Víkendový horoskop: Venuše s Uranem zamíchají se vztahy!

V pátek vám trigon Merkuru s Plutem odhalí něco, co jste si mysleli, že tak nejspíš bude a vrtalo vám to hlavou. Máte totiž kolem sebe hodně příznivců, kteří vás chtejí bavit, milovat, nebo vám pomáhat. páteční rande budou nejvíce vydařená. Plná smíchu, dobré nálady a s minimem hádek. Přátelská setkání budou konejšivá, plná pochopení a sdílení.

Nedělní konjunkce Venuše s Uranem přiměje zaměřit pozornost na své vztahy. Je vcelku jedno, jestli už jste ve svazku, či single. Venuše je planetou lásky, krásy a luxusu a dovoluje si plnit své potřeby. Uran zase planetou rušení bariér, vzpoury, svobody a změn. Odhalí více, než by se mohlo zdát. Venuše s Uranem dovolí také nastolení osobního pořádku v oblasti sociálních médií. Zbavit se lidí, kteří na vás nemají dobrý vliv. Jsou třeba závistiví a škodí. Díky tomu se budete cítit volní od cizích nálad, které vám kazily radost z vašich dobrodružství. Je čas skončit s úvahami o druhých a začít se věnovat sobě a svým radostem.

 

Beran

 

V pátek se vám zlepší nálada i zdraví. Luna v opozici přeje moudrým rozhodnutím ohledně vašeho životního stylu. Začněte vařit zdravěji. V sobotu se můžete vyznat ze svých citů a někoho poprosit, aby vám splnil přání. V neděli se vyhněte konfliktům.

 

Býk

 

Páteční káva s kamarádkou vám zvedne náladu a na různé věci se začnete dívat jinak. V sobotu vás může rozhýbat i maličkost, protože Luna v opozici často dává impulz k prudkým změnám nálad. Pusťte si oblíbenou hudbu a bude vám lépe. V neděli se nenechte vyprovokovat k jednání, do kterého se vám nechce. I kdyby vás příbuzní usilovně k něčemu přemlouvali. Udržte si zdravý odstup.

 

Blíženci

 

Páteční den bude úspěšný. Podaří se vám odhalit návod ke štěstí. V sobotu můžete mít poněkud potíže soustředit. Může se stát, že někomu řeknete něco, co neměl slyšet. Raději se věnujte lásce. V neděli strávíte příjemné chvíle a poznáte nové známé. Úklid odložte na jindy a jděte se bavit.

 

Rak

 

V pátek si můžete udělat soupis věcí, které nutně potřebujete koupit. Pomůže vám to naplánovat si finanční rezervu. V sobotu můžete udělat něco dobrého pro druhé lidi. Postarejte se o rodinu, ale neberte na svá bedra všechno, a hlavně si nedělejte starosti se vším co uslyšíte. V neděli budete myslet na cestování, ale Luna v trigonu vás přiměje strávit klidný den doma. Odpočívejte a dopřejte si spánek.

 

Lev

 

V pátek zvládnete celkem rychle různé povinnosti. Snažte se důsledně dodržet všechno, co jste si naplánovali. Uděláte lépe, když se vyhnete kritizování druhých. V sobotu neposlouchejte pomluvy a příliš se nezaobírejte cizím lamentováním. Raději odpočívejte. Luna v kvadratuře radí věnovat se vlastním potřebám. V neděli můžete s přáteli prodiskutovat své nejnovější postřehy. Někdo vám udělí radu, která se později ukáže velmi cenná. Zapřemýšlejte na tím, jak si znovu naklonit někoho uraženého.

 

Panna

 

V pátek budete mít úspěch, ale těžko vás bude udržet na jednom místě. Vyhýbejte se hádkám a konfliktům. Odpoledne věnujte lásce a randění. Přečíst si zajímavou knihu také nebude od věci. Sobotní den bude povedený, když nebudete bagatelizovat své závazky. Luna v trigonu radí nejprve udělat nákupy a úklid, teprve pak se vrhnout do víru zábavy. V neděli buďte trpěliví a nenervujte se předem. Luna v trigonu přeje oslavám a randění. Bude však lepší vyhnout se diskusím na téma cizích milostných zápletek.

