Víkendový horoskop: Komu bude našeptávat ďáblík, komu anděl a kdo si najde fackovacího panáka?

Střelci se vydají na cestu a společně s Jupiterem prozkoumají své nitro. Lvům bude podrážet nohy Merkur, Vodnáři půjdou na houby a Raci si zaboxují. Co čeká tento týden vás?

Lehká melancholie v sobotu dopadne na lidi, kteří zanedbávali sami sebe. Tvrdé aspekty Luny vcházející do znamení Štíra se Saturnem a Uranem silně rozehrají emoční stavy různých pochyb a dilemat. Večerní konjunkce Luny s Merkurem pomůže nalézt nový pohled na věc, nová řešení.

Neděle je ideální den pro odpočinek. Pomůže zvednout náladu a k tomu se přidají příznivé aspekty Luny s Venuší, Neptun s Jupiterem, Plutem a Saturnem dovolí nám na chvíli se odreagovat. Aby to všechno nebylo tak jednoduché, Venuše s Neptunem budou připomínat staré šrámy jak na poli pracovním, tak soukromém.

 

Sobota bude ideální den pro pečení chleba. Tento den se má ukázat hojnost a velkodušnost.  Babičky dávaly do misky před dům oběť pro lesní skřítky a gnómy. Uvařily jim ovesnou kaši se sušenými lesními plody.

 

Berani, o víkendu přijdete na to, že máte hodně volného času, tak se vrhnete na další bohulibé činnosti, jako je uklízení, nebo hrabání listí. Celou sobotu budete mít úsměv na tváři, večer vás možná čeká rande on-line.

 

Býci, budete probírat všechny teorie o neznámých planetách s divnými tvory a hledat možnost koupě pozemku na Měsíci. Přitom se nehnete z domu a uděláte si pořádek v šuplíku s ponožkami.

 

Blíženci, můžete být náměsíční, unavení a zapomětliví. Chtělo by to si odpočinout. Pouvažujte nad věcmi, které máte rádi. Procházka, kolo a pak teplou koupel a pěkný seriál, nebo kniha.

 

Raci, pod vlivem Marsu budete podráždění a budete mít potřebu něco rozmístit pěstmi. Možná by se vyplatilo pořídit si boxovací pytel, nebo fackovacího panáka. Také můžete vyhodit nějakou starou nepotřebnou skříň a při té námaze se můžete odreagovat.

 

Lvi, můžete se podívat tam i jinam, akorát si hlídejte kola, nebo nohy. Nepříznivě nakloněný Merkur vám může metat nástrahy do cesty a podrážet nohy.

 

Panny, z jedné strany vám bude našeptávat ďáblík a z druhé anděl. Ačkoliv se řídíte svým rozumem, nyní vám začne srdce vysílat signály, které budete velmi těžko ignorovat.

 

Váhy, najdete způsob, jak vyjít z problémů ven. Při procházce mate šanci přesvědčit někoho důležitého o věcech, na kterých vám záleží. Pak už se budete starat o krásný výhled na podzimní listí a nebudete se zabývat tím, co o vás říká tchýně, nebo sousedky.

 

Štíři, přesvědčíte se, že podzim má hodně příjemných podob. Singles Štíři se poohlédnou po nových známostech a v lásce jim jde štěstí.

 

Střelci, milujete výlety. Tentokráte ale společně a Jupiterem podniknete výpravu do hloubi sebe. Budete prozkoumávat tajemství minulosti, zapomenuté vzpomínky a skrývané talenty. Z výpravy se vrátíte moudřejší, bohatší, a právě tak akorát na dobrou večeři.

 

Kozorozi, milujete experimenty v kuchyni? Nápaditý Uran vám pomůže připravit nejedno fantastické jídlo a vy objevíte nové využití surovin a la co dům dal.

 

Vodnáři, kdyby to tak šlo, utéct někam do lesa. Usednout někde uprostřed stromů a nadechnout se čerstvého vzduchu. Za chvilku to u vás doma bude vonět po sušených houbách.

 

Ryby, víkend vám uplyne rychle v síti vábení. Venuše vám připraví romantickou večeři ve dvou. Můžete si doma udělat humra, krevetky nebo i candáta. Znáte dobře všechny dary vod a moří?

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Beltain, oslava života a lásky…

Magická noc, noc velkých ohňů. Velká oslava lásky, plodnosti a přírody. To je Beltain. Noc, kdy tma předává pomyslnou vládu světlu. Dávný keltský svátek, který ...

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Šest pravidel pro čerpání energií na silových místech

Jezdím po různých místech Evropy čerpat energie, abych posílil svůj energetický potenciál a zkvalitnil své magické schopnosti. Dobrá energie daného místa se dá využít naplno, ...

Květen bez svateb?

První máj. Beltainskou noc lásky a oslavy. Tradice. Bez toho to nejde… Ať jsme pro celý další rok krásné, přitažlivé, žensky svůdné a šťastné! A ...
/ Články, květen, svatby

Deset zúsobů, jak si úspěšně šlapat po štěstí

DESET NÁVYKŮ, KTERÉ VEDOU K NEÚSPĚCHU V ŽIVOTĚ. Přemýšleli jste někdy, proč se některým lidem daří, na co sáhnou, a jiní přes veškeré úsilí ne a ne ...

Karta týdne 24.4.-30.4. Eso holí prověří, jak moc umíte zůstat sami sebou

Raci zahodí masky, Berani ovládnou sebediscipínu, Blíženci se opřou o své okolí, Panny si nasadí očistnou dietu, Vahám jde harmonie... Eso holí říká, že je ...

Týdenní horoskop 24.4.-30.4. Luna s Plutem prověří vztahy

V pondělí 24. dubna pomůže Merkur v sextilu s Marsem oddělit zrno od plev. Může se to týkat mnoha věcí, ale zejména informací. Nenechte se ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 20. 5. 2023

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 20.5. 2023 od 10h do 17h (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 na Malé ...

Víkendový horoskop: Luna s Venuší slibují příjemné chvíle

V pátek 21. dubna vstoupí Merkur do retrográdu. Počítejte se špetkou chaosu, větší pravděpodobnost je, že se něco rozbije, či ztratí. Luna v konjunkci s Merkurem a ...

Horoskop štěstí pro Býky (21.4.-21.5.)

Vztahové věci necháváte samovolně plynout. Jste potěšeni, že o vás partner jeví zájem. Měli byste se ale také chopit iniciativy a začít o vztah pečovat ...