Andělský horoskop od 16.4. -15.5.

Beran

Motto: Kuj železo dokud je žhavé.

Toto období je dobré k práci a tvoření, pokračujte v započatém či dotáhněte k završení nedokončené záležitosti. Udržujte rovnováhu, dobíjejte se hudbou, vycházkami do přírody. Jste v úspěšném období dosáhnout cokoli vlastním úsilím. Naslouchejte své intuici, dostane se vám znamení či nápovědy skrze sny. Andělé a nebesa jsou vám nápomocni, jen je o to požádejte a dostanete  vám potřebnou informaci. Odpusťte staré viny sobě i jiným. V budoucnu se vám za odměnu dostane požehnání a dary po zásluze. Mrzutosti a rozepře z vašeho obydlí odejdou. Buďte mírní a trpěliví, jednejte v klidu a s rozvahou.

Afirmace: V mém nitru dlí umělec, když je třeba, mohu tvořit či přeměňovat okolnosti.

Blíženci

Motto: Nadešel nádherný čas zkoumání, romantiky a tvořivosti.

V tomto dynamickém období přesto držte klid a chladnou hlavu, vše bude dobře. Věnujte péči tělu, stravě a svému nitru, modlete se. Výsledkem budou zhmotněná přání a příliv sil. Věnujte pozornost dětem či dětem kolem vás nebo svému vnitřnímu dítěti. Buďte otevření životu. Těm, kdo přejí  – možnost početí potomka. Období čekání, zmatků a nejistoty se chýlí ke konci. Mrzutostí odejdou. Ve financích mějte zvýšenou zodpovědnost, rozhodujte se rozvážně a nebojte si říci „Ne“.

Afirmace: Mám vše potřebné se dostat tam, kde chci být.

Býk

Motto: Zvolnit krok, uvolnit svá očekávání a dostat to, po čem tak toužím.

Období kdy se máte více věnovat sobě a svému nitru, naslouchat svým pocitům a přijmout se takovými, jací jste. Můžete se vzdělávat, objevovat nové, přečíst něco, na co vám nikdy nezbyl  čas – a v brzké budoucnosti z toho budete těžit. Mějte důvěru v život i v sebe sama. To lepší je před vámi. Pro nezadané nová láska na obzoru. Pokud u vás něco vázlo v minulosti a nemohlo být dořešeno, vězte, že v době od května po září tu záležitost úspěšně vyřešíte či uzavřete nadobro.

Afirmace: Život je hra. Ukazuje světu své pravé já, život mi ukazuje své krásy a jak krásně zářím i já.

Rak

Motto: Námaha, odhodlanost a vytrvalost se vyplácí. Přání se zhmotňují.

Období zdánlivé každodenní rutiny, jen nezapomeňte že povinnosti v životě jsou i radostí. Mějte dostatek spánku i pobytu v přírodě, posílí vás to. Vaše nitro se podobá moři někdy až moc rozbouřenému, tak právě teď je načase se naučit nahlas říkat okolí co by jste si přáli a co nikoliv. Nebojte si říci „Ne“ a dělejte více to, co skutečně máte rádi. Někdy v zájmu dobra všech přistupte ke kompromisu. Zjistíte, že se ulevilo nejen vám na duši, ale i vztahy s lidmi kolem vás jsou mnohem lepší za předpokladu, že se nejednáte hrubě. Jinak toto období přeje romantice jak zadaným tak i nezadaným, ti se seznámí se zajímavými protějšky. Ať už řešíte cokoli, či procházíte čímkoli – štěstí vám přeje a zázraky se dějí.

Afirmace: Jsem v bezpečí, já i mi blízcí.

Lev

Motto: To, co mi právě teď připadá jako nespravedlivé, se ve skutečnosti ukáže být požehnáním, darem od Boha.

V tomto období mnozí z vás si budou připadat jako Alenka v říší divů. Udržujte rovnováhu ve všem kvůli zdraví. A hlavně důvěřujte, že vše nakonec dopadne dobře. Zhmotní se vaše přání. Jste na prahu změn. Možná se začnete učit něčemu novému, možná změna v okruhu lidí kolem vás a noví přátelé. Někomu se dostane pomoc v realizaci plánů skrze starší a moudřejší ženu. Nezadaní potkají životní lásku. Brzy získáte obnovený pocit vnitřního vedení, nasměrování a smyslu.

Afirmace: Zázraky se dějí.

Panna

Motto: Dovoluji si prostě být a radovat se z krásy přírody.

Do konce měsíce uvolněte svá očekávání a věnujte se více odpočinku a rodině. Naberete si dostatek sil. Situace, která vám již neslouží, se právě chýlí ke konci. Očekávejte zázraky. Přijdou změny v okruhu přátel nebo se seznámíte s lidmi, kteří vám budou přínosem. Od května se můžete s novými silami pouštět do nedořešených či nevyřešených záležitostí. Něco ve vás nebo nějaká situace ve vašem životě bude potřebovat uzdravení. Důvěřujte si, andělé jsou při vás připraveni vám kdykoli pomoci.

