Andělský horoskop od 16. 6.-15.7. 2019

Pro všechna znamení: V tomto období jsou velice nepříznivé konstelace planet, kdy jsou v poměrně konfliktním postavení. Na nás to bude mít vliv hlavně v emočním plánu a na stavy mysli, tak se snažte udržet vnitřní rovnováhu a dobrou, pozitivní mysl. Bude nebezpečí zvýšené agresivity, emočních výbuchů a vyhrocených konfliktů, které mohou skončit rozchodem nebo i ohrozit fyzickým násilím. Od 20.6. do  27.6. neřešte žádné vztahové záležitosti, dávejte pozor při manipulaci s plyny, těkavými látkami i ohněm! Možné jsou živelní pohromy, přírodní katastrofy a poruchy technických zařízení. Zvýšené nebezpečí nehod aut či letadel. Při cestách do zahraničí dbejte na vlastní bezpečí, pokud možno vyhýbejte se davům, jsou možné teroristické útoky. Taktéž panuje hrozba mezistátních konfliktů. Proto buďte bdělí ve všech ohledech po celou dobu (hrozí  roztržitost a zapomnětlivost), také pozor na úrazy!

Jsou tu ale i pozitivní aspekty, zejména možnost ukončení vleklých soudních sporů, dořešení záležitostí z dávnější minulosti. Je možnost vyléčení se, hlavně z chronických onemocnění. Taktéž je možné rozvázání karmických uzlů a zbavení se zátěže z minulosti.

Beran

V tomto období držte nervy na uzdě, zkoušet vás budou zejména blízcí a přátelé. Nasaďte si emoční dietu, a pokud to dobře zvládnete, vaše vztahy se utuží napevno nejen s přáteli. Pokud jste měli rozepře s partnerem, bude možné nalézt cestu k sobě a upevnit vztah. Vězte, že u vás vše jde dle Božího plánu a zbytečně se  nestresujte. Přijmete sama sebe se vším všudy, pečujte o své tělo. Při niterném pocitu blaha vás navštíví inspirace a dostanete dobré nápady, které úspěšné zrealizujete, když se soustředíte na cíl. Je vhodná doba na tvůrčí činnost a pohybové aktivity. Dbejte na zdraví, pokud se objeví zdravotní potíže, poukazuje to na nevyřešenou karmickou zátěž. U chronicky nemocných bude možné uzdravení. Ve financích nepřeceňujte své možností. V případě nesnází se vám dostane pomoci od přátel.

Vzkaz andělů: Někteří z vás právě začínají novou kapitolu života. Důvěřujte svým pocitům. Věřte, že jste na správné cestě, i když ještě nevidíte moc dopředu.

Býk

Nacházíte se v období změn, přes drobné klacky pod nohy to zvládnete a ve vašem domě zavládne mír a radost. Osvědčí se častější pobyt v přírodě, kde si vyčistíte hlavu a rozjasníte mysl. Prospěje tvořivá činnost. Je vám pomáháno shůry, proto se do ničeho nenuťte silou a pozvolna dělejte kupředu prospěšné krůčky, které vás dovedou na práh nových možností. Co se týče zdraví, nekomplikujte si život domnělými problémy na &uacut e;rovn&i acute; mysli, zejména ženy! Ve financích vás opustí napětí, užívejte si finanční stability. Možné zlepšení příjmů u těch, kdož zápasili ze dne na den, nakonec i stálost.

Vzkaz andělů: Přestaňte skrývat své pravé já. Nastal čas, aby znovu zazářilo v plné kráse! Je na čase si vážit sebe sama. Máte se rádi?

Blíženci

Opouští vás stresové období.Jestliže řešíte nějakou déle trvající záležitost, požádejte o radu důvěrnou osobu a skrze ni se k vám dostane moudré řešení. Je vhodné období učit se novému, či zvyšovat svou kvalifikaci. Naslouchejte svým pocitům. Na vaší cestě kupředu se vám dostane znamení na ujištění, že jdete správným směrem. Využijte příliv sil na tvoření své lepší budoucnosti. Odpusťte sobě i jin&yac ute;m minulost, zbytečně by vás to jen zdržovalo a poutalo. Dbejte na vhodnou stravu a vše co prospívá na střeva, játra a ledviny. Pijte dostatek vody. Ve finanční sféře se vám bude dařit. Koncem června možnost dobře investovat.

Vzkaz andělů: Intuitivně víte, co je pro vás správné. Mějte se sebou soucit, sebekritika podkopává váš pocit vlastní hodnoty.

