Andělský horoskop od 16.7. do 15.8.

A proto prosím věř mi,

chtěl jsem ho žádat,

aby mi mezi dveřmi

pomohl hádat

co mě čeká a nemine…

Karel Kryl

Poznejte jméno svého anděla pro tento měsíc a dozvíte se, jak to ovlivní váš život.

ŽIVEL ZEMĚ

BÝK

Váš anděl strážný je Asmodel

 Díky velké podpoře Asmodela budete mít štěstí ve vašich srdcových záležitostech. Budete se zbavovat tuhého korzetu z předsudků, budete cítit větší svobodu a lehkost bytí. Pokud jste osamělí, získávání nové známosti bude poměrně jednoduché. Čekají vás příležitosti k cestování, setkávat se s novými lidmi a … milovat. Možná vás již Amorova střela zasáhla. Nebojte se, na to se neumírá! Nicméně skončíte se známostmi, které jsou jenom o zaplnění volného času.

Slibuje, že přijde zajímavá fáze práce na sobě a svém rozvoji. Asmodel vám pomůže přeměnit se na člověka, který zná své silné a slabé stránky. Tyto poznatky se stanou mimořádně cennými, protože je důležité nejen to, ukazujeme na povrchu, ale také, jak to dovedeme prodat. Co je platné, že lítáte na vlně krásných myšlenek, když zmizí, ve chvílích stresu? Když tedy víte, že s určitou sférou života nejste v harmonii, bez ohledu na to, zda jde o asertivitu vůči kolegům nebo o přednášení na veřejné prezentaci, nyní stojí za to se do toho pustit. Nyní budete řešit i věci papírového a úředního charakteru a přichází k vám hmotné zisky.

PANNA

Váš anděl strážný je Hamaliel. Třetí dekáda měsíce bude časem poznání, jako navázání kontaktů  s okolím, hlubšího porozumění, pochopení lidí, přírody a vesmírných zákonů. Díky své intuici a pomoci anděla Hamaliela, jež nad vámi intenzivně bdí, můžete intenzivně vyřešit většinu problémů a nalézt cestu k lidským srdcím. Hamaliel bude také mít dobrý vliv na vaše rozhodování v citové oblasti. Když se díváte na svět skrze láskyplné filtry, potom ho vnímáte hezčí a více vstřícný. Ty Panny, které měly štěstí už v loňském roce a obklopovala je příznivá aura, mohou zvažovat i otázky společného soužití nebo svatby.

V práci byste se měli soustředit na nové cíle, neboť jich lze dosáhnout. přivýdělky, zvýšení platu, úspěch… I v Bibli se praví  – přičiň se člověče a bude ti dáno. Více úspěchů lze čekat v první příštího polovině měsíce, ale nejenom v té. Bude vás to stát opuštění konfortní zóny.

KOZOROH

Váš anděl strážný je Haniel. Už od počátku roku k vám vysílá tvůrčí impulzy. Měli byste si rozšířit obzory. Při této příležitosti do vašeho života vstoupí noví lidé – přátelé, mistři, učitelé. Tento měsíc bude přát také proměnám všeho typu. Něco na vašem vzhledu vás znervózňuje, nebo si stěžujete, že vám chybí rovnováha? Zkuste místo stížností přijmout novou výzvu, protože máte šanci se stát krásnými a být spokojenými sami se sebou. Ve vztazích v okolí hledejte porozumění nejenom tam, kde byste se mohli blýsknout. Máte velkou šanci se zamilovat do souznění a vzájemné harmonie, protože ten nejlepší možný osud pro vás je být ve vztahu, který vám dá oporu a zároveň vás nedusí. I proto budete chtít řešit stávající disharmonické prvky ve vašem okolí. Mohou se lámat letité struktury. Vaše kouzlo osobnosti, váš temperament, víra v sebe (bez arogance!) budou mít za následek, že se stanete velmi atraktivní pro opačné pohlaví.

V práci vám od vašeho anděla přijde cílevědomost a všimnou si toho ti správní lidé. Dostanete šanci projevit svá nadání, talent a odpovědnost.

ŽIVEL OHNĚ

LEV

Váš anděl strážný je Werchiel. Je ideální čas k vytvoření rodinné atmosféry. Pro tuto chvíli přestaňte řešit kariéru a peníze. Nedovolte jim ovládnout jiné hodnoty. Úspěšný rodinný život bude stačit k udržení rovnováhy mezi tím, za koho se vydáváte a kdo jste, když se vrátíte domů a zavřete za sebou dveře. V obou oblastech byste se měli cítit dobře. Domov je váš azyl. Zároveň budete velmi objevitelští. Existuje velká šance, že v blízké budoucnosti zlepšíte jeho standard a pohodlí.