Afirmace: Když hodím za hlavu starosti aspoň na jeden týden, přijdou ke mně radosti.

Váhy

Motto: Zbav se všech negativních myšlenek, pocitů a energií.

Zachovávejte vnitřní klid, vše je tak, jak má být, byť vaše představy v tuto chvíli mohou být jiné. Mimo práci a každodenní rutiny vytvořte prostor k rozjímání, vizualizujte to, co si skutečně přejete a modlete se. Budete vyslyšeni. Můžete se učit něčemu novému, rozšířit obzory mysli čtením. Prospěje vám péče o tělo, včetně dostatku spánku a dobré stravy – budete mít více sil, lépe vypadat a také lépe cítit. Od května nastává období, kdy se můžete vědomě zbavit zlozvyků a destruktivních návyků. Pro nezadané nová láska na obzoru. Připomenu, že život je jako zrcadlo, takže smějte se, hrajte si, tvořte život svůj takovým, jaký byste jej chtěli.

Afirmace: Dle mé víry se mi staň.

Štíř

Motto: Žádám vesmír a anděly o pomoc a ochranu.

Mnozí z vás si mohou připadat vnitřně dezorientovaní v okolnostech, mohou mít pocit nezdaru či pociťovat smutek. Avšak nebude to již dlouho trvat, znovu nabudete vnitřní vedení, které pomůže nasměrování a smyslu v životě. Mohou být nějaké záležitosti z minulosti, které vámi skrývají tajemství a od května se začne projevovat skrývaná pravda. Důvěřujte a věřte, že vše co se děje, je vám k dobru. Je možné uzdravení z nemocí či uzdravení nějaké situace. Andělé vědí, jsou při vás a vzkazují, že jste na prahu lepšího a staré prostě musí odejít… Mnohé z vás zanedlouho čekají nové začátky. Radujte se a buďte vděční za mnohem lepš& iacute; a radostnější období, které teprve přijde a to bez výjimky vám všem, jen někomu dříve a jinému o něco později.

Afirmace: S důvěrou v sebe, si dovolují opustit vše staré a kráčím vstříc novému obzoru.

Střelec

Motto: Vše co dělám, dělám s radostí.

Buďte k sobě pravdiví ve všem, co myslíte či děláte – nastane pozitivní změna. Dostane se vám znamení, uzdraví se situace, kterou delší dobu řešíte, či uzdravení se z nemoci. Období duchovního růstu, pochopení a přehodnocení nějaké situace z minulosti. Udržujte si dobrou náladu například pomocí hudby a buďte hraví. Vše se změní k lepšímu. Pro nezadané nová láska, pro zadané obrození vztahu. Ve finančních záležitostech neriskujte a pokud možno nepůjčujte. Pokud řešíte něco důležitého, věřte, vše dopadne dobře.

Afirmace: Stojím za tím, v co věřím, vytvářím to, v co věřím. Jsem v bezpečí.

Kozoroh

Motto: Trpělivost a soucit.

Uvolněte svá očekávání, dopřejte si odpočinku a naberte sil. Období čekání, zmatku a nejistoty se blíží ke konci. Ve financích buďte rozvážní, zvlášť co se týče nemovitostí. Možnost potkat partnera duše či životní lásku, a těm co už mají, budou stále oporou a požehnáním. Od května nastane období, kdy se navrací minulost, je třeba jisté záležitosti dořešit či ukončit. Odevzdejte své starosti či obavy nebesům, bude vám dána pomoc. Nenadávejte si, pokud něco nejde dle vašich představ, vězte, že v tom jsou skrytá požehnání. Důvěřujte a zjistíte, že vše je vám k dobru. Taktéž odpusťte sobě i jiným – vždyť s sebou do nových začátků ne povlečete staré harampádí z minulosti. Důvěřujte intuici a ve všem zdárně najdete dobré řešení či východisko ze složité situace.

Afirmace: Děkuji za vše, co bylo, za to, co je, a za to, co teprve bude.

Vodnář

Motto: Říkám svoji pravdu jasně a s láskou.

Máte důvod oslavovat dosavadní úspěchy. V tomto období pečujte o své tělo a zdraví. Dobíjejte se pobytem v přírodě a poslechem hudby. Nezadané čeká láska. Zadané čeká obnovení citů. Ti z vás, kteří řeší rozvodové záležitosti, budou muset lépe prozkoumat finanční stav jak celkově, tak i u svého partnera, jelikož něco je před vámi utajeno. Celkem dobré období, kdy se všemu bude dařit. Ať vás nezaskočí náhlé potíže, nebudou mít dlouhé trvání. Uzdravení se z nemocí či nějaké situace. Vy a vaši bližní jste pod ochranou andělů.

