Víkendový horoskop. Jaké vášně vzbudí úplněk ve Lvu?

V pátek 3. února bude sršet vlivem opozice Luny s Merkurem sarkasmus a ironie ze všech stran. Nic si z toho nedělejte, asi nebudete pozadu.

V sobotu važte svá slova. O smíšené emoce se 4. února postará kvadratura Slunce s Uranem a vy se snažte být opatrní i na svou důvěru k cizím lidem, kteří by se vás mohli snažit napálit. Vyhýbejte se lidem, kteří šíří klepy.

V neděli 5. února nastane úplněk ve znamení Lva, který bude přát k načerpání síly, získání nových schopností a touze se regenerovat. Snažte se udržet emoce na uzdě, neboť kvadratura Venuše s Marsem, Lunou a Uranem udělají své a na povrch mohou vyplavat všechny skryté a nezpracované pocity. Dejte si pozor, abyste si zlost nevybili na někom, koho milujete. Raději si naplánujte aktivní odpočinek.

Úplněk ve Lvu obvykle lidi nabije vnitřní silou a je ideální pro magii na lásku, hojnost, odvahu a vztahy s dětmi.

Co můžete dělat?

Vyplatí se využít energie a udělat rituál na lásku. Jednoduché věci bývají velmi silné. Připravte si kousek kůže, hebounký oblázek, dřívko či jakýkoli přírodní materiál, který vás osloví. Zapalte svíčku a poslouchejte příjemnou relaxační hudbu. Při malování run si meditujte o tom, jaký by váš partner měl být, abyste se ideálně ladili. Protože nechcete dlouho čekat na vysněného, jako první namalujete runu Kenaz, ta vše odstartuje. Potom bych doporučila na lásku i milování runu Gebo, která tu je zástupná za váš idol. A do třetice si vyberte, jestli chcete vztah dlouhodobý, tady pomůže Ehwaz. Či přechodný flirt – potom namalujte runu Wunjo. Talisman noste u sebe, dokud nesplní svůj účel.

 

Beran

 

V pátek 3. února to nepřehánějte a moc si toho na sebe neberte. Soustřeďte se pouze na to podstatné. Luna v kvadratuře vám při promyšleném jednání dopřeje finanční zisk. V sobotu se snažte odpoutat od všeho, co ve vás vyvolává hněv. Odreagujete se na rande, kterému dodá erotický náboj Luna v trigonu. Nedělní úplněk v trigonu přeje dobré zábavě, odpočinku a dělání si radostí.

 

Býk

 

Páteční Luna v sextilu může přinést trochu shonu v práci, který se může přenést i do soukromí. Nicméně dobré nabídky vám zvednou náladu. V sobotu poslouchejte svoji intuici a vyhnete se tak potížím. Někdo po vás může chtít příliš mnoho. V neděli si úplněk v kvadratuře vyžádá klid daleko od nepříjemných debat. Hoďte proto starosti za hlavu.

 

Blíženci

 

V pátek vás může iritovat kdeco. Snažte se myslet spíše na sebe a na vlastní věci a neřešit názory druhých lidí. V sobotu přijdou dobré zprávy a zlepšení nálady. Nedělní úplněk v sextilu vám nese nový náboj energie.

 

Rak

 

V pátek nechte druhé, ať řeší klepy a vy se zatím věnujte své práci. Luna v konjunkci přeje úspěchům také na milostném poli. Tento víkend máte konečně nárok na odpočinek, a tak odjeďte někam na wellness a rozmazlujte se. Nedělní Luna v sextilu je ideální pro pyžamový den či relax.

 

Lev

 

V pátek zatoužíte utéct a schovat se před někým, kdo vás neustále nahání. V sobotu někoho příjemně překvapíte svým postojem a Luna v konjunkci podpoří vaši nápaditost. V neděli se snažte vyhýbat lidem, které nemusíte. Úplněk vás bude vábit do příjemné společnosti.

 

Panna

 

Páteční Luna v sextilu vám pomůže získat to, po čem toužíte již od začátku týdne. Myslete také na své zdraví. V sobotu budete mít v hlavě lásku, a tak může být náročné soustředit se na praktické záležitosti. V neděli vám vaše bystrá intuice pomůže vyhnout se situacím, kde by mohly nastat vážné diskuse. Luna v úplňku přeje spíše hlubším úvahám.

 

Váhy

 

Páteční Luna v kvadratuře přinese spoustu energie a možná se vám podaří objasnit menší nedorozumění. V sobotu budete více tvrdohlaví a hrozí, že se necháte vyprovokovat. Luna v sextilu nabádá věnovat se raději svým koníčkům a lásce.