Rak

Celkově dobré období, štěstí vám přeje a okolí vám bude závidět, tak bude lepší své úmysly a radost tajit. Vhodná doba na dovolenou. Dejte si pozor na výkyvy nálad a emoční napětí. Pohybem a pobytem v přírodě lépe udržíte svoji vnitřní rovnováhu. Jakmile se vám to podaří, budete na sebe právem pyšní a odměnou vám budou dobré vztahy. Nedopusťte, aby na zdraví vašich vztahů měla vliv různá drobná nedorozumění, zejména s přáteli. Ve financích stabilita, možné malé přilepšení. Očekávejte nečekané, vaše modlitby jsou vyslyšeny. Archanděl Michael bdí nad vámi i vašimi blízkými.

Vzkaz andělů: Děkujte za přiliv hojností a buďte za něj vděční. Důvěřujte si!

Lev

V tomto období se vám vrátí ztracená stabilita ve financích a ve vztazích. Štěstí vám přeje, zejména skrze ženy. To platí i v oblastí zdraví, skrze ženu se vám dostane poradenství v řešení obtíží či nalezení cesty k uzdravení. Klíčová je vaše víra v lepší, udržování pozitivního myšlení. Pro nezadané nová láska a zadaným utužení vztahu s partnerem. Možnost získán í nových přátel a zajímavých kontaktů, zejména při oslavách. Vzkaz andělů: Nastal čas transformace a uzdravení vašich destruktivních návyků.

Panna

Toto období vás bude nabádat ke změnám, zejména ve finanční sféře. Počítejte s tím, že se vám nedostane pochopení nadřízených a ani blízkých. Pokud podnikáte na sebe, nějaké změny či inovace budou nutností. Přes drobné potíže najdete dobrá řešení, pomoc je vám souzena a štěstí vás bude doprovázet k hojnosti. Dosavadní plány a představy budete muset prozatím opustit. Příležitost se vyskytne nečekaně. Shůry je po vás požadován restart v této sféře, aby se vám v budoucnu lépe dařilo. Náhlé zdravotní obtíže mohou poukazovat na nevyřešené karmické záležitosti. Udržujte svoji vnitřní rovnováhu a klid poslechem hudby, zvládnete pak vše mnohem lépe. Jste pod Božím vedením. Osamělým a nezadaným je možnost potkat spřízněnou duši či životního partnera.

Vzkaz andělů: Ve své současné situaci byste se měli ujmout vedení. Nastal čas myslet pozitivně a důvěřovat si.

Váhy

Toto období pro vás bude výzvou být soběstačnými, zejména ve financích se  obejdete bez opory přátel. Příjmy budou stabilní a je možné i přilepšení. Komu se nelení, tomu zelení. Neriskujte a neutrácejte nad poměry. Je možné si vzít úvěr na bydlení či rozvoj podnikání, vyplatí se to. Taktéž můžete investovat či si vsadit. Nejlépe od 27.6. Možnost zlepšení své fyzické kondice, zdraví, či úplné uzdravení, zejména u chronicky nemocných. Hlavně udržujte rovnováhu ve všem a nenechte se snadno rozčílit. Věnujte více času dětem a zábavou s přáteli. Vězte, vše je Božsky načasováno!  Proto se radujte ze života, nic vám důležitého neuteče.

Vzkaz andělů: Všechno co děláte, dělejte s radostí. Stůjte za tím, čemu věříte. Získáte tím úctu a respekt druhých.

Štír

Toto období je vhodné pro nalezení řešení rodinných vztahů, zejména karmických. Pro ty, kdož jsou ve šťastných vztazích, bude finanční stabilita, za předpokladu že nežijí nad poměry. Je  tu ale možnost, že jejich partner či partnerka  se zadlužili za jejich zády, což by mohlo vést k problémům se splácením a vzájemným hádkám. Pozor na závistivou kolegyni, časem by mohla způsobit nesnáze. Od podzimu se zlepší vaše fin ančn&ia cute; situace. Pro ty, kdož máte nezdravé, dlouhodobě nefunkční vztahy, jste vyzýváni přehodnotit dosavadní postoje a náhled na jisté záležitosti. Ve vztahové sféře je vyžadován restart vašeho života, buďte bez obav, máte možnost nových začátků od podzimu. To se týče i zdraví, vám zejména pomůže vyřešení dávnějších záležitostí. Pak se zlepší kondice i zdravotní stav nemocných, je možné i úplné uzdravení. Následovat budou nové příležitosti nebo zlepšení se ve financích. Je důležité spoléhat výhradně na sebe, bez opory přátel či známých a  uspořádat si život do přijatelné, zdravé podoby. Pa k si n&a acute;sledně zajistit dobré finanční zázemí. Když toto dokážete (při tom vám bude pomáháno hojně shůry), tak potom za to budete nesmírně šťastní, vážení, úspěšní. Pak nakonec i vděční, jelikož se seznámíte se spřízněnou duší pro cestu životem.

