Víkendový horoskop: co nese Slunce ve znamení Blíženců?

V sobotu 21.5. vejde Slunce do znamení Blíženců nese romantickou náladu a vy můžete potkat někoho vyjímečného, nebo dostat nějaký důležitý úkol, či zprávu, která může změnit váš život. Všechny nás obklopí aura Blíženců, protože svět se bude točit kolem nich a komunikace.

Blíženci jsou vzdušné znamení. Jsou proměnliví a nedají si do ničeho jen tak mluvit, leda, že by se zamilovali. Tehdy se umí přizpůsobit. Můžeme se od nich učit radosti z žití.  Když je Slunce ve znamení Blíženců, rodí se lidé, kteří touží poznávat něco nového, prožít nové zkušenosti, mluvit, žít, smát se a bavit.

 

Beran

 

Páteční Luna v kvadratuře radí nedělat si zbytečně starosti, protože všechno se poskládá, tak jak má. Slunce a Luna v sextilech věští skvělý sobotní den. Nestyďte se ptát a objevovat nové věci. Štěstí najdete tam, kde jste ho nečekali. V neděli vás bude doprovázet dobrá nálada. Zažijte příjemné chvíle a poznáte nové lidi.

 

Býk

 

Máte rádi uznání, či pochvalu? V pátek se vám jí pravděpodobně dostanete. V sobotu netrvejte tvrdošíjně na svých nápadech a nekritizujte blízké. Slunce opustilo vaše znamení a víkend je ideální na odpočinek, randění a dobrou zábavu. V neděli bude čas postarat se o vlastní záležitosti. Luna v kvadratuře radí zabývat se sami sebou.

 

Blíženci

 

Páteční Luna v trigonu přeje správným rozhodnutím ve finanční oblasti. V sobotu vejde Slunce do vašeho znamení a vy můžete počítat s celkovým zlepším nálady i mezilidských vztahů. Odpoledne nespěchejte, nebo zapomenete na něco důležitého. V neděli získáte na popularitě. Luna v trigonu zve k randění a k dobré zábavě.

 

Rak

 

V pátek budete mít úspěch a všechny budete okouzlovat svými žerty i osobním šarmem. Podaří se vám někoho přesvědčit k něčemu, na čem vám velmi záleží. V sobotu si nestěžujte na přízeň osudu. Vše jde tak, jak má jít. Potkávejte se s přáteli, domluvte si rande, objeví se někdo, kdo probudí vaše city. V neděli by bylo dobré si odpočinout a přestat si se vším dělat starosti. Den přeje rodinnému setkání a možná se dozvíte i nějakou novinu.

 

Lev

 

V pátek můžete díky roztržitosti něco splést a dostat se tím do potíží. Snažte se být alespoň milí V sobotu přinese Slunce v sextilu zájem o literaturu, či kinematografii. Necháte se pohltit něčím ambiciózním. V neděli si toho příliš na sebe neberte. Luna v opozici radí uchovat klid, když se jiní rozčilují, nebo hádají. Odpoledne si udělejte čas na setkání s přáteli.

 

Panna

 

V neděli se můžete pustit do ambiciózních plánů a udělat i větší nákupy. Hlavně nespěchejte. V sobotu bude Slunce v kvadratuře k vašemu znamení. Můžete se tak cítit více unaveni a neklidně. Vyhýbejte se složitějším záležitostem. V neděli budete překvapeni zdánlivě milými lidmi, kteří toho po vás budou chtít příliš mnoho. Odpoledne si odpočiňte i od svých blízkých.

 

Váhy

 

Páteční Luna v kvadratuře zasype vaši hlavu zbytečně příliš mnoha starostmi. Nenechte se jinými příliš honit a kritizovat. Vyhledejte společnost milých a optimistických lidí. Slunce a Luna v trigonu vám v sobotu dodají sil. Postarejte se rychle o nákupy a vaření, abyste si mohli po zbytek dne dopřát něco příjemného. Večer se nenechte vyprovokovat k hádkám. V neděli čekejte zprávy od přátel, či příbuzných, které jste již dlouho neviděli. Večer se ponořte do světa snů a lásky.

 

Štír

 

Páteční Luna v sextilu přinese optimismus a kreativitu. Dovolte si zrealizovat obchodní sny, protože tento den vám budou hvězdy přát. Sobotní Luna v kvadratuře nese určitou nervozitu a únavu. Hlídejte si svá slova, emoce mohou mít vliv na osud pro vás důležité záležitosti. Raději si odpočiňte. V neděli odhalíte tajemství, nebo získáte důležité informace. Aura dne přeje relaxaci.