 

 

 

 

Štír

 

Pátek je den, kdy se můžete zamyslet nad tím, co ve vašem životě vyžaduje změnu. Luna v trigonu pomůže dostat se z toxických bloků. V sobotu budete mít vlivem Luny v kvadratuře neobvyklé nápady a pro druhé můžete být inspirací. Nedělní úplněk v kvadratuře nepřinese příliš klidný den. Snažte se nevylívat si nervozitu na někom, na kom vám záleží.

 

Střelec

 

V pátek se můžete dozvědět různé finální zprávy. Hvězdy radí dávat si pozor, abyste jejich vlivem něco někomu neslíbili, neboť pravda může být jinde. V sobotu se věnujte aktivnímu odpočinku a neřešte to, co kdo kolem vysílá do světa. Bude vám lépe. Nedělní Luna v úplňku otevře možnost pozitivní magie. Budete zvědaví, jestli to funguje.

 

Kozoroh

 

Páteční Luna v opozici přeje systematické práci. Večer však bude čas na lásku. V sobotu se bavte a nestyďte se dát někomu najevo, že se vám líbí. Nedělní Luna v úplňku překvapí spoustou nápadů. Nezapomeňte si je napsat.

 

Vodnář

 

Páteční den bude vhodný projít si všechny účty a závazky. Ač se budete snažit, stejně se dnes nevyhnete pomlouvačům. Sobotní Luna v opozici radí nestarat se o to, po čem vám nic není a co ani nemůžete ovlivnit. Raději si dopřejte procházku v přírodě. Nedělní úplněk v opozici radí nasbírat sílu a zvolnit tempo. Možná vás samotné překvapí nápady, na které přijdete.

 

Ryby

 

Čím více toho v pátek zvládnete, tím více budete mít o víkendu čas na sebe. Dopřejte si ale také nějakou radost. V sobotu vám může někdo splnit vaše tajné přání, ale musíte si o to říct. V neděli se snažte vyhnout hádkám a zachovejte chladnou hlavu. Někdo, kdo bude působit mladě, svěže a neotřele vám odkryje své zajímavé nápady.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Horoskop na prosinec 2020

Rybám se otevře nový svět. Berani urovnají vztahy. Střelci srovnají své priority. Váhy budou posilovat svoji odolnost. Co čeká vás? Beran 21. 3. až ...

Sny, u nichž se vyplatí zbystřit

O útěku, nestíhání, uvěznění... Některé sny upozorňují na to, že se v něčem obcházíme a brzdíme tak sebe, svoji spokojenost, svůj rozvoj a posun. Na ...

Narozeninový horoskop pro Střelce. Co vás čeká do roka a do dne?

Motto: Jsem dítě světa a vesmíru a tudíž jsem povznesen nad všechny hádky. Na vše se dá hledět z vyšší perspektivy. 21.listopadu začaly narozeniny ohnivých ...

Týdenní horoskop 23.11.-29.11. Komu v pátek zavelí Amor a kdo bude tajně čarovat na křižovatce a proč?

V pondělí 23. listopadu zavítají hvězdy do znamení veselého Střelce, nicméně toto bude lehce zasmušilé. Konjunkce Luny s Neptunem vzbudí nostalgii. Veselé emoce někdy vyrovnávají ...

Partnerské vtahy očima kartářky Marie

Partnerské a mezilidské vztahy, jsou mnohdy slabou, až křehkou stránkou našeho života. Nemusí tomu tak být po celou dobu aktivního partnerského života. Ale i jeho ...

Víkendový horoskop: Kdo se bude hádat a kdo sladce udobřovat?

Berany čeká divoké dobrodružství v lese, Vodnáři budou z jiné galaxie, Ryby si budou romatnticky vychutnávat první mrazíky i v letních teniskách... Co čeká vás? ...

Cesta ke světlu

Dnešní příběh je jedním z těch příběhů zvláštních, nadpozemských, a tak trochu mystických. Byla jsem požádána, abych odvedla duši zemřelého ke světlu. Ale pěkně popořadě ...

Andělský horoskop od 17. 11. do 16. 12.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel. Budete mít úspěch prakticky v čemkoli, do čeho se pustíte. Nastává vhodný čas pro uskutečnění výhodné realitní ...
Věštění z karet

Karta týdne 16.11.-22.11. Osmička mečů; chce to víru v sebe a pevné nervy!

Berani budou nedůvěřiví, Střelci by budovali zámky na ledu,  Štířy čeká zápas s lítostivostí...  Co čeká vás? Osmička mečů ukazuje věci, které vám možná příliš ...

Týdenní horoskop 16.11.-22.11. a rituál na odpoutání; koho hvězdy pohladí na duši?

Pondělí 16. listopadu nás přibrzdí kvadratura Venuše s Jupiterem. Budeme lehce líní a zpomalení. Možná by stálo zato, dovolit si jakou malou nerozvážnost a možná si ...

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky , a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.