Víkendový horoskop: Venuše s Uranem zamíchají se vztahy!

V pátek vám trigon Merkuru s Plutem odhalí něco, co jste si mysleli, že tak nejspíš bude a vrtalo vám to hlavou. Máte totiž kolem sebe hodně příznivců, kteří vás chtejí bavit, milovat, nebo vám pomáhat. páteční rande budou nejvíce vydařená. Plná smíchu, dobré nálady a s minimem hádek. Přátelská setkání budou konejšivá, plná pochopení a sdílení.

Nedělní konjunkce Venuše s Uranem přiměje zaměřit pozornost na své vztahy. Je vcelku jedno, jestli už jste ve svazku, či single. Venuše je planetou lásky, krásy a luxusu a dovoluje si plnit své potřeby. Uran zase planetou rušení bariér, vzpoury, svobody a změn. Odhalí více, než by se mohlo zdát. Venuše s Uranem dovolí také nastolení osobního pořádku v oblasti sociálních médií. Zbavit se lidí, kteří na vás nemají dobrý vliv. Jsou třeba závistiví a škodí. Díky tomu se budete cítit volní od cizích nálad, které vám kazily radost z vašich dobrodružství. Je čas skončit s úvahami o druhých a začít se věnovat sobě a svým radostem.

 

Beran

 

V pátek se vám zlepší nálada i zdraví. Luna v opozici přeje moudrým rozhodnutím ohledně vašeho životního stylu. Začněte vařit zdravěji. V sobotu se můžete vyznat ze svých citů a někoho poprosit, aby vám splnil přání. V neděli se vyhněte konfliktům.

 

Býk

 

Páteční káva s kamarádkou vám zvedne náladu a na různé věci se začnete dívat jinak. V sobotu vás může rozhýbat i maličkost, protože Luna v opozici často dává impulz k prudkým změnám nálad. Pusťte si oblíbenou hudbu a bude vám lépe. V neděli se nenechte vyprovokovat k jednání, do kterého se vám nechce. I kdyby vás příbuzní usilovně k něčemu přemlouvali. Udržte si zdravý odstup.

 

Blíženci

 

Páteční den bude úspěšný. Podaří se vám odhalit návod ke štěstí. V sobotu můžete mít poněkud potíže soustředit. Může se stát, že někomu řeknete něco, co neměl slyšet. Raději se věnujte lásce. V neděli strávíte příjemné chvíle a poznáte nové známé. Úklid odložte na jindy a jděte se bavit.

 

Rak

 

V pátek si můžete udělat soupis věcí, které nutně potřebujete koupit. Pomůže vám to naplánovat si finanční rezervu. V sobotu můžete udělat něco dobrého pro druhé lidi. Postarejte se o rodinu, ale neberte na svá bedra všechno, a hlavně si nedělejte starosti se vším co uslyšíte. V neděli budete myslet na cestování, ale Luna v trigonu vás přiměje strávit klidný den doma. Odpočívejte a dopřejte si spánek.

 

Lev

 

V pátek zvládnete celkem rychle různé povinnosti. Snažte se důsledně dodržet všechno, co jste si naplánovali. Uděláte lépe, když se vyhnete kritizování druhých. V sobotu neposlouchejte pomluvy a příliš se nezaobírejte cizím lamentováním. Raději odpočívejte. Luna v kvadratuře radí věnovat se vlastním potřebám. V neděli můžete s přáteli prodiskutovat své nejnovější postřehy. Někdo vám udělí radu, která se později ukáže velmi cenná. Zapřemýšlejte na tím, jak si znovu naklonit někoho uraženého.

 

Panna

 

V pátek budete mít úspěch, ale těžko vás bude udržet na jednom místě. Vyhýbejte se hádkám a konfliktům. Odpoledne věnujte lásce a randění. Přečíst si zajímavou knihu také nebude od věci. Sobotní den bude povedený, když nebudete bagatelizovat své závazky. Luna v trigonu radí nejprve udělat nákupy a úklid, teprve pak se vrhnout do víru zábavy. V neděli buďte trpěliví a nenervujte se předem. Luna v trigonu přeje oslavám a randění. Bude však lepší vyhnout se diskusím na téma cizích milostných zápletek.

 

 

Váhy

 

Ačkoliv v pátek myslí všichni na víkend, vy budete mít před sebou ještě důležité povinnosti. Zavolejte lidem, na kterých vám záleží. Luna v konjunkci přeje lásce. V sobotu budete klidnější, ale zase příliš náchylní na vliv druhých lidí a jejich prosby. Vypadá to na více milých souher náhod. V neděli si odpočiňte a čerpejte z klidu domácího zázemí. Získáte rovnováhu a úspěch v lásce a přátelství budou vzkvétat.