 

Střelec

V pátek bude pro vás složité soustředit se, proto buďte opatrní na různé omyly a nedorozumění. Snažte se soustředit na podstatné věci. V sobotu Slunce v opozici přeje práci. Můžete s zabývat novými oblastmi vědy, podívat se na dokumentární film, nebo si něco přečíst. Budete se cítit moudřejší. Neděle vám slibuje milý den. Luna v sextilu přeje setkání s přáteli, rodinou a romantickému randění.

 

Kozoroh

 

V pátek se můžete potkat s důležitým člověkem. Bude vám přát štěstí a den bude velmi úspěšný. V sobotu vás překvapí nečekané setkání, které vám poskytne hodně témat k zajímavým rozhovorům. Říkejte druhým samé milé věci a častěji se usmívejte. Někoho tím okouzlíte. V neděli prožijete v poklidu a souznění se svými blízkými. Odpoledne si odpočiňte, jděte na procházku a koukněte se na oblíbený film, nebo si přečtěte knihu.

 

Vodnář

 

V pátek vás v práci čekají nové a zajímavější nabídky, ale s přicházejícím víkendem nebudete chtít nic rozhodovat. Odpoledne běžte na kávu s přáteli, setkání změní vaše plány. V sobotu se starejte o své zdraví a možná si nasaďte lehký detox. Odpoledne si dopřejte zábavu. Slunce v trigonu a Luna v konjunkci přejí oslavám a kulturním akcím. V neděli budete bystří a věci vám budou docházet rychleji. Luna v konjunkci vám radí podělit se o svou radost a slibuje také úspěch v lásce.

 

Ryby

 

V pátek získáte díky svému smyslu pro humor nové přátele. Večer běžte na rande, nebo do kina. Luna v sextilu vám připomene, že se potřebujete bavit. Sobotní Slunce v kvadratuře se postará o vaši dobrou náladu. Dostanete zprávy od přátel, či příbuzných, které jste již dlouho neviděli. Mars v sextilu pomůže ve správném rozhodování. V neděli místo úklidu raději běžte na procházku. Nechte se honit, ani kritizovat. Prokazujete tím dobro sami sobě.

 

Pro Kartářky světla Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 8.4.-14.4. Jaká překvapení schovává novoluní v Beranu pro jednotlivá znamení?

V pondělí 8. dubna  můžeme pocítit vliv novoluní ve znamení Berana – první novoluní nového astrologického roku. Novoluní v Beranu (ve 20:20) je začátek, protože ...

Blíží se zatmění Slunce. Využijte tuto výjimečnou událost ve svůj prospěch!

8. dubna nás čeká jedna z největších kosmických událostí, která může silně ovlivnit životy nás všech, a tou je úplné zatmění Slunce ve znamení Berana ...

Po čem touží vaše srdce?

Objevte, co je podle numerologie smyslem vašeho života a co vás motivuje Všichni máme touhy, které si chceme v životě splnit, a tyto touhy se mohou ...

Víkendový horoskop od 5.4. Venuše v Beranu nasadí kvapík

Venuše v Beranu se tváří nevinně, ale může vás uhranout a rychlostí blesku z čistého nebe zasáhnout citem. Jestli to bude sympatie, zalíbení, či láska ...
/ Články

Duben podle numerologie. Víte, co vám přinese?

Podle numerologie bude letošní duben pod vibrací čísla 3. (2+0+2+4+4= 12, 1+2=3) Nebudete si dělat tolik starostí a hodně věcí dokážete dotáhnout a přitom spojit ...
/ Články

Magická moc bylinek

„Není na světě bylina, aby na něco nebyla,“ říkávaly babky kořenářky. Každá bylinka má svoji moc a účinek. Pomáhají uzdravovat, ochraňovat před zlými duchy, přivolat ...

Tánin numerologický horoskop na duben 2024

Nejen probouzející se jaro do nás vlévá elán. Je to také numerologická hodnota právě přicházejícího dubna. Číslo tři si žádá akci a práci na seberealizaci ...

Magické destinace: Kde ve světě najdete místa opředená kouzly a tajemstvím?

Svět je skutečně magické místo a některá města v sobě nesou o něco více magie než jiná. Můžete to ucítit už ve chvíli, kdy vystoupíte ...

Runový horoskop a runy štěstí na duben 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Beranům padla runa Laguz, Býkům Anszus, Blížencům Dagaz... Která runa bude v dubnu provázet vás? Berani, vaše dubnová šťastná runa je  Laguz Laguz je o ...

Partnerský horoskop: Panna. Která znamení se k ní nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje pracovitá, praktická, pořádkumilovná, vynalézavá, ...