Víkendový horoskop: Kdo bude druhé kosit černým humorem a kdo dlabat dýni?

Býky čeká horor sobotní noci, Lvi se budou alespoň usmívat, plakat nemohou. S Kozorohy si Saturn zahraje vadí-nevadí. Co čeká vás?

V sobotu může být ještě „veselo“, pokud si potrpíte na černý humor. Přichází čas, který bude pod patronátem „zlých duchů“ Halloweenu.  Slunce ve Štíru v konjunkci s Lunou v modrém úplňku, tentokráte v konjunkci s těžko předvídatelným Uranem, může zvýšit nepozornost a napětí. Bylo by dobré se místo za volant vrhnout do postele.

Někoho jako by popadnul čert a s vámi mohou čerti šít také, když se vám na hřbitově vinou drzého lapky ztratí během chvilky nepozornosti rouška po babičce. Pro někoho už samotný úplněk vyvolává pocity blízké šílenství a i na hřbitově může být problém se ovládnout. Může pak vzplanout, jako sirka – stačí škrtnout! Při tom pohledu bude mít někdo problém zachovat vážnost. Černý humor a nejapné žerty budou mít nejspíš Štíři, Vodnáři a Býci. Zkrátka soudný den ta sobota!

V Anglosaské kultuře se věřilo, že se o poslední říjnové noci mohou skrze nedovřenou bránu mezi světy živých a mrtvých dostávat upíři a čarodějnice a pokud je k tomu i úplněk, táhne to ven na náš svět i vlkodlaky. Vystavte před dům vydlabanou dýni, klidně i malinkou se svíčkou uprostřed. Misku plnou bonbónů, nebo sušeného ovoce a frťana něčeho silnějšího. Pokud se přiblíží nějací hladoví duchové, jednoduše se najedí napijí a půjdou dál.

V neděli 1. listopadu, o svátku všech svatých, dnu dobrých duchů, může Merkur se Saturnem způsobit nervozitu, názorové kolize, černé myšlenky, podezírání a vzájemnou nedůvěru. Na cestách budete mít pocit, že vás tlačí čas. Hlavně Kozorozi mohou trpět černým vnímáním světa.

Tento den se kdysi věřilo, že je nebe nejblíže zemi. Cestou na hřbitov, můžete přivolat s hůry na pomoc okřídlené strážce, anděly. Během dne zapalte bílou svíčku. Můžete si představit anděla a poprosit ho o ochranu pro vás, vaši rodinu, váš dům, či dobytek. Vezměte pírko, zakružte s ním nad svíčkou. To si vezměte přes den sebou. Nebeské ochranné energie jsou tento den výjimečně laskavé a mohou vám pomoci rozvázat různé pozemské problémy. Až ztichne večer, ozdobte stůl bílou chryzantémou a v bezpečném svícnu zapalte fialovou svíci. Pírko dejte pod polštář. Poděkujte svým patronům za to, že vás chrání. Ráno si zapište své sny. Mohou to být vzkazy z druhého břehu.

Berani, máte hodně energie a nevíte co s ní? Uklízet, dloubat dýně, zdobit věnce. Venčit kočky…za plotem se jim bude mňoukat taky dobře.

Býci, myslíte si, že jste v ošklivém snu? Vydržte a počkejte na sobotní večer. Náhle zhasnou žárovky, vypne se televize, telefon bez signálu a co víc, lednice a spíž zejí prázdnotou… V tom se naštěstí vzbudíte.

Blíženci, sice budete vymýšlet, co na sebe skoro dvě hodiny, ale šetřete sílu na užitečnější věci. Třeba prospěšný spánek. Až půjdete zapálit svíčku svým blízkým, drbům se stejně nevyhnete.

Raci, je vám smutno po příbuzných? Nedělejte si starosti. I tento čas má své dobré stránky. Vyhnete se nájezdu zvědavý tetiček a jejich všetečných dotazů, kdy se vdáte, rozvedete, pořídíte rodinu…

Lvi, připravte se na horor. V peněžence průvan, tak se alespoň usmívejte na rodinu. On vás někdo založí.

Panny, máte špatnou náladu? Plačte, naříkejte, remcejte. Je to nakažlivé. Všichni známí to ocení a vy v tom nezůstanete sami. Konečně budete trávit čas s lidmi, kteří to mají stejně.

Váhy, vždy vám to sekne. A Venuše vám nyní přeje. Budete okouzlovat – hlavně samy sebe a své zrcadlo nebo selfie. A když to vyhodíte na sociální sítě, nastane pro vaše rivalky soudný den!

Štíři, nálada se vám bude měnit jako na lochnesce. A s tím i váš svět. Nejdřív dáte skříň na jednu a pak na druhou stranu a tak to s vaším nábytkem půjde pořád dokola.

Střelci, z nedostatku jiných aktivit konečně pozutahujete všechny panty, utěsníte škvíry, slepíte rozklížené kusy nábytku a některému dáte nový lak a ještě se pochválíte, jak umíte hospodařit.

Kozorozi, Saturn vám přeje. Své poučné lekce bude dávat na každém kroku. Máte dost peněz? Tak si vsaďte a uvidíte, jak to s vámi myslí.

Vodnáři, Uran vám nese překvapení. Přijdete na to, že i doma je s kým si popovídat. Upečte si štrůdl a pusťte si společně černou komedii a zcela zapomenete, že existují telefony.

Ryby, nejlépe vám bude v přírodě. Počasí navzdory! Pohorky, svačinu, teplý čaj do termoláhve. Všechny barvy podzimu na vás čekají.

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...