Vikendový horoskop: Venuše s Marsem vlijí život do žil

Venuše v opozici k Marsu 1. – 4. 12.  chystá divoké akce, přátelská setkání, různé výpravy, příhody a samozřejmě i románky. Slunce je ve znamení optimistického Střelce a ukazuje nám příjemné stránky života, všechno se zdá snadnější a každá nabídka lákavější.

V pátek 2. 12. můžete díky kvadratuře  Merkuru s Neptunem oddělit klepy od skutečných informací. Dohadování o maličkosti nechte na jiný den, protože dnes může i z malé výměny názorů vzniknout aféra.

V sobotu 3. 12. zlepší náladu příznivé trigony Luny se Sluncem a Venuší a sextily k Marsu a Saturnu. Neformální akce budou mít zelenou.

V neděli 4. 12. nese kvadratura Venuše s Neptunem romantickou auru dne. Neptun vyjde z retrogradu. Zapište si sen, může být prorocký.

 

Beran

Páteční Luna v konjunkci vám spraví náladu. Neberte si na sebe nové povinnosti, museli byste pak zůstat déle v práci. Raději si jděte na rande, či se bavit s přáteli. V sobotu se vám podaří udělat někomu radost a možná mu i tím pomůžete. Získáte tak sympatie a vděk. Večer si dopřejte malou odměnu. V neděli budete díky Luně ve vašem znamení tak sebejistí, že nikomu nedovolíte, aby vás řídil, či o vás rozhodoval.

Býk

V pátek se věnujete svému zdraví a vizáži. Den přeje návštěvám wellnessu a kosmetických salónů. V sobotu může být poněkud nudný den, který mohou narušit vaši známí svou nečekanou návštěvou. Na neděli se pořádně vyspěte, protože musíte nabrat sílu na víkendové aktivity, kterým bude Luna v konjunkci mimořádně přát. V lásce vám přeje štěstí a vášnivé zážitky.

Blíženci

V pátek se hlavně nepřepracujte. Večer můžete mít romantickou náladu a možná se budete zabývat něčím ezoterickým. V sobotu se snažte zvolnit a dospat poslední týden. Luna v sextilu vybízí k odpočinku. Nezapomeňte se postarat o své zdraví. Dopřejte si horkou vanu s bylinkami a solí. Zasloužíte si to. V neděli vás někdo navštíví, nebo někam pozve. A o svých plánech řekněte raději rodině včas.

Rak

V pátek využijete jakoukoliv příležitost k tomu, abyste zjistili, co vás čeká a jak si přivolat štěstí. V sobotu budete plni síly a odvahy, a tak se s lehkostí vypořádáte s veškerými potížemi. Luna v kvadratuře usnadní moudré rozhodování. V neděli máte šanci poznat nové přátele a získat mnoho zajímavých informací. V lásce vám bude přát štěstí.

Lev

V pátek mějte oči široko otevřené, protože známosti dnes navázané budou do budoucna velmi prospěšné. Akorát moc nerozebírejte své plány do budoucna. Sobotní aura dne přeje setkání a cestování, během něhož vás někdo inspiruje. Možná se pak odhodláte na další cestu. V neděli si toho neberte příliš mnoho a uklízení nechte druhým. Zato setkání s přáteli budou úžasná a odpoledne přeje lásce.

Panna

A v pátek bude aura dne plná inspirací a vy se můžete ocitnout v centru příjemných událostí. Věnujte se umění. V sobotu je ideální den pro fyzickou aktivitu. Single Panny budou mít štěstí v lásce pod podmínkou, že se nebudou vracet do starých vod. V neděli se můžete setkat s příbuznými, pořádat rodinné obědy a komunikovat s dětmi. Luna v trigonu pomůže něco urovnat, může se to týkat i lásky.

Váhy

V pátek byste měli připomenout všem, kdo nesplnil své sliby, že je nejvyšší čas je dodržet. Luna bude v opozici, a proto se hodí postarat se o důležité věci. V sobotu se budete muset ohradit proti určitým lidem, kteří si příliš dovolují. Rozhodně jim ukažte, kde jsou hranice. V neděli se projděte, uvařte něco dobrého, ale nepřehánějte to s množstvím domácích povinností. Luna v kvadratuře vás může poněkud prohánět.

