Víkendový horoskop: Luna ve Štíru rozplétá tajemství

5.8. první čtvrť ve Štíru

V této fázi je Luna viditelná a připomíná tvar písmene D. Dává konečně jistý klid a mnoho věcí začne dávat smysl, nebo jim alespoň začnete rozumět. Shon bude mírnější a hvězdná aura povzbudí uvažování. Štír je symbolem rozplétání tajemství a nacítění se na druhé lidi. Také bohužel může posilovat žárlivost a potřebu kontroly.  To bude možná vyžadovat dávku asertivity.

Beran

V pátek budete mít dobrou náladu a to vám pomůže rychleji zvládnout veškeré pracovní povinnosti. Odpoledne se už můžete věnovat přátelům, lásce, či umění. V sobotu se snažte vyhnout se komentářům stran chování druhých lidí, pokud nechcete riskovat jejich důvěru. Neděle bude nabitá zajímavými událostmi a tak se může snadno stát, že povinnosti odložíte na později.

Býk

V pátek můžete být poněkud unavení a roztržití. Dejte si pozor, ať někde něco neztratíte. Odpočinete si až odpoledne. V sobotu si dáte cíl udělat doma nejnutnější věci. Večer už bude příhodný ke grilování ve společnosti přátel. Luna v opozici radí raději se vyhýbat větší námaze. Nedělní aura přeje cestování. Snažte se také vyhnout diskuzi s někým zabedněným ve svých dogmatech. Své názory měnit nebude a pro vás by to byla ztráta času.

Blíženci

V pátek můžete získat uznání, a proto se nebojte vlastní prezentace. Pamatujte, že odvážnému štěstí přeje. V sobotu vás čekají příležitosti vrhnout se do víru přátelské zábavy. Můžete potkat někoho, koho už jste dlouho neviděli. V lásce vám přeje štěstí. Luna v opozici radí v neděli odpočívat a vyhnout se všem únavným záležitostem.

Rak

Páteční Luna v trigonu přinese dobré zprávy a možná také pozvání na setkání s přáteli. Sobotní Luna v trigonu vám přinese převratné nápady. Druzí lidé by se od vás tak mohli dozvědět, jak vyřešit své potíže a ještě na tom vyzískat. V neděli budete citlivější a svému okolí ukážete vaše dobré srdce. Odpoledne po vás bude chtít někdo z vašich známých splnění dávného slibu.

Lev

Lidé okolo vás mohou být během pátečního dne nervózní. Jejich rozpoložení se lehce přenese na vás a vy můžete mít také nervy jako provazy. Dopřejte si proto meditaci, již zítra bude lépe. V sobotu může všechno ostatní počkat, protože pocítíte, že potřebujete čerstvý vzduch a získat odstup od současných problémů.

Panna

V pátek myslete na to, že nemá smysl se s ničím nervovat předem. Dobrá společnost vám zlepší náladu. V sobotu můžete také poznat nové přátele a získat spoustu zajímavých informací. V neděli se bude někdo blízký pokoušet vykroutit ze starých slibů. Bylo by ale škoda díky tomu opustit dobré plány, stačí najít nové spojence.

Váhy

Po pracovním týdnu můžete pátek vnímat spíše unaveně. Sobotní rozmluva s blízkým člověkem přeje změně pohledu na krátkodobé záležitosti. Budete mít možnost odpoutat se z chybných postupů. Díky vlivu Luny v sextilu můžete změnit plány, nebo názor na jistého člověka. Mělo by se vám alespoň podařit si trochu odpočinout.

Štír

Páteční Merkur v sextilu a Luna v konjunkci přejí rychlému vyřízení pracovních záležitostí. Můžete lidem ukázat více zájmu o jejich starosti. V sobotu vám mohou přátelé vyprávět příběh, který vás může přimět k hlubšímu zamyšlení. Budete mít šanci změnit svůj život. Nedělní intuice vám ukáže způsob, jak velmi nenápadně vybřednout z jistých potíží. Nedáte se vyprovokovat k diskuzi, nebo k bezmyšlenkovitému rozhodování ohledně návrhu vašich sousedů.

