Andělský horoskop 16.8.-15.9.

Pro všechna znamení: Je čas se zaměřit niterně na sebe a svůj život, abyste pak to, po čem tak toužíte, mohli vytvořit i v reálu. Všímejte si znamení a naslouchejte sobě i své intuici. Vězte, že vše je, jak má být a vše je božsky načasováno.

V tomto období buďte také bděli, hrozí úrazy, nehody i potíže s elektronikou. Při seznamováni si zkoumejte, jaký člověk je ten naproti doopravdy, v případě nové lásky obzvlášť – vyplatí se sundat růžové brýle. Případné zklamání se může projevit v listopadu následujícího roku. Taktéž důkladně ověřujte a zjišťujte veškeré informace ohledně finančních záležitostí.

 

Beran

V tomto období, abyste dosáhli svých cílů anebo uspořádali svůj život, je dobré si niterně přiznat co chcete a přijmout skutečný stav věcí. Meditujte, poslouchejte hudbu, jděte do přírody či vyrazte s přáteli. Naslouchejte své intuici, vyšší síly vás vedou a žehnají vám ve vašem úsilí. Opusťte strachy či obavy, máte ochranu archanděla Michaela, který zajistí bezpečí vaše i vašich bližních.  Vězte, že máte sílu a vše potřebné, abyste dosáhli kýženého.

Co pomůže: Žijte tady a teď, radujte se z přítomnosti.

Vzkaz andělů: To, co vám teď připadá nespravedlivé, je ve skutečností požehnáním. Situace, která vám již neslouží, se právě chýlí ke konci.

Býk

Rozlučte se s minulostí, co bylo jíž se nevrátí. Odpusťte všem, a vykročte vstříc novému. Oporu najdete z partnera duše nebo lidí se stejným názorem. Meditujte, přemítejte o tom, po čem toužíte. Proběhnou ozdravné procesy ve všech oblastech vašeho života. Poslech hudby vám pomůže udržet niterní rovnováhu. Právě teď se vám dostává inspirace, co a jak by mohlo být. Naslouchejte své intuicí, pomůže vám vybrat to nej pro vás! Nebesa vám žehnají k dosažení vašich tužeb. Archanděl Michael vás ochraňuje a vzkazuje vám: buďte odvážní!

Co pomůže: Neberte život smrtelně vážně, naopak, hrajte si a tvořte!

Vzkaz andělů: Vaše námaha, odhodlanost a vytrvalost se vyplatí. Vaše přání se zhmotňují.

 

Blíženci

Přijmete to, co je, zaměřte pozornost na potřeby vašeho těla a duše. Váš anděl strážný je vždy s vámi a při vás, pokud vás něco znejistí, stačí požádat. Při cestování či toulkách v přírodě potkáte novou lásku. Důvěřujte si, jste vedeni k tomu, abyste žili v hojnosti.

Co pomůže: Víra, že zázraky se dějí.

Vzkaz andělů: To, co vám již neslouží, právě odchází z vašeho života. Přestaňte skrývat své pravé já. Nastal čas, aby znovu zazářilo v plné kráse.

 

Rak

Zklidněte se, vše je v pořádku, neb všechno má svůj čas. Vaše přání se zhmotní. Meditujte nad svými tužbami.  Dělejte kroky k dosažení toho, co chcete. Pocítíte příliv sil a inspirace. Všímejte si znamení a poselství ve snech. Pobyt v přírodě napomůže udržet rovnováhu a posílit zdraví.

Co pomůže: Uvědomění si, že vy jste důležitou součástí stvoření, vyšší síly jsou vám nápomocny.

Vzkaz andělů: Všechno, co děláte, dělejte s radostí. Rozšiřujte obzory svého myšlení.

 

Lev

Vaše modlitby jsou vyslyšeny. Naslouchejte sobě, jste vedeni Bohem k harmonii a uzdravení ve všech rovinách bytí. Buďte jak děti, prospěje vám kontakt s dětmi i společně prožitý čas. Ve chvílích znejistění či strachu požádejte svého anděla strážného o pomoc. Nechte minulost minulostí, odpusťte staré křivdy. Uchovejte si jen to dobré.