Štír

V pátek se vyplatí jet na nákupy, postarat se o dům a rodinu. Někdo blízký vám pomůže rychle a rázně nastolit domácí pořádky. Jako čert kříži se vyhýbejte sporům se sousedy. V sobotu jsou na cestě dobré zprávy a tím i zlepšení nálady. Budete mít úspěch v domácích záležitostech a někdo blízký uzná vaši pravdu. Pokud byste v neděli pocítili závan smutku, běžte na procházku a odpočiňte si. Odpolední Luna v opozici přeje diskusím a povídání.

Střelec

V pátek můžete být na roztrhání, ale nezapomeňte na důležitá setkání a hlídejte si zpoždění, neboť díky Luně v trigonu máte šanci dost věcí zařídit na výbornou. Sobotní Luna v trigonu přeje cestování a nakupování. Budete ve skvělé náladě a odlehčíte domácí atmosféře a náladám v rodině. Pokud máte něco na zařizování, nechte si to na neděli a uvidíte, jak se vám to povede. Odpoledne pocítíte, že si potřebujete odpočinout, není od věci si dát po obědě šlofíka.

Kozoroh

V pátek vás může někdo požádat o vysvětlení toho, co děláte a co si plánujete. Luna v kvadratuře radí vyhýbat se tvrdohlavým lidem. S klidným úsměvem jim řekněte, co právě děláte a jak se cítíte a že si také musíte odpočinout. V neděli vám příbuzní nebudou příliš zasahovat do vašich plánů. Podívejte se, jak to dělají oni a bavte se také. Jděte na procházku, přečtěte si knihu, pusťte si pěkný film.

Vodnář

Páteční Luna v sextilu věští zajímavý den. Vaše netradiční nápady se mohou líbit. Objasníte jakési tajemství. V sobotu se můžete dozvědět od vašich přátel nějakou zajímavou historku. Ucítíte, jak si vás druzí váží a jak vás potřebují, a to vás povzbudí. Single Vodnáři budou mít štěstí v lásce. Nedělní Luna v kvadratuře může přinést jistou přesycenost nápady druhých lidí. Nenechte se vyprovokovat k hádkám a zklidněte se hlubokým dýcháním.

Ryby

Pátek může být pro vás náročnější než obvykle. Ani lidé kolem vás nebudou příliš vstřícní. Nic si z toho nedělejte a na odpoledne si naplánujte odpočinek. V sobotu se najde hodně témat, která s chutí proberete s vašimi blízkými včetně společných věcí, které vás sbližují. Buďte však opatrní na lidi, kteří si věčně na něco stěžují. Mohou z vás vysávat vaši energii. Nové zprávy, které získáte v neděli budou zajímavé, ačkoliv budete mít tendenci se na někoho hněvat. Na poslední chvíli může někdo zamávat s vašimi plány. Luna v sextilu přeje zábavnému odpoledni.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie

Jsou dva. Kterého si mám vybrat?

Někdy jste dlouho samy. Neukáže se nikdo, kdo by vás zaujal, není někdo, s kým byste se chtěli vídat a náhle se někdo objeví. A ...

Planety a rok narození: Která vládla v roce, kdy jste se narodili, a jak to ovlivňuje váš život?

Již od starověku lidé vědí, že planety ovlivňují životy nás pozemšťanů. A věděli jste, že obzvlášť důležitý je ve vašem životě vliv planety, která vládla ...

Jak společně žít s Beranem, Lvem nebo Vodnářem? Toto jsou rady pro každé znamení zvěrokruhu

Žít s někým může být těžké. Každý z nás má své zvyky, preference. A pokud žijete ve společné domácnosti, musíte je nějak sladit, abyste spolu vůbec vydrželi ...

Karta týdne 11.3.-17.3. Dvojka holí vybírá lepší cestu

Jestliže jste se až do teď topili ve vlnách pochybností a nedůvěry v sebe a druhé a váhali jste co je pravda, teď nastává změna ...

Týdenní horoskop 11.3.-17.3. Venuše v Rybách vyjasní nedorozumění

V pondělí 11. března slibuje příjemné ráno a úspěšný den Luna vcházející do znamení Berana v sextilu s Plutem a v konjunkci s Merkurem. Aspekt je ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.