Víkendový horoskop: Kdo bude druhé kosit černým humorem a kdo dlabat dýni?

Býky čeká horor sobotní noci, Lvi se budou alespoň usmívat, plakat nemohou. S Kozorohy si Saturn zahraje vadí-nevadí. Co čeká vás?

V sobotu může být ještě „veselo“, pokud si potrpíte na černý humor. Přichází čas, který bude pod patronátem „zlých duchů“ Halloweenu.  Slunce ve Štíru v konjunkci s Lunou v modrém úplňku, tentokráte v konjunkci s těžko předvídatelným Uranem, může zvýšit nepozornost a napětí. Bylo by dobré se místo za volant vrhnout do postele.

Někoho jako by popadnul čert a s vámi mohou čerti šít také, když se vám na hřbitově vinou drzého lapky ztratí během chvilky nepozornosti rouška po babičce. Pro někoho už samotný úplněk vyvolává pocity blízké šílenství a i na hřbitově může být problém se ovládnout. Může pak vzplanout, jako sirka – stačí škrtnout! Při tom pohledu bude mít někdo problém zachovat vážnost. Černý humor a nejapné žerty budou mít nejspíš Štíři, Vodnáři a Býci. Zkrátka soudný den ta sobota!

V Anglosaské kultuře se věřilo, že se o poslední říjnové noci mohou skrze nedovřenou bránu mezi světy živých a mrtvých dostávat upíři a čarodějnice a pokud je k tomu i úplněk, táhne to ven na náš svět i vlkodlaky. Vystavte před dům vydlabanou dýni, klidně i malinkou se svíčkou uprostřed. Misku plnou bonbónů, nebo sušeného ovoce a frťana něčeho silnějšího. Pokud se přiblíží nějací hladoví duchové, jednoduše se najedí napijí a půjdou dál.

V neděli 1. listopadu, o svátku všech svatých, dnu dobrých duchů, může Merkur se Saturnem způsobit nervozitu, názorové kolize, černé myšlenky, podezírání a vzájemnou nedůvěru. Na cestách budete mít pocit, že vás tlačí čas. Hlavně Kozorozi mohou trpět černým vnímáním světa.

Tento den se kdysi věřilo, že je nebe nejblíže zemi. Cestou na hřbitov, můžete přivolat s hůry na pomoc okřídlené strážce, anděly. Během dne zapalte bílou svíčku. Můžete si představit anděla a poprosit ho o ochranu pro vás, vaši rodinu, váš dům, či dobytek. Vezměte pírko, zakružte s ním nad svíčkou. To si vezměte přes den sebou. Nebeské ochranné energie jsou tento den výjimečně laskavé a mohou vám pomoci rozvázat různé pozemské problémy. Až ztichne večer, ozdobte stůl bílou chryzantémou a v bezpečném svícnu zapalte fialovou svíci. Pírko dejte pod polštář. Poděkujte svým patronům za to, že vás chrání. Ráno si zapište své sny. Mohou to být vzkazy z druhého břehu.

Berani, máte hodně energie a nevíte co s ní? Uklízet, dloubat dýně, zdobit věnce. Venčit kočky…za plotem se jim bude mňoukat taky dobře.

Býci, myslíte si, že jste v ošklivém snu? Vydržte a počkejte na sobotní večer. Náhle zhasnou žárovky, vypne se televize, telefon bez signálu a co víc, lednice a spíž zejí prázdnotou… V tom se naštěstí vzbudíte.

Blíženci, sice budete vymýšlet, co na sebe skoro dvě hodiny, ale šetřete sílu na užitečnější věci. Třeba prospěšný spánek. Až půjdete zapálit svíčku svým blízkým, drbům se stejně nevyhnete.

Raci, je vám smutno po příbuzných? Nedělejte si starosti. I tento čas má své dobré stránky. Vyhnete se nájezdu zvědavý tetiček a jejich všetečných dotazů, kdy se vdáte, rozvedete, pořídíte rodinu…

Lvi, připravte se na horor. V peněžence průvan, tak se alespoň usmívejte na rodinu. On vás někdo založí.

Panny, máte špatnou náladu? Plačte, naříkejte, remcejte. Je to nakažlivé. Všichni známí to ocení a vy v tom nezůstanete sami. Konečně budete trávit čas s lidmi, kteří to mají stejně.

Váhy, vždy vám to sekne. A Venuše vám nyní přeje. Budete okouzlovat – hlavně samy sebe a své zrcadlo nebo selfie. A když to vyhodíte na sociální sítě, nastane pro vaše rivalky soudný den!

Štíři, nálada se vám bude měnit jako na lochnesce. A s tím i váš svět. Nejdřív dáte skříň na jednu a pak na druhou stranu a tak to s vaším nábytkem půjde pořád dokola.

Střelci, z nedostatku jiných aktivit konečně pozutahujete všechny panty, utěsníte škvíry, slepíte rozklížené kusy nábytku a některému dáte nový lak a ještě se pochválíte, jak umíte hospodařit.

Kozorozi, Saturn vám přeje. Své poučné lekce bude dávat na každém kroku. Máte dost peněz? Tak si vsaďte a uvidíte, jak to s vámi myslí.

Vodnáři, Uran vám nese překvapení. Přijdete na to, že i doma je s kým si popovídat. Upečte si štrůdl a pusťte si společně černou komedii a zcela zapomenete, že existují telefony.

Ryby, nejlépe vám bude v přírodě. Počasí navzdory! Pohorky, svačinu, teplý čaj do termoláhve. Všechny barvy podzimu na vás čekají.

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Tři dávná kouzla na lásku

Je tady jaro a vše se probouzí. Poodhalme dnes se společně dnes závoj nad tajemstvími, jak naši předkové očišťovali a přitahovali lásku k sobě i k těm, ...

Horoskop na duben

Blíženci, čeká vás měsíc plný zážitků. Potkáte zajímavé lidi, ze kterých se můžou stát vaši přátelé. Získáte inspiraci, kterou budete moci využít ve své práci ...

Karta týdne 27.3.-2.4. je Ďábel. Bude trénovat váš humorný nadhled!

Střelci, vaši pozornost zaměstnají materiální záležitosti a pozemské radovánky. Bude se vám dařit a nedá to ani moc práce. Akorát že finanční spekulace mohou být ...

Týdenní horoskop 27.3.-2.4. Venuše s Uranem zatouží po lásce

Slunce v Beranu vybízí udělat si pořádek v partnerských vztazích. Můžete překonat těžkosti, které vás brzdí cestou k cíli. Uran ve znamení Býka zajistí dostatek ...

Urychlit prodej domu? Pomůže magie našich moudrých babiček

Magie - jak urychlit prodej domu Naše babička si vždy věděla rady. Když se nedařilo a věci nešly tak, jak by člvěk rád, vždy měla ...

Ženy podle zvěrokruhu! Každá má své vlastní kouzlo. Znáte svoji supersílu?

Ohnivá znamení V Beranu, ve Lvu a ve Střelci – budou vše prožívat intenzivně, žijí přítomnou chvílí a mohou se cítit být pupkem světa.  Žena ...

Umění druidů

Jaro bylo, je a bude obdobím, kdy se už naši předkové před tisíci lety intenzivně věnovali přírodní magii. Obzvláště zkušení a mocní byli vždy druidové ...

Víkendový horoskop: Luna s Uranem vylepší vaše plány

Luna s Uranem změní plány z dobrých na ještě lepší. Luna v konjunkci s Uranem překvapí. Víkendové plány se mohou změnit na poslední chvíli z ...

Jaký andělský vzkaz nese číslo 23?

Dnes je den s datem 23.3.2023. Pokud takové číslo vedle sebe vidíte dvakrát a zaujme vás, možná pro vás nese andělský vzkaz. Ano, podle andělské ...

Víte, jak vás ovlivňuje váš ascendent?

Víte, že ascendent vás charakterizuje více, než si myslíte? Je jedním z nejdůležitějších znamení vašeho horoskopu. Astrologové říkají je ascendent maskou, pod kterou můžeme objevit ...