Víkendový horoskop: Kdo si vsadí šťastná čísla a kdo si před dům pověsí slaměnku a proč?

Kozorozi si půjdou vsadit šťastná čísla. Lvi, splní dávné sliby. Raci v touze po ideálu sáhnou do regálu. Berani se nebudou stačit divit.

 

 

Vyznavači šílených milostných dobrodružství se budou muset v sobotu držet na uzdě. Tvrdé aspekty Luny s Plutem, Marsem a Saturnem by je mohly nepříjemné zaskočit. Naštěstí večer se pocitově vyjasní. Luna vejde do znamení Býka a zvedne náladu. Tady už by rande přicházelo v úvahu.

 

V neděli se připravte na všechno, jenom ne tak, jak jste si plánovali. Vše přepíše konjunkce Luny s nevypočitatelným Uranem. Trochu to vše zamotá a ve vašem dni změní zavedený řád. Díky tomu však vyjdete ze zaběhlých rituálů dne a   docílíte si být spontánní. Někdy je přeci to, co se stále opakuje docela nuda.

 

Naše babičky zdobily své chalupy a zavěšovaly před dům slaměné panenky. Ty chránily děti. Zadržovaly zlé duchy, kteří by mohly dítě vzít a místo něj podstrčit své. Vyměněným dětem se pak říkalo spratek, nebo dítě polednice. Slaměné panenky byly malými domácími slaměnými bůžky, všudybýlky. Také říkali si sameček, čí šťastný mužíček a rozmnožovali doma štěstí a majetek. Do těchto slaměnek se ještě vplétaly kořeny vstavače a mandragory. Pro štěstí si také slaměné panenky  před dům zavěšovali staré panny, či mládenci, aby jim do života vnesli štěstí při výběru partnerů.

 

Berani, máte rádi překvapení? Nudit se rozhodne nebudete. Flexibilita nastavující trampotám přítrž je přeci vaše druhé jméno.

 

Býci, jste v bojové náladě? Na maskáče tento víkend zapomeňte.  Konejšivá a přátelská Luna vám pomůže udělat si pořádek doma a možná si s někým milým zajít na příjemný mls.

 

Blíženci, možná budete cítit lehkou paniku, že byste snad měli zůstat doma. Nakonec vám Uran nese milé překvapení.

 

Raci, pokud vyhlížíte ideální partnerku/partnera, najdete ho. Je jich plná červená knihovna. Stačí sáhnout do regálů.

 

 

Lvi, připomenou se vám všechny sliby, které jste si dali. Využijte toho a v mezích zdravého rozumu vzhůru na to!

 

Panny, to, co bylo, bylo. Konečně se přestanete zajímat o své ex a uznáte, že mají přesně to, co chtěli a jsou tam, kde chtěli být. Místo plánů na pomstu se vrhnete do lámání nových srdcí.

 

Váhy, se Sluncem v zádech vám muže připadat svět lepší a hezčí. Různé problémy najdou svá řešení a vám se zlepší nálada.

 

Štíři, Merkur vám přeje. Vyluštíte záhady i všechny křížovky. Buďte trpěliví a vyhrajete!

 

 

Střelci, vábí vás dálky a výzvy, které jste ještě nezkoušeli. Místo toho se nejspíš potkáte s milým lidmi a prohodíte par vlídných slov.

 

Kozorozi, Jupiter vám přeje a vy se možná nebudete chtít zabývat drobnostmi. Peníze tedy počítat nebudete a když vám další bankomat v řadě odmítne vydat hotovost, půjdete si vsadit šťastná čísla.

 

Vodnáři, Saturn vám dá nové heslo. Ve své úpornosti po pořádku ve všem, budete razit nové heslo: šmudli, šmudli, šmudli boys, vyšmudlám si na Rolls-Royce.  A teď vážně – nic není jenom černé, nebo bílé. A co se stane, když alespoň jednou přiznáte svým blízkým, že mají pravdu?

 

Ryby, možná se budete cítit unavení. Zvednete své obrátky a prošlápněte pedály. Kolo, nebo rotoped vás probere z letargie.

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Váš talisman štěstí pro tento týden jsou stromy

Bříza chrání, jeřáb pomůže s věštbou, kaštan nás nabádá k otevření se novým věcem, byť zprvu v drsné slupce nakonec objevíte hebké jádro... A víte, ...

Ve středu 11. května překvapí Jupiter v Beranu svou nadílkou

Ve středu 11. května vejde Jupiter do znamení Berana a svět bude přát odvážným. Na každého čeká malý hvězdný dáreček. Jaký bude ten váš? Jupiter je ...

Karta týdne 9.5.-15.5. Devět disků

Karta říká, že Raci odhalí nové zdroje financí. Lvi si přivydělají díky svým skrytým vlohám. Střelci budou mistry volantu. Vahám bude kvést nejenom práce, ale ...

Michaelova hvězdná předpověď 9.5.-15.5.

Druhý týden v květnu je zajímavý jednou důležitou nebeskou konstelací. Ve čtvrtek 12.5. vstoupí po 12ti letech planeta nebeské moci a síly Jupiter, která je vládcem ...

Týdenní horoskop 9.5.-15.5. Jupiter v Beranu radí konat

V pondělí 9.5. může Luna v kvadratuře se Sluncem a v opozici k Saturnu znepříjemnit jinak pěkný den. Snažte se nalézt nějakou nenáročnou pracovní činnost, ...

Kdy se vdát?

Chtěla byste vědět, kdy je nejlepší chvíle na to, změnit svůj stav v občance? A také to, co vás čeká po svatbě? Obraťte se na ...

Víkendový horoskop: Slunce a Mars odsunou hříšné zvyky

Slunce a Mars v sextilu dodají v sobotu odvahu a sílu.  Mnohým lidem se zachce skončit s nezdravými, či toxickými návyky. Beran V pátek buďte ...

Které páry se k sobě nejméně hodí? Horoskop napoví!

Které vztahy mohou mít dle astrologie časovanou nálož? Pro každý jednotlivý pár nejsou stanovena přesná pravidla určující, zda spolu zůstanou v harmonii, nebo ne. Z ...

Michaelova hvězdná předpověď 2.5.-8.5.

První pracovní týden v květnu, bude z počátku trochu náročný, ale vše nám v jeho druhé půlce vynahradí. Je důležité se starat o naše bydlení a domovy, tak ...

Týdenní horoskop 2.5.-8.5. Venuše v Beranu probouzí lásku

Blíženci, dejte si pozor na to, aby vám neujely nervy. Raci, možná se necháte na poslední chvíli přesvědčit k nějaké společenské události. Nebudete toho litovat ...

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.