Strelec

Pátek budete mít pracovně nabitý, ale všechno vám půjde od ruky. Každopádně se snažte vyhnout se podepisování důležitých smluv. V sobotu můžete předejít potížím díky vycítění situace. Luna v sextilu přeje více odpočinku a přemýšlení. V neděli bude láska na prvním místě. Všechno ostatní vás bude spíše dráždit. Luna v konjunkci pomůže správně vyjádřit vaše city.

Kozoroh

Poperte se se závazky i nákupy na víkend rychleji a zbývající čas využijte pro svoje potěšení. Přijdete na to, že pátek tak může být příjemný den. V sobotu narazíte na někoho, kdo dokáže docenit vaše nápady. Nezadaní Kozorozi budou snít o lásce. Možná dostanete zajímavé zprávy od přátel, či kolegů. V neděli neodmítejte pozvání na různá setkání. Z rovnováhy by vás mohlo vychýlit jen pomlouvání.

Vodnář

V pátek se snažte rychle zařídit nákupy, či vaření a snažte se dopřát si čas pro sebe. V sobotu se dobře vyspěte a vyražte do víru světa mezi více optimistické lidi. Luna v kvadratuře radí myslet i na své zdraví. V neděli vám úsměv na rtech vykouzlí sextil Luny, který vám připomene, že je potřeba se také někdy i bavit a něco si dopřát. Buďte k sobě ohleduplní.

Ryby

Díky páteční Luně v trigonu se rychle vypořádáte se svými povinnostmi a najdete východisko z možných rodinných potíží. V lásce vám přichází skvělá šance, stačí se pouze usmívat na své okolí. Sobotní Luna v trigonu vám dodá sílu. Část dne věnujte nakupování a rodinným povinnostem, odpoledne však již jen dobré zábavě. V neděli se nenechte připravit o pohodlí a pečujte o svou krásu i příjemné prostředí kolem sebe. Potřebujete si dopřát trochu více lásky a lidského tepla. Nenechte se honit.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...

Ochranná magie stromů

Obklopují nás, voní, dělají radost, hojí a někdy si s vámi i ,,povídají". Věčně zelené stromy. Na jaře v rozpuku mají velikou sílu. Dnes se ...
/ Články

Slyšíte, jak k vám promlouvá duše?

Jak k nám promlouvá duše? Cítíte její přání, volání a touhy? Víte, že máte duši? Proč naslouchat a mluvit se svou duší? Pořád vám někdo ...

Rusalky a splněná přání

Kdysi se věřilo, že se na loukách, v lesních hájích a borech a všude tam, kde byla voda, tedy v okolí jezer, u studánek nebo pramenů, ...
/ Články

Partnerský horoskop: Váhy. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují mírumilovné, elegantní, přátelské, veselé, ...

Samuelčina šamanská předpověď na týden 8.4.-14.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 8.4.- 14.4. Čtyřka disků hojí rány

Berani, dávejte si pozor, kolem vás jsou nevyužité příležitosti k zisku. Býci, můžete mít pocit, že vám chybí rozmach. Blíženci, váháte v době, kdy je ...

Týdenní horoskop 8.4.-14.4. Jaká překvapení schovává novoluní v Beranu pro jednotlivá znamení?

V pondělí 8. dubna  můžeme pocítit vliv novoluní ve znamení Berana – první novoluní nového astrologického roku. Novoluní v Beranu (ve 20:20) je začátek, protože ...

Blíží se zatmění Slunce. Využijte tuto výjimečnou událost ve svůj prospěch!

8. dubna nás čeká jedna z největších kosmických událostí, která může silně ovlivnit životy nás všech, a tou je úplné zatmění Slunce ve znamení Berana ...

Po čem touží vaše srdce?

Objevte, co je podle numerologie smyslem vašeho života a co vás motivuje Všichni máme touhy, které si chceme v životě splnit, a tyto touhy se mohou ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.