení Berana – první novoluní nového astrologického roku. Novoluní v Beranu (ve 20:20) je začátek, protože ...