Co pomůže: Vězte, před vámi je nová kapitola života, kde samotě či nudě je konec.

Vzkaz andělů: Důvěřujte, že jste na správné cestě, i když ještě nevidíte světlo na konci tunelu.

 

Panna

Mějte důvěru v život i sebe sama. Jste miláčkem Nebes, zázraky vás neminou. Oporu najdete u partnera duše. Nestresujte se zbytečně, berte život méně vážně a nechte se okouzlit okamžikem přítomnosti. Do vašeho života se dostavuje hojnost a blahobyt, pomocníci Nebes na vše dohlížejí.

Co pomůže: Duchovní růst, rozvoj sebe sama.

Vzkaz andělů: Podívejte se, jak si vážíte sami sebe. Ve vašem životě se brzy zhmotní stálý příliv hojnosti.

 

Váhy

Radujte se ze života, že jste! Je čas na rozšíření znalostí nebo získání nových dovedností. Pro udržení niterní rovnováhy je třeba občas vyrazit do společnosti. Odevzdejte všechny strachy a starosti Bohu. Naslouchejte sobě a své intuici. Anděl strážný je neustále s vámi, aby vedl vás k novému začátku na vaší životní pouti.

Co pomůže: Vědomí, že jste pod Božím vedením.

Vzkaz andělů: Podceňujete se? Najděte znovu svou hodnotu!

Dávejte si pozor na to, co vám říkají druzí. Důvěřujte svým instinktům.

 

Štír

Mnozí z vás si mohou připadat osaměle. Ve skutečností jste na prahu velkých změn a v procesu uzdravování všech rovin bytí. Noví lidé vstoupí do vašeho života, vzniknou nová přátelství. Přes všechen shon najdete chvilku pro sebe, třeba i jen poslech hudby. Přijmete se takoví, jací jste, rovněž přijmete reálie života bez příkras – niterně se obrodíte, získáte vnitřní svobodu. Pocítíte sílu, budete mocí tvořit to po čem v životě tak toužíte.

Co pomůže: Archanděl Michael vás chrání i vede. Jste v bezpečí!

Vzkaz andělů: Období čekání, zmatku a nejistoty se chýlí ke konci. Začněte využívat svých vědomostí a znalostí. Věřte své vnitřní moudrosti.

 

Střelec

Rozlučte se s minulostí, je na čase odpustit staré křivdy. Probíhají procesy uzdravení ve všech rovinách. Meditujte, rozmlouvejte s Bohem. Teď jste vedeni ke studiu nebo získání nových vědomostí či dovedností. Je vám žehnáno duchovně růst, tvořit a rozvíjet se. Ve volnu vám prospěje poslech hudby, taktéž vyrazit za zábavou či zúčastnit si něčích oslav.

Co pomůže: Máte vše potřebné, abyste si rozvíjeli dál, což vám v budoucnu zajistí život v hojnosti a blahobytu.

Vzkaz andělů: Nastal čas zbavit se všech negativních myšlenek, pocitů a energií. Stůjte za tím, čemu věříte. Získáte tím úctu a respekt druhých.

 

Kozoroh

Jste pod ochranou a vedením vyšších sil, není důvod čehokoliv se obávat. Pro nezadané či osamělé přichází nová láska. Můžete spřádat nové plány, nebo vytvářet nové záměry s partnerem duše. Vše, co vám přestalo sloužit, odchází. Probíhá uzdravení ve všech rovinách bytí. Naslouchejte sobě a intuici, do života vám přicházejí noví lidé a možnosti. Mnohé ze základů se mění, přičiňte se k lepšímu.

Co pomůže: Péče o své tělo a jeho blahobyt.

Vzkaz andělů: Ve své současné situaci byste se měli ujmout vedení. Zbavte se všech negativních myšlenek, pocitů a energii.