 

 

Váhy

 

Ačkoliv v pátek myslí všichni na víkend, vy budete mít před sebou ještě důležité povinnosti. Zavolejte lidem, na kterých vám záleží. Luna v konjunkci přeje lásce. V sobotu budete klidnější, ale zase příliš náchylní na vliv druhých lidí a jejich prosby. Vypadá to na více milých souher náhod. V neděli si odpočiňte a čerpejte z klidu domácího zázemí. Získáte rovnováhu a úspěch v lásce a přátelství budou vzkvétat.

 

Štír

 

Některé z pátečních omylů budou humorné, ale je lepší být obezřetní. Pokud máte odeslat důležité zprávy, raději si je předem dvakrát přečtěte. Sobotní Luna v konjunkci přeje vašim koníčkům. Objevíte nové možnosti. Tento den máte šanci vyzískat tam, kde se druzí stresují. V neděli se budete zaobírat novými oblastmi vědy, ale neutíkejte před povinnostmi ohledně chodu domu. Můžete čekat návštěvu, kterou bude třeba pohostit.

 

Střelec

 

Páteční Luna v sextilu pomůže v rodinných záležitostech. V práci vám Luna sešle moudré nápady, ale nepracujte přesčas a raději se večer běžte bavit. Sobotní aura přeje rychlým změnám plánu. Místo úklidu si raději běžte odpočinout. V lásce a přátelských záležitostech vám neděle chystá mnohá překvapení. Nebude to však den vhodný pro vášnivé randění, raději se zabývejte pěstěním své krásy a domácímu úklidu.

 

Kozoroh

 

Luna v kvadratuře radí vyhýbat se hádkám a spíše se s lidmi dohodnout. Ti, co doposud kritizovali vaše nápady, vás mohou začít doceňovat. V sobotu budete mít dobrý důvod k veselé náladě, protože se vám podaří udělat radost někomu, kdo byl v nesnázích. Vaše pozitivní nálada prospěje i vašemu okolí. Nedělní Luna v sextilu udrží vaši dobrou náladu. Volný den využijte k odpočinku.

 

Vodnář

 

V pátek můžete počítat se zlepšením nálady. Sobota bude o vzpomínkách. Různé předtuchy budou mít vliv na vaše rozhodnutí. Luna v kvadratuře příliš nepřeje dalekým cestám. V neděli si přepočítejte finance. Luna v kvadratuře podpoří správná rozhodnutí ve finanční oblasti i způsoby na získání hotovosti navíc. Vaše nápady budou zajímavé, napište si je a dopřejte si odpočinek.

 

Ryby

 

V pátek můžete mít zajímavý nápad ohledně pracovních záležitostí. Malé Ryby odhalí nové koníčky a překvapí rodiče svojí kreativitou. Sobota slibuje skvělý den, tak si naplánujte trochu radosti. Běžte na procházku, podívejte se na seriál, přečtěte si oblíbenou knihu. Postarejte se také o svoji vizáž a ze skříní vyřaďte staré věci. V neděli budete výjimečně starostliví. Ukáže se, že hodně lidí z vašeho okolí potřebuje pomoc a péči. V klidu vyslechnete různé důvěrnosti i sklepy. Někdo vám svěří své tajemství.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

Nejpřekvapivější dvojice znamení zvěrokruhu: S kým vám to může kupodivu klapat?

Pokud trochu znáte astrologii, jistě víte, že pokud jde o lásku a partnerství, některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí lépe než jiná. A nejspíš i ...

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o ...

Poselství včel

Už se opět bzučivě míhají vzduchem. Včely, včelky, včeličky… Jak je krásné vidět tyto malé tvorečky neúnavně létat z květu na květ. Člověk má po ...

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...

Ochranná magie stromů

Obklopují nás, voní, dělají radost, hojí a někdy si s vámi i ,,povídají". Věčně zelené stromy. Na jaře v rozpuku mají velikou sílu. Dnes se ...
/ Články

Slyšíte, jak k vám promlouvá duše?

Jak k nám promlouvá duše? Cítíte její přání, volání a touhy? Víte, že máte duši? Proč naslouchat a mluvit se svou duší? Pořád vám někdo ...

Rusalky a splněná přání

Kdysi se věřilo, že se na loukách, v lesních hájích a borech a všude tam, kde byla voda, tedy v okolí jezer, u studánek nebo pramenů, ...
/ Články