 

Štír

 

Některé z pátečních omylů budou humorné, ale je lepší být obezřetní. Pokud máte odeslat důležité zprávy, raději si je předem dvakrát přečtěte. Sobotní Luna v konjunkci přeje vašim koníčkům. Objevíte nové možnosti. Tento den máte šanci vyzískat tam, kde se druzí stresují. V neděli se budete zaobírat novými oblastmi vědy, ale neutíkejte před povinnostmi ohledně chodu domu. Můžete čekat návštěvu, kterou bude třeba pohostit.

 

Střelec

 

Páteční Luna v sextilu pomůže v rodinných záležitostech. V práci vám Luna sešle moudré nápady, ale nepracujte přesčas a raději se večer běžte bavit. Sobotní aura přeje rychlým změnám plánu. Místo úklidu si raději běžte odpočinout. V lásce a přátelských záležitostech vám neděle chystá mnohá překvapení. Nebude to však den vhodný pro vášnivé randění, raději se zabývejte pěstěním své krásy a domácímu úklidu.

 

Kozoroh

 

Luna v kvadratuře radí vyhýbat se hádkám a spíše se s lidmi dohodnout. Ti, co doposud kritizovali vaše nápady, vás mohou začít doceňovat. V sobotu budete mít dobrý důvod k veselé náladě, protože se vám podaří udělat radost někomu, kdo byl v nesnázích. Vaše pozitivní nálada prospěje i vašemu okolí. Nedělní Luna v sextilu udrží vaši dobrou náladu. Volný den využijte k odpočinku.

 

Vodnář

 

V pátek můžete počítat se zlepšením nálady. Sobota bude o vzpomínkách. Různé předtuchy budou mít vliv na vaše rozhodnutí. Luna v kvadratuře příliš nepřeje dalekým cestám. V neděli si přepočítejte finance. Luna v kvadratuře podpoří správná rozhodnutí ve finanční oblasti i způsoby na získání hotovosti navíc. Vaše nápady budou zajímavé, napište si je a dopřejte si odpočinek.

 

Ryby

 

V pátek můžete mít zajímavý nápad ohledně pracovních záležitostí. Malé Ryby odhalí nové koníčky a překvapí rodiče svojí kreativitou. Sobota slibuje skvělý den, tak si naplánujte trochu radosti. Běžte na procházku, podívejte se na seriál, přečtěte si oblíbenou knihu. Postarejte se také o svoji vizáž a ze skříní vyřaďte staré věci. V neděli budete výjimečně starostliví. Ukáže se, že hodně lidí z vašeho okolí potřebuje pomoc a péči. V klidu vyslechnete různé důvěrnosti i sklepy. Někdo vám svěří své tajemství.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 4.10.-10.10. Co nese nadějné novoluní ve Vahách?

Váhy, tento týden se před vámi otevře nový zájem, který zabere veškerý volný čas. Je docela možné, že se z nové záliby vyklube velký koníček ...

Na nové začátky…

Pro někoho toužebný cíl, pro jiného nepříjemnost či neodbytná nutnost, ke které byl „přinucen“ okolím, osudem, silným znamením... Jak se cítíte, když někdo nadšeně či ...

Víkendový horoskop: sextil Venuše s Plutem (2.10.) přeje tajným milostným plánům

Beran Budete přátelští a plní energie. Někdo si vás zamiluje. Ocení vaše vlohy. Můžete získat zajímavé zprávy od lidí, které už jste dlouho neviděli. Býk ...

Horoskop na říjen

Berani, v partnerství dojde k velkým změnám, které budou jen pozitivní. Býci, finanční prostředky vám nechybí, tak není na škodu investovat do nové postele ...

I to se někdy stává

Kartářka Anička častokrát přemýšlí o lidech a jejich osudech. Některé pustí z hlavy hned, ale některé jí v hlavě ulpí na dlouhou dobu, tak jako ...

Svatováclavská věštba na podzim. Jaký bude?

Nálada podzimního období nebude ani příliš jásavá a ani uplakaná. Jupiter a Saturn jsou ve Vodnáři, ten bývá vlídný, nyní ale budou více vyčnívat jeho ...

Týdenní horoskop 27.9.-3.10. Trigon Slunce se Saturnem přiblíží k cílům

Váhy, tento týden pracujte na svých silných stránkách. Střelci, umíte se domluvit téměř se všemi. Tak se toho držte a volte diplomacii. Panny, moc dobrou ...

Dech života

Jak dlouho vydržíte bez dechu? Kratší či delší dobu, ale pak zas nutně musí nastat nádech, nelze jinak… Dech nás udržuje živé, drží nás naživu ...

Víkendový horoskop: Saturn a Mars v trigonu zvou na randění a zábavu!

Trigon Marsu se Saturnem přeje různým oslavám a randění. O nedostatku zábavy nebude řeč. Berani a Střelci mohou potkat lásku... Beran Budete v dobrém rozmaru, ...

Krize jako šance

Ať už krize středního věku, krize manželská, krize díky naší doby covidové, spirituální krize… všechny mají něco společného. Dávají nám velkou šanci naučit se něco ...