Před vámi je čas stability a vaše profesionální postavení by nemělo nic ohrožovat. Pouvažujte o prohloubení svých znalostí. Pokud se váš obor dynamicky rozvíjí, rozvíjejte se stejným tempem i vy. Nezůstávejte vzadu! Získáváte od Werchiela dárek ve formě příležitostí ke zlepšení své kvalifikace a možností naučit se disciplíny, které vás zajímají. Pro lidi, kteří práci hledají, je vhodný čas promyslet kurz, který zvyšuje šance na trhu práce. Vaše představy o práci jsou jenom nesmělým úvodem k tomu, co již brzy přijde.

STŘELEC

Váš anděl strážný je Adnachiel. Můžete se na něj obracet ve chvílích, kdy se vám nedostává inspirace. Rodinné záležitosti vám půjdou lépe, než si myslíte. Nečekejte žádné revoluční změny, i když to může někdy vypadat, že byste je přivítali. Radost vám bude dělat dobrá atmosféra, zvýšení životního komfortu a přítomnost lidí drahých vašemu srdci. V životě bude platit stará zásada, že to, co dáváte druhým se vám také vrátí. Jestli své nejbližší obklopujete starostlivou péčí, pak i oni vám budou vaši péči vracet v tomtéž duchu. Tam, kde na city stihl napadat prach času a v citech přišly i malé, drobné trhlinky, se může štěstí opět vrátit. Pro ty, kteří jsou sami, platí věci nehrotit.  Lepším obdobím pro city bude první dekáda srpna.

V práci vás čeká možnost nabídka přívýdělku. Pokuste se hlavně neřídit se cestou rychlého zisku. Jde o přechodnou záležitost. Z velké bubliny nebývá nic skutečně hodnotné, ale zpříjemníte si chvilkově rozpočet.

 BERAN

Váš anděl  strážný Marchidiel. Požádejte svého anděla o schopnost rozlišovat mezi záležitostmi, které jsou mimo vaši kontrolu. Začátek období bude zkouškou vztahů. Možná budete unavení častými kolizemi. Když tomu přičteme vrozenou impulzivnost Baranů, lze očekávat, že to vašem vztahu bude doutnat i více než jednou. Vyhněte se výbuchům hněvu! Chce to vážit slova a jednat zodpovědně.

V profesionálních záležitostech stačí připomenout, že někdy to, co se na první pohled zdá atraktivní, z dlouhodobého hlediska může být vnímáno odlišně. Proto, než změníte svou práci nebo přijmete nabídku, přemýšlejte o tom, co vám chybí a co získáte. Ovládejte také své ambice a pokud je na vašich dveřích nápis vedoucí, nebuďte hned mistry světa. Mohou způsobit zhoršení vašeho vztahu s lidmi, kteří nejsou se cítí  ohroženi vašimi ambicemi. Také odolává pokušení nadměrných výdajů. Čerpání půjček omezí svobodu vašeho života. Zvažte, jaká přijmete rozhodnutí.

ŽIVEL VODY

RAK

Váš anděl ochránce je Muriel. Následujících pár týdnů bude od vás vyžadovat hodně mobilizace. Úroveň a pohodlí života se ukážou jako velmi důležitá věc, ale hlídejte si, hranici úsudku. Pokud toužíte získat ihned, to, na co ostatní lidé pracují po mnoho let, spadnete do pasti  luxusu, jež se vám stane … zlatou klecí. Investujte do spíše citů! Čas společně strávený s partnerem a dětmi se stokrát zúročí. Žijete sami? Vaše osobní kouzlo vzroste budete okolí nevědomě svádět. Nastal ideální čas pro vaše dozrávání.  Požádejte Muriela o pomoc, ať vás chrání před plytkými vztahy, které odeberou energii, ale nikam nevedou.

V práci nastane příležitosti předvést vaši kreativitu a talent a dokonce získat popularitu. Přišel čas jít strmě nahoru. Vezměte si ambicióznější úkoly, ukažte iniciativu. To je cesta k úspěchu. Pokud pracujete na sebe, navazujte kontakty. Zaštěrchejte si hlavou – bude dunět originálními nápady.

ŠTÍR

Váš anděl strážný je Bardiel. Dobrá nálada vás nebude opouštět. Sedmý – osmý měsíc v roce bude tvůrčím obdobím a zároveň i pevným a bezpečným. Přivede vás k životní realitě, přijdou silné ambice. Ty však dokážete udržet pod kontrolou. Navážete nové známosti, začne vás přitahovat cestování, přijdete na nové nápady o životě i kariéře a pokud jste šťastně zamilovnaní, pracujte na tom, abyste si tento stav udrželi, protože bude kolem vás vhodné klima na budování hnízdečka. Váš anděl Bardiel vám bude rád pomáhat s jakýmikoliv plány ohledně nákupů nemovitostí, jejich rekonstrukcí i zařizováním.