Afirmace: Zázraky se dějí i v mém životě.

Ryby

Motto: Změna je život.

Do konce měsíce nabírejte síly na aktivity v květnu nejlépe poslechem hudby či čtením humoru. Vaše finanční situace by si zasloužila být lepší – nezoufejte, dařit se bude. Jen berte na vědomí předpoklad –  aby se dařilo, není vyloučeno, že budete muset studovat nebo se učit něčemu novému, a pro některé z vás možnost, že budete muset jednat s lidmi z minulostí které zrovna nemusíte. Je to svým způsobem zkušenost pro vás, že život je pestrý a někdy cesty k úspěchu jsou zvláštní. Odpusťte a zjistíte že nějaká záležitost byla uzdravena nebo se z nějaké nemoci se uzdravíte vy. Andělé vám vzkazují ať rozšiřujte obzory svého myšlení, vše co děláte, dělejte s radostí, a to co vnímáte jako svou temnou stránku, nechť se stane vaším skrytým pokladem.

Afirmace: Život stále udivuje a raduje, pokud to neznám, jíž brzy poznám.

S láskou, vaše Via Lucia

P.S. Radu v konkrétní situaci či záležitosti vám rády poskytnou  naše Kartářky světla.

Víkendový horoskop od 6.10. Venuše ve Lvu všechny okouzlí

Sextil Luny s Jupiterem vás vyladí do klidovějších energií. V sobotu si hlídejte, komu co říkáte. Kvadratura Luny s Marsem ...

S čím pomůže i vám andělský ochránce zrozenců ve Vahách Uriel?

Když dotírají nepřátelé, protivníci koušou, závistivci očerňují a bouře nedá klid, nemusíte se bát. Andělé Venuše, ochránkyně Vah a Býků ...

Tarotová věštba na říjen 2023

Karta Poustevníka vás přivede k uvědomění si, že vám neschází vyhledávání bujarého veselí a hlasité společnosti. Zjistíte, že po tom vůbec ...

RITUÁL VĚŠTBY ZE ZRCADLA

Pro věštění ze zrcadla existuje několik postupů. Říká se, že Nostradamus věštil z hladiny vody v nádobě, která mu nahrazovala ...

Karta týdne 2.10.-8.10. je Svět. Ponouká k rozvíjení svých umů a přináší pochopení i řešení

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, ...

Runový horoskop a rituály na říjen 2023 vám prozradí, koho potkáte, a co vás čeká

Berani, runa pro vás je Eihwaz Runa Eihwaz vám nese mimořádnou vnitřní sílu. Budete moci zaznamenat předtuchy, které se záhy ...

Má matka vždy pravdu?

Samozřejmě, že… NE. Na pravdu nemá nikdo patent, jak se říká. A už vůbec ne z titulu rodičovství nebo prostě tím, ...

Týdenní horoskop 2.10.-8.10. Merkur ve Vahách změní úhly pohledů. Luna ve znamení Raka tíhne k větší empatii

Slunce ve Vahách radí trávit čas i nadále tak nejpříjemněji, jak jenom můžete. Dopřát si procházku přírodou, meditaci, čaj s ...

Co nám věští hvězdy v říjnu? Mars ve Vahách užívá darů života. Pak přejde do znamení Štíra a zaostří na výsledky

Mars ve Vahách vábí zvolnit tempo a užívat si darů života. Pak ale vejde Mars do znamení Štíra a procitnete ...

Víkendový horoskop 29.9.-1.10. Úplněk v Beranu ovlivní rozhodování. Věci budete dělat po svém

Páteční úplněk posílí vaši individualitu a může mít vliv na rozhodování. Věci budete chtít dělat po svém. Vydáte se za ...

Jaké dary nese zítřejší dožínkový úplněk?

Již zítra nastane v 11:57 úplněk v ohnivém znamení Berana. Tento silný úplněk může mít vliv na vaše rozhodování. Budete ...

Jak si získat Váhu?

Když je Slunce ve Vahách, je nejlepší čas na práci, přátele i lásku a pro výjimečně okouzlující Váhu je čas ...

Horoskop na říjen 2023

Berani, pochopíte, co pro vás znamenají skuteční přátelé. Blíženci, udete mít chuť k milostným dobrodružstvím. Pokud jste zadaní, držte se raději ...

Může být vaše láska karmická?

Karmická láska je jeden z nejsilnějších citů, který si můžete přinést z předchozích životů. A vůbec to nebývají jednoduché vztahy ...

KARMICKÉ SLUNCE VE VAHÁCH

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Karmické SLUNCE Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme ...