Vikendový horoskop: Venuše s Marsem vlijí život do žil

Venuše v opozici k Marsu 1. – 4. 12.  chystá divoké akce, přátelská setkání, různé výpravy, příhody a samozřejmě i románky. Slunce je ve znamení optimistického Střelce a ukazuje nám příjemné stránky života, všechno se zdá snadnější a každá nabídka lákavější.

V pátek 2. 12. můžete díky kvadratuře  Merkuru s Neptunem oddělit klepy od skutečných informací. Dohadování o maličkosti nechte na jiný den, protože dnes může i z malé výměny názorů vzniknout aféra.

V sobotu 3. 12. zlepší náladu příznivé trigony Luny se Sluncem a Venuší a sextily k Marsu a Saturnu. Neformální akce budou mít zelenou.

V neděli 4. 12. nese kvadratura Venuše s Neptunem romantickou auru dne. Neptun vyjde z retrogradu. Zapište si sen, může být prorocký.

 

Beran

Páteční Luna v konjunkci vám spraví náladu. Neberte si na sebe nové povinnosti, museli byste pak zůstat déle v práci. Raději si jděte na rande, či se bavit s přáteli. V sobotu se vám podaří udělat někomu radost a možná mu i tím pomůžete. Získáte tak sympatie a vděk. Večer si dopřejte malou odměnu. V neděli budete díky Luně ve vašem znamení tak sebejistí, že nikomu nedovolíte, aby vás řídil, či o vás rozhodoval.

Býk

V pátek se věnujete svému zdraví a vizáži. Den přeje návštěvám wellnessu a kosmetických salónů. V sobotu může být poněkud nudný den, který mohou narušit vaši známí svou nečekanou návštěvou. Na neděli se pořádně vyspěte, protože musíte nabrat sílu na víkendové aktivity, kterým bude Luna v konjunkci mimořádně přát. V lásce vám přeje štěstí a vášnivé zážitky.

Blíženci

V pátek se hlavně nepřepracujte. Večer můžete mít romantickou náladu a možná se budete zabývat něčím ezoterickým. V sobotu se snažte zvolnit a dospat poslední týden. Luna v sextilu vybízí k odpočinku. Nezapomeňte se postarat o své zdraví. Dopřejte si horkou vanu s bylinkami a solí. Zasloužíte si to. V neděli vás někdo navštíví, nebo někam pozve. A o svých plánech řekněte raději rodině včas.

Rak

V pátek využijete jakoukoliv příležitost k tomu, abyste zjistili, co vás čeká a jak si přivolat štěstí. V sobotu budete plni síly a odvahy, a tak se s lehkostí vypořádáte s veškerými potížemi. Luna v kvadratuře usnadní moudré rozhodování. V neděli máte šanci poznat nové přátele a získat mnoho zajímavých informací. V lásce vám bude přát štěstí.

Lev

V pátek mějte oči široko otevřené, protože známosti dnes navázané budou do budoucna velmi prospěšné. Akorát moc nerozebírejte své plány do budoucna. Sobotní aura dne přeje setkání a cestování, během něhož vás někdo inspiruje. Možná se pak odhodláte na další cestu. V neděli si toho neberte příliš mnoho a uklízení nechte druhým. Zato setkání s přáteli budou úžasná a odpoledne přeje lásce.

Panna

A v pátek bude aura dne plná inspirací a vy se můžete ocitnout v centru příjemných událostí. Věnujte se umění. V sobotu je ideální den pro fyzickou aktivitu. Single Panny budou mít štěstí v lásce pod podmínkou, že se nebudou vracet do starých vod. V neděli se můžete setkat s příbuznými, pořádat rodinné obědy a komunikovat s dětmi. Luna v trigonu pomůže něco urovnat, může se to týkat i lásky.

Váhy

V pátek byste měli připomenout všem, kdo nesplnil své sliby, že je nejvyšší čas je dodržet. Luna bude v opozici, a proto se hodí postarat se o důležité věci. V sobotu se budete muset ohradit proti určitým lidem, kteří si příliš dovolují. Rozhodně jim ukažte, kde jsou hranice. V neděli se projděte, uvařte něco dobrého, ale nepřehánějte to s množstvím domácích povinností. Luna v kvadratuře vás může poněkud prohánět.

Štír

V pátek se vyplatí jet na nákupy, postarat se o dům a rodinu. Někdo blízký vám pomůže rychle a rázně nastolit domácí pořádky. Jako čert kříži se vyhýbejte sporům se sousedy. V sobotu jsou na cestě dobré zprávy a tím i zlepšení nálady. Budete mít úspěch v domácích záležitostech a někdo blízký uzná vaši pravdu. Pokud byste v neděli pocítili závan smutku, běžte na procházku a odpočiňte si. Odpolední Luna v opozici přeje diskusím a povídání.

Střelec

V pátek můžete být na roztrhání, ale nezapomeňte na důležitá setkání a hlídejte si zpoždění, neboť díky Luně v trigonu máte šanci dost věcí zařídit na výbornou. Sobotní Luna v trigonu přeje cestování a nakupování. Budete ve skvělé náladě a odlehčíte domácí atmosféře a náladám v rodině. Pokud máte něco na zařizování, nechte si to na neděli a uvidíte, jak se vám to povede. Odpoledne pocítíte, že si potřebujete odpočinout, není od věci si dát po obědě šlofíka.

Kozoroh

V pátek vás může někdo požádat o vysvětlení toho, co děláte a co si plánujete. Luna v kvadratuře radí vyhýbat se tvrdohlavým lidem. S klidným úsměvem jim řekněte, co právě děláte a jak se cítíte a že si také musíte odpočinout. V neděli vám příbuzní nebudou příliš zasahovat do vašich plánů. Podívejte se, jak to dělají oni a bavte se také. Jděte na procházku, přečtěte si knihu, pusťte si pěkný film.

Vodnář

Páteční Luna v sextilu věští zajímavý den. Vaše netradiční nápady se mohou líbit. Objasníte jakési tajemství. V sobotu se můžete dozvědět od vašich přátel nějakou zajímavou historku. Ucítíte, jak si vás druzí váží a jak vás potřebují, a to vás povzbudí. Single Vodnáři budou mít štěstí v lásce. Nedělní Luna v kvadratuře může přinést jistou přesycenost nápady druhých lidí. Nenechte se vyprovokovat k hádkám a zklidněte se hlubokým dýcháním.

Ryby

Pátek může být pro vás náročnější než obvykle. Ani lidé kolem vás nebudou příliš vstřícní. Nic si z toho nedělejte a na odpoledne si naplánujte odpočinek. V sobotu se najde hodně témat, která s chutí proberete s vašimi blízkými včetně společných věcí, které vás sbližují. Buďte však opatrní na lidi, kteří si věčně na něco stěžují. Mohou z vás vysávat vaši energii. Nové zprávy, které získáte v neděli budou zajímavé, ačkoliv budete mít tendenci se na někoho hněvat. Na poslední chvíli může někdo zamávat s vašimi plány. Luna v sextilu přeje zábavnému odpoledni.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.