V práci budete velmi kreativní, hleďte si nových kontaktů, protože vám od nich bude přicházet inspirace a nové nápady včetně pracovních možností. Cesty, které mohou být také a la via internet vám mohou být přínosem.  Vyplatí se učit se od druhých – v pozici nováčka totiž můžete dokonale využít zkušenosti lidí, kteří jsou mistry ve svém oboru. Berte jejich poznatky jen jako inspiraci. Vždy se držte vlastní cesty.

RYBY

Vaším andělem strážným je Zadkiel. Můžete se těšit z jeho opory. Pro již existující vztahy přichází čas zkoušek. Budete chtít investovat do bydlení. Pro zrozence Ryb, přichází duchovní zrání. Jestli máte pouze nezávazné, flirtové vztahy a skutečná láska v nich nikdy nebyla, přichází čas konfrontace s touto situací. Už nebudete chtít zůstávat v podmínkách, které vám nepřináší štěstí.

V práci toto období může přinést zajímavé situace. Zelená vám půjde v oblastí financí. Jestli si myslíte, že vyděláváte příliš málo, řekněte si o zvýšení platu nebo hledejte nové zdroje příjmů. Buďte pružní a intuitivní. Jen tak dosáhnete svých cílů. Konec období bude méně dynamický, ale čí to bude klid, o který se vy budete starat? Pokud plujete na vlně entuziasmu a vzali jste na sebe příliš mnoho, rozhodněte se moudře a vypusťte ze svého života činnosti, které vám berou hodně energie a nic nepřinášejí. Zbavte se zbytečných balvanů a půjde se vám životem lépe.  

ŽIVEL VZDUCHU

VODNÁŘ

Vaším strážným andělem je Gabriel. Druhá část července je ideální na nastolení pořádku ve vašem životě a to hezky z gruntu. Oprostěte se od plytkých známostí, špatných nápadů, vymeťte všechno co je zbytečné a neaktuální, všechno, co už nemá význam. Tento čas se nakonec ukáže být vhodným obdobím pro stabilizaci závazků a povinností i když to zpočátku tak nemusí vypadat. Jestli jste si stoprocentně jistí, že jste udělali životní omyl, najdete elegantní cestu jak z toho ven.

V práci vše stavte na aktivitě. V této etapě všechny plány se mohou realizovat rychleji. Je potřeba počíhat si na vhodnou situaci. Nezkoušejte v pracovních záležitostech radikálně měnit směr vaší činnosti. Myslete na to, že byste měli vždycky cítit pevnou půdu pod nohama. Proto nepodléhejte náhlým impulzům, ale předvídejte, jak to může dopadnout. Vyhněte se rizikovým činnostem, neberte si víc práce, než jste schopni zvládnut, protože těsně před cílem by vám mohl dojít dech. Odpovědný přístup vám zajistí, že tento čas nakonec bude úspěšný. Koncem července začne nová etapa ve vašem životě. Pro Vodnáře přichází čas nových výzev v cestování.

 BLÍŽENCI

Váš anděl je Ambriel. Přichází vám více svobody, dobrodružství, něco, co jste ještě nezažili. Co můžete dělat, když jste ve vztahu a nechcete zkazit, co vcelku jde? Pochopte, že svoboda nemusí nutně znamenat změnu partnera. Chcete více? Začněte u sebe, probuďte zvědavost poznávat život. Ambriel vám s tím jistě pomůže. Stabilní svazky mají šanci se ještě více posílit.

Také máte šanci posílit svou pozici v práci, navázat kontakty s bezprostředním okolím a širokým světem. Objevte, co ještě nevíte, učte se, učte se všemi způsoby, kterými můžete. Nejen z knih a učebnic. Někdo řekl, že se můžete dozvědět více o cestě tím, že  po ní jdete, než studiem map. Proto i když se necítíte jako odborník ve svém oboru, nevracejte se k experimentování. Pokud chcete růst, přijměte novou výzvu. Máte nějaký konkrétní talent? Prezentujte ji světu sami, nebo se přihlaste například na casting pro pořad, který podporuje talenty. Kreativní Blíženci mohou čekat  nová poznání a peníze.

VÁHY

Váš anděl strážný je Uriel. Pamatujte na zachování správného rozložení a na rovnováhu sil. Práce by vám měla přinášet nové výzvy. Ukončí se stará etapa a přichází nové věci.

 V srdečních záležitostech přijde koncem měsíce díky podpoře anděla Uriela pomoc a uzdravení z toho, co škodilo. Díky jeho silné podpoře objevíte možnost vyvětrat se, budete cestovat, navazovat nové kontakty, chodit do společnosti. Využijte toho. Přinese vám to větší svobodu a sebedůvěru a budete k sobě přitahovat lidi plné vnitřního jasu, jejichž charakter bude rezonovat s vašimi představami o možném partnerovi i s vašimi potřebami. Takže nebude nic zvláštního na tom, kdybyste s někým z nich navázali důvěrnější vztah.

 

S láskou Helen Stanku

 

 

 

 

 

 

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...