 

Vodnář

Jste pod Božím vedením na cestě k proměně, vše je načasováno, jak má. Buďte sebou, nesnažte se namlouvat si něco, co je v nesouladu s vámi. Kdo má děti – věnujte se jim důkladně, kdo nemá – prospěje vám kontakt s dětmi druhých, získáte nový úhel pohledu, obnovíte důvěru v sebe sama a pocítíte nový příliv sil. Od září studujte, rozšiřujte znalosti či dovednosti – budou se náramně hodit v budoucnu.

Co pomůže: Buďte hraví a radostní jako děti.

Vzkaz andělů: Vesmír a andělé vyslyšeli vaše tiché volání o pomoc. Sebekritika podkopává váš pocit vlastní hodnoty. Mějte se sebou soucit.

 

Ryby

Přestaňte se strachovat, archanděl Michael chrání vás i vaše blízké. Zklidněte mysl, meditujte. Nechte proběhnout procesy uzdravení tam, kde je problém. Na obzoru je romantický vztah, taktéž nové známosti či přátelství, které vám nabídnou nové množnosti. Proto vytvořte jasnou představu o tom, čeho chcete dosáhnout. Soustřeďte se na přítomnost, buďte v rovině tady a teď, což vám dá mocný příliv sil. Vaše modlitby byly vyslyšeny a brzy se projeví.

Co pomůže: Naslouchání sobě a své intuici.

Vzkaz andělů: Vlastnosti, jichž si všímáte u druhých, jsou jen odrazem vás samých. Jste vyzýváni, abyste opustili současný konflikt.

 

S láskou, vaše Via Lucia

 

P.S. Mnozí z vás procházejí životními proměnami a nezbytně se objevuje celá řada otázek nebo prostě hledáte radu, jestli něco máte udělat či nikoliv… Zavolejte nám, Kartářkám světla, rády vám pomůžeme ujasnit vaši situaci, či nalézt odpovědi na vaší otázky.

Co nám předpovídají hvězdy v měsíci červnu?

Venuše v trigonu s Neptunem mezi 1. a 5. červnem nenápadně oživí city partnerských vztahů a potřebu sdílet. City budou velmi často opětované. V neděli 4. června ...

Víkendový horoskop: Venuše s Uranem touží po zábavě

Sextil Venuše s Uranem žene poznávat nové lidi a také se přííjemně bavit. Zvědaví budete na všechny novinky a některé se vyplatí znát. Luna ve ...

Vděčnost

Za co jste v životě vděční…? Nemusíte chodit daleko. Zpravidla nejde o speciální věci, ale právě ty, které dost možná máme každý den před nosem, ale ...

Starodávná kouzla na lásku, hojnost, peníze

Libečku se někde říkalo petrželka lásky. Byl nepostradatelný k přípravě opravdového milostného nápoje. Při podání se šeptávalo zaříkadlo: Vypij bylinu vypij. Pomůže naší lásce. Abys ...

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Slunce v Blížencích

Karmické SLUNCE Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, ...

ZAŽEŇTE TRABLE JEDNOU PROVŽDY!

Říká se, že neštěstí přichází ve trojici. A už vás slyším: "Jen ve trojici? Ke mně smůla přichází v celých hejnech! Co jsem komu udělal? ...

Co s lidmi dělá sex?

Pro jedny život, pro druhé La petite mort - malá smrt. Co vlastně vyvádí s naší hlavou a tělem? Nedostatek sexu v dlouhodobém vztahu trhá ...

Jak si získat Blížence?

 Slunce vešlo do znamení Blíženců  a všem se chce mluvit o lásce, vztazích a sexu. Blíženci jsou vzdušné znamení. Jsou proměnliví a nedají si do ...

Znáte jméno svého duchovního průvodce?

Průvodci, andělé, duchovní učitele, jsou známí ve všech koutech světa. V různých kulturách mají různá jména. Lidé je popisují rozličnými způsoby, může se měnit jejich ...

Karta týdne 22.5.-28.5. Král disků věští přízeň patronů

Král disků vězte přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco ...