Víkendový horoskop: Mars s Neptunem zaperlí. Chce to nadhled

V pátek 18.11. dodá potřebnou energii sextil Slunce s Plutem. Snažte se předcházet slovním rozepřím, které by určitě zkazily náladu i vztahy s blízkými. Raději aktivně odpočívejte a pokud můžete a postarejte se o dobrou formu na zimu.

V sobotu 19.11. může přinést kvadratura Marsu s Neptunem pocit větší únavy. Překvapit vás mohou nečekané telefony, návštěvy a jakási zpráva může i znepokojit. Nepřipouštějte si to, pokud není ověřená. Asi se ani nepotvrdí. Bylo by dobré si raději naplánovat jsi aktivní využití svého volného času a kvalitní odpočinek.

V neděli 20. 11. začnete pomalu bilancovat, co se vám tento rok povedlo zrealizovat z vašich důležitých plánů, a kde je ještě šance něco dohnat. Tyto úvahy podpoří trigon Luny se Saturnem.

 

Beran

 

V pátek byste měli počítat s náhlou změnou plánů. V sobotu budete řešit finance a možná vás napadne, že jste jako průtokový ohřívač. Co vyděláte, hned pošlete dál. Jistá investice se vám však v budoucnu mnohonásobně vrátí. V neděli budete mít spoustu nápadů, jak ušetřit a do čeho investovat. Moc se o své postřehy nedělte, někdo z vašeho okolí může být roznašečem klepů.

 

Býk

 

Pátek bude skvělý den pro zařízení pracovních a úředních záležitostí. Objasněte si různé pochybnosti a hledejte odpovědi na nevyjasněné otázky. Sobota vám přinese po týdnu plné práce a odříkání odměnu. Vyrazte za zábavou a nákupy. V neděli přeje planetární aura zajímavým rozhovorům. Pozvěte své blízké na oběd a proberte důležité věci. Získáte důvěru a něco se dozvíte.

 

Blíženci

 

Páteční den bude díky Merkuru přímo nabádat k příjemnému výletu. Pouze pečlivě vyberte, kam pojedete. Jsou místa, na která se nevyplácí vracet. Sobotní Luna v trigonu věští aktivní a povedený den, avšak partnerské vztahy budou vyžadovat pozornost. Budete mít štěstí na lidi a je potřeba toho využít. Neděle bude příznivým dnem. Zvládnete rychle všechny povinnosti a pak už se můžete věnovat sobě a lásce.

 

Rak

 

V pátek máte šanci díky trigonu s Venuší získat přízeň osoby, na kterou chcete udělat dobrý dojem. V sobotu vám může někdo díky Luně v kvadratuře překazit plány. Hlídejte si svůj duševní klid. Nedělní aura dne bude příznivá téměř ke všemu. V lásce čekejte překvapení. Někdo si na vás vzpomene a zatouží se s vámi vidět, nebo alespoň ihned hovořit. Dozvíte se zajímavé zprávy.

 

Lev

 

V pátek můžete zažít zajímavá setkání. Pokud však někdo příliš mluví o svých bývalých, tak nemá vyřešenou minulost a je škoda s ním ztrácet čas. V sobotu vás čekají vydařené nákupy, zvláště pokud máte políčeno na luxusní věci a slevy. Můžete také objevit pěkné bytové doplňky. V neděli můžete narazit ať již osobně, či na sítích na někoho, kdo naruší a rozbouří váš vnitřní klid.

 

Panna

 

V pátek sledujte lidi ve svém okolí, máte možnost rozeznat skryté nepřátele od opravdových přátel. Sobota věští příznivý den. Luna v trigonu přeje setkávání. Nově uzavřené známosti budou mít vliv na váš budoucí pohled na svět. Nedělní aura dne bude příznivá. Dokážete zvládnout všechny své povinnosti. Zavolejte příbuzným, nebo si promluvte s dětmi o jejich starostech.

Váhy

 

Páteční Luna v trigonu vám pomůže uskutečnit si své sny, ale nejdřív se vyplatí sestavit si plán a sepsat jej v bodech. V sobotu zapomeňte na povinnosti. Den bude příjemný, ale Luna v konjunkci radí raději se vyhnout debatám o citech. Někdo by si to mohl vyložit jinak, než byste chtěli. V neděli budete mít možnost vyřešit starou záležitost. Zaznamenáte něco, díky čemu pochopíte něčí jednání. Vnitřní  smíření přinese klid.

 

Štír

 

Páteční Slunce v sextilu předvídá příjemný den, kdy se vám potvrdí vaše tušení. Promyslíte si důležité věci a uděláte správná rozhodnutí. Sobotní Luna v sextilu říká, že budete milí a lehce škádliví. Den bude příjemný, ale nezlehčujte své sliby. V neděli máte možnost odhalit dávné tajemství. Někdo se vám svěří. Nesuďte jej však, když neznáte všechny souvislosti.

 

Střelec

 

V pátek budete plní energie a od práce vás to bude táhnout ven. Sobota hlásí vhodný den pro odpočinek. Postarejte se o svůj vzhled, protože i na nákupech můžete potkat lidi, které jste dlouho neviděli. Nedělní aura dne přeje láskyplným vyznáním. Nic jiného se vám ani nebude chtít.

 

Kozoroh

 

Páteční Luna v sextilu radí sáhnout po knize, která vám přinese dobrý nápad. Lépe pochopíte jistou souvislost. V sobotu máte ideální den pro odpočinek. Vaše tělo i duše si zaslouží, abyste se chvíli rozmazlovali. Den není ideální pro riskantnější sporty, za to je přímo ideální pro wellness. Nedělní Luna v  kvadratuře radí soustředit se na svou duši, ačkoliv byste rádi pomáhali celému světu a nejvíce své rodině.

 

Vodnář

 

V pátek na sebe buďte opatrní a vyhněte se rizikovějším sportům. Pozor si dejte na své neřesti, tento den byste nemuseli mít vše pod kontrolou. Šetřete síly, budou se vám hodit v sobotu, kdy vás mohu překvapit nečekaní hosté. Čekají vás zajímavé a přínosné diskuse. Nedělní sextil s Merkurem vám pomůže nalézt ta správná slova a vy budete mít možnost vyvázat se z nějakého dřívějšího závazku. Dopřejte si čas alespoň na krátkou procházku v přírodě.

 

Ryby

 

V pátek se můžete vlivem Pluta v sextilu usmířit s někým, s kým máte nevyřízené účty. Uděláte si pořádek v srdci a oprostíte se od minulosti. Uvidíte, že vám to pomůže. Sobotní Luna v trigonu vám přitáhnete štěstí. Tak neseďte doma a vyrazte někam do společnosti, divadla, kina nebo na rande. Neděle slibuje příjemný a lehce unavený den. Jediné, co by vás mohlo vyvést z rovnováhy, jsou nepravdivé informace. Roznašeči klepů si tentokráte dají záležet.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na květen

Váhy, někdo vás jen dráždí a zkouší, kam až může zajít. Zkuste se ovládnout. Blíženci, přijde období, kdy budete zpytovat svědomí. Ryby, prožijete pohodový měsíc bohatý ...

První superúplněk tohoto roku je tu. Růžový úplněk 27.4. 2021 zaměří světla ramp na naše city. Připravte se na překvapení!

Superúplňky zavírají jedny dveře a otevírají dveře druhé. Podívejte se, co čeká jednotlivá znamení... Záblesky intuice, nečekané události – to vše nese růžový úplněk 27.4 ...

Týdenní horoskop 26.4.-2.5. Kdo potká tu největší čarodějnici a kdo se bude líbat pod rozkvetlou jabloní?

Váhy, zjistíte, že někteří z kolegů vám současné úspěchy nepřejí. Neberte si jejich závist příliš k tělu, zbytečně byste se trápili. Možná se odreagujete na ...

Víkendový horoskop: držte si klobouky, to bude fičák!

Berani, Merkur vás bude nabádat procvičit si i jiný jazyk než češtinu. Opatrně na jadrné výrazy. Nebudete k nim mít daleko a okolí kolem vašeho ...

Horoskop štěstí pro Býky 21.4.-21.5.

Zemskému znamení Býka vládne planeta Venuše, která je charakteristická svou svěžestí a krásou. Býci jsou převážně materialistické povahy a snaží se ve všem hledat praktičnost. Jsou ...

Karta týdne: Sedmička disků. Vytříbí umění stavět se problémům čelem!

Mystická tarotová karta Sedm disků vás nabádá k tomu, abyste se postavili svým strachům nejenom v materiální oblasti. Astrologický aspekt Saturna v Býku říká, že ...

Týdenní horoskop 19.4.-25.4. Kdo znovu nalezne to, co ztratil?

Co nás čeká v druhé polovině dubna? Lvi, pozor na soukromé informace, které o sobě sdělujete. A to jak osobně, tak prostřednictvím sociálních sítí. Citlivá ...

Máte v sobě parapsychologické vlohy?

Pokud ano, pak už zřejmě víte, že pro někoho budete zajímaví, pro druhého směšní a někdo se vás může i bát. Některé lidi budete dokonale ...

Vikendový horoskop: koho čekají v sobotu zálety a koho šílená neděle?

Berani, po výbušném týdnu by bylo dobré poznat sílu kompromisu s rodinou Merkur vám dá schopnosti těch nejlepších obhájců. Býci, Uran ve vás zasévá vzpouru, jak ...

Andělský horoskop od 15. 4. do 14. 5.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Jestliže se vám splnilo přání a máte svůj vytoužený fungující vztah, musíte ho také opečovávat. Nezapomínejte ...