Vzkaz andělů: Nastal čas zbavit se všech negativních myšlenek, pocitů a energií. Právě se schyluje k něčemu zázračnému a kouzelnému. Důvěřujte svým pocitům.

Střelec

Toto období je příznivě pro práci a tvůrčí činnost. Pozor na výdaje, nedoporučuje se zadlužit či půjčovat. Můžete si zainvestovat či vsadit, ale jen ze svých prostředků. U rozvedených či rozejitých nápad o návratu partnera není dobrou myšlenkou. Nefungovalo by to, navíc byste se zbytečně trápili další roky svého života. Zdraví budete mít dobré, pokud se přece jen vyskytnou nějaké potíže, bude to poukazovat na nevyřešené karmické záležitosti z mi nulosti. Přes všechen shon si udržujte vnitřní rovnováhu, nechte se vést intuicí a dostane se vám znamení na ujištěnou. Mohou se splnit vaše toužebná přání. Jste na prahu nových začátků, proto mějte jasnou představu o tom co chcete, jelikož vaše záměry určují jaké budou vaše zkušenosti. Klíčem je pozitivní naladění.

Vzkaz andělů: Vaše námaha, odhodlanost a vytrvalost se vyplatily. Vaše přání se zhmotňují. Pokud se podceňujete, najděte znovu svou hodnotu.

Kozoroh

Pracujte, tvořte a směle budujte plány do budoucna. Vcelku stabilní obchodní či pracovní partnerství. Stálost v partnerských vztazích. Pro ty, jež dosud žijí v dlouhodobě nefunkčních vztazích, jste vyzýváni takovéto vztahy opustit a dořešit záležitosti s tím spojené. Bude to pro dobro všech zúčastněných, bez obav! Pokud zůstanete nečinní, můžete být zaskočení zásahem shůry s dopadem na vaše zdraví nemocí nebo nehodou. V tomto období pocítíte příliv sil. Vyčleňte si čas na zábavu s dětmi nebo přáteli. Radujte se ze života. Naslouchejte své intuici, dostane se vám podpory shora, prostě budete vědět co a jak máte udělat.

Vzkaz andělů: Požádejte Vesmír a anděly o pomoc a ochranu.

Vodnář

Dobré období pro práci, tvůrčí činnosti a utváření dobrého finančního zázemí. Také se můžete těšit dobrému zdraví. Nemoc signalizuje nevyřešené karmické záležitostí nebo to, že jste nešli svou cestou životem. V tomto případě záleží na vaší vůli, je tu možnost naleznutí řešení. Pro osamělé a nezadané je možnost prožití krátkých romantických vztahů. Žijte v souladu se sebou, ctěte své pocity a taktéž své potřeby. Zjistíte, že to je možné, aniž byste tím ublížili jiným.

Vzkaz andělů: Důvěřujte si! Sklízíte to, co jste zaseli. Vaše sny se vám brzo splní.

Ryby

Zátěžové období, kdy se vás snaží přemoci vaše vlastní obavy a strachy. Nepodléhejte, to vše se odehrává jen ve vaší hlavě, ve skutečnosti se nic tak hrozného nestane. Zbavte se svých destruktivních návyků, věřte své vnitřní moudrosti. Je načase začít využívat svých vědomostí a znalostí. Ve financích vám bude přát štěstí, je možné přilepšení. Některé z vás může překvapit opomenutí úhrady nějakého závazku. Jinak zcela zdárné období ve všech sférách života, přesto své peníze nerozhazujte a neinvestujte do ničeho. Může se vám dostat zkreslených informací a místo výdělku hořce spláčete. Nechte to na jindy, dobré příležitosti vás neminou. Radši investujte svůj čas a um do domu, do svých blízkých, přinese vám to mnoho radostí. Prospěje tvůrčí činnosti. Nezadaným a osamělým možnost prožití romantického vztahu, který se posléze stane

vážným.

Vzkaz andělů: Podívejte se, jak si vážíte sami sebe. Máte se rádi?

S láskou, vaše Via Lucia.

P.S. Pokud byste nevěděli rady s jakoukoli záležitostí či životní situací, zavolejte nám Kartářkám Světla. Rády vám pomůžeme najít řešení.

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...