30.11. 2020 překonejte své bloky! Co nese magický úplněk v Blížencích v zatmění pro jednotlivá znamení?

Našly si vás touto dobou staré emocionální bolístky a hluboko ukrývané city? Tajemný úplněk Blížencích v polostínovém zatmění Luny vám silou katalyzátoru ukazuje, co vás v životě blokuje a nedovoluje žít plně s využitím veškerého potenciálu. Má sílu až tři dny před i po 30.11.

Tento den nastává čas tajemství a magie. Luna v zatmění a v úplňku v Blížencích dává šanci vymanit se ze škatulek a dovolit si být těmi, kým opravdu jsme. 

Luna řídí naše emoce. Nyní se mohou na povrch dostat zejména ty hluboko uvnitř ukrývané.  Odkryjte svůj potenciál na plno a vneste růst do vašeho života.

 

Polostínové zatmění Luny v Blížencích je takový ten katalyzátor k tomu, abyste mohli s vítězit nad všemi emocionálními blokádami a věcmi které vás kterými jste se sami brzdili. Jeho síla může otevřít dveře k novým možnostem úspěchu a k radosti. Energie blíženců je radostná Může vám dovolit vidět více barev lásky a radosti. K tomu slunce ve střelci dává naději a optimismus.

 

Energie zatmění posiluje moc vašeho podvědomí, a proto můžete více porozumět skrytým příčinám svého počínání.  Máte šanci přestat hromadit chyby. Neutíkejte pryč od věcí, které vám nejsou někdy příjemné, ale postavte se k nim čelem. Buďte k sobě upřímní. Máte šanci poznat vlastní ohraničení a možnosti.  Možná vás to přiměje pracovat se svými slabými i silnými stránkami.

V této době můžete být hodně citliví k tomu, co se říká, co posloucháte jinými slovy na komunikaci. Ta bude v centru vaší pozornosti. Může to být také váš vnitřní dialog. Nastává ideální čas zahodit staré způsoby myšlení a vyjít z bludného kola.

 

Zatmění, to je jeden z nejsilnějších nástrojů, který vesmír užívá, aby nás přiměl věnovat pozornost oblastem života, které vyžadují změny.

 

Jakou energii nese a jaký bude mít vliv na jednotlivá znamení zvěrokruhu?

 

Berani, možná se zpožděním, ale začnete všechno rychle vyřizovat telefony, cesty schůzky. Vyplatí se vám to.

 

Býci, budete využívat energii zatmění k tomu, abyste uvedli do života všechny své nápady a finanční plány.

 

Blíženci, nyní si vás našla pravda. Díky tomu budete vědět co skutečně potřebujete a k tomu začnete nacházet způsob, jak to získat.

 

Raci, najděte si během úplňků čas pro sebe. Můžete být neklidní a budete potřebovat zapracovat na straších, které vás již dlouho trápí. Trápí. Přišel čas transformace na nejhlubší úrovni.

 

Lvi, přichází k vám doba, kdy ucítíte že některé věci půjdou snadněji. Přichází čas, kdy sklidíte ovoce své těžké práce.

 

Panny, možná jste byli poslední dobou frustrovaní, ale zatmění Luny v Blížencích vám přinese úlevu. Přestanete se také bát o své peníze.

 

Váhy, jste jak růže o mnoha okvětních lístcích a vesmír vám otvírá dveře. Přichází tolik možností a hlavně radost. Už je za rohem. Stačí abyste otevřeli svá srdce a přijali tu radost.

 

Štíři, mějte na paměti, že vaše štěstí záleží jenom na vás.  Můžete začít tvořit už dnes život takový, jaký chcete.

 

Střelci, budete si dávat do pořádku nejbližší vztahy a budete hledat důvody konfliktů a hledat cestu kompromisu. Můžete nastavit rovnováhu mezi přijímáním a dáváním.

 

Kozorozi, zatmění Luny v Blížencích přinese vaši pozornost k tomu co můžete v každodenní rutině zlepšit a více dbát sami o sebe.

 

Vodnáři, zatmění Blížencích zavírá těžký měsíc a vy můžete přejít do prosince s lehčím srdcem. Možná někomu řeknete něco, co jste mu chtěli říct už dávno. Třeba i sami sobě.

 

Ryby, úplněk a zatmění v Blížencích vás nabádá abyste si udělali pořádek ve svých citech. Klidně je můžete vypsat na papír a spálit. Neposuzujte to, co píšete. Prolejte papírem všechno, o čem se vám normálně těžko mluví. Pomůže vám to udělat si jasno ve vašich potřebách a citech. Klidně pište o cílech, které jsou pro vás téměř nedosažitelné. Je potřeba podívat se na to co ukrýváte. Pak to můžete lépe ukočírovat.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Sny o úmrtí blízké osoby, o nahotě, o zesnulých… Co znamenají?

Lidé během  svého života prospí více než čtvrt století. Spánek a snění jsou totiž nepostradatelné pro náš organizmus. Pomohou urovnat informace získané během dne, ...

Jste připraveni slyšet pravdu?

O svém osudu každý rozhoduje sám za sebe. Toto je jeden z mnoha příběhů mých klientů. Chtít vědět víc! Před lety mě požádala o výklad ...

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům: KARMICKÉ SLUNCE V RYBÁCH

Proč se Rybám děje to, čím prochází může objasnit naše karmaložka Olívie. Karmické SLUNCE Karmické Slunce ukazuje cestu jiného charakteru, cestu k osvícení, ukazuje způsob, kterým ...

Horoskop štěstí pro Ryby (21.2.-30.3.)

Po pracovní stránce se vám tento měsíc bude opravdu dařit. Když chcete, umíte zabrat a věci dodělat, i kdybyste měli pracovat přes čas. Velký problém ...

Pouť do nitra

 Mluvíte někdy sami se sebou? Tedy vnitřně… Že ne…? Nejvyšší čas s tím začít. Dáváme tím sobě i všem neviditelným, duchovním, spirituálním bytostem, co jich ...

Týdenní horoskop 20.2.-26.2. Co nese novoluní v Rybách?

V pondělí 20. února nastane novoluní ve znamení Ryb. Tento den se bude dost měnit nálada. Můžete létat v oblacích, ale také se potácet ve ...

Jak si získat Rybu?

V neděli 19. února vejde Slunce do znamení Ryb. Začíná období, kdy budeme žít obklopeni láskou. Pozornost věnujte nejprve sobě a potom svým blízkým. Láska ...

Víkendový horoskop: Co nesou Venuše a Slunce v Rybách?

Merkur v sextilu s Jupiterem a Venuše v Rybách proženou mnohé páry po parketech sálu, sjezdových slalomech zasněžených hor, či po prodejních plochách obchodních domů ...

Andělský horoskop od 17. 2. do 16. 3.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Jisté plány vám nyní nejdou úplně dotáhnout do konce přesně podle vašich představ. Bude třeba si ...
/ Články

Láska na věčnost…?

Je libo dvě rudá srdíčka, vyrýt jména milenců, datum prvního setkání, slova „nic nás nerozdělí“?  Toto přání však spolu s rituálním vhozením klíče do řeky ...